| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:31
- Nahlásit
Vcelka
Tý vosku, tak to je síla!!! Ty ženy-družstevnice mě fakt berou.
Asi to ve mně zanechalo hlubokou stopu, protože montérky jsou můj obílený chatařský úbor dodnes
corleona
No uznej, že tohle lepší téma než ty ranní duhové mosty
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:54 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Markét
Tak jsem nacvičovala v roce 1990, jenže to pak zrušili, tak jsem si zase neškrtla... - přesně tak i já - nacvičovali jsme s gumovejma žíněnkama, který vypadaly jako velký nafukovací matrace.
Teta
na svém účty ty miliony nějak nevidím - víš že já taky ne. Jdu si dát suchej rohlík.
Teta, Corleona
co má to obrovské háro podpaží - hustý!
Streju a Kulekouše! Pěkně ho rozdráždil - jj, Kulekouš byl nasraně-uraženej. Pak to tam všechno seštěkal na hromadu, jak byl učen v děctví a vodjel směr venkov.
corleona
Nepoznáš mne snad podle toho rázného kroku?! - nejsi to ty. Chybí pytlík na kedlubně.
Já jsem vlastně disident. - a koukám, že ti to zůstalo.
Dodnes v noci blouzním "Kde mám značku, kde mám čtverec?!!! - ještě že tak - lepší než hledat jiný "plošný útvar".
Markét
soudružky učitelky ruského jazyka či občanské nauky, kterým drny způsobovaly nevábná a nevoňavá kola na jejich dederonových a krepsilonových šatech? - fuj, tysi prase! Du blejt.
Paja s Tinou
Corleona, no vidis sice si se neprosadila jako "spravna" spartakiadnice, ale za to mas doma copperfielda co chtit vice. - ty máš básnický střevo.
ola
vykousala do těch koulí dirky - hele, a nedal ti to kádrovák do posudku?
Tý woe, jednou jsem četl kádrový posudek na mého dědu, bejvalého živnostníka, kterej málem skončil v dolech (naštěstí skončil "jen" na práci v lese). Soudruzi mu doporučovali podívat se na film "Jak se kalila ocel" a podobný hovadiny ..... Vždycky jsem lehával s dědou na gauči a když v půl osmý začínaly TV Noviny, tak celým barákem znělo "Kúúúúúrvy jedny komunistický".
To se opakovalo každý den, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Otec o patro vejš ladil Svobodnou Evropu.
Pokaždé když už senilní děda flatuloval nahlas - doplnil to pokřikem "Čééést".
Vcelka
hustý fotky!!! -
corleona
Ty jsi ta, co neletí? - už sem nic nepiš bo se poch*iju smíchy.
Jak na to, když to na vás přijde na komíně:
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:11
- Nahlásit
Tommy Gun
"Kúúúúúrvy jedny komunistický".
Něco jako Kodet v Pelíškách "komunisté všech zemí, vyližte si p*del..." ?!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:18
- Nahlásit
ola
jj, tak to bylo. Těžká to doba.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:23
- Nahlásit
Tommy Gun
Já byla nedávno na jedný burze, kde jsem u nějakýho starýho dědulína ve vystavované veteši objevila přesně takový stojánek na vánoční stromek, jaký dostal Donutil od sovjetského přítele. Už jsem ho oprašovala a hýčkala v náručí, načež můj choť zakázal TOTO vzít domů a ještě za to platit!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:24
- Nahlásit
Teď jsem to všechno pročetla a smíchy sotva dýchám, já byla na Strahově taky, a byla jsem vzorná pionýrka, pak ovšem posléze nevzorná skautka....
Tommy Gun
hezkej komínovej záběr, to by mě zajímalo, v jaké stavu to doletí dolů
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:25
- Nahlásit
No tak tady se pěkně cvičí já spartakiádu pamatuju dobře,ale jako sportovní třída jsme byli od ní osvobozený což nechápu.
Včelka
tak malá a mamča se chudák nadřela.
Jinak jsem chtěla napsat a podělit se s váma jaký mám dneska den blbec,ráno se maluju a jdu za dámu do práce a drahá dcéra dala na zrcadlo cosi o čem jsem si myslel,že je to rtěnka tak jsem si namatlala rtíky a dnes večer mě bylo řečeno že to byly stíny A já si říkala,že se moc neleskla afurt jsem je olizovala.
No a večer jsem zase dělala lívance a první tři jsem posypala skořicí se solí,nejhorší ale bylo to,že bych to snad debil nepoznala ale začala mě ta sůl pálit do řízlýho prstu,tak jsem to olízla a teprv zjistila.
|
ola
Člen |
- Nahlásit
Cituška
v jaké stavu to doletí dolů
a nedej Bóže, když se obrátí vítr...
|
articek
Člen |
- Nahlásit
Tommy Gun
Akorát že spousta lidí jim lezla do prrrr
a dneska lezou jinem viz Karbanátek, těžil, těží a bude těžit z každého režimu,FUJ hrozná povaha.
Art
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:28
- Nahlásit
Tommy Gun
Jak na to, když to na vás přijde na komíně
Příšel Pán Bůh za Evou a Adamem na návštěvu, popili čaje a Pán Bůh říká: Zbyly mi tu od vašeho stvoření ještě nějaké drobnosti, tak jsem vám je donesl, každému jednu. První je penis, s tím se dá čůrat ve stoje, malovat kytičky do sněhu... Já ho chci, já ho chci! zvolal Adam. Pán bůh se podíval na Evu, tak pokrčila rameny, že když ho tedy tak chce, tak ať ho má. A pak se nesměle zeptala: A co je to ta druhá věc Pane Bože??
A Pán Bůh odvětil: mozek, Evo, to je mozek.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:33
- Nahlásit
corleona
jojo ta co neletí
Tommy Gun
tak to je taky hustá fotka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:34
- Nahlásit
Chodka
Nic si z toho nedělej!
Mně se přes noc udělal opar (už zase ), tak jsem ráno naklusala do lékárny, kde jsem za polovinu výplaty zakoupila náplast na opary a mast na opary (100% zaručeně zabírající). Mno, hned v práci jsem si náplast nalepila. Fakt je, že není vidět. Ovšem pod náplastí si opar vyloženě lebedil a narostl do rozměrů jako kdyby byl hajzl ve skleníku. Dle návodu se má náplast po 8 hodinách sundat. Řeknu vám, že amputace nohy by tak nebolela!! Tuším, že tato náplast se má používat na depilaci chlupů na bradavicích u starých bab a v lékárně jim to pravděpodobně nikdo neřekl!
Chtěla jsem to vylepšit tou mastí, načež na letáku stálo, že zabírá pouze při prvních příznacích! Jak mi to ta čúza z lékárny mohla teda dát, když už jsem měla opar jak květák?! Navíc paradoxně jako nežádoucí účinek je v příbalu psáno, že se mohou objevit - zarudnutí, svědění a PUCHÝŘKY! Tak ku*wa to snad ani nemusí vyrábět, ne?
Závěr - použila jsem starou dobrou metodu a opar vydřela lihem až na kost.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:41
- Nahlásit
ola
Hele to vypadá že si to spletla s kuřím okem.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:59
- Nahlásit
Chodka
jo tak to se ti povedli posolit ty skvělý lívance jak si mi na ně posílala recept? šikulka
ola
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:41
- Nahlásit
Chodka
že si to spletla s kuřím okem
Vidíš, to mě nenapadlo.
Stýnka
Jsi tu? Potřebovala bych se na něco zeptat, ale nemám meil.adresu...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 21:21
- Nahlásit
Vcelka
Jo,jo přesně,ale ty sladký byly už dobrý.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 21:26
- Nahlásit
ola
jo sem tady anebo arwin@seznam.cz
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 21:34
- Nahlásit
Stýnka
Už ti letí los meilos!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 21:54
- Nahlásit
bubu
A Pán Bůh odvětil: mozek, Evo, to je mozek.
A já to znám s tímto koncem:
A Pán Bůh odvětil: mnohočetní orgasmus!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 22:03
- Nahlásit
ola
už letí odpověď
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 22:30
- Nahlásit
corleona
Vcelka
ola
Taky moc dík za přání.
Vcelka
Snad se někdy dočkáme.
Stejné fotky mám také ve svém albu.
ola
Asi teď moc nefrčí,ale asi je nás už dost.I když já si na něj nestěžuju.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 22:41
- Nahlásit
UUFF, tak jsem se zase piplila se stránkami, nastrádala jsem na horách fotky Káji a konečně jsem je hodila na stránky, a teď už půjdu spát
Jinak Cita se zatím chová jak šílená, dnes mi doma honila vysavač při vysávání, tak jestli to bude takhle po štěňatech pokaždé, objednám si místo na psychiatrii
Teta
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 22:59
- Nahlásit
Cituška
nejlepší je ta rozmazaná
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 23:29
- Nahlásit
all
tak jsem dneska byla na revizi u Tety a jak vidět manža mě tu zastoupil, jsem to dočítala snad hodinu. Alex není imaginární, živý až moc, celou návštěvu mi okusoval různé části těla, prostě veselé štěňátko Legouš to všechno dozoroval vedle mě v křesle prostě vzorný
Teta
návštěva super díky, jste taky zvaný
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 23:35 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
Teta
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 23:44
- Nahlásit
tak dobrou noc
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 02:49
- Nahlásit
2all
Tak jsem koukala vedle na diskuzy Průhonický park - procházka a uplně jsem se zasnila, jak by to bylo pěkný, neco podobnýho s boxíkama
Ikdyž tancovačka u Křivoklátu taky dobrý nápad, jen kdo pohlídá doma boxiše, no
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:03
- Nahlásit
articek
Teta
to jsem ráda, že štěňátko fakt existuje, už se těším, až ho uvidím (jednou)
dobré ranko všem
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:18
- Nahlásit
Dobrý ránko všem!!!
Tak za chvíli s Bonnie vyrážíme směr Kroměříž na další trénink obran... Snad se nám povede zase něco natočit a vyfotit... Foťáček je prázdnej, baterka plná.... Tak já se jdu nasnídat a mizím... Tak se tu zatím mějte!!! A moc nepište, ještě jsem nedočetla včerejšek..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:21
- Nahlásit
Dannie
Vy se máte!!!! A já taky můžu i dopoledne, zeptejte se s Luckou, jestli se k Vám můžu někdy připojit, prosím....
A hlavně točit a fotit, ať máme na co koukat!
Stýnka
jo, ta je akční...
Včera jsem koukala na Tvoje stránečky a Pája se mnou a náš imaginární bostonek má i jméno, ale prý ho nesmím prozradit
|