Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:58
- Nahlásit

all
koupání v moři doporučuju všem psům, je to super akorát že polikaj vlny a pak když vyběhnou na břech je to rychlí a tekutý

articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:00
- Nahlásit

all
s videama jsem se musela uskromnit končí my kapacita stránky snad to vyjde do odběru štěňat

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:24
- Nahlásit

Stýnka
Tommy Gun
Ideální by to bylo bez ní,to je jasný.Ale sehnat hlídání je fuška.A chci to spojit a zajet pak s ní k moři.

Dnes má chudák hladovku,protože jdeme na spondylozu a vet nařídil raději nalačno.Jenže já s ní byla dopoledne ve městě na kávičce a ona(asi hlady)sežrala všechny vajgly,co potkala a následně je doma vyblila.Ach jo.

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:26
- Nahlásit

articek
My jsme taky vždycky brali psa sebou a bylo to super.Tak ani Brau nechci ošidit,i když ona je skoro neplavec.

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:30
- Nahlásit

Lenda
Já bych se toho nebála - jestli máš trpělivého manžela - úvazného kolíka, tak je to super.
Naši tam jedou (teda bystavují grifonku) taky a rovnou to spojí s dovčou, já myslím, že to je ideální.
A boxer x moře? Nejlepší kombinace, my jsmte takhle už třikrát byli na týden na vodním výcviku na Garganu v Itálii (cesta 20 hodin autobusem) a fakt doporučuju. Ano, jak říká Artroza, první dva dny lze očekávat klystýr, než pochopí, že slaná voda není to ono (ale psům to nevadilo, pak už se ani nezastavovali, za chůze si odstříkli trošku mokré vody a tradá)...

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:34
- Nahlásit

Paja s Tinou
Ta první stránka je super, ale odkazy nefungujou, všude to hlásí chybu???
Jinak já mám na váš cvičák krásné vzpomínky, dvakrát jsem tam s Aninkou byla na záchranářském mítinku a vždy super - žije ještě Csambal Jan? Pak znám ještě Terezu Kmoníčkovou a Jardu Strouhala - hrdinného kníračkáře

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:35 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

Markét

odstříkli trošku mokré vody

já bych tak nějak jela....

myslíš Kláru Kmoníčkovou - ta s námi byla s celou partu v Lipnici na vodním soustředění a letos jedou zase

kkathy
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:37
- Nahlásit

Denisa
Tak tos mě hrozně potěšila, že taky venčíte o (po) půlnoci Jsem myslela, že jsme divný ...

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:52
- Nahlásit

kkathy

...my také venčíme o půlnoci nebo po...

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:52
- Nahlásit

Markét
Já mám ale pocit že tady každý mluví o jiný výstavě.
Já myslím že Lenda měla na mysli ATIBOX který je první víkend v červnu v Srbsku!?
Tam asi grifonky nikdo posuzovat nebude

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:55
- Nahlásit

Teta
Jo,myslím boxery.
A kdo tam teda jedete?

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:56
- Nahlásit

Lenda
My určitě!

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 15:16
- Nahlásit

Teta
Jéžiši, pardon, tady se zase ukazuje, jaký jsem výstavní analfabet a návíc starého data narození, když se mi dodnes plete celá bývalá Jugoslávie - já jsem to spletla s chorvatským Zagrebem. Ale omluvou mi je, že to je taky v červnu

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 16:16
- Nahlásit

Artíček
Máš mail!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 16:20
- Nahlásit

Cituška
právě sem koukala na stránky segry Išky, má moc správňáckou galerii
A mockrát děkuju za aktuální odkaz na stránkách Starbox

Pro ostatní
kdyby se vám povedlo změnit na svejch stránkách adresu mejch stránek na tu novou www.arwin.cz tak předem mockrát děkuju

Dannie
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 16:34
- Nahlásit

Stýnka
U nás už taky předěláno
A díky za mailík... Jsem se docela nasmála u toho, jak jsi mi to předělala do angličtiny - to mě vůbec nenapadlo.. !!! A zní to náhodou skvěle!!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 16:43
- Nahlásit

Stýnka

To má, je vidět, že ji má mladá holka a že ji doslova zbožňuje. Išinka byla takové malé nejslabší štěně, dlouho to vypadalo,že to nedopadne, ale hrozně bojovala a dneska je z ní sice malá, ale super šikovná feňula

Stýnka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 17:07
- Nahlásit

Dannie
no vidíš, fakt mamku nepodceňuj

Stýnka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 17:09 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit

Cituška
mě se strašně líbila ta fotka, kde má ponožky na všech packách. Nejdřív sem si nevšimla, že to sou opravdový lidský ponožky a řikám si: "Kurňa ta čubina má tak pravidelné ponožky.."

Krista
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 17:10
- Nahlásit

Lenda
My se velmi vážně chystámesamozřejmě na kukačku a teda uvažujem,že Meggi ani nevezmem...

zzizalka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 18:00
- Nahlásit

denisa
ahoj, kam chodíš v Brně na stopu? Já jsem chodila na letiště do Medlánek na letiště ale tam chodíme pořád. Napiš mi nějaký tip. Nejlíp sever Soběšice, Lesná nebo Řečkovice. Fakt nevim kam jezdit.
díky

articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 18:00 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Stýnka
eště tu změnu napiš několikrát a snad my docvakne skléroza a změním to
Teta
díky, musíš navrhnout nějaký termín na předání

articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 18:06
- Nahlásit

Artroza

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 20:03
- Nahlásit

Markét,
to že to hlásí chybu se nediv, je to jenom nahraná stránka. Teprve se bude kupovat doména a pak už to pofajčí Původní stránky jsou už trochu nevyhovující, tak jsme se do toho daly s kamarádkou a velkou pejskařkou Je to totiž nahrané na jejich osobních stránkách: http://www.sully.wz.cz/ Ji náhodou neznáš?
A jakto že už nejezdíš na záchranářský meeting? Vždyť ten se koná každý rok (a já se tam každý rok poctivě schovávám )
Pan Csambal, stále žije, ale už nemá na starosti cvičák. On teď cvičák dostává trochu jinou podobu, řekla bych že lepší, ujali se toho mladí a myslím že je to znát...akorát jsem tam zastáncem boxerů jenom já Jinak je to většina ovčáků...
Klára Kmoníčková je teď naší výcvikářkou u záchranářů. Ta je super!!! A Jarda Strouhal je tam stále také. Na to kolik mu je je stále aktivní

Cituška,
teda koukám že jsi taky znála strašný spousty lidí co Jenom já vás nikoho neznám, teda kromě Dendy, Oly, Alli, pak z dálky Corli

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 20:35
- Nahlásit

Paja s Tinou
Tak tu Lucku fakt neznám - já jsem teď byla trošku mimo - štěndo, škola atd.
Co se týče meetingů, tak já to chápu spíš jako skvělou oťukávačku pro začínající psy, proto jsem tam byla ještě s mladou Aninkou. Ale pak bych si připadala divně, abych si tam tahala triko s "trojkovou" čubou. Navíc když jsem pak začala fakt makat, tak to byly samý Bohemia Cupy, Český poháry, ZPJ, někdy praktický, takže na další závody nezbývalo moc volna.
Ale teď s Charley-hovádkem se těším, že si to zase vychutnám hezky od začátku.
Mimochodem - máte už propozice? Vážně jsem uvažovala o tom, že bychom letos vyslali družstvíčko (a já bych byla jeho součástí)

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 20:59
- Nahlásit

articek
Jako žě nemáš tiskárnu? Jestli chceš tak ti to můžu poslat poštou?

articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:22
- Nahlásit

Teta
mám, já myslela místo předání provize

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:41
- Nahlásit

articek
Ach so, tak provizi tedy opravdu nechci. Jestli se ale chcete zastavit někdy na kafčo, tak není problém Zítra a v sobotu večer bychom měli být doma.

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:50
- Nahlásit

Teta
Vystavovat??

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 22:47
- Nahlásit

Lenda
A chci to spojit a zajet pak s ní k moři. - a pojedeš s ní na Jadran nebo k Černému moři - z Noviho Sadu to máš tam i tam stejně daleko - bajvoko 900 km - tedy cca stejně jako domů.

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání