| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 21:43
- Nahlásit
michna
Na retrivery s lovenim se klidne pipoj, tam Te nikdo nesepsujuje.....
néné, kdepak, tam ne bejt slabší povahy, mám už dávno jen jednoho psa a ten druhej je kdesi v řiti....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 21:45
- Nahlásit
michna
Udelat si nazor nebo obraz staci procist si celou diskuzi zpetne, jak jinak si mam udelat nazor
třeba nijak nevim jestli se tě o tvůj názor někdo prosil?!Nevšimla jsem si
Z jakeho jineho titulu Ty odsuzujes jineho cloveka, nez z toho, co jsi napsala zde na foru????
jestli sis nevšiml,tak já jsem tam byla a mnluvila s lidmi co tam byli taky...
Vrat se zpatky na zem a zacni budovat vztah mezi sebou a psem, a mozna s budes divit, jak to muze fungovat!!!!!!
můj vztah se psem je super, buduj si vztah se svým třeba místo toho že se pleteš do něčeho o čem víš prdlajs
Co jsi cekala, ze Te vsichni budou litovat???
čekala jsem že se vyjádří zúčastnění a ne cizí lidi co se nudí
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:05
- Nahlásit
Sizra
Takze Ty pujcis sveho psa na vycvik/vychovu nekomu cizimu a pak se divis??????? A pokud nestojis o cizi nazory, tak proc prispivas do fora? Chces jenom politovat.....Trochu se devce posnaz vybudovat vztah mezi sebou a pesanem a uvidis, ze budes mit zivot jednodussi, v tom Ti nikdo nepomuze, mas proste ve vztazich chaod, ze Ty si tak nejak samicka samotinka a pes Ti nahrazuje partnera i dite.... No asi tak, preji Ti stastny zivot
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:08
- Nahlásit
michna
ze Ty si tak nejak samicka samotinka a pes Ti nahrazuje partnera i dite
Tak tenhle byl nejlepší.......nespletl sis Maruš s někým z žumpy?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:09
- Nahlásit
michna
ze Ty si tak nejak samicka samotinka a pes Ti nahrazuje partnera i dite.... No asi tak, preji Ti stastny zivot
tak to ses teda sek parádně, Sízra má nadsamce žumpy!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:10
- Nahlásit
nebojim se říct až nadsamce starého dobrého CZ PSA!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:10
- Nahlásit
michna
Takze Ty pujcis sveho psa na vycvik/vychovu nekomu cizimu a pak se divis
nic takovýho jsem neudělala ty vole, půjčila jsem psa na blbou procházku protože jsem měla zraněnou nohu a nechtěla jsem tudíž jít s nima a renata si jí vyžádala...
mas proste ve vztazich chaod, ze Ty si tak nejak samicka samotinka a pes Ti nahrazuje partnera i dite....
no mám partnera čoveče a možná spíš proto že jsem ho tak trochu někomu vyfoukla i mohlo dojít k takovýmu incidentu
ale nech si svoje teorie a žij si taky svůj krásný šťastný život,mimochem jestli sis nevšiml víc lidí tady spíš nesouhlasilo s chováním renaty než naopak....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:11
- Nahlásit
Adiddaska
Jebloň
ale možná kluk uhodil hřebíček na hlavičku jen prohodil lidi
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:14
- Nahlásit
michna
Ty si tak nejak samicka samotinka a pes Ti nahrazuje partnera i dite
tyhle kydy zbožňuju
každej, kdo nemá velkou rodinu, kupu dětí a bůhvíco ještě tak je označenej za opuštěnýho chudáčka, kterýmu pes vynahrazuje rodinu, seš fakt ...smajlíkcoděláťukťukťuknačelo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:16
- Nahlásit
Eninka
tyhle kydy zbožňuju
každej, kdo nemá velkou rodinu, kupu dětí a bůhvíco ještě tak je označenej za opuštěnýho chudáčka, kterýmu pes vynahrazuje rodinu, seš fakt ...smajlíkcoděláťukťukťuknačelo
omlouvá ho že fakt neví jak se věci mají,jinak by se teď takhle neztrapnil
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:17
- Nahlásit
me se libi jak se vyjadruje nekdo k necemu a pritom ani peclive necetl ale pouzit slovo flamewar umi..cili je jeho post max.posthunt
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:17
- Nahlásit
Eninka
tyhle kydy zbožňuju
přesně, jak kdyby byl někdo furt zvědavej na haranty atd
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:20
- Nahlásit
nadsamce zumpy
a ze ho nekomu vyfoukla??? to je proboha co zase??????? jako ze mame ostatni frigidy zavidet? ach jo....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:21
- Nahlásit
Sízra Milanová
neví jak se věci mají,jinak by se teď takhle neztrapnil
to sice jo, ale tyhle kokodáky vedou obecně vzato někteří lidé celkem běžně, když už jim dojdou argumenty
a ještě miluju kecy na každýho, kdo nemá děti ale psa, že jej má namísto dětí a že je to sobecký atd atd.
|
Jebloň
Člen |
- Nahlásit
Adiddaska
přesně, jak kdyby byl někdo furt zvědavej na haranty atd
A tenhle byl stejně dobrej!
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
Adiddaska
přesně, jak kdyby byl někdo furt zvědavej na haranty
no tak děti nemám neni mi 50..ani 40..ani 30, ale jestli to michničku potěší,nějaký květinový děcka si vyrobim velkokynologický samozřejmě
sarax
me se libi jak se vyjadruje nekdo k necemu a pritom ani peclive necetl
hlavně když chci někoho prudit aspon si zjistim jestli se nějakou nevědoucí hláškou uplně neztrapnim aspoň
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:23
- Nahlásit
sarax
a posthunt je jako co??????
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:23
- Nahlásit
Eninka
to sice jo, ale tyhle kokodáky vedou obecně vzato někteří lidé celkem běžně, když už jim dojdou argumenty
a ještě miluju kecy na každýho, kdo nemá děti ale psa, že jej má namísto dětí a že je to sobecký
názory jednoduchých lidí co si nevidí na špičku nosu mě nechávají chladnou
Jebloň
tenhle byl stejně dobrej
jo ten se taky povedl ale ona je posedlá ďáblem
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:24
- Nahlásit
michna
jako ze mame ostatni frigidy zavidet? ach jo....
ty jí závidíš nadsamce a ještě se považuješ zaa frigidu? ale tak to zas vo lecčems vypovídá....
|
jindra 22
Člen |
- Nahlásit
Eninka
Cítím to tak, že bez lidský společnosti bych na opuštěným ostrově vydržel. A jak dobře. Bez psa těžko...
|
Jebloň
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
no tak děti nemám neni mi 50..ani 40..ani 30, ale jestli to michničku potěší,nějaký květinový děcka si vyrobim velkokynologický samozřejmě
Tak už se těším co michnička najde na mě!
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:27
- Nahlásit
jj decka, ono se k vam to jednou prdelkou obrati, zatim si uzivejte.......
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:28
- Nahlásit
Jebloň
Tak už se těším co michnička najde na mě
vzhledem k tomu že mění pohlaví i sexuální apetenci jako ponožky můžeme očekávat cokoli
|
michna
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:31
- Nahlásit
jezisi marja, co to zase meles, devce nestastny....Neslo puvodne o vychovu Tveho psa?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:31
- Nahlásit
michna
To už se stalo a bylo to to velmi dobré v životě!
vzhledem k tomu že mění pohlaví i sexuální apetenci jako ponožky můžeme očekávat cokoli
Adam Michna pocházel ze staré, i když nepříliš významné ariskoktratické rodiny vladyků a jeho šlechtický titul byl rytíř.......že by mi něco zatajil!!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:33
- Nahlásit
pouziva flamewar a nezna posthunt?divny..bud tak laskav a pokud mas to pohlavi muzsky,netrep tu jak baba fakt,pokud zustavas,da se vazne pochybovat..o tom rode v jaky se oslovujes
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:33
- Nahlásit
michna
prdelkou se věci obracej jen k hodnejm smolařům, to nevíš?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:35
- Nahlásit
jindra 22
Cítím to tak, že bez lidský společnosti bych na opuštěným ostrově vydržel. A jak dobře. Bez psa těžko...
no právě...kdo by ti nosil ráno noviny
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:35
- Nahlásit
sarax
pouziva flamewar a nezna posthunt?divny..bud tak laskav a pokud mas to pohlavi muzsky,netrep tu jak baba fakt,pokud zustavas,da se vazne pochybovat..o tom rode v jaky se oslovujes
no ale dye jasně povidal "my frigidy máme závidět", čili je žena, kdyby byl muž, napsal by my impotentí, to dá rozum přece!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 22:36
- Nahlásit
michna
Neslo puvodne o vychovu Tveho psa
no než sis mě spletl s chudinkou co nemá partnera a pejska má místo něj,tak šlo stejně o něco jinýho než je výchova mého pejska,vsadim se že můj pejsek je vychovanjěší než tvůj softí retrívr nebo něco podobnýho(adidaska promine) ...nevidíš si do úst no....
Jebloň
je nějakej divnej ten pán,nezdá se ti?
|