Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / roční štěně na ostnáči proti vůli majitele!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:21
- Nahlásit

Eninka
jestli je Davídková schopná se aspoň tady na fóru postavit Marush čelem a říct jí - "jó, udělala jsem to za tvými zády a uznávám

ale no tak tak naivní bejt nemůžeš, davídková si jistě myslí že udělala to nejhlepší že ukázala svejm kámoškám jak by s Nyx zatočila ona...jak by si zjednala pořádek(ikdyž se jí to údajně teda nedařilo)....neuzná ti ani prd a vořech ani to že je to drzost to udělat ti neuzná, je jako Ruda...to co dělá se správný vždycky a všichni ostatní jsou idioti....

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:22
- Nahlásit

Eninka
Víte co bych ale chtěla vědět, jestli je Davídková schopná se aspoň tady na fóru postavit Marush čelem a říct jí - "jó, udělala jsem to za tvými zády a uznávám, jsem kráva, jsem kráva, jsem kráva", protože nic jinýho není, když tohle udělá přes výslovnej nesouhlas s těmato praktikama toho, komu psa vedu
No, se obávám, že ne každej sedí v tomhle počasí v tuto dobu u počítače a nečeká, essi tu nebude nějakej třesk.

Btw. essi se tu vyjádří, tak se to standardně zvrhne v bitku davídková a žumpa vs. zbytek a bude se to tu tahat o slovíčka s tím, že se stejně nikdo nedozví, jak to vlastně bylo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:30
- Nahlásit

Marush
Muzu se optat? Co za tu pul hodiny vychazky mohla Renata udelat Nyxe tak strasnyho? S ostnakem? Krom toho, ze si takovou "pomucku" pro svy zvire neprejes (tomu zcela rozumim). Ale asi - pokud se do dozvidas zpetne, a "udajne" - tak sis sama ani nevsimla hned, kdyz ti ji predavala, ze ti bylo s fenou takhle manipulovano? Zadna dirky do krku a tak?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:35 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Fifi
Muzu se optat? Co za tu pul hodiny vychazky mohla Renata udelat Nyxe tak strasnyho?

to fyzicky asi nic...nebo neměla žádný zranění,to jsem si nevšimla a ani jsem to nepsala že by byla zraněná, těčky kdyby měla by asi stejně nebyly vidět u huňatýho krku, nemyslim že jí chtěla fyzicky ublížit, ale tvrdim že chtěla prostě machrovat, kdyby chtěla řešit psovy problémy chování,mohla mi tuhle metodu doporučit nebo aspoň zpětně říct že jí použila.

Krom toho, ze si takovou "pomucku" pro svy zvire neprejes (tomu zcela rozumim

no to řešim právě, že si to nepřeju a že nechápu proč to proti mojí vůli udělala...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:42
- Nahlásit

Fifi
Ale asi - pokud se do dozvidas zpetne, a "udajne" - tak sis sama ani nevsimla hned, kdyz ti ji predavala, ze ti bylo s fenou takhle manipulovano? Zadna dirky do krku a tak?
A ty víš,co se tý čubě odehrálo v hlavě a co z toho teď může mít příčinu v jejím chování?!?!?
A i kdyby nic,za tohle bych zabíjela.....můj pes,moje korekce a ty se starej o toho svýho,co pro kousek vařenýho kuřete udělá kotrmelec!(to není na Fifi,s tím kuřetem)

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:44 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Fifi
Muzu se optat? Co za tu pul hodiny vychazky mohla Renata udelat Nyxe tak strasnyho?
Ten dotaz tady padl už několikrát, ale stále bez odpovědi. A trochu se obávám, že bez odpovědi i zůstane.. Ptž se nějak vůbec neřeší, jak, v jaké situaci a na kolik byl použit. Podstatou je, že byl použit proti vůli majitelky psa a použila ho davídková.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:48
- Nahlásit

Jebloň
můj pes,moje korekce a ty se starej o toho svýho

hlavně to bylo vyloženě proti mně, já to řikala odakživa že k těmhle pomůckám mám odpor,ikdyž vim že třeba někdo to používá nějak že to třeba nemusí ublížit, ale tohle prostě beru jako....teď vám ukážu jak se s takovym psem pracuje, cha,cha...navíc tohle ani traverza na mýho psa nefunguje prostě, nemám s ní tak nastavenej vztah, nikdy jsem jí doopravdy nenařezala, nebudu to dělat a tohle je prostě podraz...nic jinýho! Jako můžeme se pomlouvat řešit píčoviny, ale tohle je za hranicí prostě, šahat někomu takovym způsobem do psa...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:50
- Nahlásit

Gi a smečka

na tebe reagovat nebudu...jsi podle mě na podobnym postu jako člověk kterýho jméno tady už nikdy nevyslovim a pro mě je mrtvej....to nemyslim renatu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:50
- Nahlásit

Gi a smečka
Ten dotaz tady padl už několikrát, ale stále bez odpovědi. A trochu se obávám, že bez odpovědi i zůstane.. Ptž se nějak vůbec neřeší, jak, v jaké situaci a na kolik byl použit. podstatou je, že byl použit proti vůli majitelky psa a použila ho davídková.

Mě by velmi zajímala tvoje reakce na jakéhohokoliv tvého psa,v téhle situaci????To ,že se jedná o Davídkovou a že Renata je dobytek co se chování ke psu týká a že je to tím pádem vlastně napadení celé žumpy a hlavně Biluše,která zabíjí psy jak na běžícím pásu a kohokoliv s nima spojovaným a ty jsi s nima spojena(s Biluší) velmi těsně,kvůli kšeftu....joooooooo to vadííííííí!!!!!!
a rovnou říkám,že je mi u prdele,jestli mě někdo nahlásí,páč,i tohle se dá ošéfovat,viď Biluše a Boženo!

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:55
- Nahlásit

Jebloň
To ,že se jedná o Davídkovou a že Renata je dobytek co se chování ke psu týká a že je to tím pádem vlastně napadení celé žumpy a hlavně Biluše,která zabíjí psy jak na běžícím pásu a kohokoliv s nima spojovaným a ty jsi s nima spojena(s Biluší) velmi těsně,kvůli kšeftu....joooooooo to vadííííííí!!!!!!
Jsi trochu mimo realitu, děvčico. Měla by sis ten deníček začít psát pořádně.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:57
- Nahlásit

Gi a smečka
Podstatou je, že byl použit proti vůli majitelky psa

No právě....

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:57 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Gi a smečka
Jsi trochu mimo realitu, děvčico. Měla by sis ten deníček začít psát pořádně.
Jako že..."Dneska se vrátil k ženě a pomáhal jí s postiženým dítětem!"
Nenene,všechny jste se spletly.....mám vás v prdeli a hodně si pamatuju!

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:58
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Otázkou je, essi a jak byl vůbec použit. Zatím tu není nic vyjma hysterickýho výlevu Sízry Malinové.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:59
- Nahlásit

Gi a smečka
Zatím tu není nic vyjma hysterickýho výlevu Sízry Malinové.

Dneska na to nemám čas.......zejtra ti najdu pár tvejch hysteráků,ty jsou na netu celkem známé.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:59
- Nahlásit

Jebloň
hodně si pamatuju!
Ono někdy je dobrý žít i přítomností. Na druhou stranu ale díky za info. Tohle byla jedna z věcí, kterou jsem potřebovala vědět.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:03
- Nahlásit

Gi a smečka
[i]Ono někdy je dobrý žít i přítomností[/i]
To dělám teď velmi.
Na druhou stranu ale díky za info. Tohle byla jedna z věcí, kterou jsem potřebovala vědět.
Ty to víš moc dobře a hlavně......cokoliv jsem tu napsala,bylo důrazně použito proti mě!!!!Proto jsem teď taková jaká jsem a ještě sem měla tu čest,potkat parasata,jako je Biluše a Davídková!

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:05 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Jebloň
Škoda, že vůbec netušíš, co jsi mi tím potvrdila. Ale i tak díky.

PS: EDIT A nebo ne.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:07
- Nahlásit

Tak já se do toho s dovolením vložím, Sízře jsem o tom včera řekal já, protože jsme se normálně bavily o psech a já jí říkala že si myslím že by měla na Nyxu spíš po dobrým, že nepomohl ani ten ostnáč a korekce od Davídkové, že prostě ona bude líp fungovat v pozitivním výcviku. Vůbec mi nedošlo že o tom, že ho renata použila Marush neví. když se mě na to udiveně ptala, tak jsem jí řekla jak to bylo a sice, že Renata dostala psa s námi na procházku, Nyxa nemůže být navolno, takže byla na vodítku, tahala, protože chtěla za psama. Renata jí dala ostnáč a dávala jí korekce při tahání a při vyjíždění po psech. Dávala jí korekce často, každých pár kroků, zezačátku bez efektu, pozdějc se pes už spíš trochu unavil, takže pak už korekce dávala míň často. Nicméně trvaly celou procházku. Než jsme se vrátily k Maruš, tak jí ostnáč odepla. Tolik celá story, totéž jsem řekla i Maruš. myslím že nejde o to jestli tomu psovi ostnáč vážně něco provedl, ale o to, že o tom Maruš nevěděla.. Já jsem věděla že to Renata dělá "na tajňačku", ale nedošlo mi, že jí to neřekne ani potom až spolu budou samy a nebude tam dalších x lidí. The end.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:10
- Nahlásit

Grin
A byl to fakt ostnáč, jo?

Si dost dobře neumím představit opakované korekce ostnáčem. Vždyť není potřeba použít víc než maximálně dvě, aby pes pochopil, o co jde. A pak už si ho vést na normálním obojku.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:13
- Nahlásit

Gi a smečka
ano byl to takovýhle obojek jako je na obrázku.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:22
- Nahlásit

Grin
Nyxa nemůže být navolno

Nyxa může být na volno,ale jen semnou...protože vyjíždí na čokly a nenutila jsem Renatě aby jí vzala,sama si jí vyžádala, že si jí chce vzít.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:25
- Nahlásit

Sízra Milanová
Nyxa může být na volno,ale jen semnou.
jo jo, já to tak samo myslela, ale je jasný že to tak neznělo.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:28
- Nahlásit

Grin

hele čí to byl vlastně ostnáč,to byl renaty nebo někoho jinýho?

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
vůbec nevim

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:35
- Nahlásit

Sízra Milanová
no to řešim právě, že si to nepřeju a že nechápu proč to proti mojí vůli udělala...
To by me taky asi nastvalo, tomu rozumim, ze proti tvy vuli... Ale na druhou stranu, esli to bylo pred nejakou dobou, tak asi se ani na psyche Nyxy nic neobjevilo? Kdyz sis niceho hned po vychazce, po predani feny nevsimla? - toliko k tomu, jak by to melo postihnout fenu.
Na stranu druhou, ano, velmi rozumim, ze te sere, ze ti nekdo hrabal do psa, taky to nemam rada. Kor timhle zpusobem. NIcmene v tom nevidim zadnou velkou kauzu, jen ste rozhadany, kdybyste byly treba jeste ted kamosky a ona vytahla ten ostnak (brrr) - myslis, ze bys to nezkusila? V ramci jedny, dvou korekci?

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:38
- Nahlásit

Fifi
myslim že na psa to nemělo žádnej dopad, tim myslim skutečně... žádnej. ani pozitivní ani negativní, bylo to prostě k ničemu.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:40
- Nahlásit

Grin
bylo to prostě k ničemu.
Fakt, jo? Proč ti to nevěřím?

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:43
- Nahlásit

Gi a smečka
Proč ti to nevěřím?
jak to mám vědět??? Já nejsem kynolog, nikdy jsem s ostnáčem nedělala, nevim jak to vypadá když to někdo umí a neumí, a taky nevim co se má s tim psem stát, ale vyjadřuju tady svůj názor a sice, že na tom psovi nebylo poznat že by se něco změnilo.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:50
- Nahlásit

Grin
Nebavím se o ostnáči, ale o tom, že to celý ne/bylo k ničemu.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:51
- Nahlásit

Gi a smečka
Nebavím se o ostnáči, ale o tom, že to celý ne/bylo k ničemu
to ti nerozumím asi

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání