Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:10
- Nahlásit

denyk
to sou botky přímo vodníkovy
já bych je měla hned jak prase

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:13
- Nahlásit

denyk
na straně 179 plís [

tam nic nejni nejsi tam, vůbec na straně 179 ani jednou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:14
- Nahlásit

PetraK
zapominas na to, ze sou to sveraky na cajovy nozky

birma
to neva

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:15
- Nahlásit

Darenka
jj, oni jsou super .... plot udělejte bytelný, vykutejte malý rybníček nebo loži v jejich prostoru a nenechte je lozit všude. Jsou chytrý a učenlivý. Zkusím zjistit, co měla za typ plotu, protože jí po celé zahradě nelezli ... Granule jim nedávala, myslím, že v tom bylo maso a nějaké vitamíny, které míchala dohromady. Po granulích prý dělají víc škody a hlavně nedohledávají tolik "žrádla " pro sebe, ale jsou schopní plundrovat zahrady....

Koukej odpočívat a dát se co nejdřív do poř
děkuji moc, zkusím to

denyk
ach jo to je f pr*eli . Držím palečky ať je trochu líp
děkuji ... nejdřív musíme dostat malého do péče a pak bude snad líp

cernej caj
drz se a at je zlepseni v dohlednu budu na tebe myslet
děkuji moc ... jsi zlato

Jo a synek vzkazuje, že maso dělali, ale z půl kila bylo necelých 10dkg , z kila budeš mít cca 200 - 250g max ... Hlavně hlídej, na jak velké kusy maso sušíš, aby jsi měla vše stejné a neměla v tom něco většího, co by ti mohlo ostatní zkazit .... Nakonec se mladý rozhodl, že vyjde levněji koupit "Jerky" .. jsou bez příchuti a vydrží ... a jsou fakt dobré, chutnají mi taky, což se o mnohých jiných nedá říct...

PetraK
čuus brůtko!! co se děje?
Honza, Kikin - rozchod s madam a boj o malého ... já pomáhám hlídat, synek se vrátil domů ... a je toho daleo víc ... chci ti zavolat, ale buď se trefím do práce nebo se k telefonu dostanu pozdě večer ... bych se s tebou taky ráda konečně sešla, už mi to chybí ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:15
- Nahlásit

birma

Birmice suší, ale váhu netuší. Ze dvou kil kuřecích prsou mám dvě krabičky od zmrzliny + něco navíc sušenejch

pomoooooooooooooooooooct pomooooooooooooooooooooooooooooooooooct!!!

cípnu, cípnu!!

Chtěla jsem totiž čajdovi pomoct a zavolala kolegyni, která si taky sušila a přepočet její míry a váhy byl:

"Nooooo tak hele ze tří kil, tak asi přibližně, který jsem tak do sušičky asi mohla nacpat byl pytlik o velikosti.... x cm krát x cm!"

Poslala jsem jí někam, takže tam můžeš taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:17
- Nahlásit

cernej caj
zapominas na to, ze sou to sveraky na cajovy nozky

co sou svěráky na čajový nožky? Už zase nějaký svěrače?

brut
- rozchod s madam a boj o malého

a do hajzlu!!! už to přišlo?? Bože kdyby ten vůl poslouchal co se mu říkalo

chci ti zavolat, ale buď se trefím do práce nebo se k telefonu dostanu pozdě večer

já vím, ten čas prostě nějak není, není.

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:17
- Nahlásit

Maya
to sou botky přímo vodníkovy
mám ešče hezčí

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:19
- Nahlásit

PetraK
tam nic nejni nejsi tam, vůbec na straně 179 ani jednou
páč jsem asik blbá, nebo jsem asi lhala
tak kopíruju:
"Bry kacer hlasim ze jsme pred chvili dovalili domu. Cesta okej, hlavne ridic, ktery neni nervozni nemusi byt vsude prvni a nedrzkuje . Vecer jsme obesli 3 hospody v TN a zustali jsme v te "nejhorsi" ale nam se tam libilo a hlavne Kuba chtel ochutnat slovensky toco pivo. V tech "lepsich"" restauracich samy Heiniken a Plzen tady nasladly "Topvar 10' ". Ve 23 jsme dovalili k segre uz vsechny holky hajaly kazda ve svym "Roxi" vedle segry na dece (segra ma jen matraci postel bude teprv kupovat) byla moc hodna v noci se vzbudila asi 2x ale bez knourani. Kdyz jsem slysela bubnovani ocasku tak jsem spokojene usnula i ja. Holky se chovaly skvele zadne vyjimecne "otravovani" stenatka. Holka byla zvykla ze ji asik stenda sezrala jidlo pac kdyz jsem ji nasypala grancle narvala si jich par do tlamky jako krecek poponesla dal tam je vyplivla a sezrala...to same dokazala i s ryzi masem a mrkvickou je takova krehotinka ale neboji se pres den knikala jen chvili kdyz citila ze segra vari a ona nic . Fotky zkresluji vypada na nich o dost vetsi a pacinky taky ve skutecnosti je velke fakt nema. Jdu se pomudlat s Buki"

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:25
- Nahlásit

denyk
Holky se chovaly skvele zadne vyjimecne "otravovani" stenatka.
jéjééé jééé, díkuju!! Tak ať se všem společně dobře daří a vytvoří dobrou partu

Holka byla zvykla ze ji asik stenda sezrala jidlo pac kdyz jsem ji nasypala grancle narvala si jich par do tlamky jako krecek poponesla dal tam je vyplivla a sezrala...to same dokazala i s ryzi masem a mrkvickou

pipíí malá !! no ono si to sedne, až bude trochu "dojedená"

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:27
- Nahlásit

hele co jsem našla
cituji
Jmenuji se Bubulina a toto podivné jméno si pro mě vybrala moje matka. Líbilo se jí, když ho slyšela ve filmu „Řek Zorba“. Lidém to občas příjde moc dlouhé, a tak mi říkají Bubu.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:28
- Nahlásit

no a taky
Švédština je severogermánský jazyk, má velmi jednoduchou gramatiku a již po pár měsících studia je možné švédsky celkem plynně konverzovat. Pokud se naučíte švédsky, budete rozumět i norštině a dánštině.

3 v 1 !!! já si fakt umim vybrat blbě

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:31
- Nahlásit

brut
nejdřív musíme dostat malého do péče a pak bude snad líp
ach jo, držím palčáky, moc moc!

PetraK
je opravdu skvělá, v neděli se prý rozkoukala tak, že už hryzala bačkory a skáče po plovoučce jak parkurový koník
Je to taková květinka křehounká

brut
Člen
- Nahlásit

PetraK
a do hajzlu!!! už to přišlo?? Bože kdyby ten vůl poslouchal co se mu říkalo
jo, přišlo.... jenže se vše vleče skoro půl roku a teď to dosáho vrcholu ... jsem totál hotová, ale fungovat prostě musím. Kvůli klukům a kvůli tomu, aby malý měl zázemí a režim, který má mít.. Je to ale děsný boj o každý pohyb, krok, rozhodnutí .. prostě člověk musí našlapovat, jak v minovém poli a to je horší, než cokoli jiného. Ale malý roste skvěle, začal chodit okolo sedačky, leze jak čert, je prostě úžasný a tak se holt věnuju jemu a snažím se držet hlavu a papulu na uzdě. Ale jde to ztěžka...

já vím, ten čas prostě nějak není, není.
přesně tak .... a já tě chci vidět, potkat i Brtníka, pokecat, pomuchlat babču, malé Štajnidlo ... prostě mi chybíte ....

Maya
Člen
- Nahlásit

denyk
oo to jsou botky krásný, ale ty bych si fakt musela vystavit doma na polička leda tak

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:32
- Nahlásit

denyk
ach jo, držím palčáky, moc moc!
děkuji ti moc ... budeme potřebovat každý paleček navíc ... nic jednoduchého to nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:32
- Nahlásit

Maya

, a tak mi říkají Bubu.

se ta prezentace Bubice nějak vymkla z ruky!

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:33
- Nahlásit

brut
o Kristiánka jde? ono si to nakonec sedne a bude dobře, akorát to holt teď nějak musíte přežít

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:35
- Nahlásit

PetraK
vidíš, má řecký méno a ne nějaký maďarský

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:40
- Nahlásit

Maya

3 v 1 !!! já si fakt umim vybrat blbě

to je skorem jak Mountfýld!
denyk

a skáče po plovoučce jak parkurový koník
Je to taková květinka křehounká

vidím jiiii vidím!! Koníka taky máme doma, zvlášť, když popadne něco do kušny a metá si to nad hlavou! Tak ať se jí tam moc líbí!

brut
o, přišlo.... jenže se vše vleče skoro půl roku a teď to dosáho vrcholu ... jsem totál hotová, ale fungovat prostě musím. Kvůli klukům a kvůli tomu, aby malý měl zázemí a režim, který má mít.. Je to ale děsný boj o každý pohyb, krok, rozhodnutí .. prostě člověk musí našlapovat, jak v minovém poli a to je horší, než cokoli jiného. Ale malý roste skvěle, začal chodit okolo sedačky, leze jak čert, je prostě úžasný a tak se holt věnuju jemu a snažím se držet hlavu a papulu na uzdě. Ale jde to ztěžka...

ach jo! já si říkala, že to přijde . a jaký jsou naděje?
jsem ráda, že malej jede a je v pořádku a že s ním si můžeš oddychnout - ne fyzicky, ale momentálně mentálně, protože Tě to nabije.
Snad to vyjde, abychom se nějak zcukli.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:40
- Nahlásit

tyhle boty taky vypadaj super a jsou se sobama
URL

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:41
- Nahlásit

Maya

vidíš, má řecký méno a ne nějaký maďarský

no tetkon už teda jen přejmenovat Rumíčka. Aby byl taky řeckej. Takže to bychom mu mohli říkat teda Zorba, za chvíli by z něj byla Orba, Voraniště.......... no a jsme zas někde úplně jinde

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:42
- Nahlásit

Maya

tyhle boty taky vypadaj super a jsou se sobama

hlavně aby to... aby .......... no .......... nevrzaly! aaaaaaaaaaaáuuu

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:53
- Nahlásit

Maya
o Kristiánka jde? ono si to nakonec sedne a bude dobře, akorát to holt teď nějak musíte přežít
jj, jde o malého, kdy madam se rozhodla odejít od synka a od malého, pak chtěla malého alespoň na chvíli a teď zase na pořád s tím, že syn na něj bude mít nárok pouze o víkendech ... , jenže ona se o něj moc nestará a tak se o malého bojím ...

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 14:58
- Nahlásit

PetraK
ach jo! já si říkala, že to přijde . a jaký jsou naděje
to právě nevíme... ona mění rozhodnutí z hodiny na hodinu, někdo jí evidentně radí a myslím, že jí jde především o prachy... Jsem otrávená, moc naštvaná a jediné, co mě drží, je prcek ... Je to prostě sluníčko a úžasný malý psovod ... jen Svině se ho bojí, protože se nedá pořádně pohladit, tak jí chytá za ocas a pak se chce mazlit .... Mno a psi ho milují a on je. Hlídají ho a on je vydrží sledovat půl hodiny bez pohybu

Snad to vyjde, abychom se nějak zcukli.
v to doufám!! Klokáně by si mohlo vyhrát se Štajnidlem a bylo by taky alespoň na chvíli utahané ( teda snad, protože vypínač jsem ještě nenašla)

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 15:00 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

brut
to je blbý, pokud ženská dítě chce, tak chlap nemá šanci
měli by se nějak dohodnout, ale no je to těžký

PetraK
hlavně aby to... aby .......... no .......... nevrzaly!
na poličku!!! a do koberce!!! a fšude!!!

Darenka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 15:01
- Nahlásit

brut
jejda, tak taky držím v tom boji palce a přeju pevné nervy - držte se !!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 15:14
- Nahlásit

Maya
! a fšude!!!

a to už jsem, páč já sem jako ta pohádková babička, sem taky fšudezdejší

brut
to právě nevíme... ona mění rozhodnutí z hodiny na hodinu, někdo jí evidentně radí a myslím, že jí jde především o prachy..

sakra to je mrcha! Tak já přeju pevný nervy, hodně pevný nervy . A zkusíme se nějak domluvit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 15:16
- Nahlásit

brut
takovy sou nejlepsi teda, tak snad to dobre dopadne

uchylila sem se k brufaci, hlava boli jak strep a asi pudu spat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 15:43
- Nahlásit

nestíííhááám (mám na stole 4 nostrifikace, jednu závěrečnou zprávu projektu, 53 zápočtových písemek a posudek na bakalářku...) To asi do zítřka nějak všechno nebude (nemusí, termíny některé hoří víc, jiné míň - ale nemám ráda plný stůl)
Najt chce asistovat... že prý byl dneska dlouho sááám (kecá, páník mu byl v poledne oběd dát a venku s ním byl taky)....

Nedočítám, jen jsem zaregistrovala starosti Brut - lituju tě moc. Není nic horšího, než zašmodrchaná rodina. Tak snad se vše v dobré obrátí. Dneska už to není výjimečné, když se stará táta...

Ten dement (myslím Nighta) si stoupnul na židli za mě, a že tedy bude moji práci dozorovat shůry... Když sedím, tak opravdu čumí na mě hodně zvýšin - když i stojící jsem už menší...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2015 15:48
- Nahlásit

Xerxová
když i stojící jsem už menší...

bude na tě shlíže z výšky, s nadhledem

hele můžu bejt to... můžu bejt za radila domácího??
S jeho potrhlostí bych ho nenechala takhle se dívat. jsou psi normální, kteří toto provozovati mohou, a pak jsou dementi, kde bych to nepodporovala. Štajn a Nýtek patří do té druhé kategorie. Již několikero lidí u psů pak buď odchytávali skoro při přepadnutí psa přes hradby třeba a nebo to bohužel nestihli .

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání