Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / roční štěně na ostnáči proti vůli majitele!!!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 20 . 21 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:52
- Nahlásit

Adiddaska
, ale uvědomuješ si

jo uvědomuju, ale to nicméně nikoho neopravňuje napsat takovýhle a podobný bláboly (opět). Spešl dneska, kdy už se situace změnila. Pokud někdo nevystrčí špičku nosu dál než za hory, těžko může soudit. Týrání je hodně silný slovo.

Jen ještě poznámka pro odsuzovače cvičení :

Mám možnost posoudit kolem sebe psy kteří něco dělají a i ty vyloženě gaučáky /a hodně často v jednom plemeni/, kteří si jen tak procházkují a běhají za balonem. A věřte tomu, že je propastný rozdíl v tom, jak který pes "uvažuje" jak vymýšlí, jak si dokáže poradit. A není to o tom, že ten který pes je tupej, ne jen k tomu není vedenej, Když jsem měla na jeden jediný den na hlídání jednu fenu - z těch gaučových - moc by se každý z těch kteří považují cvičení se psem za týrání toho psa divil, jak ta fenka byla dychtivá do toho, že budeme spolu něco dělat. A to nejsem její panička, jen mně zná od mala. Byly to kraviny, ale jí to prostě BAVILO, byla to zábava a přes to se něco naučila /mimo jiné to, že prostě kus žvance se nebere ani z ruky, a ni ze země, pokud se jí to buď nedovolí, či nepodá . Tady rozhodně nejde říct, že jí to bavilo proto, že na to byla zvyklá a byla k tomu vedená.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:53
- Nahlásit

jo jinak jak už se diskuze rozplizla klasicky, chtěla jsem to zamknout opět...ale už ani nemá tu možnost,Víťa(nebo někdo jiný tam zhora) mě o to připravil...jako o tu možnost samozřejmě myslim bez jakýhokoli odůvodnění prostě...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:54
- Nahlásit

Sízra Milanová

Víťa(nebo někdo jiný tam zhora) mě o to připravil.

a co na to Benda?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:55
- Nahlásit

sarax

a cvicaku se maka a neblbne.

no tak tam, kam jsme chodili se prostě před hodinou psi navolno procválali a pak se šlo cvičit. Stejně tak na táboře, ráno a mezi cvičeníma se prostě psi proběhli, pokomunikovali a pak se šlo cvičit.

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:57
- Nahlásit

Sízra Milanová
.ale už ani nemá tu možnost,Víťa(nebo někdo jiný tam zhora) mě o to připravil.
to mi chces rict,ze jako zakladatel tematu nemas moznost to zamknout?hm to je asi tvrda tlacenka nebo svestka?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:59
- Nahlásit

Adiddaska
a co na to Benda?

to je zase furt dokola....ještě se to zmení v to jakej přístup je lepší jestli pozitivní či svazarm...nebo dokonce policejní výcvik,ale na ten je tady jen jedna odbornice Božka a ta kdyby nám to chtěla jako osvětlit jako do toho vidí, to bysme stejně jako lajkové nikdy nepochopili....takže za mě,už mě to tu neba

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:00
- Nahlásit

sarax
to mi chces rict,ze jako zakladatel tematu nemas moznost to zamknout?

nemám no

nebo svestka

vole

Adiddaska
Člen
- Nahlásit

joooo joooo, pozitivisti versus svazarmovci, to už dlouho nebylo!

sarax
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
ještě se to zmení v to jakej přístup je lepší jestli pozitivní či svazarm...nebo dokonce policejní výcvik,ale na ten je tady jen jedna odbornice Božka
D
ja jsem pro pozitivni svazarm na policii

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:04
- Nahlásit

Sízra Milanová
nebo svestka

vole

hmm susena?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:06
- Nahlásit

Adiddaska
oooo joooo, pozitivisti versus svazarmovci, to už dlouho nebylo!

jenže svazarmovce tu máme max pajdu teď...tamty ti sem nenapíšou, nemaj to dovolený....ještě sarax teda nevim kam se přikloní

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:07
- Nahlásit

sarax
hmm susena?

když svestka tak jedině sušená

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:21
- Nahlásit

Sízra Milanová
.ještě sarax teda nevim kam se přikloní
no svazarm moc nee ja to totiz moc nepamatuju
ale vsechno asi pozitivne neumim pac v pozitivce nesmim psovi rikat prej ani NE a ja sem moc rada ze jsem se naucila rikat NE dekuji,dam si pozdeji

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:26
- Nahlásit

sarax
ze jsem se naucila rikat NE dekuji,dam si pozdeji

to řikám vždycky nyxe když vysírá

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:27
- Nahlásit

PetraK

No ne, už i sem zavítal literární talent, vlastně konkurent Tolstého,
hele ty květinová cvičitelko a radilko každýmu a ke všemu, ještě nejsou daleko doby, kdy jsi u Waldy na cvičáku předváděla tak neuvěřitelný věci, že si s tebou ani on nevěděl moc rady. Vrčení psovi do xichtu, tedá já nepovažuju za žádný výcvikový veledílo.

Petro, jedinou inteligentní věc, kterou jsi kdy udělala, bylo, že jsi založila svoje téma o rendlíkovi, nebo vlastně ešusovi, to je vlastně fuck a opustila jsi blahé paměti žumpu, věř nebo ne, všem se strašlivě ulevilo!

Zaspamováváš jedno téma za druhým svými názory, o které z valné části nikdo nestojí a zbytek ti nerozumí.

Co kdybys udělala další užitečnou věc a to, buď se vrať na své téma a tam piš svůj životopis "jak se žije s lovečákem a jak jsem vše překonala" nebo napiš svůj názor ohledně tohodle tématu.

To by mělo platit i pro další veleumělce, kteří chytli slinu a píšou sem o výcviku a plácaj se po zádech, jak je to super.
Tady jde o Davítkovou, která svoje výcvikový metody předváděla na cizím psovi, bez souhlasu majitelky a jak bylo napsáno, tak vlastně nahovno, protože i malé děcko ví, že teprve opakování vede k zapamatování!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:33
- Nahlásit

PetraK
Nevím kdo dal té staré, zahořklé a jedovaté pipce právo mluvit za Žumpu. Ačkoliv to mezi námi v mnoha tématech zajiskřilo tak tohle - a opustila jsi blahé paměti žumpu, věř nebo ne, všem se strašlivě ulevilo! - za mě rozhodně neplatí.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:44
- Nahlásit

Cože? Stará pipka? Vždyť musí být tak o 10let mladší než ....ehm vy víte kdo , podle mě muselo dojít z záměně lidí

Jebloň
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:45 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Biluška
Nevím kdo dal té staré, zahořklé a jedovaté pipce právo mluvit za Žumpu.
Ale,takhle ty mluvíš o člověku,kterej tě víc něž rok sponzoroval!že jsi jí to neřekla tenkrát
A jestli je někdo zahořklej,Jimmi to rozhodně není a jestli je strší než ty,tak bys tu hlavu do hnoje měla narvat zpět,protože ty vypadáš o 10 let starší než ona!!!!
edit:za mě rozhodně neplatí.
všichni teď jistě radostí skáčou do vzduchu,ale blahé paměti,jsi o Petře psala mnohem horší sračky!

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:48
- Nahlásit

Jebloň
moc pekna prace..ale s tim souihlasim....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:50
- Nahlásit

Jebloň
Jimmi to rozhodně není a jestli je strší než ty,tak bys tu hlavu do hnoje měla narvat zpět,protože ty vypadáš o 10 let starší než ona

podle mě musela myslet někoho jinýho o jimmi by nemohla říct že je stará Jinak teda pro Petru K tato podpora nevim jestli je uplně k jejímu užitku...no nic, každopádně mně Petra nijak neštve,ale že spamuje každý téma strašlivě dlouhejma příspěvkama vlastně na stejný téma furt je pravda...

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:54
- Nahlásit

Se svěřením psa někomu, je to jako s dětma. Svěříš je jenom tomu, komu důvěřuješ. Od chvíle, kdy je opatrovníkovi svěřenec svěřen, za něj opatrovník odpovídá. Ve všem. A má stejné pravomoce, jako majitel nebo rodič. To proto, aby za něj odpovídat vůbec mohl.

Když si dítě ku příkladu bude cpát do pusy štěrk z cestičky, dostane přes papulu, aby si to příště rozmyslelo a nepředpokládá se, že opatrovník nejdřív brnkne rodičům, jestli jim náhodou nevadí, že dítě dostane jednu rychlou přes pusu. Předejde se tím totiž, jednoduchým a efektivním způsobem, podstatně náročnějšímu chirurgickému odstraňování kamenů z žaludku.

No a když někomu opatrovník opatruje psa, je těžké předpokládat, že bude svoje chování podřizovat podivným móresům svěřeného psa. Daleko spíš rozumný opatrovník chlupáčovo chování zkoriguje. A určitě před tím nepožádá psa o pauzičku v jeho nepřístojnostech a nebude se telefonicky dožadovat majitelova dovolení k zásahu. A hlavně: majitel měl přece daleko víc času s nepřístojnostmi psa něco udělat, než ho dal do opatrování.

Stále nezapomínejme, že děti a psy svěřujeme jen důvěryhodným lidem.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:59 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Walda
Svěříš je jenom tomu, komu důvěřuješ

souhlasim

Když si dítě ku příkladu bude cpát do pusy štěrk z cestičky, dostane přes papulu, aby si to příště rozmyslelo a nepředpokládá se, že opatrovník nejdřív brnkne rodičům, jestli jim náhodou nevadí, že dítě dostane jednu rychlou přes pusu.

no být rodič a dát dítě třeba chůvě a zjistit že ho bije..tak by asi hodně rychle skončila, to je trochu zvláštní názor teda

A hlavně: majitel měl přece daleko víc času s nepřístojnostmi psa něco udělat, než ho dal do opatrování.

No a? Ale majitel na to třeba dlabe,protože mu to extrémně nevadí, co je komu do toho?

Stále nezapomínejme, že děti a psy svěřujeme jen důvěryhodným lidem

no chybama se člověk učí

edit. nedala jsem psa nikomu do optrování,na výcvik na výchovu..byla jsem požádána jestli mýho psa může RD vzít ven bez mojí přítomnosti...na což jsem řekla ok, ale na vodítku. Já jsem neprosil vem mého pejska ven prosím a postarej se o něho...jak psala jimmi včera, podle mě v tom byl záměr na psovi se ukázat, který teda nevyšel a hlavně ukázat to mně(z osobních důvodů netýkajících se psa)... tomu odpovídá i škodolibý chování těch co tam byli okoli...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 14:02
- Nahlásit

Jimmi

můžeš mí říct, co to jako je? všímám si tebe? já jsem psala myslím někomu jinému, tak co vyšiluješ?

mno nevím, co Walda považoval za vrčení psovi do gezichtu i když vím o čem asi mluvíš, nicméně to vrčení do gezichtu nebylo, ale ponech si ten dojem.. Je tam jedna podstatná věc, kterou Ti asi Walda neřekl a z které co celé vychází. Ale to nevadí. Moc nechápu tvou reakci, asi vzájmu střílení se v žumpě jsi mě kamsi zahrnula. Jedete si to celkem slušně, jen co je pravda. Tak si to užijte tenhle humáč.

Zaspamováváš jedno téma

no vono je horko viď?

Petro, jedinou inteligentní věc, kterou jsi kdy udělala, bylo, že jsi založila svoje téma o rendlíkovi, nebo vlastně ešusovi, to je vlastně fuck a opustila jsi blahé paměti žumpu, věř nebo ne, všem se strašlivě ulevilo!

milá Jimmi, já jsem žádné téma o rendlíkovi nezakládala, to máš taky kapek mylné informace. Tohle "moje" téma vzniklo ještě dávno před tím, než jsem z žumpy z určitého důvodu, kdysi dávno stejně jako třeba Neessi a Fifi odešla. To ti taky uniklo.
Moc nechápu proč do mě vysíráš, ale jak říkám užij si to. Já si tě nevšímám, to ti asi uniklo, jako spousta jiných věcí, že?

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 14:08
- Nahlásit

Walda
hele kdyz mi nekdo pujde vyvencit psa...necekam ze bude resit takovy veci,obzvlaste kdyz Sizra psala,ze s ni to pes takto nedela,cili se nebudu michat do vychovy,ale treba po par desitkach metru se votocim a psa vratim...vim kulovy jak pes reaguje...
kdyz mi nekdo hlida dite necekam ze ho bude mlatit,cekam ze ho vezme tou cestou,kde kameny nebudou.)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 14:10
- Nahlásit

Walda

já bych jenom upozornila, že v té době to byly jedny z nejlepších kamarádek, takže důvěra tam asi byla ne?

R.D není žádný opatrovník, sama si vyžádala na jednu procházku psa o kterém věděla, že jí dobrovolně neposlechne

Takže mi řekni o čem to tady píšeš? Nejsi trochu jako vedle?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 14:17
- Nahlásit

PetraK

to by mě zajímalo, kdy ti dojdou smajlíky, proč si myslíš, že jsi vtipná...

Moc nechápu proč do mě vysíráš, to je vážně zajímavý, já na celej CZ chodím minimálně, jednou napíšu reakci na tebe a hned vysírání ?....se podívej sama, kde všude a co píšeš, takže se taky vysíráš? když někomu cpeš svoje rady do hlavy?
no asi jo

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 14:17
- Nahlásit

all s využitím citace jimmi...

já bych jenom upozornila, že v té době to byly jedny z nejlepších kamarádek, takže důvěra tam asi byla ne?

zas nepřeháněj ale důvěra tam samozřejmě byla

R.D není žádný opatrovník, sama si vyžádala na jednu procházku psa o kterém věděla, že jí dobrovolně neposlechne

podle mě právě proto

Takže mi řekni o čem to tady píšeš? Nejsi trochu jako vedle

samozřejmě že tam byla důvěra, já už ale neřešim jestli to byl ostnáč nebo řetízkáč, psovi se nic nestalo,řešim spíš zklamání lidský nad tim, proč to dotyčná udělala za oslavného pochlebování kamarádek,když přitom byla na oslavě u mě doma kam jsem jí a ostaní pozvala...ale to nijak nesouvisí se psem, bohužel v tý chvíli byl jen prostředkem... a mě už to nebaví řešit...o žádný rady apod vzhledem k mýmu psovi nestojim a ani nechci žádný litování jak psala/michna....nechci od vás vůbec nic, chtěla jsem to už zamknout,ale jaksi Víťa chce aby se to tu mlelofurt dokola jak u blbejch na dvorečku..oukej... a jdu pracovat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 14:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Jimmi

když někomu cpeš svoje rady do hlavy?

já někomu něco cpu? jo? tady se nejsme na veřejným fóru? Tady se nesmí psát? nebo tady snad smí psát jen někdo?
mohla bys mi to tedy osvětlit? Navíc nemusíš přece číst, co píšu, že ne? nenutím Tě, že ne?

Hele nechápu vůbec tvoje důvody, co tě k tomuhle jednání vede? fakt tě nechápu.

ale jinak si to klidně jeď dál, mě to ba.

to by mě zajímalo, kdy ti dojdou smajlíky, proč si myslíš, že jsi vtipná.

a tetkon si vtipná ty, kdyby ti to krz ty smajlíky třebas nedošlo.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 14:39
- Nahlásit

PetraK

Na dobrou cvičitelku jsi příliš upovídaná, PetroK. Nevyrovnaná, dokonce bych se nebál výrazu "labilní".

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 14:41
- Nahlásit

jindra 22

Na dobrou cvičitelku.

nejsem ani cvičitelka, ani dobrá. Takže si klidně můžu dovolit bejt nevyrovnaná až - nebojme se toho výrazu, až dokonce labilní.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 20 . 21 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání