Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 07:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Kolem tuzemských silnic se letos objeví stovky státem najetých lidí, kteří si budou dělat čárky za každé projeté auto.
Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/stat-chysta-scitani-dopr avy-d1u-/eko-doprava.aspx?c=A150115_190238_eko-dop rava_suj
Hehe, představuju si to tak, že najatý řidič vždy srazí nějakého chodce, zastaví, narve mu bloček a odjede.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 07:23
- Nahlásit

černej čaj
hele a nemůže se Ferinka prostě ošívat, protože už jí bude pět? že by jako měla depréze?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 07:30
- Nahlásit

birma
uzijte si mooooc vylet ps: na toulovce uz pry jen stany, tak sme to stihli

denyk
to pretahovadlo je dlouhy jak buki, je videt, ze se mu fakt libi kdyz si hral i vcera

ano, podezreni, ale vcera ta jedna tecka asi trochu cervene barvila

kachna_
aha, a co teda pocitaj ty lidi, co obcas u silnic stavaj a delaj carky kdyz kolem jedem? sem si dycky myslela, ze to sou ti statem povolani... ze by teda studenti dopravky jen delali praci do skoly dycky?

ja myslim, ze 5 uz ji bylo, takze uz nema narok

ale ty cerny tecky u ocasu proste vypadali jako ten trus a to ste mi radili ze nejspis na ocase najdu a nasla... to me moc neuklidnuje

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 07:34
- Nahlásit

cernej caj
je dlouhy jak buki, je videt, ze se mu fakt libi kdyz si hral i
jo dlouhý ale nevo, když ho přeložím napůl tak je super a nebo se na něm dá udělat uzel

jedna tecka asi trochu cervene barvila
ale nekecej kdyby měla v kožichu trus od blech, nebyla by to jen jedna tečka, ale hafo teček, Čajdo fakt nebláznííííí !

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 07:36
- Nahlásit

cernej caj
tady ještě testík s peroxidem
http://www.vetcentrum.cz/stodulky/lekar/773/osetre ni-proti-blecham-

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 07:38
- Nahlásit

denyk
jo ze by to bylo jako fakt proste ten panapr cervenej vyrazne okem naprosto jasne a zretelne identifikovatelny a ne jen ze to je asi cervenohnedej flek...

pac oni maj kaminky, pisek a bordel v kozichu furt, tomu nezabranis kdyz sou castecne venku.

Tak ja myslim, ze vypranim pelechu a vystrikanim podlah a postele a pro jistotu jeste prevlecenim asi stres mit nemusim, kdyz sem nic skakajiciho nevidela a v pondeli bych rada vyslala muze na veterinu (stejne mame uz 2 mesice skluz s ockovanim kocky) ze by ji vet prohlid, pripadne ty analni zlazky treba (to je fakt blby, ze zvire muze mit neco takovyho, od ceho si nedopomuze samo a tim ted nemyslim uraz nebo parazita, ale ze to telo neni v tomto ohledu samofungovaci, ze se muzou zacpat?)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 07:38
- Nahlásit

denyk
to se da koupit v lekarne?

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 07:41
- Nahlásit

cernej caj
jo jasný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 07:59
- Nahlásit

denyk
tak se na to zeptam.

A zitra huraaaa na vylet, otestovat novou karimatku, timicek asi nebude mit radost, pokud pocasi nebude krasny a bez kapky

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:07
- Nahlásit

Rumštajn !!

denyk
jééééé
já říkalo že je dlooouhýý hodně proto sem poslala ještě aj to kratší

U nás mééélžik jak v pohádce, dočítat vás nestíhám, jen přeju Křítečkou Bazušskýmu všecko nej

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:10
- Nahlásit

cernej caj
frontline není na všenky a mejm kočkám teda na to drbání vůbec nezabral, on teda už jim moc nezabírá ani na klíšťata, tak žádný překvapení, nakonec jsem koupila tuším toto
http://www.hafani.cz/fipron-50mg-spot-on-cat-sol-1 x0-5ml
po dvou dnech bych asi novou pipetu nedávala, jedině snad po vykoupání, já jí dávala asi po tejdnu
jinak vyzkoušet můžeš nastříkat ten arpalit na ferinu, já taky tím nejdřív kočky stříkala, zabralo to taky, ale jen na pár dní, tak bys alespoň třeba viděla, jestli fakt to zabírá nebo ne, když ne, tak budeš vědět, že bude problém někde jinde

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:11
- Nahlásit

cernej caj
včera jsem viděla počasí, dneska v noci má začít lejt a zítra odpolko se ochladí na nulu a tak má bejt minimálně tejden, bude asi dost veselo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:14
- Nahlásit

Fajka
co kolinka?? uz je to lepsi?

