| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:00
- Nahlásit
Jste tu opravdu povedená partička "zkušených kynoložek". Kompíky v Bohnicích jsou nejspíš volně přístupné pacientům. To je ta zkur... pseudodemokracie. Klecová lůžka zrušit, kompíky všem na pokoj. Jinak si existenci fóra Cz-pes neumím vysvětlit. Taky jsem řešil problém, že můj pes tahá. Místo ostnáče jsem mu koupil postroj...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:02 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
jindra 22
. Klecová lůžka zrušit, kompíky všem na pokoj. Jinak si existenci fóra Cz-pes neumím vysvětlit
ale jako tohle se ti povedlo, náhodou jsem fakt v Bohnicích ikdyž teda prozatim ne v léčebně ale souhlasim s tebou
edit. můj pes na vodítku semnou ale netahá navíc chodí navolno s košem
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:06
- Nahlásit
Sízra Milanová
edit. můj pes na vodítku semnou ale netahá navíc chodí navolno s košem
ale ne ty prece asi davas ostnac a tim resis tahani DD
ja si pripadam jak v Bohnicich tu se resilo neco jinyho a zas je tu diskuze jinde
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:12
- Nahlásit
sarax
ale ne ty prece asi davas ostnac a tim resis tahani
nedávám,ale to je právě ta chyba mám ho dávat co si to vůbec dovoluju mít psa s koženym obojkem(ted navíc budem ít novej vyšívanej bucinka )...dokonce ho ani nemám v kotci a spí v posteli a navíc ho krmim 2x denně..a nemusí mi u každýho sousta kouknout do vočí..sem to ale vůl a navíc jsem fakt v Bohnicích,nechápu co ty lidi furt po mně chtěj
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:14
- Nahlásit
Jako terapeutická skupina je to ale dobré. Chocholoušek by měl radost. Pacienti se musejí vypovídat, pak nebývají tolik agresivní.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
spí v posteli
Kde spíš ty? Někde na matraci na zemi? Proti rozdělení hierarchie smečky ale nic nenamítám. Když vám to takhle vyhovuje...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:21
- Nahlásit
jindra 22
Jako terapeutická skupina je to ale dobré. Chocholoušek by měl radost. Pacienti se musejí vypovídat, pak nebývají tolik agresivní.
moje řeč já konkrétně mám i diagnozu od paní doktorky..."nedostatek pozornosti a uznání" což chápeš,že tady člověk má vrchovatě a může pak jíst míň sedativ...
Kde spíš ty? Někde na matraci na zemi?
no když to pejska moc nenaštve tak můžu taky v posteli,ale spíš si třeba sednu do rohu mísnosti hubou ke zdi, abych prostě měla jistotu že nyxinku nebudu svou přítomností otravovat...to by mě samozřejmě ihned kousla že jo...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:26
- Nahlásit
Sízra Milanová
no když to pejska moc nenaštve tak můžu taky v posteli,ale spíš si třeba sednu do rohu mísnosti hubou ke zdi, abych prostě měla jistotu že nyxinku nebudu svou přítomností otravovat...to by mě samozřejmě ihned kousla že jo...
DDDDDDD
tvl rozdeleni hierarchie smecky DD juhuuu to je oupa rudkovsky skoro...nevim teda ...ale takovy prezitky jsou mocinky fajny...muj pes s nama spi taky klido v posteli a pritom je furt pes a vi co se smi a co ne jo a zere taky i zadara
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:26
- Nahlásit
Baico
Jsem ráda, že se tak velmi pečlivě staráš o to, kde jsem a ještě radši jsem, že pečlivě studuješ mé fotky na rajčeti
Jsem velmi ráda, že velmi pečlivě sleduješ a staráš se o to, co kde píšu
Buď si naprosto jistá, že tvé volnovíkendové aktivity mě naprosto nezajímají, nemám jaxi čas, sledovat tvé výlety kamkoli
Jediné co mě zajímá, jestli jsi už vědecky zdůvodnila imbecilitu rozšiřující se v Žumpě (nějaký virus ?) a taky foto toho zadku, kam se zavrtáváš, udivuje mě, že při tvé erudici jsi toto téma ještě nestačila zpracovat do odborného článku.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:27
- Nahlásit
tedy pokud nekdo svoje sefovani musi dokazat tim ze pes je jen na zemi a ze pes chodi za nim ze dveri asi to nema moc prirozeny je ja se bavim...vono tu jinak moc zabavy nejni-.D_
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:33
- Nahlásit
Jimmi
a taky foto toho zadku, kam se zavrtáváš, udivuje mě, že při tvé erudici jsi toto téma ještě nestačila zpracovat do odborného článku.
