Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 15:37
- Nahlásit

Fajka
Jesis, fajfko, nerozbijej se! At se kolena zaceli, bez problemu. A tos sla a omdlela? Nebo si sebou flaknula a pak vomdlela kvuli kolenum? Babofka hodna, ze o tebe pecovala, jeste, ze ses nerachla nejak do hlavy.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 15:54
- Nahlásit

Fifi
fajfko, nerozbijej se
já bych rád ale led pitomej nooo

A tos sla a omdlela? Nebo si sebou flaknula a pak vomdlela kvuli kolenum
sem upála a pak se mě zatmělo a najednou leži a někdo mě meje xicht, aby mě probral
tak sem vstala dopotácela se domu a tam sebou flákla šokem podruhý páč sem si ty kolena prohlídla...zásadní chyba to byla záásadní bože já sem taky jelito...

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 18:15
- Nahlásit

Fajka
Jejda Fajko, foukám kolena na dálku. Snad se dáš brzy do kupy. A Fajušce čtyřnohé záchranářce posílám pěkné podrbání
Černej čaj
Já bych se tomu tejpování nebránila. Určitě se to můžeš naučit. Okoukla bych to na netu, vyzkoušela a otejpovaná zašla k dobrému fyzioterapeutovi, aby to zkontroloval, evenuelně poradil jak na to.
Fotky máš úúúžasný - jsi šikula.
Birma
To je supr, že jste si trénink oba užili. Ono opravdu hodně záleží na osobě trenéra, jaký ten trénink připraví.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 18:28
- Nahlásit

cernej caj
parádní fotky! Kdo to venčil krom psa i méďudku?

Fajka
no ty kráso, takhle zní ten popis ještě děsivějc

Darenka
Ono opravdu hodně záleží na osobě trenéra, jaký ten trénink připraví.
Přesně tak, najít trenéra, kterej umí trénovat psa a ještě zvládá dobře vycházet s lidma, je skoro zázrak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 18:33
- Nahlásit

birma
vencila Kniga, mela putovniho medu na 14dni, aby cestoval a pak bude cestovat zas s jinym vencitelem

Darenka
Ale to jo, to urcite zkusim, ovsem na ty dovoleny je to blby, co neni nutny radsi k dr moc nechodim, aby mi nejaka zbyla...

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 18:33
- Nahlásit

birma
Bude to rok co na tohle forum chodím. Nemůžu uvěřit jak obrovský kus práce jste s Adamem zvládli. V dobrém závidím

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 18:34
- Nahlásit

Fajka
sem upála a pak se mě zatmělo a najednou leži a někdo mě meje xicht, aby mě probral
Brrrrrrrrrr, zeno neboha! To musela byt prda.
Darenka
Ono opravdu hodně záleží na osobě trenéra
Na tom zalezi asi nejvic, kdyz odhlidnu od pripadnych "vloh" a snazivosti majitele psa.

A propos, ja to vcera nevidela, ale tady si moc pekne pan doktor Susta hral s klikrem s "zivocichem".

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 18:35
- Nahlásit

cernej caj
Na tejpování nemusíš k doktorovi. Stačí dobrý masér. Chodím k masérovi-fyzioterapeutovi a pomáhá tímto způsobem hodně lidem. Kolega v práci (horolezec) má taky masérku - fyz., která mu takhle oblepuje lokty.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 18:40
- Nahlásit

cernej caj
Kniga, mela putovniho medu na 14dni, aby cestoval a pak bude cestovat zas s jinym vencitelem
jééé to je roztomilý

Darenka
Nemůžu uvěřit jak obrovský kus práce jste s Adamem zvládli.
Děkujem Pěkně si mě hajzlík omotal

Fifi
ja to vcera nevidela, ale tady si moc pekne pan doktor Susta hral s klikrem s "zivocichem"
neprozrazůůůůůůj! chystám se to shlédnout (a zítra hurá na seminář Trénink je rozhovor)

ehm, nalila jsem si včera do klábosnice červený víno, prej se jí to nelíbí. Nechápu proč, když jsem ho lila do sebe, tak se mi to líbilo moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 18:42
- Nahlásit

birma
neprozrazůůůůůůj
Sak mlcim! A teda, zitra si seminar moc uzij!!! Zavidim, puste zavidim.
nalila jsem si včera do klábosnice červený víno
Jejej, tak zatim ti cvakat jde.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 18:55 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
Zavidim, puste zavidim
a dívala ses na kalendář, jestli ho zas někdy nebudete mít poblíž?
tak zatim ti cvakat jde
nj, zatuhlý klávesy maj smolíka, když to nejde silou, jde to ještě větší silou
(viděla jsem se dneska na tréninku s Hyenou, začíná chodit s malou na přivolávače a klikr)

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 18:57
- Nahlásit

Fifi
Díky za video - něco mi to připomnělo.
Nevíte co chutná jako pochoutka kachnám? Náš kluk si pořídil indické běžce a když mladí nejsou doma, musíme k nim jezdit a vyhánět kachny z jezírka do kachníku (na noc). Hoňte kachny po tmě. Příležitostně bych je chtěla zkusit naučit na klikr, ale netuším, jaké pochoutky by byly dost motivující.

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 19:00
- Nahlásit

birma
Pěkně si mě hajzlík omotal
Já bych řekla, že to omotání je vzájemné a to je supéééééér!
Seminář závidím

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 19:08
- Nahlásit

Fajka
teda další lazar? doufám, že budeš mít kolena brzo v cajku, máš nízkej tlak, že takhle omdlíváš při bolesti? já to měla dřív, teď už mám tlak normální a už se mi to nestává, dřív mi taky stačilo se pořádně praštit a byla jsem v limbu

s těma botama, u nás teda mají obyč tenisky i normální obchody, nejen vietnamci, myslím, že i u bati jsem je viděla
já teda doma jako v baráku celej život chodím zásadně jen v ponožkách, nesnáším pantofle, takže každý den x hodin bosky a pravda s nohama od kotníku dolů jsem nikdy žádnej problém neměla

potok v poho, ono nakonec lilo jen asi dvě hodiny, dneska nic, jen strašnej severák fučel, kočce chudince to nadnášelo zadek

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 19:12
- Nahlásit

Darenka
Já bych řekla, že to omotání je vzájemné a to je supéééééér!
kdybys ho dneska sviňuchu viděla na přivolávačích, já skrčená za keřem, prolítnul kolem mě, nahodil výraz "super, máma se támhle choulí, ta mi nikam neuteče, tak se jdu podívat co všechno zajímavýho tu je"

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 19:13
- Nahlásit

birma
začíná chodit s malou na přivolávače
Co ma za stene?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 19:20
- Nahlásit

Fifi
zase pruhatku fenečku. Jen teda štěnítko už je skoro tak velký, jak Adam

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 19:34
- Nahlásit

birma
uper, máma se támhle choulí, ta mi nikam neuteče, tak se jdu podívat co všechno zajímavýho tu je"
on je převlečej špic, to je jasný
kachna
to je dobrý s tím sporákem, zapomnělas na jediný zákon majitele špicouna NIKDY nedovol špicounovi dělat co nechceš aby někdy v daleký budoucnosti dělal

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 19:42
- Nahlásit

Maya
on je převlečej špic, to je jasný
to teda potěš koště, jak vás tak čtu

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 19:55
- Nahlásit

A vás dočíst, jooo? jE TOTO opravdu možné?? . U nás dnes pořád fujavec, večer dokonce na uvítanou v celé prdelajz vypli proud, no neva, šli jsme hají. V půl 3 budíček, do půl 5...vzhůru. Asik stařecká nespavost
Fajka díky za mejlík, penízky pošlu zítra z práce. Blondýna má narozky 25.1 tak mám dárek

zavrelka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 20:24
- Nahlásit

cernej caj zvazuju po nacteni nejakych veci z netu, ze bych zkusila toto jen na neco lehciho nebo kde me orteza uz obtezuje něco podobného jsem měla na "tenisový loket" co jsem si uhnala na jaře při stříhánís stromků a je to k nevíře ale funguje to skvěle

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 22:24
- Nahlásit

tak jsem zkoukla Šustu na ČT, pořad tedy poměrně přesně splnil má velice nízká očekávání, co se vtipnosti týká, ale Šusta dobrej

birma
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 22:51
- Nahlásit

a ještě jeden Šusta

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 23:25
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Vůbec nic nestíhám Doma jsou šílené zmatky a hrozně velké změny, takže nejsem schopná ani pořádně psát .....

Takže se omlouvám, jen hlásím, že jsem stále ještě na živu, ale pokud to bude pokračovat dál, tak to moc dlouho trvat nebude a odvezou mě do Bohnic..

Fajka
tééééda, ty jsi trupka!! Hlavně, že ti říkám, aby jsi na sebe dávala pozor ... chlaď si kolena a maž si je třeba Lioton mastí, ať se ti vstřebají otoky. Kdyby tě kolena bolela, tak koukej naklusat na rtg, ať si nezaděláš na nějaký průser a nemáš po trecích ....

Jinak Brut se mi taky na dvorku nevyvenčí, má z toho trauma, chudák..... Alu ano, protože přišla už se špatným návykem, ale chodí na jedno místečko a nikam jinam. No a Clokáně je tak půl na půl ... někdy nic někdy v rámci hry se trochu vyvenčí, ale pak se děsně stydí ....

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 00:10
- Nahlásit

brut
tak doufám, že ty změny jsou jen k lepšímu
birma
o teda potěš koště, jak vás tak čtu

proč? takoví milí psíci

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 00:17
- Nahlásit

Maya
proč? takoví milí psíci
fakt bys chtěla mít doma mix špice, teriéra, maliny a vydry?

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 06:38
- Nahlásit

Morgen,
ačkoliv obyčejně nemám problém se vstáváním, tak dneska trochen ano. Byla návštěva, Kubí a Blondý. Bukáč povrkával už na chodbě, jako co tady u nás ce péééf? Do 10ti vteřin si ublinknul, abychom pochopili, co si o tý návštěvě vlastně myslí . Předtím jsem raději odklidila všechny hračky, aby nedošlo k hádkám . Rozdala jsem kokína, zrzavec nechtěl, madam žvejkala, zrzavec mi kokíno po chvíli přinesl na sedačku, no neměla jsem zrovna chuť . Nakonec se schoval do pelechu a Blondýna nám ležela pod nohama.
Xerxová
údolím Labe do Hřenska a pak z Děčína přes kopečky na Českou lípu a Mimoň... prostě jsm ese kochali.
ty wogo, dyť to jste byli téměř u nás

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 06:42
- Nahlásit

cernej caj
vidis spravne pana buldozera, ferince se moc libil, prej na nej nebude skareda
neceš jí někdy ukázat fotku Bukíse?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 06:52
- Nahlásit

huš v kolbence, sice odvoz, ale jsem musela vstávat dřív, tak tu asi usnu

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 06:53
- Nahlásit

Fajka
ach jo čéče tos měla teda pechtág .
Drím palečky ať si brzo fit a ty přetahovadla nepospíchaj,
klíďo je pošli, až Ti bude líp, raději odpočívej

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání