| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:59 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Fifi
kdybyste byly treba jeste ted kamosky a ona vytahla ten ostnak (brrr) - myslis, ze bys to nezkusila? V ramci jedny, dvou korekci?
ne nikdy bych to nezkusila,nesnášim když mýho psa cokoli bolí...a hrozně bych se bála že jí ublížim, ano můj pes je rozmazlenej a nevycválanej,ale radši budu v nepohodlí já než on...tak to mám. Renata moc dobře věděla proč mi to neřekla...strašlivě bych se nasrala stejně jako teď! Už jsem to dávno zkusit mohla nebo elektriku..neudělala jsem to. Nejde vůbec o to, co by na co pomohlo, nikdo nemá právo proti vůli majitele cokoli na psovi zkoušetz už dřív jsem jasně řekla,že nestojim o nevyžádané rady,natož o tohle,to by mě ani nenapadlo že si někdo dovolí.
edit: velká kauza to asi neni...jen jsem byla mocně nasraná a vyventilovala to zde...nepodávám TO, dokonce ani nikomu sprostě nenadávám a neřikám osobní invektivy...prostě jsem chtěla říct,že tohle je fuj,toť vše
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 00:05
- Nahlásit
Gi a smečka
Fakt, jo? Proč ti to nevěřím?
Stejně jako tobě 90% lidí co o tobě čtou???
Dostala jsi cílenej povel,nebo to jde jen z tebe?Pokud jen z tebe,tak je mi tě ještě víc líto,než normálně!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 00:10
- Nahlásit
Jebloň
Dostala jsi cílenej povel,nebo to jde jen z tebe?Pokud jen z tebe,tak je mi tě ještě víc líto,než normálně
podle mě je to její vlastní iniciativa,piše vždy cokoli proti mně,založila si tenkrát i skupinu na FB proti mě...nedivim se ničemu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 00:14
- Nahlásit
Sízra Milanová
nikdo nemá právo proti vůli majitele cokoli na psovi zkoušetz už dřív jsem jasně řekla,že nestojim o nevyžádané rady,natož o tohle,to by mě ani nenapadlo že si někdo dovolí.
ok. rozumim, chapu. To jen, ze vlasne cube se nic nestalo, vztah mate stejnej, neutrpela ujmu pouzitim ostnace, jen te nasrala jedna osoba. Nejde o psa, ale vztahy mezilidsky.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 00:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
založila si tenkrát i skupinu na FB proti mě...
Paranoia se dá taky léčit, stejně jako hysterie.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 00:23 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Nejde o psa
No, jde o Maruš Nyxu... a s tím samozřejmě souvisí to další... Já ji chápu, mě by to vytočilo děsně.
Možná, kdyby to udělal někdo s kým se kamarádím, tak bych ho akorát dořvala, propráskala se dveřma a možná bych to jinak neventilovala... možná...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 00:24
- Nahlásit
Fifi
ok. rozumim, chapu. To jen, ze vlasne cube se nic nestalo, vztah mate stejnej, neutrpela ujmu pouzitim ostnace, jen te nasrala jedna osoba. Nejde o psa, ale vztahy mezilidsky
jo v podstatě máš pravdu...a jsem ráda,že mám psa teď jen pod svou kontrolou a je mi jedno pro koho jsem květinovej sráč co o tom nic neví...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 00:24
- Nahlásit
Jebloň
Ňaf ňaf.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 00:26
- Nahlásit
Možná, kdyby to udělal někdo s kým se kamarádím, tak bych ho akorát dořvala, propráskala se dveřma a možná bych to neventilovala... možná...
no tak to asi jo hele,ale renata se semnou nebaví a nikdy na mě nereaguje,nikde jí nevídám tudíž byhc jí to říct nemohla, jinak když bych jí to řekla i osobně klidně...prostě je to drzost a arogance.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 00:52
- Nahlásit
Sízra Milanová
je mi jedno pro koho jsem květinovej sráč co o tom nic neví...
Koukam, ze kvetinkove zachranarky dostavaji novy rozmer.
No, jde o Maruš Nyxu... a s tím samozřejmě souvisí to další... Já ji chápu, mě by to vytočilo děsně.
No, vis, kdyby byla ta fenka nejak rozhozena, poskozena na zdravi a chovani, asi by si toho majitelka vsimla asi driv. Takze fakt jde o neco jinyho.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 01:00
- Nahlásit
Fifi
Koukam, ze kvetinkove zachranarky dostavaji novy rozmer
to asi jo
No, vis, kdyby byla ta fenka nejak rozhozena, poskozena na zdravi a chovani, asi by si toho majitelka vsimla asi driv. Takze fakt jde o neco jinyho.
to o psa šlo,ale nic se mu zřejmě nestalo což jsem ani netvrdila...ale o chování k psovi šlo vo tom žádná..hele tys to téma zas odemkla,nebo kdo má tu pravomoc to udělat, já nemohla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 01:09
- Nahlásit
Sízra Milanová
Ja rozhodne nic neodmykala, pravomoc tu, ma jen Ten, ktery vladne vsem...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 01:16
- Nahlásit
Gi a smečka
Paranoia se dá taky léčit, stejně jako hysterie
tak nevim, čoveče, jestlizrovna takovej extramagor, jako ty, by měl někomu doporučovat léčení...
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 01:21 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
Gi a smečka
Paranoia se dá taky léčit, stejně jako hysterie
A že skušenost máš
Ňaf ňaf.
Ty už jsi přestala kousat a škrábat a začala si štěkat?????
Mě fakt bavíš........ty a Biluše......milijón společností na milijón živností a vy,kterejm se zabíjejí psi navzájem ,si hrajete na poradce,pořádáte srazy,tábory a jiný píčoviny.......a ty a ona budete na psím fóru radit........no,svět se posral!!!!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 01:22
- Nahlásit
Fifi
No, vis, kdyby byla ta fenka nejak rozhozena, poskozena na zdravi a chovani, asi by si toho majitelka vsimla asi driv. Takze fakt jde o neco jinyho
jasně že jde i o něo jinýho. U mě třeba konkrétně o docela zklamání z jednoho člověka, po tom, co veřejně hlásá a pak tajně dělá. Přijde mi to jako strašně low level počin a připomíná mi to story, jak jeden chlap před návštěvou péroval svýho ridžbega tim, že mu dával a bral misku a řikal mu do ksichtu: ty víš, že můžu, co? Přijde mi, že v obou případech byl podobnej motiv - honit si triko. A to je fakt trapný
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 01:23
- Nahlásit
Fifi
No jasně,nejmenuje se PetraK.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 01:34
- Nahlásit
Adiddaska
U mě třeba konkrétně o docela zklamání z jednoho člověka, po tom, co veřejně hlásá a pak tajně dělá.
Jasne, to vnimam dost slusne, ale z toho, co popisovala Grin, tak zadny velky teror? Teda ano, teror byl dat Nyxe ostnak na krk bez vedomi majitelky, copak to tu nekde obhajuju??? A co a jak tim kdo sledoval, tezko muzu tusit, kdyz sem u toho nebyla.
Jebloň
No jasně,nejmenuje se PetraK.
???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 02:13
- Nahlásit
jako chapu dobre ,ze kdyby se cuba slozila tak by to bylo horsi zlo? kriste..a jasne,majitelka to resi,kdyz se to dozvedela(jak to tu padlo)
a sorry,ale pokud nekdo hlasa ,ze ostnace nepotrebuje,ba ani voditko a obojek,tak asi kur*a s tim ostnacem neumi...pokud jo tak nekde kecal..
a pokud vraka psa na ostnaci celou cestu,je neco blbe,ale teda ze by stacili dve korekce ostnacem? DD ou zrodil se velky kynologicky buh
nicmene to je tez OT,cili me zajima,jak by jste se zachovali vy,kdyby slo o vaseho psa:? ja teda bych bouchla celkem dost
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 07:31
- Nahlásit
jj, jsou tu i příčetní. Naštěstí!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 07:56
- Nahlásit
a jste si jisté že dokážete rozeznat ostnatý obojek od stahováku????Vůbec netuším kde by davídková na procházce vzala ostnáč trošku scifi nezdá se vám?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 08:31
- Nahlásit
laguna
jste si jisté že dokážete rozeznat ostnatý obojek od stahováku?
přinejmenším Grin provedla přesnou identifikaci podle fotky a fakt mi nepřijde úplně pitomá.
sarax
jak by jste se zachovali vy,kdyby slo o vaseho psa:?
no, já bych asi nezakládala veřejná témata, ale zuřila bych moc a asi bych taky byla hysterická, to je dost dobře možný. Asi bych to řešila přímo s Davídkovou a velmi bych řvala. Štvalo by mě i to, že se jí vůbec někdo může zastávat, i kdyby měl rozumný argumenty, připadala bych si strašně podvedená. No nevím, i když si myslím, že to bylo s dobrým úmyslem a snahou pomoct, tak ani za situace, kdy bych s tím člověkem byla zadobře, bych se s ním pak dlouhou dobu vidět nechtěla.
pokud nekdo hlasa ,ze ostnace nepotrebuje
No já taky spoustu věcí nepotřebuju a přesto to je umim, přinejmenším myslim, že chodila na cvičák, kde měla příležitost se to naučit
kdyby se cuba slozila tak by to bylo horsi zlo?
no, bylo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 08:37 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
kachna_
na cvicaku se uci s ostnacem?sorry,ale toto tedy neodkoukas,korekci s timto spravne umi(a to ne vzdy)ten co s tim pracuje
no, bylo
hele nikdo nevime co to cube mohlo ci nemohlo udelat v hlave,ty tam vidis_?ja ne
a jak bylo receny,muj pes,moje korekce ,nikdo jinej na nej nema co sahat
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 09:02
- Nahlásit
Jebloň
Mě fakt bavíš........ty a Biluše......milijón společností na milijón živností a vy,kterejm se zabíjejí psi navzájem ,si hrajete na poradce,pořádáte srazy,tábory a jiný píčoviny.......a ty a ona budete na psím fóru radit........no,svět se posral!!!!!
To jsou opravdu hrozný zvratky, co se z tebe sypou. Bych nechtěla mít tvůj život.
sarax
ale teda ze by stacili dve korekce ostnacem?DD ou zrodil se velky kynologicky buh
Kristepane bavím se v obecné rovině. V tak obecné, kolik informace Grin a Sízry dovolují. Tak hned nebuď hned jízlivá.
cili me zajima,jak by jste se zachovali vy,kdyby slo o vaseho psa
Já bych hlavně chtěla vědět, co se stalo doopravdy a to od člověka, kterej to udělal. Místo nějakých výlevů na internetovém foru ve stylu hip hip hurá, ukažme si na něj prstem.
hele nikdo nevime co to cube mohlo ci nemohlo udelat v hlave,ty tam vidis_
Hlavně nikdo neví, co se stalo, že. Vyjma nyní Grin. Ale zato se to někomu náramně hodí.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 10:42
- Nahlásit
Sízra
Já už jsem si vzpomněla jak to bylo s tím ostnáčem, Renata tehdy přece byla na obranách, Gerda ji odtud vezla k tobě. Takže ten ostnáč měla s sebou, na obrany ho přece nosí.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 11:06
- Nahlásit
Grin
Hele a byl aspoň nabroušenej ?
Aby tohle tady mělo nějakej smysl ?
Protože esi ne , tak chápu , že jít víc než 10 metrů s nevychovaným 30 kilovým psem je dost očistec .
Zvlášť když vyjíždí na vše , co se hýbe .
To si prosím pamatuju z historie , co majitelka o čubě hlásala a hlásá .
No ponaučení - nepučovat psa ani nejlepším kamarádům .
Co jdyby na něj zvýšili hlas , ale na to je vlastně zvyklá .
- To je jediná věc , která mně zaujala z jediného táborového dne.
A taky si nestěžovat , že něco nemůžu nebo nejde , aby lidi neměli potřebu páchat skutky a je jedno jestli dobré .
Prostě buďte hepy
Koukněte na ty děti v Africe třeba nebo v Indii
Slunce v duši nebo třeba kousek cca 0,5m za apendixem
Slunce v duši nebo třeba kousek cca 0,5 m za apendixem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 11:18
- Nahlásit
agáta12
Hele já tady vůbec nesoudim ostnáč, a ani renatu, a ani tu situaci, protože si myslim svoje a každýmu je do toho hovno co já si myslim. Toho jsem se zcela zdržela. Já jsem jen vysvětlila jak to bylo a co jsem maruš řekla a proč, když to tady sama načla, aby teda bylo to info kompletní. Jedinej svůj názor kterej jsem vyjádřila byl ten, že psovi ostnáč na krku nic neudělal a zároveň ale ho ani nic nenaučil. Což je můj subjektivní pocit.
Takže nevím proč se opíráš zrovna do mě.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 11:33
- Nahlásit
kachna_
. No nevím, i když si myslím, že to bylo s dobrým úmyslem a snahou pomoct, tak ani za situace, kdy bych s tím člověkem byla zadobře, bych se s ním pak dlouhou dobu vidět nechtěla.
kdyby to bylo v dobrém úmyslu pomoc s problémy co má pes,bylo by mi užití týhle pomůcky sděleno...
přinejmenším Grin provedla přesnou identifikaci podle fotky a fakt mi nepřijde úplně pitomá
Pokud to tak neni a byl to stahovák,omluvim se renatě klidně bez potíží...ale věřim že Grin se v těhle věcech docela vyzná, nevim proč by ty dvě věci zaměnila
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 11:38
- Nahlásit
agáta12
Hele a byl aspoň nabroušenej ?
Aby tohle tady mělo nějakej smysl ?
Protože esi ne , tak chápu , že jít víc než 10 metrů s nevychovaným 30 kilovým psem je dost očistec .
Zvlášť když vyjíždí na vše , co se hýbe .
To si prosím pamatuju z historie , co majitelka o čubě hlásala a hlásá .
No ponaučení - nepučovat psa ani nejlepším kamarádům .
Co jdyby na něj zvýšili hlas , ale na to je vlastně zvyklá .
- To je jediná věc , která mně zaujala z jediného táborového dne.
A taky si nestěžovat , že něco nemůžu nebo nejde , aby lidi neměli potřebu páchat skutky a je jedno jestli dobré .
Prostě buďte hepy
Koukněte na ty děti v Africe třeba nebo v Indii
Slunce v duši nebo třeba kousek cca 0,5m za apendixem
Slunce v duši nebo třeba kousek cca 0,5 m za apendixem
Jsi trošku drzá na to, jaks měla psy uvázaný neustále u auta a oni vyjížděli po všem co se hejblo..například po našem Hagoušovi..ehm, být tebou jsem zticha, chápu že máš radost že tě mezi sebe vzaly kynologické "veličiny", ale netřeba machrovat,víš o mym psovi velé H a rozhodně jsem se nikdy neprosila o tvou amatérskou radu...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 11:44
- Nahlásit
ALL
nemá cenu to už řešit, lidi co se s nima nebavim a zejména pak ti co jsem se s nima nikdy nebavila a naživo řeknou dvě slova za den budou vždycky tvrdit to co tvrdí...objektivní názor tu mají hlavně lidi co jsou tak nějak mimo a stojí uplně mimo žumpí konflikt...ten názor já beru ikdyž by nebude takovej se kterym třeba zcela souhlasim....a představení Impacta...tzn.komu tím prospějete a co tím sledujete je už jen třešnička na dortu trapnosti... mimochodem proč to téma tedy Víťa znovu otevřel, to je taky zajímavá záhada...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 11:49
- Nahlásit
mimochedem chytrá agáta mýho psa snad nikdy na vodítku neviděla, nikdy jsem s ní nevenčila a nebyla ani u zmíněného incidentu...ale proč si nenahonit triko, holky co mlčí,ale čtou to jistě ocení....a aspon si jí konečně někdo všimne..snad :/
|