Já koukám, já se směju.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:33
- Nahlásit
sarax
asi to nema moc prirozeny
máš na konci hrubku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:43
- Nahlásit
Sízra Milanová
jezis tak to pardon
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:24
- Nahlásit
ty v.le, Sizra a sarax, vy jste tedy vymastenky, to se vidi jen tady na psu, ach jo, svata panno podsrpenska, vidis to?.......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:26
- Nahlásit
michna
svata panno podsrpenska, vidis to?.......
jj, uznej, že s tímto materiálem se do Evropy vykročit nedá
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:30
- Nahlásit
tak vykulhat se da, ale neprilis daleko
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:31
- Nahlásit
Biluška
jj, uznej, že s tímto materiálem se do Evropy vykročit nedá
Bejt tebou,tak zase zalezu a hlavu z hnoje nevystrkuju,nebo se mám zase rozepsat o tom co jsi zač ty?!?!?!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:34
- Nahlásit
michna
tak vykulhat se da, ale neprilis daleko
. No jo no, pět samýc....
|
cernaperlovka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:38
- Nahlásit
Být celá činaná z toho, že roční čuba nestartuje na všechno kolem a vydrží pár vteřin sedět, to je tedy výkon. A nedej bože stahovák, to je tedy týrání!!!! A kožený raději moc neutahovat,aby se chudinka neškrtila. Nedej bože ji dělat bebinu. Ale nechat ji vykastrovat,protože majitelku období hárání obtěžuje, to je asi košer, že? Nechte ji vykastrovat a sebe taky. Jste jako člověk asi tak cenná jako ona do chovu s rozmlácenými lokty. A můžete doufat,že se po kastraci uklidní a budete s ní konečně moci normálně fungovat. Je mi té fenky líto.Ale máte pravdu, pracovní chov je odvozen od pojmu ležet na gauči.Přece by ji nebavilo cvičit a vůbec něco dělat.To by bylo týrání!!!!!!Jsem ráda, že vás neznám.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:40
- Nahlásit
michna
chodil se mnou do první třídy Richard Michna, měl první den ve škole obrovskou svačinu a pořád po všech plival, pak ho přeřadili do pomocný...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:41
- Nahlásit
michna
kdo je zas todle za individum? kde se to furt bere?!!!
Jebloň
Bejt tebou,tak zase zalezu a hlavu z hnoje nevystrkuju,nebo se mám zase rozepsat o tom co jsi zač ty?!?!?!
zase budeš umazaná od hnoje...nedělej to,stačí že to tu zas začlo smrdět!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:41
- Nahlásit
kriste
Sizro..jeste v roce musi umet nosit noviny a chodit pro pivco,cili konecne neco delej
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:44 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
cernaperlovka
Být celá činaná z toho, že roční čuba nestartuje na všechno kolem a vydrží pár vteřin sedět, to je tedy výkon. A nedej bože stahovák, to je tedy týrání!!!! A kožený raději moc neutahovat,aby se chudinka neškrtila. Nedej bože ji dělat bebinu. Ale nechat ji vykastrovat,protože majitelku období hárání obtěžuje, to je asi košer, že? Nechte ji vykastrovat a sebe taky. Jste jako člověk asi tak cenná jako ona do chovu s rozmlácenými lokty. A můžete doufat,že se po kastraci uklidní a budete s ní konečně moci normálně fungovat. Je mi té fenky líto.Ale máte pravdu, pracovní chov je odvozen od pojmu ležet na gauči.Přece by ji nebavilo cvičit a vůbec něco dělat.To by bylo týrání!!!!!!Jsem ráda, že vás neznám.
ale klidně lze napsat za sebe žumpo,netřeba cizích jmen..vlastně třeba....protože jsou moc plný kaťata mě jsou vaše názory naprosto u pr. podporujete vraždění a podvody atd..spíš bych se styděla když byste semnou s čimkoli souhlasili...mimochodem u vás kastraci netřeba...stejně s nikym nespíte to je srandy kopec..kolik vašich tajných nicků sem ještě vyjede?
edit. na to že mě neznáte neznámá uplně cizí perlovko máte o mě a o mém psu zajímavě podrobné informace,které se shodují s názory jistých lidí..hmmm...to je zvláštní a zajímavá náhoda,taková klasicky czpsovská ale vtipný je že dokonce jmenovitě mi to z vás holky nikdo nenapíše a děláte, jak jste spravedlivý....už čekám jen kolemjdoucí 1,2,3 až přijde
druhý edit: je vidět že se s vámi slušně a férově jednat prostě nedá...oukej
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:46
- Nahlásit
sarax
kolik nicků máš tolikrák jsi člověkem
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:49
- Nahlásit
cernaperlovka
Jsem ráda, že vás neznám.
jsem ráda, že vás neznám, vůbec se o vás nezajímám, nesleduju vás a všechny tyto informace mám ze zcela náhodného projití kolem a v podstatě mě vůbec nezajímají. K mému rozčílenému výblitku mě dovedl jen a pouze můj neúspěšný, malý a nicotný život nuly celkově. takhle si to měla vyjádřit, aby to bylo každýmu hned jasný
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:52
- Nahlásit
Adidaska
michna je pouhopouhy nick, s tim si ty hlavinku rozhodne nelamej, mohlo by se Ti pritizit...
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
Sizro..jeste v roce musi umet nosit noviny a chodit pro pivco
tyjó, Nyxa tohle neumí? Styď se, takový základní věci už měla dávno znát. Že ty s ní nechodíš tvrdě pracovat na cvičák a jenom se válíte v posteli
|
michna
Člen |
- Nahlásit
Sízra
asi to vyleza ze stejne zumpy, jako si vylezla Ty
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:53
- Nahlásit
No, tak jsem to odsud přečetla Vlčáčkovi a ten se poblil. Na medvídka! Takže díky zejména svaté panně, páč u toho se to stalo, že musím jít medvídka vyprat!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:56
- Nahlásit
ufff, tu je dneska zase toliko jebek a socek zamindrákovanejch, že to se nedá vůbec du asi nechat operovat psa, abych si zvedla náladu.
|