| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:56
- Nahlásit
Sízra Milanová
naplánovala jakožto nástroj zničení žumpy... tudíž zničení žumpy odkládám na dobu neurčitou
co blbneš, žumpa je nezničitelná, vždycky se najde někdo, kdo tam patří a patřit bude, i když se figurky občas na hracím poli vymění, tak se s tím smiř a nebojuj proti nesmrtelnosti símtě
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:58 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Mimochodem...jeden aspekt zůstal pořád stejný a to že bylo s mým psem zacházeno tak že by se mi to nelíbilo...když lítaly hlášky jako "Maruna by se z toho posrala" ale to benevolentně přejdu pokud nešlo o ten ostnáč, jelikož Maruna se z toho neposere... a taky už nikdy psa nikomu nepůjčí....kurnik už o sobě mluvim ve třetí osobě jako David Rath, to neni dobrý znamení
Dokonce mám i teorii, proč bylo s mým psem zacházeno zrovna v té době a renatou záměrně tak, že bych s tím nesouhlasila...ale nikdy se nesnížim k tomu abych to sem napsala...jde už totiž pouze o mezilidské vztahy a se psy to nemá nic společného...
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:08
- Nahlásit
Vlčáčková
Oni sledují už i naše psy???
.... Ááá do prdele....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:12
- Nahlásit
Sízra Milanová
hele, ale me z toho co si psala, ze rikala grin vychazi, ze holky se o ostnaci bavili nikoliv ho Nyxe nasadili ( coz je dost jasne videt na fotkach, ze ho nema a to, ze by ho na foceni sundavali a pak zas nandavali?? no pardon, to snad jako vedeli jaka afera se tu rozjede a dopredu si pripravovali dukazy? ) No a kdyz se o nem bavili, tak se logicky mohli bavit o tom, ze kdyby se pouzil ostnac nelibilo by se ti to a to preci neni totez, jako ze ho na krku mela.
Ja osobne si myslim, ze tohle by si mela vyrikat Maruš s Renatou a taky k tomu došlo a prijde mi, ze si to vyjasnili.
Nez me nekdo obvini, ze nekomu nadrzuju tak nenadrzuju, bavim se s obema "stranama" a mam rada lidi na obou stranach a mrzi me, ze se pri kazdem sporu vytahuji stare. Me osobne to prijde cele jako velky omyl. Grin neco slysela, myslela si, ze ostnac byl pouzit, proste to nejak popletla nebo nevim. Maruš to logicky nasralo. Renata to vysvetlila, ze je to blbost, zadny ostnac pouzitej nebyl a je po afere
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:17 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
lucYnka XIII
hele, ale me z toho co si psala, ze rikala grin vychazi, ze holky se o ostnaci bavili nikoliv ho Nyxe nasadili ( coz je dost jasne videt na fotkach, ze ho nema a to, ze by ho na foceni sundavali a pak zas nandavali??
copak já vim co přesně kdo řekl, mně nevychází nic..vim jen co řiká Grin...jinak jestli sis všimla od holek co tam byly reakce na to co padlo za hlášky nijaká nebyla...nebo ne veřejná alespoň
No a kdyz se o nem bavili, tak se logicky mohli bavit o tom, ze kdyby se pouzil ostnac nelibilo by se ti to a to preci neni totez, jako ze ho na krku mela.
Mohly a nemusely..jsme zase na začátku a já se snad omluvila, takže netřeba řešit mě
zadny ostnac pouzitej nebyl a je po afere
a může nastoupit nová svěží....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:20
- Nahlásit
Sízra Milanová
a může nastoupit nová svěží....
potom kup septiclean -tedy aby to bylo svezi zeano
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:21
- Nahlásit
Sízra Milanová
já se snad omluvila
jj vysvetlilo se to, omluvila ses, takze neni potreba dal resit
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:23
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
.... Ááá do prdele....
Historický okamžik! - Hipíková je sprostá!
Ačkoliv je fakt, že kdyby opravdu sledovali naše psy, tak by to bezesporu v pr... bylo!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
jj vysvetlilo se to, omluvila ses, takze neni potreba dal resit
tak třeba Grin tu neni aby mohla říct svůj názor na fotky atd....a řešit se to bude dokud to bude někoho zajímat, bylo tu několik pochybností o těch fotkách atd...nemůžeš zakázat lidem to řešit
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:28
- Nahlásit
Jsem tu jen na skok, takže nedočítám všechno, co tu bylo řečeno, chtěla jsem jen napsat, že mi dnes volala Baico a přesvědčovala mě, že to byl opravdu jen řetízkový obojek. Já si to prostě pamatuju jinak, nemám důvod ani chuť kohokoliv špinit, Renatu už vůbec ne. Pamatuju si hlavně – a tohle mi Baico i potvrdila, že se skutečně stalo – že se holky na té procházce o obojku co Renata nasadila Nyxe bavily tak, že by byla Maruš nasraná, kdyby se dozvěděla, že byl použit. Nedává mi moc smysl, proč by měla být Maruš nasraná kvůli použití obyčejného stahováku, ale Baico tvrdí, že by byla. Baicové jako jediné nemám absolutně důvod nevěřit, já jsem sice opravdu přesvědčená o tom, co jsem viděla, ale pokud to tak nebylo jak říká Baico, tak se ti, Renato (i všem zúčastněným zataženým do této diskuse) upřímně omlouvám, nechtěla jsem a nechci tě pošpinit. Mařce jsem nehodlala nic škodolibě „prásknout“, celá záležitost vyplynula z normální konverzace o výchově psů, jednak jsem myslela že říkám pravdu a jednak jsem myslela, že o tom Maruš ví. Jestliže jsem se spletla, je mi doopravdy líto, že jsem rozpoutala takovýhle peklo a omlouvám se samozřejmě i Maruš, že jsem ji neúmyslně uvedla v omyl. Howgh.
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nez me nekdo obvini, ze nekomu nadrzuju tak nenadrzuju, bavim se s obema "stranama
to už je potřeba psát obhajobu svýho názoru před tim než ho napíšeš? Navíc tě opravim neexistujou dvě strany...jen jedna skupina a pak jednotlivci co maj různý názory...a každej si píše co chce
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
myslis ze to co se deje je zavod a pocet nul?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:30 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Jimmi
Jsem ráda, že se tak velmi pečlivě staráš o to, kde jsem a ještě radši jsem, že pečlivě studuješ mé fotky na rajčeti.
Byla jsem si v Polsku poškádlit svoje ego a potrápit Farouše na výstavách. To víš bez výstavních úspěchů nebudou krytí a bez krytí nebudou eura na dovolenou.
Jinak pro všechny pochybovače. Mám fotky z celé procházky, ne všechny jsou na rajčeti. Ve všech časech pořízení má Nyx na krku kožený obojek a řetízek. Z inkriminované procházky mám cca 20 fotek, ve většině případů momentek. Kdyby Renata obojky stále přechazoval, prottáhla by se procházka na dvojnásobek.
S Grin jsem mluvila po telefonu a opravdu si byla jistá, že se jedná o ostnáč. A stejně jsem si jistá, že jí nešlo o vyvolání konfliktu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:30
- Nahlásit
Grin
co tu sakra pises!!!!
vzdyt jsi zbabele utekla ne
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:32
- Nahlásit
Grin
Pamatuju si hlavně – a tohle mi Baico i potvrdila, že se skutečně stalo – že se holky na té procházce o obojku co Renata nasadila Nyxe bavily tak, že by byla Maruš nasraná, kdyby se dozvěděla, že byl použit
Jeden z důvodů proč jsem ráda že se již nevídáme, ikdyž myslim že pro použití stahováku bych se asi nenašvala,renata ho na nyx použila myslim už dřív i já ne teda jako korekci, ale asi byl použit tak že by se mi to nelíbilo no.... nevim co k tomu víc říct, věřim ti, že sis 100%sama myslela že je to ostnáč ať už to bylo jakkoli...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:34
- Nahlásit
taky myslim ze Grin si byla jista a rozhodne zrovna ona nemela touhu nekoho poskodit
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:35
- Nahlásit
Baico
S Grin jsem mluvila po telefonu a opravdu si byla jistá, že se jedná o ostnáč. A stejně jsem si jistá, že jí nešlo o vyvolání konfliktu
tak pokud seš si jistá že neni lhářka a mají tenhle názor i ostatní,neměla by se jí Gerda taky omluvit?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:54
- Nahlásit
To je moc hezký si to tu přečíst najednou až pár dní "po té". To pak některé """chovatelky""" vypadají obzvlášť trapně. A komu že se zase porvali psi až jeden umřel? A bylo to fakt tak, že se porvali psi, nebo bylo třeba se zbavit dvou najednou? Těžko říct, co.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:17
- Nahlásit
jbat
To pak některé """chovatelky""" vypadají obzvlášť trapně
nemyslíš náhodou schizofrenickou Impact? Ta včera řekla že jde žít nějakej reálnej život či co a odgestila se kdo ví kam..ale věřim že se ještě zastaví
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:00
- Nahlásit
Tak jsem to tu zběžně prolítl a jedno fakt nepochopím, jak si někdo může splíst řetízek s ostnáčem? Hned v polovině diskuze jsem pochopil, že nemohlo jít o ostnáč, jelikož kdyby s ním Davídková zacházela tak, jak popisolava zadavatelka, tak by ten pes šel jak beránek už po třetím upozornění.
Spíš bych se zaměřil na to, jak někdo může nechat psa takto vyvádět a ještě ho mít jem na koženém obojku? Ten hafan potřeboval pevnou ruku už dávno. Teď už to půjde řešit pouze ostnáčem, či jinou podobnou metodou. Ale to určitě nebude majitelka chtít, a tak lituju každého člověka se psem, který je potká.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:14 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
pajda222
Spíš bych se zaměřil na to, jak někdo může nechat psa takto vyvádět a ještě ho mít jem na koženém obojku?
protože ho na tom obojku zvládnu ty rozumbrado že neohrožuje sebe ani okolí...
Teď už to půjde řešit pouze ostnáčem, či jinou podobnou metodou
tys jako viděl co můj pes dělá? Normálně ho posadim a cizí pes co jí nelíbí přejde
Ale to určitě nebude majitelka chtít, a tak lituju každého člověka se psem, který je potká.
jedině sebe lituj když bych tě potkala pajdo,ikdyž já vůbec nevim kdo jsi,tak bych tě asi bez povšimnutí minula a znovu opakuji je ti hovno do mýho psa... a celkově nebuď trapnej svazák..díky
edit..jinak tyasi obdivuješ metody mlácení klíčema a tak..no tak to já moc ne no a ostnáč si dej radši sobě než sem něco napíšeš a vždycky si cukni když to bude velká kravina...ehm vždycky si cukni
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:17 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
pajda222
Ten hafan potřeboval pevnou ruku už dávno
máš nějakej problém se svym mužstvím? Pochopila jsem teda že jsi asi něco jako muž když píšeš v mužskym rodě...to tady ale asi nevyřešíme.
aha..tak vlastně tim co napsala adydas je to možná i vyřešený,ale určitě objasněný
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:25
- Nahlásit
Ještě sem přijde nějakej jelimánek se podělit o své cenné rady? Já totiž když to zamknuˇVíťa jak ho znám to zas v tichosti otevře...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:38
- Nahlásit
Sízra Milanová
Hele s Pajdou asi nic neřeš, on je trochu jinde, například psa vůbec nekrmí, pouze při výcviku, to je uplně jiná kategorie, H2SO5, chápeš ?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:41
- Nahlásit
Adiddaska
Hele s Pajdou asi nic neřeš, on je trochu jinde, například psa vůbec nekrmí, pouze při výcviku, to je uplně jiná kategorie, H2SO5, chápeš
aha,tak to jo to se omlouvám teda...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:42
- Nahlásit
Adiddaska
například psa vůbec nekrmí, pouze při výcviku
to sis vymyslela,že jo?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
Ne, to sám řikal radit se s nim o výchově psa mi přijde jako bys chtěla poznat islám a jako guru si vybrala Taliba
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:50 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Adiddaska
Ne, to sám řikal radit se s nim o výchově psa mi přijde jako bys chtěla poznat islám a jako guru si vybrala Taliba
tak já se s nim ani tolik radit nechtěla,dodnes jsem nevěděla o jeho existenci
Ne, to sám řikal
tomu nemůžu uvěřit,že by to mohla být pravda,to si musel dělat legraci ne, takoví lidi neexistujou podle mě...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:51
- Nahlásit
Sízra Milanová
tys jako viděl co můj pes dělá?
to neni treba..cetl to!!!!
a teda znam mrak psu co blbe delany korekce i na ostnaci nebyly nic platny a pes se na nem zvesela skrtil , znam i psa co mu kdosi prorazil hrtan neustalou korekci na ostnaci blbe delanou(pac pak je k cemu:?k hounu ,ze) cili tyhle kecy maji vahu stejne jak prd
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:56 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
sarax
to neni treba..cetl to!!!!
když zrovna krmil psa?
a teda znam mrak psu co blbe delany korekce i na ostnaci nebyly nic platny a pes se na nem zvesela skrtil, znam i psa co mu kdosi prorazil hrtan neustalou korekci na ostnaci blbe delanou
souhlas a njedůležitější je že já žádnou pomoc se psem nevyhledávám,nikoho se o radu s nezvladatelnym psem neprosim, můj pes te´d povětšinou sídlí na sídlišti kde je milion lidí a psů a normálně tu funguje ještě nikoho nekous...což teda je někdy i trochu škoda
cili tyhle kecy maji vahu stejne jak prd
ale on krmí psa jen při výcviku chápeš to...k tomu neni přeci už co dodat
|