| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
očekávám, že svá tvrzení jak je Nána na obranách s ostnáčem úplně běžně pochopitelně může dokázat
Těžko budu dokazovat něco,co já nefotím,ale ty sama jsi to řekla!
stetisek123
Ovšem musím uznat, že na Jabloň a Eire je ještě velmi slušná a celkem se mi chce požádat Víťu, aby tady trošku ty invektiva mírnil. Vaše paranoia šplhá do neuvěřitelných rozměrů a byla bych ráda kdyby zůstala v maximálně jednom tématu.
Žádej o co chceš,nebylo by to poprvé!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:15
- Nahlásit
stetisek123
Jinak mě zajímá, jak Maruš provede omluvu za to prase, dobytek,drzost a aroganci... Ovšem musím uznat, že na Jabloň a Eire je ještě velmi slušná a celkem se mi chce požádat Víťu, aby tady trošku ty invektiva mírnil.
all
Ano čekala jsem kdy se ozvou nuly, už je to tady...vždycky se mi už při četbě jména tohohle nicku začne chtít zvracet.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:19
- Nahlásit
stetisek123
Vaše paranoia šplhá do neuvěřitelných rozměrů a byla bych ráda kdyby zůstala v maximálně jednom tématu.
co ty bys ráda nezajímá ani tvoje nejbližší natožpak nás tady na netu..jako vždycky se budou dít věci naprosto nezávisle na tom co ty chceš. jestli myslíš že mně zrovna ty budeš cokoli diktovat,tak to sis mě evidetně musela s někym splést...essi mi jako rozumíš.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:21 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
celkem se mi chce požádat Víťu, aby tady trošku ty invektiva mírnil
Tohle mě celkem zaujalo. Před časem jsem tu jasně psala, že by to tu mělo mít pravidla, která se budou dodržovat. A tohle bylo součástí. Členové žumpy se mi vysmáli. Že by už i oni pochopili, že ten hnus, co sem někteří píší, by se měl korigovat? No hurá.
Jinak za sebe můžu říct, že paranoia může vyjít ze zkušenosti. Bohužel. Zkušenosti s některými místními aktérkami a jejich lhaním jsou takové, že už jim člověk nakonec nevěří ani pozdrav.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Před časem jsem tu jasně psala, že by to tu mělo mít pravidla, která se budou dodržovat. A tohle bylo součástí. Členové žumpy se mi vysmáli. Že by už i oni pochopili, že ten hnus, co sem někteří píší, by se měl korigovat? No hurá.
vždy´t by to nebyla žádná zábava už
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:30
- Nahlásit
Sízra Milanová
vždy´t by to nebyla žádná zábava už
Jak pro koho. Škoda lidí, kterým to přispěje k odchodu.
Jinak je jasný, že vůči některým dámám je to fakt zábava, protože diskutovat se s nimi nedá, jen jim vrátit, s čím přišly samy.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Jak pro koho. Škoda lidí, kterým to přispěje k odchodu
když si člověk založí svoje téma a tam si snad může blít co chce, no kde byste byli kdyby tomu tak nemělo být
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:45
- Nahlásit
Sízra Milanová
Kde? Ve slušný společnosti. Neříkám, co psát, ale jak psát. I když i to CO by mělo mít určitý hranice.
Jdu účtovat, zatím pa.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
davidkova renata
omlouvám se, že jsem si o tobě myslela, že bys,byť s dobrým úmyslem použila metodu, o níž víš, že by jí edit. majitel psa neschvaloval, vůbec mě nenapadlo, že by si někdo mohl splést ostnáč a stahovák.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:58
- Nahlásit
jako pokud to nebyl ostnac tak to sorry
ale vcelku jsem chapala nastvani Marush...ale tak si rikam,proc jisti jedinci nekopali na spravne strane hned...
Sízra Milanovákde byste byli kdyby tomu tak nemělo být
tak to tu fungovaloa vzdycky...a tedy hon na carodejnice se tu prece poradal vzdycky
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:00 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Vlčáčková
Jinak za sebe můžu říct, že paranoia může vyjít ze zkušenosti. Bohužel. Zkušenosti s některými místními aktérkami a jejich lhaním jsou takové, že už jim člověk nakonec nevěří ani pozdrav.
já to tim nechci omlouvat, jasně jsem řekla že pokud se to fotodokumentací(všimněte si že už jsme jak u soudu,za chvíli budem psát jen s právníkem při ruce) prokáže omluvim se za to obvinění a tak jsem taky učinila.
Jinak dneska můžu říct co jsem se od Grin dozvěděla dříve,ale s ohledem na ní to publikuju až teď...je to jako vždycky tvrzení proti tvrzení ovšem proč by to nemohlo zaznít...tehdy na té procházce grin údajně slyšela, že se holky bavily o použití ostnáče a prý hlavně při těch korekcíh nyx renata měla říct něco ve smyslu "Z toho by se Maruna(myšleno já ne gerdy fenka ) posrala...z toho teda grin učinila poznání že pokud pes kňučí a renata myslí že mě by její zacházení se psem našvalo,jedná se tudíž o ostnáč....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:18
- Nahlásit
stetisek123
Jinak mě zajímá, jak Maruš provede omluvu za to prase, dobytek,drzost a aroganci... Ovšem musím uznat, že na Jabloň a Eire je ještě velmi slušná a celkem se mi chce požádat Víťu, aby tady trošku ty invektiva mírnil. Vaše paranoia šplhá do neuvěřitelných rozměrů a byla bych ráda kdyby zůstala v maximálně jednom tématu.
doufám, že také každý vidí, že zbytek žumpy se snaží držet a být tou rozumnější stranou
ach jo Božka,
ty máš zase literární den co? Ve tvém pokročilém věku tvoje bláboly bohužel nejsou zdrojem pousmání nebo humoru, ale jsou trapné a nudné...občas si člověk musí položit otázku, cos proboha udělala ve svém minulém životě tak strašného, že se tvůj živost smrsknul na trénování řiťolezectví a udávání??? Nebo máte v rodině nějakého soudruha, který byl v LM??? Ty jsi totiž typická představitelka soudružky s velkým S
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:19
- Nahlásit
Jinak dneska můžu říct co jsem se od Grin dozvěděla dříve,ale s ohledem na ní to publikuju až teď...je to jako vždycky tvrzení proti tvrzení ovšem proč by to nemohlo zaznít...tehdy na té procházce grin údajně slyšela, že se holky bavily o použití ostnáče a prý hlavně při těch korekcíh nyx renata měla říct něco ve smyslu "Z toho by se Maruna(myšleno já ne gerdy fenka ) posrala...z toho teda grin učinila poznání že pokud pes kňučí a renata myslí že mě by její zacházení se psem našvalo,jedná se tudíž o ostnáč....
tak, a co teď.....tvrzení proti tvrzení.......
jen jedna poznámka k těm fotkám jakožto důkazu o použití či nepoužití ostnáče...To, že něco není na fotce není totéž, jako to, jestli tohoto nástroje bylo použito. Pokud půjdu někde na procházku v bundě a vyfotím se ve svetru neznamená, že jsem na ní nebyla v tý bundě, jen jsem si ji mohla při focení svléknout. Myslete si o mě cokoliv, ale nejde si nepřiznat, že
tato situace nemůže nastat, toliko k důkazům s fotkami a můj názor.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:21
- Nahlásit
Jimmi
Božce je jen líto že nebyla na té akci s osnáčem,,pardon s řetízkáčem, jenže to bych jí musela nejdřív pozvat k nám domů, což by se samozřejmě nikdy nestalo leda v nějakém paralelním vesmíru možná,ale spíš taky ne
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:24
- Nahlásit
Eninka
jen jedna poznámka k těm fotkám jakožto důkazu o použití či nepoužití ostnáče...To, že něco není na fotce není totéž, jako to, jestli tohoto nástroje bylo použito. Pokud půjdu někde na procházku v bundě a vyfotím se ve svetru neznamená, že jsem na ní nebyla v tý bundě, jen jsem si ji mohla při focení svléknout
tato zlotřilá varianta mě vůbec nenapadla zase si řikám, že kdyby ho měla na krku ten ostnáč že by jí tam už renata nedala řetízkáč na výměnu,ale ve snaze skrýt ostnáč by jí ho na focení prostě jen sundala...jedině že by plánovala tento podvod, na to už nestačí ani můj prudce paranoidní mozek eninko ale člověk nikdy neví že jo...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:25
- Nahlásit
Sízra Milanová
No, tak všechno ukáže čas. Na ten se můžeš spolehnout. Jak už říkal moudrý muž Karel Čapek: "člověka nepředěláš, jenom se ti vybarví". No a to se pak člověk kolikrát kurevsky diví...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:30
- Nahlásit
Sízra Milanová
ve snaze skrýt ostnáč by jí ho na focení prostě jen sundala...jedině že by plánovala tento podvod,
ani nelze vyloučit situaci, že měla na sobě řetízkáč a na ostnáč došlo později, či předtím, z důvodu korekce vůči okolí, či něčemu podobnýmu. Nechi konstruovat , ale být tomu tak mohlo, proto jsem opatrná já sama za sebe v hodnocení "důkazů", asi jsem deformovaná oborem, kterýmu se věnuju, no.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Eninka
Máš pravdu s dedukcí, že nejde dokázat neexistence něčeho, ale jen existence. Ovšem tento konkrétní případ by byl tak intrikánsky komplikovaný, že se pravděpodobnost toho rovná skoro nule.
Ale jsem ráda, že to nenapadlo jenom mě.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:36
- Nahlásit
Eninka
ani nelze vyloučit situaci, že měla na sobě řetízkáč a na ostnáč došlo později, či předtím, z důvodu korekce vůči okolí, či něčemu podobnýmu. Nechi konstruovat , ale být tomu tak mohlo, proto jsem opatrná já sama za sebe v hodnocení "důkazů", asi jsem deformovaná oborem, kterýmu se věnuju, no
chápu,vyloučit to nelze a u soudu by ty fotky neobstály...tak já budu stejně doufat, že tomu tak nebylo a že přeci jen ještě nejsme ještě tak daleko abysme si tohle dělali navzájem a našim psům....to samozřejmě neplatí na Impact a tu jejížjménoodmítám vyslovit,ty jsou schopné všeho)
Vlčáčková
případ by byl tak intrikánsky komplikovaný
to by asi byla zmínka od Grin taky že tam figurovaly obojky dva...ale podle dobrého pátera Knoxe, nesmí v příběhu figurovat dvojčata nebo dvojnící ani obojků podle mě, navíc tam nesmí být žádná tajná komnata a taky žádný číňan..což mi teda přijde dost rasistický
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:37 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
tuhle kauzu jsem četla až v neděli večer, měla jsem rozbitý comp, nevyjadřuju se, protože nevím jak to bylo nebo nebylo, je to tvrzení proti tvrzení a co se týká fotek jako důkazu, napadlo mě to co Eninku, ale nikoho neobviňuju nebo nenapadám, neviděla jsem to, takže nevím co je pravda
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:39
- Nahlásit
kejtlin
tuhle kauzu jsem četla až v neděli večer, měla jsem rozbitý comp, nevyjadřuju se, protže nevím jak to bylo nebo nebylo, je to tvrzení proti tvrzení a co se týká fotek jako důkazu, napadlo mě to co Eninku, ale nikoho neobviňuju nebo nenapadán, neviděla jsem to, takže nevím co je pravda
to si nám toho teda řekla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:40
- Nahlásit
Sízra Milanová
.ale podle dobrého pátera Knoxe, nesmí v příběhu figurovat dvojčata nebo dvojnící ani obojků podle mě, navíc tam nesmí být žádná tajná komnata a taky žádný číňan..což mi teda přijde dost rasistický
jsi strašlivej dement, ale to není novina
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:42
- Nahlásit
Sízra Milanová
to si nám toho teda řekla
no tím jsem chtěla říct, že právo se tady o něco přít mají zejména ti, co byli přítomni na procházce........
nějaký dedukce něčeho na základě tvrzení někoho, stejně jako fotky něčeho.......
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:44
- Nahlásit
Ano ano, "To, že jste paranoidní, neznamená, že vás nesledují..."
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:45
- Nahlásit
Oni sledují už i naše psy???
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
to samozřejmě neplatí na Impact a tu jejížjménoodmítám vyslovit,ty jsou schopné všeho ... a ještě něčeho horšího!
taky žádný číňan.. a taky žádný Danny (pro sichr).
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:49
- Nahlásit
Mě osobně nějakých pár věr davítkový rozhodně nepřesvědčilo o tom, že toho nebyla schopná, klidně si to budu myslet dál.
Navíc, jestli si myslí, že to podpoří několika fotkama od Baico, tak leda hovno...klíďo píďo mohla mít ostnáč v kapse..sundat nandat, to je záležitost několika sekund...
Jsou to stejný řeči, jaké si připravil jeden nejmenovaný politik, aniž by tušil, že je to závěr jeho kariéry....
Navíc jsem pořádně udivená, že Baico ještě nemá na rajčeti kolekci zadku kam furt míří....
čekám na nějaké vědecky pojaté ztvárnění a vono furt nic....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:51
- Nahlásit
Jimmi
Mě osobně nějakých pár věr davítkový rozhodně nepřesvědčilo o tom, že toho nebyla schopná, klidně si to budu myslet dál.
Navíc, jestli si myslí, že to podpoří několika fotkama od Baico, tak leda hovno...klíďo píďo mohla mít ostnáč v kapse..sundat nandat, to je záležitost několika sekund
přesně tak
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:51
- Nahlásit
přesně
kejtlin
no tím jsem chtěla říct, že právo se tady o něco přít mají zejména ti, co byli přítomni na procházce
jenže ti právě tvrdí jedna osoba něco a druhé osoby něco jiného,tudíž jejich diskutování je zcela irelevantní jelikož pravda nelze prokázat jak už naznačila eninka...nejde prokázat že ostnáč použit nebyl,jen že byl pokud by byl na fotce....ovšem jak už jsem řekla jsem ochotná věřit variantě že použit nebyl,ačkoli jsem celý tento skandál dle renaty sice amatérsky ale přesto naplánovala jakožto nástroj zničení žumpy... tudíž zničení žumpy odkládám na dobu neurčitou a jdu se historicky znemožnit...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:56
- Nahlásit
Sízra Milanová
trupko
|