| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:56
- Nahlásit
cernaperla moc nediskutuje co?
si jí dejte do vyhledávače, buď se neumí přihlásit, nebo to je něčí druhá identita
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:57
- Nahlásit
michna
asi to vyleza ze stejne zumpy, jako si vylezla Ty
já myslela ale tebe....a kruci, to by mohl být někdo hodně vyndanej, mám pár typů,ale je jich víc,tak se nechci seknout
Eninka
tyjó, Nyxa tohle neumí? Styď se, takový základní věci už měla dávno znát. Že ty s ní nechodíš tvrdě pracovat na cvičák a jenom se válíte v posteli
samozřejmě,je přivázaná k posteli a když jí zrovna neoperuju,tak s ní útočim na psy
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:58
- Nahlásit
Jimmi
buď se neumí přihlásit, nebo to je něčí druhá identita
kdo by to byl řek....nick co napíše jen odvážný názor jednou za půl roku...tohle je žumpa jak jí známe a máme rádi
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
já myslela ale tebe....a kruci, to by mohl být někdo hodně vyndanej, mám pár typů,ale je jich víc,tak se nechci seknout
jj, čoveče, smrdí mi to moravou, páč zas tak uplně vyndaný to neni, jak takovýto nejvyndanější, co myslíš?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:00
- Nahlásit
premejslim jestli se da fena prekastrovat abych byla cool:
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:01
- Nahlásit
michna
proč svatápannopodsrspenská nejsi ve svém témátku...evidentně oblíbeném?
proč se pouštíš do světa mezi dospělý lidi a děláš ze sebe trapnou onuci, co jde kolem ani neví která bije?
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:01
- Nahlásit
Adidaska
ze tys chodila do tanecnich, tak jemne vyrazy jsem uz dlouho neslysel, ale ze se Ti ulevilo, vid
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:04 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Adiddaska
jj, čoveče, smrdí mi to moravou, páč zas tak uplně vyndaný to neni, jak takovýto nejvyndanější, co myslíš?
nebo možná tvoje oblíbenkyně prostě někdo odvážnej a celkově ale v žumpě nedůležitej....to druhý bych tipla na tujejížjménonikdynevyslovim a nebo klasicky na gábinku...tak bych to viděla
nemyslim monty
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:07
- Nahlásit
vedle jak ta jedle, ale v zumpe se to ztrati....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:11
- Nahlásit
Sízra Milanová
nebo možná tvoje oblíbenkyně
taky možno, ale spíš to vidim na toho mimozemšťana ....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:12
- Nahlásit
michna
pročpak nejdeš zase psát na Retrievry?
pravda tvoje příspěvky nejsou nijak častý, ale zase nikomu neškodí, protože v nich nic není
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:20
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jimmi
mě uplně fascinuje, jak někdo cizí čte žumpu, čte mošt a zná nás a ví o nás? Viz tady ten michna a černáprlorodka či co to je. Napadlo by vás někdy lézt do tématu třeba pro Ešusovou nebo do těch retrívrů nebo do berňáků a číst si tam, co si píšou vám uplně neznámý lidi?? ty lidi snad nemaj ale žádnej vlastní život, jinak si to nedovedu vysvětlit...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:24
- Nahlásit
Adiddaska
cernaperla je někdo z žumpy ten nick je nefunkční
,mimochodem do týhle chvíle jsem byla na holky dost hodná,ale chtěj to bez rukavic,tak to maj mít
mě uplně fascinuje, jak někdo cizí čte žumpu, čte mošt a zná nás a ví o nás? Viz tady ten michna a černáprlorodka či co to je. Napadlo by vás někdy lézt do tématu třeba pro Ešusovou nebo do těch retrívrů nebo do berňáků a číst si tam, co si píšou vám uplně neznámý lidi?? ty lidi snad nemaj ale žádnej vlastní život, jinak si to nedovedu vysvětlit...
to snad nemůže bejt ani pravda...že někdo kdo nezná ani mě ani lidi z žumpy píše někam na retrívry a čte si napsto všechno co napíšu..já chápu že píšu poutavě,ale tak moc?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
čte si napsto všechno co napíšu..já chápu že píšu poutavě
třeba je to nějakej tajnej ctitel
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:30
- Nahlásit
Eninka
třeba je to nějakej tajnej ctitel
spíš ctitelka,jen aby nebyla cítit...víme no nic asi půjdu se psem,je teda přilepenej k gauči,snad ho odtrhnu...jdu mu koupit růžovej obleček,bo to se k nezaměstnanýmu vykastrovanýmu pracákovi hodí nejlíp
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:35
- Nahlásit
Tak mě napadlo...
Jesli Cz-psa čte nějakej panic, tak ho máte všechny na svědomí. S ženskou si nikdy nic nezačne...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:39
- Nahlásit
jindra 22
Jesli Cz-psa čte nějakej panic, tak ho máte všechny na svědomí. S ženskou si nikdy nic nezačne
to asi nezačne :smajlíkstydík:
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:49
- Nahlásit
jindra 22
Jesli Cz-psa čte nějakej panic, tak ho máte všechny na svědomí. S ženskou si nikdy nic nezačne...
Nevadí. Ještě bude mít na výběr dost chlapů.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:58
- Nahlásit
jimmi
tak to mne opravdu tesi, ze si vsimas, treti do klubu, coz? uspokojena....
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:00
- Nahlásit
sizra
.já chápu že píšu poutavě,ale tak moc?
hmm, trocha sebekritiky by neuskodila.....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:25
- Nahlásit
Co je níž než dno vlastně...?
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:28
- Nahlásit
jbat
no prece zumpicka na cz-psu ))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:32 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
michna
no prece zumpicka na cz-psu
souhlas..ikdyž pochybuju že víš co řikáš vůbec
jbat
Co je níž než dno vlastně
anonymní srabíci co svůj trapný nic neřikající názor řeknou pouze pod ochranou anonymizéru
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:35
- Nahlásit
Sízra Milanová
psalas, že jdeš asi se psem a seš tady, tobě se ju nepodařilo zvednout z gauče, že jo...máš černej puntík, že jsi nebyla venku několik hodin a neušla s ní několik kilometrů, je ti to jasný - apropos chybí mi tady ve smajlíkách černej puntík, asi to navrhu na doplnění
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:38
- Nahlásit
Sízra Milanová
fakt výživná záležitost. nula od nuly pojde, snad nakonec pojdou všechny...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:38
- Nahlásit
Eninka
psalas, že jdeš asi se psem a seš tady, tobě se ju nepodařilo zvednout z gauče, že jo
přesně,já pořád běž do práce a vona nic já šla tentokrát s druhym jen ho nechat vyčůrat toho vykastrovanýho nevhodnýho do pracovního super chovu jsem už dávno odložila do stodoly , ale tendle malej můžův ještě nemá téměř žádný operace...hmmmm
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:39
- Nahlásit
sizra
souhlas..ikdyž pochybuju že víš co řikáš vůbec
a k tomuto nazoru jsi dosla sama, nebo Ti nekdo poradil...
Pochybovati je samozrejme lidske, ale sam o sobe, o druhych Ti to neprislusi v zadnem pripade
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:44
- Nahlásit
michna
hele, neznáme se oobně přez ty retrívry?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:44
- Nahlásit
Sízra Milanová
nevhodnýho do pracovního super chovu jsem už dávno odložila do stodoly
tak to seš hodně květinová že jako živíš gaučovýho povaleče, co nic nedělá, dom ani pohár nebo pytel granulí ti nevyhraje, namísto diplomů máte určitě prázdný zdi a ještě si vyskakuje na kolemjdoucí vychovaný psy. Tak ti nevím, připomínáš mi mě
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:45
- Nahlásit
michna
tomuto nazoru jsi dosla sama, nebo Ti nekdo poradil
poradil mi ho Aštar Šeran
Pochybovati je samozrejme lidske, ale sam o sobe, o druhych Ti to neprislusi v zadnem pripade
já se tě nechci nijak dotknout,ale jestli chceš psát proti mně,tak sis možná nevšimla že v žumpě nejsem a naopak jakoby urážíš tu proti stranu se kterou sis tu notovala...ale tvůj byznys že jo
|