| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:20
- Nahlásit
kachna_
držím palce, to dáááš
denyk
chudák Kuba, to je ten jak byl na tý fotce ze Slovače? snad to nebude nic vážného
Fajka
je z tebe hrabě de pejrak?
jako mě zápěstí bolí furt a víc než o víkendu, si myslím, že mi nedělá dobře, že v práci musím psát občas perem, to je bolest děsná furt, se obávám, že kolínka tě taky potrápěj dlouho
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:21
- Nahlásit
cernej caj
dneska uz ziju, je to mnohem lepsi
tak to je fajn, ale stejně ještě odpočívej, vono to tělo ví, proč chce tak dlouho spát
Fajka
přichází k sobě tak to je teda nááářez
no to je jasný, chjo.
Teda já tak s*ru sama sebe
tak tohle mám taky, neumím být "nemocná" nesnáším, když mi něco je, v tu chvíli nechci s nikým mluvit, nikoho vidět...
Jsem si vzpomněla na mojí bývalou skorotch´ýni, je to 14 dní co spadla hlavou na obrubník, potlučená všude, ale to móňo pod okem, to jsem v životě neviděla normálně černý, (viděla jsem jí po pár dnech co se jí to stalo) a z vrchního víčka se jí to všechno nalilo pod oko ta krevní sraženina, prostě černá kapsa pod vokem, fuj
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:23
- Nahlásit
Maya
tý fotce ze Slovače?
jo ten se štěndem
jako mě zápěstí bolí furt a
njn ty vlastně jsi taky choroba, chjo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:28
- Nahlásit
fotky z dyzajn marketu, tam bych nemohla jít ani omylem, to by mě stálo celou vejplatu
http://modrykvitko.rajce.idnes.cz/Dyzajn_market_13 ._a_14.12.2014/#
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:29
- Nahlásit
denyk
proti fajce s čajem já jsem zdravá jak řípa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:36
- Nahlásit
denyk
jj, taky sem dosla do prace az v 7
budu pak drzet palce i na to vysetreni dneska pro kamara
fajka
no to je blby, ja osobne bych klido k tomu dr sla, pac tim padem se ti muze taky posrat neco v koleni jako se posralo me a aspon bys vedela, ze ses fakt OK. Pro jistotu.
Maya
tak to bys taky snad mela k dr, jestli nemuzes mit nejakou vnitrni zlomeninku nebo tak?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:38
- Nahlásit
Maya
moc hezký věcičky, mám to asi podobně
mě dostal, ufónek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:40
- Nahlásit
cernej caj, jestli nemuzes mit nejakou vnitrni zlomeninku nebo tak?
to snad ne, hejbat s tím můžu už mnohem líp, akorát mi asi dobře nedělá to sevření prstů kolem pera a zároveň hejbání při psaní
tak ono je to ještě krátce, si pamatuju jak mě pokousal ten pes, tak ty pohmožděný svaly bolely jak čert minimálně dva tejdny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:45
- Nahlásit
Maya
no to je pravda, tak aspon mazat nejakou alpou
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:46
- Nahlásit
denyk
To je ten kamarád, co jste spolu vezli Roxi?
V práci - já jsem se s tím co mám dělat už vyrovnala, ale atmosféra okolo je hodně hustá. Každej nas*anej a to není dobrý.
Zavolej kdykoli.
Fajka
vydrž děvče, vydrž. Začne se to zlepšovat, bude líp.
cernej caj
škoda, že jsi nemohla zůstat ještě nějaký den doma a pořádně to vyležet.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:48
- Nahlásit
Krásná práce
Darenka
jo to je on
Každej nas*anej a to není dobrý.
no to není, když je hustá atmoška nedá se pracovat, na mě tohle hodně působí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:51
- Nahlásit
Darenka
tak jako mohla bych, ale skoda dovolene... a kdyz bych musela vstat a jet k doktorce, coz je akce na pul dne, tak to mi zas tak blbe neni kdyz uz bych stejne musela vstavat a jet do brna, abych nesla do prace
tak hlavne, ze pracovne vis, co a jak a budem doufat, ze se to zlepsi.
kamaradka ted po roce bude hledat novou praci - brno otevrelo novy info centrum, puvodne sla na pozici recepcni, pak z nich udelali urednice, takze musela slozit zkousky na czechpoint a takovy veci jeste nez otevreli, jinak by o tu praci prisla a to kvuli ni opustila puvodni... ted se zmenil starosta, kterymu je to IC trnem v oku, pac je to projekt predchoziho, tak vsechny pudou na matriku a kdyz neudelaj zkousky co maj matrikarky, prijdou o praci... holt jak kratka je cesta od recepcni k matrikarce. Prej je to nejhorsi urednicka prace skoro.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:21
- Nahlásit
cernej caj
Jj, sehna dnes práci a udržet si jí, je problém.
Já jsem zkoušela sehnat práci před rokem a půl, kdy to tady vypadalo, že to půjde do háje. Nebudu vyjmenovávat, kde všude jsem se ucházela u práci. Datum narození hovořil za vše.
Jsem ráda, že kdyby se něco podělalo, nějak už bych to doklepala - pracák a pak buď do předdůchodu nebo do předčasného důchodu a třeba nějaká brigáda k tomu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:24
- Nahlásit
cernej caj
holt jak kratka je cesta od recepcni k matrikarce
to je dobrý, ale zase na druhou stranu práce na státním úřadě zase nemůže bejt tak špatná, tak ať se toho drží, podle mě matrikářka rozhodně nemůže bejt horší práce než doprava, stavby a tak, kde jsou akorát ssamý stížnost, jen holt si tam asi nepřijde na nic bokem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:26
- Nahlásit
denyk
to je krásnej oboječek, ale na špice bych to teda nechtěla, jeden koženej asi 30 let starej mám někde doma, dřív nic jiného nebylo a ještě si pamatuju to peklo při zapínání
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:32
- Nahlásit
Darenka
vim, jak to mel tatinek pred par lety, kdyz zrusili celou pobocku o 60ti lidech a jak ti je vic nez 50 a mas jen maturitu, jako bys neexistoval... 30 let praxe nikoho nezajima
urcite ted uz mas ten strach mensi, protoze uz se to nejak zvladne, a kdyz to dopadne v soucasne praci, tak to bude supr, ze nebudou nejaky zmeny jeste dalsi a uz budes v klidu pracovat
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:38
- Nahlásit
cernej caj
protoze uz se to nejak zvladne
jj, po pravdě - průběžně kontroluju kolik máme práce - na kolik měsíců dopředu a v duchu si říkám - dobrý, ještě xx....měsíců je po starosti. Druhá otázka je, že vidím i do hospodářských výsledků našeho střediska a to vůbec není pozitivní a jde jen o to, jak dlouho budou mít majitelé společnosti trpělivost čekat jestli se to neobrátí k lepšímu. Teď momentálně si říkám, že půl roku určitě vydržíme.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:39
- Nahlásit
Maya
si pamatuju to peklo při zapínání
chlupiska se tam motala, co?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:43
- Nahlásit
denyk
tak tohle mám taky, neumím být "nemocná" nesnáším, když mi něco je, v tu chvíli nechci s nikým mluvit, nikoho vidět...
přesně! dala bych si do držky sama sobě nejrači
z vrchního víčka se jí to všechno nalilo pod oko ta krevní sraženina, prostě černá kapsa pod vokem, fuj
uf uf
no mě se teda taky udělalo blbě při představě že to co mám na kolenou sem mohla mít na xichtě bo nevim jak ale xicht sem zastavila před štěrkem , takej malej zázrak..a to bych teda vypadla jak při domácím násilí taky..
Maya
je z tebe hrabě de pejrak
jo...a nejlepčí jsou rady co dostávám, tak si to koleno nějak vodlehči, vole ale kerý dyž mám rozbitý vobě
asi začnu lítat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:47
- Nahlásit
denyk
hlavne to delej treba 2x denne, to je peknej opruz
Darenka
tak drzim palce, at je jeste na aspon ty 3 roky
Fajka
otazka je, jestli napr. poranenej nos muze do budoucna napachat stejny skody jak treba blby poraneny koleno.
nemuzes mit hole?
dneska by mi mela prijit ta infrapatelarni vec, muz stiha zitra postu,tak se tesim, az ji testnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:49 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
co je to za ostrov nad Anglií a ten vpravo od něj?
mám teda mezery, si budu muset snad vyhledat nějakou současnou mapu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:50
- Nahlásit
Fajka
co hole, berle!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:53
- Nahlásit
Maya
co hole, berle!
i prd...já se cejtím na rakef
to je sichrovka to vodlehčím kolenům upá nejvíc
cernej caj
otazka je, jestli napr. poranenej nos muze do budoucna napachat stejny skody jak treba blby poraneny koleno.
no to ano, ale u poraněnýho kolene budu trpět jen já...u poraněnýho nosu VY všichny, bo VY se na mě budete muset koukat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 09:56
- Nahlásit
Maya
kterej? ten zelenej pod pruhatou? to budou shetlandy, ne? a jinak nevim nic neni to tam popsany?
Fajka
radsi, at trpej ostatni nez ja
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:01
- Nahlásit
cernej caj
ten zelenej pod pruhatou
ten a taky ten vlevo od něj, popsaný to tam asi je, ale jak to přečíst
ale je to krásná mapa a tooohle http://www.fler.cz/zbozi/kotatka-5011933
asi si to objednám, předpokládám, že to bude normálka tisk na papíře? neznáte to někdo?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:01
- Nahlásit
Fajka
přesně! dala bych si do držky sama sobě nejrači
myslím, že sis natloukla už dost
xicht sem zastavila před štěrkem
no to by bylo taky fajn, taková "silniční lišej" vypadá moc hasky
cernej caj
tak já mám zase pro Bukí kožený obojky nejraději
Fajka
u poraněnýho nosu VY všichny
tak já ho mít poraněnej, to už by byl pak chobůtek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:11
- Nahlásit
denyk
že sis natloukla už dost
a furt je to na tu mojí debilitu málo
já mám zase pro Bukí kožený obojky nejraději
však na holoprdky těm to taky nejvíc sluší bo je to vidět když se ztratí obojek v chlupech tak je vcelku jedno jakej je
já ho mít poraněnej, to už by byl pak chobůtek
zase ale při sešívání bys řekla pane dochtore, tu mi to drobátko přišmikněte, tu stovnejte a máš plastiku zadarmo !
a to se vyplatíííí ....
krásnej hrubej štěrk mohu poskytnout, před domem ho máme habakůůk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:11
- Nahlásit
cernej caj
to budou shetlandy, ne
a už jsem to našla, jsou to shetlandy a to vlevo od nich, ve Orkneje
|
cernej caj