| Autor |
Zpráva |
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:34
- Nahlásit
sarax
neblazni..ostnac Grinova pozna..a i pres touhu z ni udelat blba..nikdy neresila,vzdy branila jisty lidi,proste byla a je podle me ferovej clovek..
Tak já ti to neberu. A ač nějak Gerdu zrovna extra nemusím, inklinuju spíš k tomu, abych věřila spíš jí. Ač teda jsme doteď neměly s Grinovou jakoukoliv drcku, že by to mělo být založený na tom. Holt máme každej svý.
zas sorry,ted budes zas v kurzu ne
A jestli je tohle myšleno na mě, tak je mi to vcelku fuk. Jsem se pobavila a zase půjdu. Mám jiný věci na práci.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:37 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
Sízra Milanová
To už mi tady říkáš po druhý.
nikam se nedá dostat v týhle debatě,nezazdim Grin protože ty tvrdíš že to tak nebylo,ale zároveň nebudu už nic tvrdit,protože jsem tam nebyla...
Ale někde o pár příslěvků jsi říkala, že když to nebude pravda, davídkové se omluvíš. Tak jak jsi chtěla zjistit pravdu, když Grin nezazdíš a nikomu jinýmu nevěříš, páč jsou na "druhé straně"?
I když ono je to v podstatě jedno. Hlavně, že se tady mohla hromada lidí vyzvracet ze svých antipatií.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:40
- Nahlásit
Gi a smečka
Jsem se pobavila a zase půjdu. Mám jiný věci na práci.
Proto tu dřepíš už dva dny?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:42
- Nahlásit
Gi a smečka
Ale někde o pár příslěvků jsi říkala, že když to nebude pravda, davídkové se omluvíš.
to že to řekla gerda znamená že to neni pravda? Je mi u pr.. komu ty věříš, jsi nejfalešnější člověk co tu kdy byl
Hlavně, že se tady mohla hromada lidí vyzvracet ze svých antipatií
hlavně ty v první řadě...proč se do toho vůbec sereš, máš fakt dost..tobě by psa nesvěřil tady na procházku nikdo, tak běž spravovat svůj zablešenej hotýlek a přestaň opruzovat...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:44
- Nahlásit
lepší jak mexická telenovela....... podvodníci, lháři, zloději, vrazi, diplomaté, oběti.... achjo
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
Gerda
a nemate nekde fotky z te prochajdy? Treba by to na nejake bylo videt jasne a bude po sporu
|
Gi a smečka
Člen |
- Nahlásit
Eire
Proto tu dřepíš už dva dny?
Fakt ti mám odpovědět, aniž bys to použila proti mě, jo?
Černýmu psovi moc nesvědčí to pekelný slunce, tže jsme byli vždycky jen dopo dvě hodiny plus do rybníka, jinak jsou zalezlí v baráku. Thajka se teda griluje na dvoře. Na cvičáku jsem byla. A jinak peru, peru, peru, vařím, uklízím, dělám pořádky na dvoře a na půdě. A nakukuju sem samozřejmě.
Si po x měsících užívám volný víkend. Volný ve smyslu ne povinně pracovní.
Stačí? Nebo je v tom zase něco špatně?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak ale já se to už nikdy nedozvim jak to doopravdy bylo,proto jsem to chtěla přestat řešit...nikam se nedá dostat v týhle debatě
foťák jsem s sebou měla, i psy fotila, pohledám, pošlu, i když jsou mym mňoukadlem, půjdou detaily nazvětšovat tak, aby se dalo vidět, co měl kdo na krku. Bajkofka myslim foťák měla taky.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:46
- Nahlásit
Gerda
foťák jsem s sebou měla, i psy fotila, pohledám, pošlu, i když jsou mym mňoukadlem, půjdou detaily nazvětšovat tak, aby se dalo vidět, co měl kdo na krku. Bajkofka myslim foťák měla taky
ok, pošli,údajně u Baico vidět nikde není(Nyxa),já neviděla fotky žádný,ráda se podívám.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
Ale někde o pár příspěvků jsi říkala, že když to nebude pravda, davídkové se omluvíš. Tak jak jsi chtěla zjistit pravdu, když Grin nezazdíš a nikomu jinýmu nevěříš, páč jsou na "druhé straně"?
Nevytrhávej to z kontextu prosím tě.
hlavně ty v první řadě...proč se do toho vůbec sereš, máš fakt dost..tobě by psa nesvěřil tady na procházku nikdo, tak běž spravovat svůj zablešenej hotýlek a přestaň opruzovat...
Nemyslím si, že bych tady na někoho něco zvracela. Mluvila jsem vcelku slušně a bez navážení se do kohokoliv.
Blechy nemáme už asi čtyři roky. Naposled je měla Mudla, když jsme ji dotáhli z útulku.
Nikdo? Ty nejsi všichni, ač si to ráda myslíš..
Další dotazy k mojí osobě?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:48
- Nahlásit
Sízra Milanová
ok.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:51
- Nahlásit
Gi a smečka
Další dotazy k mojí osobě
Jestli už ses narodila tak trapně vlezlá,nebo se to stalo až nějak v průbehu tvýho zvláštního života?
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jsi prostě jenom dobrej vzorek. Baví mě to.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:00
- Nahlásit
Gi a smečka
Jsi prostě jenom dobrej vzorek
jestli tě nějak fascinuju jako,tak by bylo dobrý vyhledat odbornou pomoc...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
jestli tě nějak fascinuju
To fakt ne.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:16
- Nahlásit
Teď jsem dlouho mluvila s Renatou, dva dny byla pryč, proto nereagovala...
Co je pro mě osobně důležitý, že mi řekla, že skutečně nešlo o ostnáč, ale stahovák.
Renatu znám dlouho, v něčem se shodnem, v něčem ne a asi by se našlo i něco, kvůli čemu bychom si vlítly do kokrhelů, ale když řekla, že šlo o Nánin stahovák, tak tomu prostě věřím.
Nechci tímto svým názorem napadat Grin, která na mě nikdy nepůsobila jako konfliktní rozesíračka, pouze jsem se teď přiklonila k názoru, že se prostě spletla... A ani Maruš, která se po právu vytočila...
Renata se na cz psu ukáže asi někdy večer, tak k tomu nejspíš asi taky něco napíše...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:19
- Nahlásit
Teď jsem dlouho mluvila s Renatou, dva dny byla pryč, proto nereagovala...
Co je pro mě osobně důležitý, že mi řekla, že skutečně nešlo o ostnáč, ale stahovák.
Renatu znám dlouho, v něčem se shodnem, v něčem ne a asi by se našlo i něco, kvůli čemu bychom si vlítly do kokrhelů, ale když řekla, že šlo o Nánin stahovák, tak tomu prostě věřím.
Nechci tímto svým názorem napadat Grin, která na mě nikdy nepůsobila jako konfliktní rozesíračka, pouze jsem se teď přiklonila k názoru, že se prostě spletla... A ani Maruš, která se po právu vytočila...
Renata se na cz psu ukáže asi někdy večer, tak k tomu nejspíš asi taky něco napíše...
Pokud mají holky fotky,ráda se podívám a pokud to tak je Renatě se omluvim,to neni problém, myslim že jedinej člověk co tu fakt vysíral a bahnil se v konfliktu je Impact,ale to asi nikoho nepřekvapí...
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:19
- Nahlásit
A ty si myslíš,že Renata by ti řekla pravdu?
Na obrany sebou ostnáč nosí běžně a Nána ho dostává,když jí moc sere......věřím Grin,že ho nasadila i Nyxe.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:22
- Nahlásit
jinak jdu ven,kdyby tu padlo nějaký velký odhalení,aby si někdo nemyslel že někam zdrhám a dělám mrtvýho brouka
|
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:26 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Jebloň
A ty si myslíš,že Renata by ti řekla pravdu?
Opravdu tomu věřím, kdyby ne, nepíšu to sem, fakt...
O obranách nic nevím, protože jsem na nich v životě nebyla, ale na běžných procházkách, na kterých jsem v Praze s Renatou byla (bydlely jsme kousek od sebe), tak Nána chodila na volno, ale Renata měla sebou stahovák "kdyby něco"...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:30 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
Sízra Milanová
myslim že jedinej člověk co tu fakt vysíral a bahnil se v konfliktu je Impact,ale to asi nikoho nepřekvapí...
Fakt jo? Našla sis oběť? Nebo tě prostě jenom vytáčí, že to nejspíš nebude pravda a že to impakt naznačovala od začátku?
Kdežto tady to bahnění je vlastně úplně v pořádku, viď? Notabene tahání žumpy na člověka, kterej s případem Sízra Malinova / Nyxa / ostnáč / davídková nemá vůbec nic společnýho.
Mě by velmi zajímala tvoje reakce na jakéhohokoliv tvého psa,v téhle situaci????To ,že se jedná o Davídkovou a že Renata je dobytek co se chování ke psu týká a že je to tím pádem vlastně napadení celé žumpy a hlavně Biluše,která zabíjí psy jak na běžícím pásu a kohokoliv s nima spojovaným a ty jsi s nima spojena(s Biluší) velmi těsně,kvůli kšeftu....joooooooo to vadííííííí!!!!!!
a rovnou říkám,že je mi u prdele,jestli mě někdo nahlásí,páč,i tohle se dá ošéfovat,viď Biluše a Boženo!
Jako že..."Dneska se vrátil k ženě a pomáhal jí s postiženým dítětem!"
Nenene,všechny jste se spletly.....mám vás v prdeli a hodně si pamatuju!
Ty to víš moc dobře a hlavně......cokoliv jsem tu napsala,bylo důrazně použito proti mě!!!!Proto jsem teď taková jaká jsem a ještě sem měla tu čest,potkat parasata,jako je Biluše a Davídková!
Mě fakt bavíš........ty a Biluše......milijón společností na milijón živností a vy,kterejm se zabíjejí psi navzájem ,si hrajete na poradce,pořádáte srazy,tábory a jiný píčoviny.......a ty a ona budete na psím fóru radit........no,svět se posral!!!!!
Protože bere psy z útulků a množí je,poté co na nich vydělá(nebo nevydělá?) psi záhadně mizí,klidně nechá svého druha zmizet psa,aby si mohla přivézt štěně s PP,borderu nechá,aby ji střelili myslivci,akitu nechá,aby jí zakousla šeltii a pak nechá radši akitu utratit......stačí?????
A nebo si zase chtěla zvednout to svý seschlý ego,který si zvedá pouze na čubě a na nickách co bere pod křídla.....je to svině a to ta největší,protože se tady staví jako zkušená kynoložka......ofšem to Kokotková taktéž a vraždit psy jí evidentně baví(nezapomenot nahlásit Boženo a Kokotková)!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:30
- Nahlásit
Jebloň
Na obrany sebou ostnáč nosí běžně
faaakt? Ty asi víš všechno, viď? Projeď si u Bajkový fotky z obran ze Zlovse a z Prokopáku, fotim to dost často, Bajko fotí zrcadlovkou, to půjde nazvětšovat moc dobře, ale kšíry asi neni potřeba moc zvětšovat, že ne? Kdy měla naposledy Nanda ostnáč na obranách? Můžeš mi připomenout? Narozdíl od tebe jsem na těch obranách s ní v podstatě každej víkend, protože jí tam vozím, někdy zadarmo, někdy na půlku benzínu. Mařena totiž obrany taky navštěvuje kvůli reakci na střelbu a bič. Aby si zvykla a lépe snášela sídlištní ohňostroje, trénujem v průběhu roku. já tam narozdíl od tebe s ní jsem a fotím to. A fotku s ostnáčem samozřejmě mám, mám ho na hlavě jako trnovou korunu a renata taky.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:33
- Nahlásit
Gi a smečka
Jenže pod tohle já se i podepíšu.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 20:08
- Nahlásit
Gi a smečka
jsi normální? To jsem nepsala já ty retardku a co píše jabloň je její věc, že je moje kamarádka neznamená že jsme stádo a zřejmě má k tomu svoje důvody...ty o tom co je mezi nima víš velkej prd si jen osina v zadku,otravná, vlezlá a přechytralá...nic z toho co se tu psalo se tě nijam netýká, jen prudíš a prudíš a otravuješ....jasně někdy je to zábavný prudit,ale kdybys byla aspoň vtipná,což nikdy nejsi...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:33
- Nahlásit
Sízra Milanová
A kterou tu šeltičku akita zabila?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:40
- Nahlásit
Vlčáčková
A kterou tu šeltičku akita zabila
Co? co já vim, proč se mě na to ptáš?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:44
- Nahlásit
Vlčáčková
to psal někdo jinej
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:46
- Nahlásit
Eninka
to psal někdo jinej
¨
to je bordel
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:48
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak nemůžeš vědět všecko, že jo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:49
- Nahlásit
Eninka
tak nemůžeš vědět všecko, že jo
já ani nevim kdo to tu psal, to asi patří jinam...
|