| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 06:54
- Nahlásit
birma
fakt bys chtěla mít doma mix špice, teriéra, maliny a vydry
to už je úplně jedno, jestli tam ten špic je a nebo ne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 06:58
- Nahlásit
Fajka
a někdo mě meje xicht, aby mě probral
jé ta je úžasná
Darenka
Náš kluk si pořídil indické běžce
miluju tyhle kačeny, jsou úžasné, taková zvědavky,
chodím je často okukovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 07:05
- Nahlásit
tak jsem dočetla Bubičí povídání na zvířetníku, hezky srandovní
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 08:03
- Nahlásit
Zdravíčko všem
denyk
miluju tyhle kačeny
Jsou hrozně plaché a potřebovala bych zjistit co jim maximálně chutná, abych je dokázala nalákat....vyprovodit do nocležiště. Možná jestli by nevěděla Kachna
Jinak to vypadá na hezky pojatý večer. Bukís si zvykne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 08:17
- Nahlásit
Darenka
ty žerou slimáky ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 08:23
- Nahlásit
Darenka
Možná jestli by nevěděla Kachna
zeptala bych se na ifauně, ale
1. vím, že se dají naklikat obstojně
2. můžeš se domluvit s Darenkou, že je bude zahánět
3. myslim, že jsou proti běžnejm kachnám víc masožravý, takže já bych koupila levný mletý maso pro psy, povařila (páč tam pravděpodobně bude drůbeží maso) a naservírovala
4. většinou se to dělá tak, že se kachničky na pár dní zavřou v kachníku, aby si zvykly, že tam jsou doma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 08:24
- Nahlásit
Maya
ty žerou slimáky ne?
nj, ale pochoutka to pro ně neni a už vidim Darenku, jak teď někde chytá slimáky nebo aspoň šneky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 08:29
- Nahlásit
Darenka
bych zjistit co jim maximálně chutná,
tak to já nefím
Jinak to vypadá na hezky pojatý večer
ten kluk mě nepřestává překvapovat, znám kluky starší a jsou to ještě puberťáci, on je prostě tak trochu jiný
Bukís si zvykne
njn chrání si svoje, mamánek
kachna_
se kachničky na pár dní zavřou v kachníku
mi to příjde srandovní, sorry, ale chudínkííí zavřený
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 08:49
- Nahlásit
denyk
chudínkííí zavřený
tak ono můžeš oplotit malý výběh, nemusíš je nechat úplně uvnitř
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 08:59
- Nahlásit
kachna_
aha já myslela, že musej být uvnitř jako slépky
ale asik jo viď, v rámci bezpečnosti
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 09:14
- Nahlásit
kachna_
Ony jsou v budníku zvyklý, jenže mají svůj čas vlezou tam samy- mezi 20 - 21 hodinou (ráno je mladí vypustí). Takhle pozdě si mi tam jezdit fakt nechce. Něco jinýho je to v létě, když je vidět a teplo.
Teď v sobotu jak byl ten vichr asi nocovaly venku, protože dvířka od budníku mlátily a ony se asi bály tam vlézt.
Slimáky žerou, to je fakt, to byl důvod proč je kluk pořídil. Jenže to nedomyslel, kachny lezou úplně všude. Mají 2 větší jezírka s kaprama, už dokonce jedna vlezla i do bazénu
O zničené skalce a ostatních prostorách ani nemluvím. Kluk slibuje udělat nějakou ohrádku, tak jsem zvědavá, kdy to zrealizuje. Mělo by to být co nejdřív, protože nám (zakládali jsme zahradu) a taky Lence (snacha), která je ujetá na kytičky - hrábne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 09:15
- Nahlásit
Darenka
evidentně jim budeš muset chytat brouky
http://indickybezec.webnode.cz/news/blablacek/
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 09:24
- Nahlásit
Darenka
už dokonce jedna vlezla i do bazénu
v odkazu od Maya
mimo jiné píší :
První cesta vede hned k bazénku s vodou a potom hurá na pastvu a na lov.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 09:28
- Nahlásit
Maya
Jsou to zmlsaný povory. Mají granule a na zahradě si vyrejou ty "svý" pochoutky samy. Podle toho ta zahrada taky vypadá.
Kluk je přivezl myslím v září nebo tak nějak. Bylo sucho a tak nikde nebylo nic vidět. Jenže jak začalo být vlhko, začly být vidět následky daleko víc.
Až se udělá trochu teplejš, zkusím na ně něco vymyslet. Ony jsou fakt hodě plachý a žijou si tím svým životem ....celá zahrada k dispozici a hoň je mezi plotem a živým plotem, kde se stěží protáhnou ony natož pak člověk.
Darena je přijala jako součást domácnosti a hned od začátku je ignoruje, takže nehrozí, že by pomohla se zaháněním. Má je na háku.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 09:29
- Nahlásit
Maya
Díky za upozornění na Bubí povídání.
PetraK
moc krásný článek o Bubi ♥
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 09:46
- Nahlásit
zavrelka
supr, to se hodi vedet Pac sem si nacetla nejaky clanky (ne ze by se na netu dalo neco rozumne najit) a jednu bakalarskou praci a nakonec v ni sem se o existenci tech infrapatelarnich veci dozvedela, ze stacej na lehci formy (ted ne, ze by mi to doktor asi tenkrat poradil blbe, ale kdyz slysel o tech DT a 40km za den, tak asi zvolil rovnou tezsi kalibr
fajka
tak co kolena, lepsi se to ? doufam, ze se to da snest ta bolest.
Maya
a tvoje hnata?
denyk
nevim, jestli foto by zafungovalo
brut
tak to vsechno zvladnete, at te nemusi nikam odvazet
Ja si dneska vstala pred chvili, teplota, bolehlav, propoceny triko... brrr, tak sem nesla do prace. Teda v krku me trosku skrabe od konce minulyho tydne ale ze by se z niceho nic nekde vzala teplota zas takze mi opet propadne cviceni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 09:52
- Nahlásit
cernej caj
zase máš teplotu? ty to máš teda fakt nějak často, asi budeš muset začít s otužováním nebo tak něco
moje hnáta ujde, bolí už jen zápěstí, blbě se mi píše perem, to je asi nejhoší, tak dneska mám echt škrabopis, naštěstí je to jedno jinak to je snesitelný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:02
- Nahlásit
Maya
zase? dyt sem loni snad nebyla nemocna a co sem se bala na podzim a zacatku zimy, ze s necim lehnu a nic, takze to zas tak "zase" uz neni
ale v soobtu byl silenej fucak, tak mozna jestli z toho...
tak hlavne, ze je to lepsi a nebo pis levou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:04
- Nahlásit
cernej caj
já nevím, mě to připadá, že to tu psala nedávno a několikrát za posledních pár měsíců, že tě bolí v krku, potíš se a tak, tak mi to připadá často
levou psát neumím, to piluju na školeních, abych tam neusnula, ale nacvičený to ještě nemám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:06
- Nahlásit
Zdravim spolek invalidůch koukám že nás tu teda je
včera sem šla venčit rači až za tmy bo Forrist Gamp je proti mě frajéér s ladnou chůůzí tak jsme vobešli jen malej okruh bo to klouzalo a vořvávat ty dva dementy at jdou krok sun krok jak já bylo nad moje síly ...
sem teda pěkně hnutá celým tělem, bolej mě záda a pohyb do schodů a ze schodu je pěkná prekérka bo jak si mám odlehčit koleno když mám nabouraný vobě , asi se začnu plazit jak tuleň jak jelito a jak sem to měla zalepený tak to začalo divně mokvat nevím proč dělaj ty náplasti tak debilní že to nedejchá ta rána
a štve mě to bo dneska jsou ideální podmínky na lýýžovačku
kachna_
už vidim Darenku, jak teď někde chytá slimáky nebo aspoň šneky
já taky...hlavně pod sněhem
denyk
já stejnak na počtu dneska du takže to pošlu
jen ještě co tááá Ešuska...že bych to poslala najednou dyž už to mám hotové...
Bubi dočtu večír ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:11
- Nahlásit
Fajka
ty naplasti sou fakt hrozny kolikrat mi prijde
a nemela bys radsi k dr, jestli ses hnuta celym telem?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:21
- Nahlásit
cernej caj
ty naplasti sou fakt hrozny kolikrat mi prijde
jo já s nima mám dycky problém, páč to lepidlo co na většině je je agresivní a nažírá mě kůži a pak taky furt vyzdvihujou voděodolnost a přitom je to na úkor toho že to nemůže dýchat a mokvá to pod tím...
nemela bys radsi k dr, jestli ses hnuta celym telem?
jednak jsem tam byla v pátek pro prášky a dneska se mě tam nechce a stejnak bych se dověděla:
Nemůžeš otočit hlavou ?
Tak se otoč celá!
Jseš naražená celá?
tak počkej až se vodrazíš
to bé dobrý jen to naražený natažený halt musí přebolet, hlavně že není nic zlomenýho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:22
- Nahlásit
Fajka
dejchaj jedině ty textilní náplasti, co jsou jako bejvaly dřív a musej se odstřihovat, ale často je nemívají, jinak je to všechno umělotina nepropustná
jelito ti dá lekce a můžete se plazit spolu ale jinak lity lity, celý tělo namožený, to musí bejt hrozný
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:25
- Nahlásit
Fajka
Meresjev.........vem si příklad z Meresjeva
Promiň, ale to bylo první co mě napadlo. Když nemůžeš chodt, zkusit se plazit
Jinak lituju moc. Ono to bude párdní ještě všechno rozbolavělé. Zkrátka tě bude bolet celej člověk. Asi sis hnula se vším. No a s těma tržnejma ránama - jestli to nebude lepší, asi bys měla poštu spojit s doktorem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:28
- Nahlásit
Fajka
ja kupuju supr naplasti v modrobily krabicce ty dejchaj dobre, nebo s polstarkem odstrihovaci v lekarne/stary drogerii...
ale jednou sem koupila protipuchejrovy nejaky levnejsi a to teda byla sila...
jinak ja si na radu vero poridila nesmeky za par korun, by se ti asi taky hodilo na ledovku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:33
- Nahlásit
Maya
dejchaj jedině ty textilní náplasti
ty bejvaj často v autolékárničkách. Jsem tuhle byla hodně ráda za lékárniču
Darenka
hele já bych teď na tu zimu klidně kačenky omezila nějakym strukturovanym výběhem, dala pěkně masíčko, třeba i naklíčenou pšenici. A že jsem tak smělá, kolik ještě máte kojokaprů?
Jinak KONEČNĚ chápu, proč je tak nebezpečná deflace.
Fajka si může brát příklad z jelita, to bylo nepochybně hezčí D:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:35
- Nahlásit
Darenka
jako u nás za tmy na vsi dobrý ale z města by mě asi rovnou vezli do Bohnic
Maya
dejchaj jedině ty textilní náplasti, co jsou jako bejvaly dřív a musej se odstřihovat, ale často je nemívají,
no ty už právě nemám a musim se pro ně stavit jestli je mají
Darenka
tržnejma ránama - jestli to nebude lepší, asi bys měla poštu spojit s doktorem.
na to mám čífa bo ten jedinej vydrží dyž na něj ryčím
Vopatrněěěěěěěě
na radu vero poridila nesmeky za par korun, by se ti asi taky hodilo na ledovku
měla sem je ale už se mě rozpadly, taky to bylo první co mě blesklo hlavou že musím znova pořídit
Jaký máš? nějaký spešl ze sportu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:39
- Nahlásit
kachna_
v autolékárničkách
jak v kterých právě, tadle byla taky z autolékárničky a stejnak umělotina večer to i přes můj zoufalej protest číf strhnul (štěkala jem na něj jak to jelito tedy) že to musí do rána dýchat no jo ale furt se na to lepila deka a když sem měla nohu vodkrytou tak mě byla zima...
kachna_
Jinak KONEČNĚ chápu, proč je tak nebezpečná deflace.
můžeš to vysvětlit i mě jelitu z vesnice?
může brát příklad z jelita, to bylo nepochybně hezčí
to rozhodně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:40
- Nahlásit
Fajka
spesl ne, takovyhle sem tam objednavala nejaky vlozky do bot, tak sem to uz pribrala k tomu.
jinak sem tam koupila nejaky mekky penovy vlozky (jak sem zjistila, potrebuju vlozku trochu vyssi nez mam, pac po vymene podrazky je ten zlab nejak hlubsi a proto se mi tam ty nohy nevlezou ale ty penovy sou vyssi nez sem myslela, a hlavne sou hladky a rovny a ty tenky ale profilovany uz se mi tam zas s nima nevejdou...
tak ale nevim, jestli pro DT neni lepsi mit radsi tu profilovanou, nebo je to sumak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:41
- Nahlásit
Fajka
no a nemuzes si pres to dat jen nejakou gazu nebo neco a naplasti prelepit jen konce? at to drzi na noze? nebo kus ustrizenyho obvazu poslouzi stejne
|