Maya
no na ty krabicce bylo napsano ze je. pohledam. byl myslim zelenej za 145kc, na jednu 4kilovou kocku masakr

jj, to by slo koupit jen sprej.

no uvidime, v noci by to nemelo klesat pod -4/-5 a v tom vim, ze dokazu spat + si vemu ty hrejivy polstarky

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:14
- Nahlásit

Maya
jsem viděla počasí, dneska v noci má začít lejt a zítra odpolko se ochladí na nulu a tak má bejt minimálně tejden, bude asi dost veselo

vogo nestraš, záftra chcem je to Kolína! neci náledííííí

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:16
- Nahlásit

cernej caj
co kolinka?? uz je to lepsi
joooo už joooale začíná tahat ta kůže a ty strupy tak je to nepříjemný ale už to bolí daleko míň

a co ty? vzhledem k tomu že chystáš vejlet jak tak koukám tak asi lepčí? To budete ted v lednu někde bivakovat ???

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:23
- Nahlásit

cernej caj
zelenej je ten Combo ne? co je na krabičce teda nevím, ale na netu všude píšou, že je jen na blechy a klišťata, o všenkách nic, to vím tutově, protože jsem to právě taky hledala, protože to bylo to první, co jsem na kočky dala, jsem to měla doma, obvykle na ně dávám jen ten Frontline
a byly to právě vyhozený prachy a pak jsem musela koupit jiný a to na 3!! kočky
vyšlo mě to na pěkný prachy, ale od tý doby je pokoj, kočky se nedrbou a už je to asi 2 měsíce, tak se to snad vyplatilo

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:24
- Nahlásit

Fajka
se máš teda, mě ta ruka bolí furt tak nějak stejně, blbě se mi píše perem a nemůžu jí ohnout dozadu, tak už mi to začíná bejt trochu podezřelý

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:28
- Nahlásit

Maya
ruka bolí furt tak nějak stejně, blbě se mi píše perem a nemůžu jí ohnout dozadu, tak už mi to začíná bejt trochu podezřelý
voe to máš zlomený !!!
já když byla malá tak mě naši donutili lyžovat i se zlomenou rukou(bo si mysleli že si vymejšlím a nechci na lýže) jako celou dobu sem kničela že mě bolí ruka dalo se to ale když sem se vrátila domu tak to spuchlo tak že mě museli rukavici ustříhnout z ruky! tak pak milostivě uznali, že si asi nevyméšlim!
No a byla zlomená! ale jen ta jedna kost! mazej na rentgen ty jelito !

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:32
- Nahlásit

cernej caj
krasny a bez kapky
přejem si na zítra taky hezké počasí na výletík

Fajka
já říkalo že je dlooouhýý hodně
né je fakt super, panáček byl trochu nasrán, když se mu ovinulo kolem krku a začal žvejkat ty konce, tak jsem mu to zatrhla a jak mu to zatrhnu tak nsi naněj lehne a tváří se "Já nic" jako na poslední fotce.

Maya
to začíná bejt trochu podezřelý
ty wogo, to už je dlouho, huš k mudrům!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:33 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
tak supr, ze to je lepsi maz poradne mastma, at to je vlacnejsi

jo trochu lepsi to je. Vcera sem vyzvedla tu univerzalni infrapatelarni pasku ale je mi divny, ze kdyz je univerzalni, ze neni na obe strany totozne vykrojena, tak su zvedava. Pudem zitra jen asi cca 15-18 km, na poslednich 5 se pripoji pan v duchodovym veku se zdravotne chodicima obtizema, tak aby to zvladl a v nedeli rano su domluvena s muzem, ze me vyzvedne, pac ten jejich hospodo loudaci vylet s nedelni sekci tempem 3km/h a aspon 2h posedet nekde nemam moc naladu navic asi v 15ti lidech

budem asi 20 km od brna, oblast moravskyho krasu, tak muz nema hrani a v pripade nouze snad teda neumrznu a myslim, ze 20km zvladnu, s holema

Maya
na webu pisou K použití proti napadení blechami, a to pouze blechami nebo blechami spolu s klíšťaty a/nebo všenkami.

i na tom obalu bylo napsano blechy, klistata, vsenky. Jeste to muzu vytahnout z odpadkovyho kose a vyfotit, jestli chces.

A jak pisou holky, mazej k dr, kdyz sem te tam posilala ja, tak kulovy ale ted sme na tebe 3

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:36
- Nahlásit

Fajka
voe to máš zlomený !!!
to si nemyslím, nemám to vůbec nateklý ani jsem neměla, zlomenina by určo natekla si myslím
a bolí mě to spíš jako jak je z vnější strany zápěstí takovej vytrčenej kloub, tak nad ním od toho ohybu zápěstí až v podstatě jako na hřbet ruky, jeslti je tam nějaká šlacha nebo co by tam mohlo bolet netuším
jako jestli se to nezlepší přes víkend, tak se asi budu muset vykopnout s tím někam, ale ani netuším kam a vůůůbec se mi nebude chtít
ty jo, lyžovat se zlomenou hnátkou, to je síla, si to rodiče určitě pak vyčítali

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:40
- Nahlásit

cernej caj
Jeste to muzu vytahnout z odpadkovyho kose a vyfotit, jestli chces.
to fakt nemusíš, já ti věřím
uvidíš no, jak říkám, u nás Frontline nic, měla jsem taky ten zelenej, jiná pipeta jo, i když teď koukám tu hlavní účinnou látku to má stejnou, teoreticky by to teda mělo učinkovat stejně, ale prakticky byl dost rozdíl

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:41
- Nahlásit

Fajka
se zlomenou rukou(bo si mysleli že si vymejšlím
mám stejnou zkušenost, jako dítě jsem měla ruku zlomenou 3x. Máma furt, že to nic není, zas tolik to nebolelo a mně hlavně zlomeniny ani moc neotékaly

Maya
to je ono, co ti tu píšu a teď to tady čtu, mně oteče třeba naraženina, né zlomenina.
To je jako když mi moje inteligntní doktorka řekne, že nemůžu mít zápal plic, když nemám teplotu. Blbka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:48
- Nahlásit

Maya
ne, zlomenina by nemusela natect, kamosky mamku lecili 4 mesice na dnu a pak zjistili, ze ten palec ma zlomenej kdyz se to nelepsilo po diete

navic tam vsude v tech kloubech sou chrupavky a je i mozny ze sis nejak blbe poradnila kloub/chrupavku

no to pro jistotu a ve zveraci kolem kteryho sem sla nic. Navic kocour nikdy predtim pipetu nemel, tak snad...

denyk Fajka
tak to je blby ono je casto problem poznat, kdy dite simuluje a kdy by se melo k dr snad z toho nemate nasledky aspon

že nemůžu mít zápal plic, když nemám teplotu. asi proto me pul roku posilali od certa k dablu kdyz sem jen nemohla dychat ale teplota zcela zdrava

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 08:55
- Nahlásit

cernej caj
lecili 4 mesice na dnu a pak zjistili
tvl taky dobrý magoři

snad z toho nemate nasledky aspon
psychický jedině, ale bojuju

nemohla dychat ale teplota zcela zdrava
no právě, teta doktorka mi to vysvětlovala, že zápal plic je virový a bakteriální zápal plic a na ten (teď už nevím kerý) ani antb.nezaberou.
A když jsem měla ten periapendikulární infiltrát tak teplotka jen cca 37, takže mi vlastně nic nebylo, jen mi hnilo kus břicha zevnitř

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 09:08
- Nahlásit

denyk
taky dobry, holt muzem bejt radi, ze s moderni medicinou to vetsinou prezijem

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 09:10
- Nahlásit

cernej caj
no protože u toho článku opravili chybu, co měli hned v první větě - měli tam stovky najetých lidí. To mi přišlo hodně komický
Jako brigádu jsem to dělala a bylo to vždycky pěkně placený
cernej caj
je i mozny ze sis nejak blbe poradnila kloub/chrupavku
no chrupavka ale bolí jak čert. Jsem se ještě na střední nějak blbě řízla do kloubu a bolelo to a nešlo to narovnat pořádně snad rok. Tak to jsem Mayu asi nepotěšila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 09:14
- Nahlásit

kachna_
vidis sem si ani nevsimla

to zni dobre, ale me prijde, ze tyhle veci byvaj obecne. roznaseni volebnich listku taky byvala nejlip placena brigada, bohuzel dycky jednodenni

no co mam ja tu chondropatii, tak mam taky poskozenou cesku a chrupavku a proto mi ty kosti drhnou o sebe pri chuzi a proto to boli... ne snad, ze by bolela ta pootocena ceska nebo ta slabsi chrupavka, ale boli jak to drhne o sebe

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 09:27
- Nahlásit

Maya
vůbec nateklý ani jsem neměla, zlomenina by určo natekla si myslím
no to já právě taky neměla tři dny nateklý a nateklo to až po tom lyžování.... páč jak tam jsou ty kosti dvě tak já měla nakřáplou jen tu jednu
běž si pro sichr nechat na chýru udělat rentgen, není nic horšího než neléčená zlomenina, bude tě to pak pobolívat i za 20 let

denyk
mám stejnou zkušenost, jako dítě jsem měla ruku zlomenou 3x. Máma furt, že to nic není, zas tolik to nebolelo a mně hlavně zlomeniny ani moc neotékaly
přesně !!! si mysleli že nechcu do školy

cernej caj
snad z toho nemate nasledky aspon
troufám si říct že svoji debilitu na to svádět nemůžu

kachna_
no chrupavka ale bolí jak čert. Jsem se ještě na střední nějak blbě řízla do kloubu a bolelo to a nešlo to narovnat pořádně snad rok. Tak to jsem Mayu asi nepotěšila
no a nebo tam může mít hnutý ty kůstky a dře to vo sebe

cernej caj
3km/h a aspon 2h posedet nekde nemam moc naladu navic asi v 15ti lidech

budem asi 20 km od brna, oblast moravskyho krasu, tak muz nema hrani a v pripade nouze snad teda neumrznu a myslim, ze 20km zvladnu, s holema

jo to chápu než 3 km a hospoda to bych taky rači vyrazila na těch 20 tak snad to s hůlkama bé dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 09:32
- Nahlásit

Fajka
aspon vyzkousim tu novou karimamku a taky podvlikacky, co sem dostala k narozkam od kamaradky

hlavne se nelecena zlomenina pak snadno dorazi pri nehode a nekdo ma vyjimecne stesti ze to sroste i kdyz blbe ale to nesmi byt moc zatezovany asi

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání