Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / roční štěně na ostnáči proti vůli majitele!!!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 20 . 21 . >>
Autor Zpráva
Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 19:59
- Nahlásit

Doník
Jsem to ondá psala jinde, jak jsem se s někým chytla a tem dotyčnej na mě vytáh všechny hříchy, co jsem spáchala od tří let doteď. Vsaď se, že tady to bude to samý.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:03
- Nahlásit

Vlčáčková
Abys to nepřehlídla...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12647_15.html#28

Doník
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:05
- Nahlásit

já jsem to tu našla a myslela jsem si,že to bude diskuze na urovni,ale žasnu co to tu čtu a přitom to s tématem vůbec nemá co dělat....

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:06 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Doník
Tak na to si urychleně zvykni.
V podstatě si myslím, že v tomto tématu se dočteš všechny průsery, co se kdy na této foře staly.
Počkej, až to začnou tahat i na mě.

Edit: Jo ty seš tu teprvá tři dni, jo?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:10
- Nahlásit

Gi a smečka
Neotravuj, obtížný hmyze. Biluše mi za pár odpovědí stojí, ta je aspoň místy vtipná. Ty nejsi ani to.
Ale když se stále tak hlásíš, tak tebe jsem zažila v akci pětkrát s touto bilancí:
1x jsi pomohla,
1x to neumím posoudit,
3x jsi šla vysloveně proti prospěchu psů.
Takže, jak jsem Ti psala již jednou, ty záchranářko, naser si. A znovu opakuji: NEOTRAVUJ.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:12
- Nahlásit

Vlčáčková
Pořád říkám, že jsem na zacházení s psychicky nemocnými trénovaná takže mě nerozháže ani komunikace s tebou.

Ten dlouhý elaborát ponechám zcela stranou, kdo je tady nový a chce ten si tady kauzu Sabina dohledá a udělá si obrázek sám, ostatní už ji dávno znají.

Jenom bych s dovolením pro případné kolemjdoucí čtenáře vypíchla, že tvé tvrzení o tom, žes mi dala nějaké peníze, které jsem ti nevrátila je lživé. Jak sama potvrzuješ tady - a všechno se Ti proplatí a tady - když jsem proplatila, cos chtěla - to je účet přímo na veterině v Krnově..

Tím dnešní trénink komunikace považuji za ukončený a jdu trošku potyranizovat psy výcvikem

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:16
- Nahlásit

Biluška

tvé tvrzení o tom, žes mi dala nějaké peníze, které jsem ti nevrátila je lživé.

teda já su asi slepá, ale nenašla jsem v té vaší komunikaci, že by Vlčáčková řekla, že ti dala nějaké peníze, kde o tom mluví?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:17
- Nahlásit

Biluška

Jenom bych s dovolením pro případné kolemjdoucí čtenáře vypíchla, že tvé tvrzení o tom, žes mi dala nějaké peníze, které jsem ti nevrátila je lživé.
Já jsem někde tvrdila, žes mi nevrátila peníze?
Ach ta logika, no nic.

kdo je tady nový a chce ten si tady kauzu Sabina dohledá a udělá si obrázek sám, ostatní už ji dávno znají.
To máš pravdu, nejlepší bude, když si to Tvé lhaní každý přečte sám. Ona už otočila i řada tvých kamarádů, kteří byli tehdy na tvé straně. Spadly jim klapky z očí, škoda jen, že to tehdy málem odnesla ta fenka.

Howgh.
Jdu týrat zvířata a už na Tebe nemám čas. Pozdravuj svojí smečku, tedy aspoň tu nezakousnutou část, co ještě zbyla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:19
- Nahlásit

Eninka

Vlčáková v 16,13
Biluška
A na peníze ode mě by ses sáhnout neštítila?

Biluše v 16,32
Vlčáčková
Tys mi někdy nějaké dala?
Edit: Nebo chceš dát?

Vlčáková v 16,42
Biluška
Dala. Dodržela jsem dohodu a dala. A ty sis je vzala

Vše na straně 16. Už to vidíš?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:20
- Nahlásit

Vlčáčková
To mě má jako urazit? To snad ne. A nějaké bilance, notabene bilance z tvého úhlu pohledu, jsou mi naprosto jedno.

Neber si mě do tlamičky a nebudu tě oslovovat. Jednoduché na pochopení, ne?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:22
- Nahlásit

Biluška
Pokud je chce taky vrátit, stejně jako Mařena se Zuzanou, které je před rokem poslali s tím, že mám ihned zachránit sousedovic přejetého psa a za půl roku si vzpoměli, že je vlastně chtějí vrátit zpátky tak prosím, nemám s tím problém. Jenom v tom případě žádám ať Jimmi dohledá a pošle doklady o odeslání, abych věděla kolik jí vlastně poslat.

ty si budeš neustále takhle drze dovolovat, až mi ale fakt dojde trpělivost a přestanu tě jenom velkoryse ignorovat. Rozhodně jsem po tobě nikdy žádný usmolený peníze vrátit nechtěla a ty to dobře víš. Naopak , ty sis drze stěžovla, že jsem ti poslala málo (zřejmě jsi měla pocit, že je to moje povinost, když nemám barák oblepenej páskou od exekutorů, jako ty), ačkoli jsem ti nemusela posílat, ale lautr nic, byla to čistě jen moje dobrá vůle. Když jsem se dozvěděla, že jsi mě za tenhle můj najivní počin pomlouvala (ale zároveň ti moje prachy nesmrděli a nelenila jsi žádat o další mnohem vyšší sumu), tak mě to samozřejmě nasralo, ale ani tehdy jsem po tobě nic zpátky nechtěla. Ale tobě to nestačilo a vůbec ses nestyděla veřejně postovat moje bankovní údaje, abys dokázala, že jsem si dovolila ti poslat JENOM tisíc korun. Hele, já jsem tě vždycky bránila, například, když tě nechtěli na tajný, protožes mi byla z nějakýho důvodu sympatická, což teď vůbec nechápu, jak jsem se mohla takhle splést, protože ty seš takovej typ člověka, že se stydim, že jsem se kde vyskytovala v tvojí společnosti!

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:23
- Nahlásit

Biluška

aha

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:25
- Nahlásit

Eninka
Tož já ti nevím, čéče. A hádky těch dvou, pokud se netýkají mě, jsou mi vcelku šumák. Ale bylo to vysloveno tak, jakoby Bilušce fakt dávala hotovost. Kterou se neštítila vzít. A zaplatit účet za svýho psa veterináři, tak jak bylo původně domluvený je fakt něco jinýho, než jí dát hotovost na ruku, která zmizí bůhví kde.

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:27
- Nahlásit

Gi a smečka

jj, já nechápala ten rozpor a četla jsem jiný příspěvek, než kde to bylo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:33
- Nahlásit

Eninka

Tak já osobně bych se na jejím místě styděla vzít peníze, kdybych svým lhaním, intrikařením a snahou zpronevěřit psa způsobila někomu problémy a zbytečné finanční ztráty. Mimochodem nevím, co to bylo za tanečky, ale jela jsem tam s tím, že částka za veterinu bude vyšší, než nakonec byla. A když jsem to řekla nahlas, tak zavládly v ordinaci podivné rozpaky.

Brnkni mi, chci Ti něco říct o Bekynce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:39
- Nahlásit

Adiddaska

Rozhodně jsem po tobě nikdy žádný usmolený peníze vrátit nechtěla
Tys byla v té době v Thajsku. Peníze chtěla vrátit Mařena a vystupovala i tvým jménem. Přesně citovat už to opravdu nedovedu a dohledat to nemám kde, ale napsala něco ve stylu "vrať ty prachy mě i ségře". Tak jsem tak taky učinila.

Když jsem se dozvěděla, že jsi mě za tenhle můj najivní počin pomlouvala (ale zároveň ti moje prachy nesmrděli a nelenila jsi žádat o další mnohem vyšší sumu), tak mě to samozřejmě nasralo, ale ani tehdy jsem po tobě nic zpátky nechtěla. Ale tobě to nestačilo a vůbec ses nestyděla veřejně postovat moje bankovní údaje, abys dokázala, že jsem si dovolila ti poslat JENOM tisíc korun.
Nikdy nikde jsem tě nepomlouvala. Pouze jsem konstatovala fakt, že jsem jasně psala (tady na cztu), že zachraňovat Lakyho nebudu neboť na jeho operaci nemám. Na to jsi reagovala ty a Mařena, že operaci ZAPLATÍTE (nikoliv, že na ni přispějete, ale že ji zaplatíte) a že mám pro psa okamžitě vyrazit. To jsem taky udělala, psa nechala odoperovat - znovu podotýkám cizího psa, nikoliv mého. Poté jsi ty poslala litr a Mařka taky. Celkem tedy dva tisíce. Operace stála čtyři. Kdyby ty zbývající dva neposlala Baysha (která se mimochodem vůbec nenabízela, že chce něco platit a někoho zachraňovat) tak jsem byla značně v mínuse. Což jsem notabene stejně když jste si vy dvě (nebo tedy Mařka, která ovšem vystupovala i tvým jménem) po půl roce vzpoměli, že vlastně svou dobročinnost berete zpět.
Výpis z mého bankovního konta jsem zveřejnila v uzavřené skupině lidí, nikoliv veřejně až poté co jsem byla nařknuta (Mařkou), že pomlouvám, žes mi nikdy žádné peníze neposlala. Zveřejnila jsem ho proto, abych naopak dokázala, žes mi je poslala a v jaké výši.
Nemuselas mi posílat vůbec nic, to je samozřejmé a doufám, že to všichni chápou. Já taky nemusela zachraňovat Lakyho od Lojzy což doufám taky všichni chápou.

P.S. - když jsme u těch financí - vůbec jsem nezapočítala částky za Lakyho druhou operaci, kterou hradili již jeho noví majitelé i když proběhla u nás, Lakyho očkování, odčervování, vybavení (obojek, misky, vodítko...), krmení a práci kolem něho. Jo a tu flašku fernetu, kterou jsem ho od Lojzy vykoupila. A následně o Vánocích ještě i toho druhého psa.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:16 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Biluška
A co si chtěla tímhle blábolem dokázat?Že psy zachraňuješ,jen když ti to někdo platí?To už jsi tu dneska jednou psala a 100x jsi to dokázala........ty zadarmo neuděláš nic!
Doufám taky,že konečně všichni pochopí,co jsi za špínu!
Nikdy nikde jsem tě nepomlouvala.
Hm,ale Eldorádová psala tenkrát taky něco jinýho!

Doník
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:31
- Nahlásit

že vás to pořád baví......:-D

jindra 22
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:36
- Nahlásit

Doník
se dívám,že se tahle diskuze pěkně zvrtla....

To je tady normální. Psi (tedy spíš fenky) štěkaj, karavana jede dál.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:39
- Nahlásit

Kuva, je to tady nějak vostrý i na mě. A to jako bejvalej velitel průzkumný čety znám pět způsobů zabití člověka holejma rukama.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:51
- Nahlásit

jindra 22
A to jako bejvalej velitel průzkumný čety znám pět způsobů zabití člověka holejma rukama.
A tady poznáš, jak se zabíjí člověk nevymáchanou hubou.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:07
- Nahlásit

Vlčáčková
A tady poznáš, jak se zabíjí člověk nevymáchanou hubou.

Obrana jest jediná. Z nevymáchané huby si nedělat nic. Ignorovat ji.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:16
- Nahlásit

jindra 22
Nebo začnu číst, ale nedočtu.

váš problém, mně je to fučik,víme?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:54
- Nahlásit

ježíši kriste to je nemožný tohle... podvodnice tu zas tahá infa z hloubi svý zadele....proč to komentovat?Proč se tu vůbec s vámi bavit? Každej si tu jede svý hovna, furt dokola...jak u blbejch,tahá se tu opět všechny špína na všechny, tys midala, tys mě odvezla, ty toto,ty ses uprdla tehdá na cvičáku,bláááááááááááá,bláááááááááááááá,bláááááááá ááá....jediný co je tu ještě trochu vtipný jsou lidi co najednou strašně narostli...viz černá perlovka agáta...užijete si svejch 5minut slávy, přeju vám to...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 23:11
- Nahlásit

Sízra Milanová
Každej si tu jede svý hovna, furt dokola...jak u blbejch,tahá se tu opět všechny špína na všechny, tys midala, tys mě odvezla, ty toto,ty ses uprdla tehdá na cvičáku,bláááááááááááá,bláááááááááááááá,bláááááááá ááá...

Takhle komunikujou spolu ženský. Lži, podlosti, podrazy... faleš. Jako kočky.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 23:12
- Nahlásit

jindra 22
Takhle komunikujou spolu ženský. Lži, podlosti, podrazy... faleš. Jako kočky

no jistě chlapi komunikujou uplně jinak..stačí se kouknout do parlamentu....

jindra 22
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 23:13
- Nahlásit

PetraK
váš problém, mně je to fučik,víme?

No vida. Konečně stručné a jasné vyjádření. Chválím. Snad se blýská na lepší časy.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 23:21
- Nahlásit

Takhle komunikujou spolu ženský. Lži, podlosti, podrazy... faleš. Jako kočky.

když imrvére polezu na fórum o fotbale, kam choděj až na vyjímky jen chlapi a budu jim tam psát, že chlapi maj místo mozku z piva kostku a že sou trapný, jak neuměj dělat víc věcí najednou a podobný klišé z imbecilních populárněpseudovědeckých brožurek, nenapadne vás, že mám asi problém?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 23:23
- Nahlásit

Sízra Milanová
no jistě chlapi komunikujou uplně jinak..stačí se kouknout do parlamentu....

V Parlamentu přece žádní chlapi nejsou. Jen prospěchářské kurvy...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 23:25
- Nahlásit

Adiddaska

Mě Adidasko napadá, že ženský maj problém. A velký...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 20 . 21 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání