| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:44 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Co si myslíte o tom, když se někdo vašeho ročního psa ve vaší nepřítomnosti a bez vašeho vědomí velmi amatérsky snaží krotit za použití ostnáče(když přitom ví, že vy takové metody neuznáváte a nepoužíváte)? Přesněji, když sesnaží, aby pes neštěkal na procházce na psy za plotem? Nehledě na to, že už to, že nosí s sebou tuto pomůcku, kterou tady na fóru několikrát bohorovně schazovala, protože ona a si přeci poradí se psem i bez toho. Tak neporadila si ani tehdy s tím ročním (mým) štěnětem, které údajně rvala na ostnáči, pravděpodobně, aby se předvedla před svojí crue . Pes jí ani tak neposlouchal, ale potlesk se určitě dostavil, už jen za tu obrovskou odvahu přece! Opravdu velkokynologický počin, bravo Renato Davídková!
Rada pro všechny, pokud Renatě věříte v dobré víře jí na půl hodinky půjčíte psa na procházku, můžete být pak nemile překvapení, protože si zřejmě nemůže pomoct a musí si ego pohonit už i na cizím psovi.
Renato...tohle je fakt dno a kynologie se tomu teda řikat nedá...doufám, že tě už nikdy nepotkám...už kvůli tobě!!!
edit: tuto informaci jsem se dozvěděla až zpětně a to samozřejmě ne od R.D.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:51
- Nahlásit
tak toto je fakt trapas
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:52
- Nahlásit
Adiddaska
tak toto je fakt trapas
trapas a prasárna největší....
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:03
- Nahlásit
To je fakt prdel ten czpes.
Už jsem se přestala divit tomu, že má takovou sledovanost.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:21
- Nahlásit
Marush
Hele,že se chová jako prase k vlastnímu psovi......její věc,ale já se dozvědět,že mi tohle uděla se psem,zajedu si za ní do Prahy!!!!
Pak už se totiž vůbec nedivím její toleranci vůči skutkům páchaným Biluší!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:24
- Nahlásit
Jebloň
Hele,že se chová jako prase k vlastnímu psovi......její věc
asi tak
Pak už se totiž vůbec nedivím její toleranci vůči skutkům páchaným Biluší!
Mě tahle informace naprosto šokovala, věřila jsem jí a svěřila jí psa tohle mě fakt uplně dodělalo....to bych nečekala nikdy, sahat člověku do psa a ještě timhle způsobeem..to je podle mě prasárna maximální...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:35
- Nahlásit
Marush
tak to je svinstvo jako vrata, chudák ten, kdo se ocitne na druhý straně jejího vodítka
nejhnusnější na tom je, když to udělá někomu, kdo jí věří, že by to neudělala, když to nechci.
Jebloň
že se chová jako prase k vlastnímu psovi
jak jako prase ke svýmu psovi, to snad néééé, já myslela že velkokynologové se ke svým psům naopak chovají dobře
to jsem asi hodně naivní koukám
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:37
- Nahlásit
Eninka
nejhnusnější na tom je, když to udělá někomu, kdo jí věří, že by to neudělala, když to nechci.
ano je to hnus fialovej
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:40
- Nahlásit
Marush
ani bych se nedivila, kdyby na něco podobnýho přišel i někdo jinej z jejího blízkého okolí, ale nepřála bych to nikomu, to zase né. Mohla by dělat asistentku Zelníčkovi, krásně by se doplňovali
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:43
- Nahlásit
to je vtip??to si delate srandu...nejde o to ,co kdo odsuzuje
(i kdyz taky),ale o to ze ciziho psa jaksi neusmernuji ani "nevychovavam" pokud si to majitel jaksi nepozadal...na cizi psy proste nehrabu,by me zajimal smysl ci umysl jednani....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:43
- Nahlásit
Eninka
Mohla by dělat asistentku Zelníčkovi, krásně by se doplňovali
tak toho neznám a asi poznat nechci,každopádně nikdo podobnej už na mýho psa nikdy nasáhne ....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:45
- Nahlásit
Marush
tak toho neznám
tak to neznáš známého brněnského tyrana psů, který má psí hotel a vycvik hlavně loveckejch psů, a ani nechtěj vědět, co používá za metody, to by ses totiž mohla poblít
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:46
- Nahlásit
Eninka
tak to neznáš známého brněnského tyrana psů, který má psí hotel a vycvik hlavně loveckejch psů, a ani nechtěj vědět, co používá za metody, to by ses totiž mohla poblít
to asi jo,ale k poblití nemám daleko už teď
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:55
- Nahlásit
Marush
k poblití nemám daleko už teď
tak to se ti nedivím... celkově podobný věci můžou používat snad jen idioti, co nejsou schopný ovládnout svýho psa jinak, než takovým svinstvem, já se sice nemůžu chlubit bezmeznou poslušností svých psů, ale věřím, že mě mají daleko radši a mají se určitě líp, než chudáci psi takovejch lidí (dá-li se takový člověk vůbec člověkem nazvat, možná bych radši použila HYENA)
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:58
- Nahlásit
Eninka
celkově podobný věci můžou používat snad jen idioti, co nejsou schopný ovládnout svýho psa jinak, než takovým svinstvem, já se sice nemůžu chlubit bezmeznou poslušností svých psů, ale věřím, že mě mají daleko radši a mají se určitě líp, než chudáci psi takovejch lidí
To mi přijde poněkud hysterické, nezlob se na mě.
Ostnáč je pomůcka jako jakákoliv jiná. Někdy i více než šikovná. Když víš, proč ho v určitém momentě používáš a použít ho umíš samozřejmě.
Čímž nechci komentovat kauzu "davídková a ostnáč" , protože vůbec netuším proč a jak a zda vůbec byl použit, ale bavím se o ostnáči jako takovém.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:01
- Nahlásit
Gi a smečka
Čímž nechci komentovat kauzu "davídková a ostnáč"
tak to nekomentuj já o to teda rozhodně nestojim.Tohle není téma o ostnáči jako takovym,ale o tom že někdo dělá něco se psem bez vědomí a proti vůli majitele...ale jestli máš potřebu se vyjadřovat ke všemu což často děláš a ulevíš si tim,pak do toho..budu ti taky psát do tvýho extra nutnýho tématu neustále nějaký píčoviny jestli chceš...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:02
- Nahlásit
Eninka
Budeš tak za 1,5 až 2,5 hodiny doma?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:04
- Nahlásit
Eninka
že mě mají daleko radši
to si taky myslim...ale at si to používá kdo s tim umí a rozumí tomu,ikdyž mě se to nelíbí,ale ne na MYM PSOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:04
- Nahlásit
Marush
Nebylas na sluníčku?
On Eninky příspěvek rozhodně nebyl o ostnáči jako takovym,ale o tom že někdo dělá něco se psem bez vědomí a proti vůli majitele.
A piš si co chceš a kam chceš. Nemám v plánu ti něco diktovat, jakože "do mýho" tématu nesmíš.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:05
- Nahlásit
Gi a smečka
To mi přijde poněkud hysterické, nezlob se na mě
neznám způsob používání ostnáčů, ale pokud to psovi způsobuje bolest, tak to prostě neuznávám, nemyslím si, že nejde psa ovládnout jinak než ostnáčem. Ale já nikdy žádnýho vlkodlaka nevlastnila (pominu-li borderu), ale i přesto si stojím za tím, že nevěřím tomu, že nejde pracovat se psem bez této pomůcky.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:07
- Nahlásit
pravda, tohle téma není o ostnáči, ale o použití proti někoho vůli, uznávám
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:07
- Nahlásit
Vlčáčková
jj, stav se, trhám trávu na zahradě
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:08
- Nahlásit
sarax
to je vtip??to si delate srandu...nejde o to ,co kdo odsuzuje
(i kdyz taky),ale o to ze ciziho psa jaksi neusmernuji ani "nevychovavam" pokud si to majitel jaksi nepozadal...na cizi psy proste nehrabu,by me zajimal smysl ci umysl jednani
PŘESNĚ TAK! Podle mě smysl je v předvedení svojí domnělé
kynologické síly a zručnosti .....
Gi a smečka
piš si co chceš a kam chceš. Nemám v plánu ti něco diktovat, jakože "do mýho" tématu nesmíš.
Nevim co si tu zas dokazuješ a týhle kauze nic nevíš,žádnej názor na ní podle sebe nemáš jak řikáš,pak nechápu proč sem píšeš?Pobavit se? OK, na to si vzpomenu až zas budeš za těžkou odbornici na všechno
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:08
- Nahlásit
Eninka
neznám způsob používání ostnáčů
Když ho neznáš, tak jak víš, jak funguje?
Ale já nikdy žádnýho vlkodlaka nevlastnila (pominu-li borderu), ale i přesto si stojím za tím, že nevěřím tomu, že nejde pracovat se psem bez této pomůcky.
Tak si zkus nějakýho vlkodlaka pořídit. Ideálně 60ti kilový hovádko, který je naprosto nezvládnutý a rozcapený, nerespektující vlajícího majitele na vodítku, snažícího se zapřít se patama do asfaltu.
Ostnáč rozhodně nezpůsobuje větší bolest, než štípnutí. Pokud ho umíš používat. A mnohdy se nemusí použít víc než dvakrát třikrát.
Chce se mi říct neznáš, nekritizuj, ale na tebe hubatá být nechci.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:11
- Nahlásit
Marush
Nevim co si tu zas dokazuješ a týhle kauze nic nevíš,žádnej názor na ní podle sebe nemáš jak řikáš,pak nechápu proč sem píšeš?
Bavím se s Eninkou o ostnáči.
na to si vzpomenu až zas budeš za těžkou odbornici na všechno
Kristepane si to zapiš do deníčku, abys nezapomněla.
A hoď si mokrej hadr na hlavu.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:12
- Nahlásit
Gi a smečka
Chce se mi říct neznáš, nekritizuj, ale na tebe hubatá být nechci
a klidně buď ....neznám, ale párkrát jsem jeho použití viděla na vlastní bulvy a možná to byli právě ti idioti, co na něm psa málem uškrtili a on se teda netvářil moc nadšeně, tak mám od tý doby k těmto "pomůckám" zakódovanej odpor.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:13
- Nahlásit
Gi a smečka
Bavím se s Eninkou o ostnáči.
dělej si co chceš, když musíš....
A hoď si mokrej hadr na hlavu
nech si tyhle debilní poznámky laskavě...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:16
- Nahlásit
Gi a smečka
já "vlkodlaka" mám útočí na každýho čokla ale radši ho posadim a v klidu počkám až čokl přejde než abych mu rvala do krku ostny,navíc bych tim narušila náš vztah, ale at si to dělá kdo chce...ALE KU.VA PI.A NE NA MYM PSOVI!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:18
- Nahlásit
Víte co bych ale chtěla vědět, jestli je Davídková schopná se aspoň tady na fóru postavit Marush čelem a říct jí - "jó, udělala jsem to za tvými zády a uznávám, jsem kráva, jsem kráva, jsem kráva", protože nic jinýho není, když tohle udělá přes výslovnej nesouhlas s těmato praktikama toho, komu psa vedu
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:21
- Nahlásit
Eninka
párkrát jsem jeho použití viděla na vlastní bulvy a možná to byli právě ti idioti, co na něm psa málem uškrtili a on se teda netvářil moc nadšeně, tak mám od tý doby k těmto "pomůckám" zakódovanej odpor.
Víš, kolik jsem viděla lidí přejetejch autem?
Marush
nech si tyhle debilní poznámky laskavě...
Přestaň mi laskavě psát, co mám/nemám a kde mám psát, ano?
já "vlkodlaka" mám útočí na každýho čokla ale radši ho posadim a v klidu počkám až čokl přejde než abych mu rvala do krku ostny,navíc bych tim narušila náš vztah, ale at si to dělá kdo chce...ALE KU.VA PI.A NE NA MYM PSOVI!!!!!!!!!!!!!!!!
A čeho si myslíš, že těmahle hysterickýma výlevama dosáhneš? Že bude celej czpes teď chodit, ukazovat si na davídkovou prstem a říkat si, jak je hrozná? Prdlajs, každej si akorát řekne, že jsi hysterka, protože tohle jediný je zcela evidentně znatelný ze tvých příspěvků.
|