Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 15:56
- Nahlásit

tuším, že může být potíž. Nějak ho to neučím (ale je fakt, že ani neodnaučuju) Všechny dogy (s výjimkou Xerdy - ten nerad stával na zadních) takto stály u každé zdi, hradeb... Ale oni (na rozdíl od malých psisek, která skáčou nahoru) vždy stojí "pevně" na zemi. A on je sice praštěný radioaktivista - ale na schody, lávky, zídky... je opatrník přeopatrný. On se má rád... Tedy pevně v to doufám

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 15:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová

jo jasný, tak každý ví nejlíp sám. To já jen, že lidi občas netuší, nedojde jim. Tuhle se zrovna nad tím podivoval kolega - mají bobtaily, tak prý rozvážné psy.... nějak ho prý nenapadlo, že by tohle pes mohl udělat - no mohl, mohl.
Já zásadně tohle nepodporuju a měli jsme ohledně toho doma prudkou diskuzi kdysi - během dovolené a výletu na Rabštejn. Mooooc se Koláče stekalo, mooooc. A bylo velmi rezolutní

edit - on člověk nikdá neví, co ty pometláky napadne. a zvlášť u takovýhle pošahaný sorty, jako jsou tihle dva. Třebas zrovna Kačer chytala kdysi Andulu v letu. přes balkonový zábradlí

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 16:30 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
53 zápočtových písemek
tak dávej lehký písemky. A budeš navíc i velebená!!!
brut
někdo jí evidentně radí
to je asi nejhorší,
ale hlavně moc držíme palce, s yodou (Marťa) budou supr dvojka
Jo a pozor voda hřeje, světla svítí a zásuvky proudí!

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 16:36
- Nahlásit

PetraK
v letu. přes balkonový zábradlí
Cir takhle zamlada zdolal zábradlí v prvnim patře
A v Bos si takhle otevřel na terasu. No a kamarád vyprávěl, že když už takhle pouštěl do baráku řtvrtého Cira, začlo mu to bejt diuný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 17:28
- Nahlásit

sem si predstavila, jak de cir uz popate do domu

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 18:18
- Nahlásit

on ani pes nemusí být skákací, aby se někam vrhal, Kim nikdy skákací nebyl, doma nepřeskočil ani 40 cm zídku k želvám, ale jak viděl vodu, byl schopnej skočit z mostu, asi mu v tu chvíli vypínal mozek nebo co

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 18:53
- Nahlásit

nejvíc jsem se asi o psa bála v Bretani, na naučné stezce u útesů (fyzicky zcela nenáročné, psychicky to bylo horší). Taková pěkná rovinka, na ní vyšlapaná oficiální cestička, mimo cestu jen krásně kvetoucí hlodáš a vřes... a o 70 metrů níž řvalo moře prudce narážející do skalisek. Stěny skalnaté kolmé, plné ptáků. Cesta vedla podél "sešupu" dolů, žádné zábradlí... prostě každý si musel dávat bacha. Xerda byl na volno - neboť jsme měli strach, že by v případě průšvihu nás stahnul dolů s sebou... Ale on byl skvělý - moc dobře věděl, že je nutno jít raději po druhé straně cestičky, dál od kraje... (neb hlodášem se fakt jít nedá).

Tinta76
# Zasláno: 12 Led 2015 19:24
- Nahlásit

Dobrý den celý den ... večer ...

Já sem dycky něco napíšu a pak nemám vůbec čas reagovat, tož jenom ve zkratce:
Dneska jsme byli na kontrole, je to přesně na den 2 měsíce od operace. Máme všichni óbr radost, ještě to teda nejni úplně zhojený, ale už se blížíme ke zdárnému konci. Začali jsme totiž ránu lepit a jak už se jí tam nedostává žádnej bordel (nebo teda aspoň minimum), tak hojení najednou nabralo na rychlosti ... a pozoooor, má o dvě kila víc než byl stav před operací (ne ten akutní).

Mějte se tu všici báječně!

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 19:26
- Nahlásit

PetraK
Již několikero lidí u psů pak buď odchytávali skoro při přepadnutí psa přes hradby třeba a nebo to bohužel nestihli
hlásím se mezi ty co jim jelito přeskočilo hradní zídku a jediná klika byla že byl na postroji a ten byl připásán k bederáku na mém boku...kdyby nebyl tak bych ho v ruce neudržela
taky musím to pako hlídat bo je to sebevrach

zaregistrovala jsem že přetahovadla si vemeš osobně, takže neposílám, čekaj tu na tebe
jo a už mě došel matroš tak asi pořídím nějakej ten růůůžovej

Deník
má posláno a v emilu číslo balíka

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 19:27
- Nahlásit

Tinta76
ale už se blížíme ke zdárnému konci
ale to je pěkná pozitivka!!!
KLIK a piškůůtek.... a jestli spoďárožrout eště nesmí tak si ho se*er (spapej ) sama! taky si to za ty nervy zasloužíš !

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 19:45
- Nahlásit

Fajka

JOOOOOOOOOOOOOOO RŮŮŮŮŽOVEEEEJ, UDĚLEJ JÍ RŮŮŮŽOVEEEJ - pokud ovšem ty modrý máš jak udat, pokud ne, beru modrý, pokud jo - zmučim jí! Vona je taky totiž černá důra,takže bych jí mohla pěkně pomučit

Fajka
jediná klika byla že byl na postroji a ten byl připásán k bederáku na mém boku...

no ty vado!!!

Ad to skákání
Mayakachna_

byl schopnej skočit z mostu, asi mu v tu chvíli vypínal mozek nebo co
řtvrtého Cira, začlo mu to bejt diuný

- je to rizoto no, nejsou vůbec normální, člověk by si je měl radši zabít sám a rovnou. No i proto se snažím tohle maximalisticky tlumit.

Tinta76
zdravím Tintu z komína a přeji řádné další hojení. Rychlý už a pak rychlou rekonvalescenci. Ty dvě kilča nahoru jsou super

Cestou z prasé jsem šla kolem Tesca a.... tak dostali Bubínek a Rumíček dneska každej dáreček.Toooo bylo radosti. Bubínek dostala pískací plyšovou myš, s kterou tady pyšně proudila bytem v rámci vítacího rituálu. Pak se na myš vyprdla a šla mě zas kousnout . Rumíček dostal házecí kroužek, taky pyšně proudil bytem. Kousnout mě nešel, šel zabavit opuštěnou plyšomyšu,

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 19:46
- Nahlásit

Tinta76uffff - tak snad příště (při frekvenci tvých návštěv tady) už budete úplně zahojení. A má ještě přísnou dietu, nebo už postupně můžete začít střeva zatěžovat??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 19:48
- Nahlásit

Fajka no skočit takhle Beta (Arona, Xerda, Night), tak bederák nebederák - letím za nima...

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 19:57
- Nahlásit

PetraK
JOOOOOOOOOOOOOOO RŮŮŮŮŽOVEEEEJ, UDĚLEJ JÍ RŮŮŮŽOVEEEJ - pokud
jako pro mě za mě , já ty modrý prodám jinám, strach nemám
Koupím teda růůžovou sladkou z nejsladších a upletu znova....času je doost no probléémo

Xerxová
Fajka no skočit takhle Beta (Arona, Xerda, Night), tak bederák nebederák - letím za nima...

to mě taky hned napadlo a vůbec vůbec sem si netroufla to zmínit!!
ale je fakt že když jdu nějakým fakt nebezpečným úsekem, skaliskem, pouštím psa taky na volno páč si řikám že než aby mě vzal sebou tak to at si jde rači sám na vlastní riziko a většinou bejvaj vopatrný...i když pruhatka se taky zřítila ze skal žáno..ale to byla ještě 8 měsíční jelito...

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 20:02
- Nahlásit

rumštajn a zdařte.
hlásím se do klubu, že taky jsem chytala psa ve skoku do propasti na hradě. byl na volno a byla to moje nejrychlejší reakce v životě myslím v těch hlavičkách se mnohdy vylíhnou hrozný a nečekaný nápady.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 20:05
- Nahlásit

Tinta76
tak super, že se hojíte, ale je to teda síla takovou dobu aby se hojila pooperační rána, to jsem ještě neslyšela, člověk furt vidí něco novýho, co se může stát
Fajka
jj, holt některým psům chybí pud sebezáchovy, ale je to na mrtvici

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 20:19
- Nahlásit

Bubustajn.
Precetla jsem si zviretnicky hlasani. Az mi kroupa skapla, tohle musel bejt, Esusko, sakra tezkej dil na napsani...
Tady se snad docist nedate, drasalice, jsem to vzala rychloctenim jen. Vitr vetra este dneska, ale uz mirneji, nicmene fakt toho bylo uz dost, vypnete to nekdo!
Brutice
chjo, pevny nerv a bojujte, at je malej u vas. S tou tamtou ho asi nic dobryho neceka. Drzim palce, moc, moc.
Tinta76
Prikladne krasne a kratke a hlavne pozitivni report! A to jsou uz dva mesice? fiiiha, to to leti, mile deti. Tak carevne spodarovity dukladny dohojeni! Btw, kde schranujes spodary ted, nakej trezor?

A ad to skakani a neprijemny tereny apod, tohle mam vyreseny. Mam zavrate. Takze cubky nelezou nikam, odkud by me museli odnaset.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 21:11
- Nahlásit

Sedí mi na klíně a dělá čápa Rumíček.
Dali jsme si hromadný cvičení a Bubi pěkně cípala . Byli žiškovní.

Fajka
jako pro mě za mě , já ty modrý prodám jinám, strach nemám

hele ne, to zas jako úplně nově kvůlivá tomu to nedělej. Já jen myslela, kdybys měla odbytiště jako hned. Jinak ne, je to zbytečný. Blbě jsem to napsala. Myslím, že máš jiných starostí dost.

Vero
hlásím se do klubu, že taky jsem chytala psa

no já zatím ještě ne, ale obávám se, že s tímhle Blutwurstem - neboli jelitem, mě to nejspíš nemine.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 23:50
- Nahlásit

Zdravím! Jsem doma ze semináře, sice se tam člověk, co četl knížku, nedozví příliš novinek, ale témat k zamyšlení je i tak dost a určitě stojí za absolvování

brut
Komplikace v rodině jsou naprd, snad se to co nejdřív vytříbí.

Mně skočil kdysi Altar z okna (2. patro), když měl průjem, jinak s nim tenhle problém nebyl, Adama jsem chytala zatím jednou, naštěstí ještě při skoku nahoru, ale ty sklony rozhodně má.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 04:55
- Nahlásit

Ahoj, tak mi prosím dneska držte palce, dělám tři důležité zkoušky , yoda skorem nespal a moc toho neumím.

ave ludřenka

birma
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 06:22
- Nahlásit

kachna_
Držím všechno co mám

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 06:23
- Nahlásit

Dobré ranko,
kachna_
moc na tebe myslím, držím palečky, ale tys moc čikovná kachna, určitě to zvládneš levou....ehm "zadní"

Dneska už držím na 12tou i Kubovi, jde na nějaké vyšetření mozku, má občas záchvaty nějaké, ach jo mladej kluk

Tinta76
to jsem moc ráda, za dobré zprávy, ty wogo 2 měsíce, to je doba, snad si to Ludřenka bude pamatovat

Koukám, že tu máte téměř všechny skokany, já teda ne, Bukvičky z výšek neskáčou, mají rozum

Tinta76
# Zasláno: 13 Led 2015 06:37 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Bré ráno!
Ludřenka děkuje za vyjádření podpory
Včera jsem se musela smát, jak ležela u veta na vyšetřovacim stole, tak chuděra polykala naprázdno (děsný zvuky to vydává), protože už věděla, že bude následovat piškotek ... I kdyby jí řezali za živa, tak si už navždycky bude pamatovat vet = piškotek
Dietu má pořád, namáčíme granule, ode dneška má místo 5 dávek, jenom 4 a postupně budem snižovat, aby si střeva zvykly, za 14 dní snížíme na 3.
Spoďáry jsou před ní uklizený v koši na prádlo, kterej je zabudovanej v koupelnový skřínce, to snad nevotevře

Darenka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 06:41
- Nahlásit

Zdravíčko všem
kachna_
Držím všechno co mám. Dobře to dopadne, neboj!!!!!

Tinta
To jsou mooooc dobrý zprávy. Teď už to půjde rychle k dobrému

denyk
Kubovi budu držet palce s tebou.

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 06:53
- Nahlásit

Tinta76
tak chuděra polykala naprázdno
pipí zlatá, úplně si jí umím představit vytrpěla si svoje, slečna blbečkovatá a vy jistě taky.

Darenka
děkuju, nevím, jestli to má od odby, kdy na něj v lese spadl strom, měl silný otřes mozku.

a co ty v práci, asi blbá otázka, viď
Jestli budeš mít někdy odpo čas, zavolám

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 07:13
- Nahlásit

Čajdo, Fajko
jak je vám, děcka?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 07:35
- Nahlásit

Tinta76
to je skvely, ze uz je to takhle v konecny fazi a ze i pribrala

no snad neotevre, nejhur si tam date jeste zamek si vzpominam, jak sme viko od kose zatizili tak mi fena zacla vytahovat spodary skrz ty otvory v plastovym kosi na pradlo, kdyz byla dobra souhra nahod, obcas se ji podarilo neco vydolovat, takze myslim, ze ta skrinka je skvelej napad

denyk
dneska uz ziju, je to mnohem lepsi, tak naklusana v praci. AKorat bych spala tak 10-12h denne coz je u me neobvykly pac ani o vikendu vetsinou samovolne spim max do 9, kdyz du spat vecer pozdeji...

kachna_
drzim mooooc

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 07:58
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek,
denyk
jak je vám, děcka?

já myslela že mě včera upadnou nožéénky vobě u kolen...jak to přichází k sobě tak to je teda nááářez. Tak sem myslela že si budu muset dát brufíka ale dála sem to bez něj..blbý je že jak můžu spát jen na zádech tak mě z toho bolej pekelně i záda...
Teda já tak s*ru sama sebe , to je neuvěřitelný

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 08:01
- Nahlásit

kachna_
držte palce, dělám tři důležité zkoušky
držíme mooooc moooc mooc !!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 08:04
- Nahlásit

PetraK
zas jako úplně nově kvůlivá tomu to nedělej. Já jen myslela, kdybys měla odbytiště jako hned. Jinak ne, je to zbytečný. Blbě jsem to napsala. Myslím, že máš jiných starostí dost.
klííít, stejnak muším kupovat novej matroš, a je jedno jakou bé mít barvu, třá pudou růůžový na dračku

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání