Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 19:59
- Nahlásit

birma kdo asi ?? Náhodou ho tam vždycky výskokem zašlapal a pak ho kutal zase ven... Většinou marně
Je to tupounek mamutí. Brontosaurus měl dva mozky, dogy mají jen jeden

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 20:00
- Nahlásit

Xerxová
vezměte ho k očaři, on vám šilhá!

ale teda vypadá to, že vás viděli přijíždět a vyklidili celou Míšeň, vždyť tam krom vás na fotkách neni skoro ani noha

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 20:02
- Nahlásit

Fifi skrz to krmítko (na zahradě jich je porůznu pět) je vidět Ještěd... Pepa si hrál s foťákem (jak překvapivé, že...)
Borovice jsou dvě těsně vedle sebe. Větve mají až na zem, pod nimi je "jeskyně" - v létě za vedra nás tam jednou sedělo i dvacet...
Tady je teď děsněj liják - vichr to ještě zhoršuje.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 20:05
- Nahlásit

Prvních 14 dní po svátcích nabízí i cestovky slevy - je všude mrtvo... Za adventu a v sezóně je tam hlava na hlavě. Ve městě lidi byli (a kolem památek taky) - ale daly se vystihnout chvíle bez nich na focení vhodné. A to, jak Night lítal po nábřeží - tam, pravda, lidi v poledne nebyli (jen pár cyklistů). To jak letí a šilhá bylo přivolání od dvou vran, které vyhnal z trávníku. Hodinu šlapal na vodítku a byl i občas přivázán... takže tu procházku podle Labe měl za odměnu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 20:21
- Nahlásit

Xerxová
fotky fakt skvely, ale mozna presne nepoznam ten jested ale asi je na tyhle?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 20:26
- Nahlásit

čaj ano - tam je! Kdo hledá, najde. Líp je vidět tady - jen ty dráty nám výhled ze zahrádky hyzdí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 20:32
- Nahlásit

Xerxová
tak to sem ho nasla spravne, kdyby to tu nekdo nepsal, tak ani nevim, ze to tam mate

tak sem sla psy vykopnout ven. Ferina se na me z pelechu divala, jestli mi sibe, ze uz prece dneska jednou byla

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 21:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek,
ty lidi jsou fakt kokoti, včera než jsme vylezli ven venčit tak jeden ze sousedů si udělal ohňostroj.... ted si ho dělá zase
jako oni fakt střílej od začátku prosince co půlky ledna
grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Xerxová
Problém s Fajfkou je že ona je extrémě čistotná až tak že se nevyvenčí na zahradě takže musíme ven..ono to vzniklo tak že když jsme si jí přivezli jako mimi byl leden a zahrada pod metrama sněhu, takže jsme chodili venčit cca 3 měsíce mimo zahradu a ona si to tak zafixovala že není schopná to překonat...teda je ale to pro ní stejný jak kdyby to udělala do pelechu a nezměnil to ani příchod jelita který se na zahradě venčí normálně...

Krásný fotečky! Najtíka je fakt kus

Denyk
má hotový ty přetahovadla, prosím poslat ten adres na akita.feikouzenáčseznam.cz kam mám poslat, v pondělí du na počtu tak to pošlu..

Petra K
přetahovadla
Jedno dlouhý jedno krátký tlustý..je to tak ? doufám že joo... nemůžu totiž v tom bordelu tadyk najít jaký to měly bejt

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 22:01
- Nahlásit

tak venku strašnej liják a vichr, budu muset v noci jít překontrolovat potok, protože byl plnej už odpoledne od toho tání, tak jestli ho už náhodou nemáme na zahradě

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 23:33
- Nahlásit

zajímavý článek http://www.vitalia.cz/clanky/cim-drazsi-sportovni- boty-tim-horsi/#ic=articles-related&icc=item-8

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 23:40
- Nahlásit

Maya
Držím palce s potokem.
Ad boty - mám potvrzeno z víc stran, že barefooty jsou skvělý, fivefingers tím, že umožňujou ještě větší zapojení prstů musej bejt bomba

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 07:14
- Nahlásit

Fajka chůdě Fajka, že čeká s venčením až na procházku. Chůdě ne ve smyslu, že by ven chodila málo (to néééé), ale že si sama sobě komplikuje život, když by se na zahradě mohla venčit kdykoli potřebuje. Ti prevíti si jako mrňavci něco zafixují (Night nakládání a vykládání z auta) a pak se to špatně odbourává...

Tady byl včera taky rachot rachejtlový - naštěstí to zatím Night vůbec neřeší. Naopak jsem pro něj byla večer na zahradě (zdálo se mi, že už je tam poměrně dlouho) , pršlo, vichr, hnusně bylo, rachot střílecí byl... a on nechtěl jít domů...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 07:18
- Nahlásit

Maya co potok?? Jak jsme včera objeli velký kus "Sudet" i Německa, tak všude všechny potůčky, říčky, řeky i (od malých stroužek a náhonů po Ploučnici a Labe) byly úplně plné, někde i rozlité.
Uvidíme, jestli budou dneska v lese bublat potoky naplno, nebo to v noci nahoře mráz trochu zastavil. Jen se možná vlastně do "našeho" lesa nedostaneme, neboť zákaz vjezdu bude už dole (kvůli padesátce)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 07:53
- Nahlásit

maya
tak snad nejste vytopení

birma
By mě zajímalo co obyč tenisky, ty taky nemaj skoro podrážku

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 08:11
- Nahlásit

Xerxová
Moc krásný fotky. Najtík je pořádný kus chlapa
Fajka
Chuďátko Fajka. Soused magor.
Maya
Co potok? Mělo by se ochladit, tak snad to tání půjde pozvolnějš a nebudete mít na zahradě přehradu.
Denyk
Zdrávi došli. To je dobře. Při tom vichru na silnicích není co se divit, že jsou bouračky. Včera při cestě do nemocnice jsme se báli, že nás to odnese mimo vozovku,
Roxi se bude mít v nové rodině dobře. Přeju všem ať si dělají jen radost.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 08:17
- Nahlásit

Zdravím, za chvíli vyrážíme na tréninky, tak na nás myslete, ať nezmrznem nebo neuletíme

cernej caj
V tom Mayi článku píšou, že jsou lepší než drahý boty. Já bych si tedy ani tak boty třeba od vietnamců nekoupila...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 08:48
- Nahlásit

birma
jj, uz sem ho docetla. se mi to prvne na telefonu nechtelo otevrit.

No ja boty od vietnamcu nosila prakticky nez sem zacala chodit do prace, pac i po brigadach kdyz sem mela to proste bylo drahy a vyhodit celomesicni brigadu za boty by uz znamenalo treba nechodit ve skole na obedy

sem si akorat v 18ti koupila za 4700 ty hanwagy kotnikovy v hudy tenkrat a to byla jedina netamanska verze mezi mou sbirkou a to jeste musim rict, ze tenisky od vietnamcu, co mi dovezla mamka z rakouska byli nejvydrznejsi boty, co sem kdy mela

Jinak si uzijte moooc trenink

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 09:24
- Nahlásit

birma
Tak držíme pěsti. Užijte si to.ˇ
cernej caj
Co koleno?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 10:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Darenka
docela to jde dneska, najela sem na novy rok zas na chondro kuru, snad to taky trochu pomuze

edit: mela bych se naucit tejpovat, ale a) to muze pak oslabovat jiny svaly b) kdyz to neudelam dobre, tak si asi rozhodne nepomuzu...

a zvazuju po nacteni nejakych veci z netu, ze bych zkusila toto jen na neco lehciho nebo kde me orteza uz obtezuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 12:02
- Nahlásit

Původně sem vám tu chtěla napsat jakej je Fajfka dvounohá kretén... ale rači vám napíšu at dáváte bacha na led na na namrzlo na silnici, at vás pak nemusej příbuzný probírat ze šoku a řešit essi ten masakr na koleni je našití nebo ne
jak je vidět, čék může ujít stofky kiláků bez problémů a zmrzačit se může metr od baráku

Xerxová
ale že si sama sobě komplikuje život, když by se na zahradě mohla venčit kdykoli potřebuje
jo je to kravěna, zkoušela jsem to mockrát a vždycky byla megaobří pochvala když to zvládla na zahradě ale stejně to má zarytí na hárdisku tak, že to prostě nejde přetlouct a je to psycho...to vona rači nebude pít aby nemusela ven..no nemám na to nervy zkoušet kdo z koho tak prostě chodíme pravidelně ... ale mě to neva, jsem si za těch 9 let zvykla ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 12:05
- Nahlásit

Fajka
mas nejakej uraz z ty ledovky ? doufam, ze nic vaznyho! tady to vcera bylo sileny, dneska uz lepsi, tak vam nezavidim a davejte pozor na sebe

nicmene fajka je s tim docela vtipna, by me nenapadlo, ze jen proto, ze se na zahradu driv nechodilo si to prebere, ze nikdy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 12:37
- Nahlásit

Fajka a bylo to na šití ?? Ufff, to budeš v následujících dnech velkej chromajzl, takové úrazy se hojí blbě, ať už šité či nikoli.
My byli ráno v lese (kousek od elektrárny v Rudolfově) a tam na lesní silničce bylo ledu taky dost. Pořád jsem krotila Nighta... ale byl překvapivě opatrný. Zato v lese si užíval sněhu a řádil jak magor. Jsem si říkala, že po náročnějším včerejšku bude klidnější.... Nebyl.

Fajku nemá cenu už přeučovat. Je zvyklá ona i ty - víte obě, na čem jste... Jen třeba v kombinaci s tvým kolenem...

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 12:50
- Nahlásit

Fajka
jo je to kravěna
ale krásná!
Tak ať to rychle přestane bolet
cernej caj
fajka je s tim docela vtipna
Batýsek zase, pipka jedna šedivá ,ví, že když dvakrát dostala nažrat, když se opřela předníma packama o sporák, určitě jednou! dostane znova. Tak nějak spíš náhodou, poprvý omylem (to si pamatuju, protože jsem si řekla, jééé, vona už dosáhne na sporák a dala jí kost) podruhý mi došlo, že si může pěkně popálit packu, tak jsem to začala odnaučovat. Nepomáhá VŮBEC NIC. I tu packu už si popálila, to že vůbec nedostane, když skočí předníma na něco nepomáhá, ona i třeba sama sebe opravuje (což je docela komický, představ si špice, jak pětkrát po sobě ve 30 vteřinách vyskočí předníma na sporák a hned zase předpisově sedne), ale prostě tohle je silnější než ona.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 13:20
- Nahlásit

kachna_

chudinka se tak snazi o dobrutku a nic

fotky z minulyho patku z vyletu sem konecne udelala album ale jinak su fakt lajda

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 13:46
- Nahlásit

Jsme doma - živí a zdraví
Adam si vysloužil kokardu a hračku a až na dva úlety byl fakt úžasnej

cernej caj
Honza si kdysi něco tejpoval podle návodu na youtubu a prej mu to dost pomohlo.

Fajka
Tak doufám, že sis to koleno neodrasila nějak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 14:07
- Nahlásit

birma
az na to, ze kdyz to nedas dobre, tak to asi nebude mit kyzeny ucinky, ne...

a doufam, ze ste si to poradne uzili

vic fotek ze vcera

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 14:17
- Nahlásit

cernej caj
On říkal, že našel různý postupy a některý nebyly složitý, tak nebyl problém si to udělat doma.
Užili jsme si to moc, máme strašný štěstí na trenérky, že to uměj udělat zábavný a tréninky nás vždycky oba bavěj
Na fotky se těšim, kouknu až zapnu komp

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 14:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Uf teda ted sem se vzbudila ....

Xerxová
a bylo to na šití
vrchní ošetřující čífdochtor říkal že není tak jsme nejeli...uf ale bolí to jak sviňa , blbý je že sem si stihla pochroumat ty kolena vobě bo sem přistála na hrubým štěrku a díra v kalhotech je taková že je můžu rovnou rozstříhat na hadry čífoj k mašině....jako nemít kalhoty z tak silný látky tak se obávám že by se minimálně jedna čéška podívala na světlo boooží...
ftipný tedle vomdlívací stav...fatk ftipný..čék de de najednou leží a vůbec neví jak dlouho natý zemi ležel, jak se tam dostal.... ještě že mě probrala fajfka...volizovala mě xicht co nikdy nedělá ...

Fajku nemá cenu už přeučovat. Je zvyklá ona i ty - víte obě, na čem jste...
no už fakt ne, zkoušela jsem to ještě hodně moc s příchodem jelita ale ani to neklaplo, když najde něco na zahradě tak to prozkoumá, vrhne naprosto znechucenej pohled na jelito a pak na mě...jakože : vidíš to PRASE!!! a nic...
za celej život si řekla asi dvakrát že chce v noci ven a letěla na zahradu ale to jí bylo echt špatně a musela a pak byla z toho špatná...

kachna_
Batýsek zase, pipka jedna šedivá ,ví, že když dvakrát dostala nažrat, když se opřela předníma packama o sporák, určitě jednou! dostane znova.
prostě špicojdi.... jak si jednou něco vtisknout tak už to tam maj navěky ááámen...

birma
Tak doufám, že sis to koleno neodrasila nějak...

no to taky doufám že to rozchodim, ale musim bo mám pošroumaný vobě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 14:59
- Nahlásit

Fajka
no ja doufam, ze sis tim padem neprivodila neco skaredyho, jestli byl fakt blbej drzim moc palce, aby to bylo fajt jen potluceny a nemela si tam zadny zmeny

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 15:02
- Nahlásit

cernej caj
moc palce, aby to bylo fajt jen potluceny a nemela si tam zadny zmeny
díík, no to se uvidí časem budu moc zas víc chodit, ted to nechám tejden jen to nejnutnější venčení a pak se uvidí...
chjooo

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání