| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:18
- Nahlásit
articek
právě přistál děkujuu
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:28
- Nahlásit
articek
ok diky a dej vedet jaks dopadla....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:15
- Nahlásit
Artroza
už je to tam
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:28
- Nahlásit
articek
Stačí tamto do konce týdne? Jsem si teď totiž k tomu sedla a zjistila že na to dnes nemám vůbec náladu. Nějak se mi chce spát
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:46
- Nahlásit
Teta
stačí do 4.3., moc díky
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:53
- Nahlásit
articek
Ty jsi hodná, máš lepší uzávěrku než Tommy
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 22:24 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
senkjů Teta máš to u nás,
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 23:40
- Nahlásit
Je tu ňák mrkvo - tak dobrou!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 07:33
- Nahlásit
Teta
Ty jsi hodná, máš lepší uzávěrku než Tommy - tak to jsem jako neslyšel - resp. nečetl.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 07:46
- Nahlásit
Tommy Gun
prosím, kde najdu něco o té soutěži "gladiátor", nikdo mi tu neodpověděl....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 08:05
- Nahlásit
Cituška
u nás loni tato soutěž proběhla poprve - na klubovce v Praze, v Bráníku. Jedná se o prověření povahy : přepad z makety a následně kratší kontroláček. Byla vypsána kategorie pro psa, fenu a totéž pro seniory. Bližší info podá určitě Artroza
fšem
jde vám seznam???? pošta???
nemohu otvírat došlé mailos ani nic odesílat, chjo
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 08:15
- Nahlásit
blažena
jde vám seznam???? pošta???
Tak to jim to asi zase blbne, včera ráno mo kámoška říkala to samý, psali jí, že to bude trvat do 10.00 - ale to bylo na Vysočině. Tak že by se porucha šířila směr západ???
Na jihu zatím vše OK
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 08:24
- Nahlásit
Markét
tady to bylo vše O.K. včera - v době avizované "výluky" a nende to dneska - ku*wy zdrápaný, málo hezký, maily nejvyšší důležitosti a já si je nepřečtu
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 08:27
- Nahlásit
blažena
hlásím, že Střední Čehy taky OK.
Nepřemnožily se vám v práci ty potvory?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 08:36
- Nahlásit
Stýnka
no esli záludný virus napad i můj kompl v práci , tak su nahraná -
já jsem takový chudánek - nikdo mě nemá rád, tlustá jsem, mládí pryč , důchod v nedohlednu - mám ještě pokračovat......búúúú
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 08:48
- Nahlásit
Stýnka
Přeposílám mailík..
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 08:50
- Nahlásit
blažena
já jsem takový chudánek - nikdo mě nemá rád, tlustá jsem, mládí pryč , důchod v nedohlednu - mám ještě pokračovat......búúúú
Neplakej, netruchli, máš přece na světě ty věrné němé tváře, které ti každý den s novou neutuchající radostí běží v ústrety vrtíc svými malými pahýlky a s nezměrnou oddaností a láskou, jež se zračí v jejich hlubokých tmavých očích ti znovu a znovu sdělují - jsme tu pro tebe, naše nehynoucí láska vytrvá bez ohledu na tvůj vzhled, tvou váhu, tvůj věk, tvůj stav, stav konta...
Ach, ano, připouštím, sama jsem při psaní těchto veskrze pravdivých slov uronila kroupu... taky to znám, "brácho"
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 08:56
- Nahlásit
Markét
..... jenže ty věrné němé tváře tagle vítaj každýho!!!!
aaaa laborku mám ve 3. patře
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:03
- Nahlásit
blažena
Tak to už nevím, jestli je ti ještě pomoci...
..... tebe už může zachránit jenom............................................. ....
.................................................. .......................................
.................................................. .......................................
.................................................. ........................................
.................................................. ....................................
.................................................. ......... velká tabulka kvalitní čekulády
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:11
- Nahlásit
Ahojda, tak se konecne hlasim, vcera vecer jsme odvalili casak, tak snad budeme mit zase chvili klid...teda alespon doufam. Ted se jenom musim vratit o nekolik desitek stranek zpatky a docist si vas
Co rikate na design nasich novych webovych stranek na ZKO??? http://www.sully.wz.cz/zko/index.htm
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:11
- Nahlásit
Markét
chachá - jedna pracovnice dnes neohlášeně slaví narozky!!!!
na jidelně se to začíná chystat - chlebíčky, řízečky, několikero
druhů sladkostí......zavírám okno a jdu slavit
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:13 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
blažena
Novida, že ta depréze nebyla tak hluboká, jak se zdálo! Tak dobrou chuť, hezky to tam oslavte.
Já jedu očkovat Cillinku a při té příležitosti otestuju jedno nové veterinární pracoviště, tak jsem zvědavá.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:15
- Nahlásit
blažena
no vidíš, hnedka to vyppadá že máš lepší náladu. Pár chlebíčku a co to s člověkem udělá
A nechcete s tou oslavou počkat, já bych si taky dala. Sedám do auta, tak tak 2,5 hoďky vydržte....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:18 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Cituška
URL
jsou vysledky z Gladiatora...
Gladiator je titul zadavany na Klubove vystave v Braniku, byl 1. rocnik, jedna se o propojeni exterieru s povahou.... proste at vsichni lidi vidi, ze kdyz mam psa v pracovni tride nebo vitezich tak proste nejni zadny vorezavatko
byla hojna ucast - vsichni ze trid pracovnich ( krome Querose, ktery zde byl asi 1 mesic...takze mu je odpusteno ) a jednoho psa ze tridy vitezu..... dalsi se hlasili i z otevrenych apod. celkem asi 33 psu !!
ve svete je to bezne, na klubovkach se predvede zadrzeni a kontrolacek
myslime si, ze je to fakt super! ( akorat figurant se nam dost zapotil, pocitali jsme, ze tam nikdo nebude chtit...)
hlasit se je mozne v den vystavy u organizatoru....
tak co jsem nezodpovedela??
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:24
- Nahlásit
Stýnka
chi, chí i šampíčko tam vidím
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:31
- Nahlásit
blažena
Kuš už! Takové chutě nám dělat hned po ránu!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:33
- Nahlásit
Ahoj všem,
Tak naše těhule nám včera srovnala Aidu do latě.Šest stehů na levé pacce a čtyři na prdelce.Fatty si vybrala místo porodu a celé dny tam leží a chodí se jen vyčůrat. Nás tam pustí ale Aida má útrum.Chodí ted kolem Fatty obloukem a co nejrychleji. Tendle tejden dem na ultrazvuk.A jestli ta mrška to svoje těhotenství jen hraje tak mě trefí.
Artroza
Máte krásné štěnisko a ty ouška to je paráda.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:37
- Nahlásit
blažena
Když už jsme u toho jídla.My měli zabijačku.Dělali se řizky, tlačenka jeita atd... No a samozřejmě se škvařilo sádlo(bleeee).No a naše madam Fatty se nepozorovaně vkradla k tomu sádlu a napapinkala se.To teprve vypadala jak těhotná.Akorát teda blula celou noc.Ale tvářila se náramě spokojemě
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:41
- Nahlásit
Ada
zabijacka??? a tos nerekla???
maso glogalne nemusim, ale cerstve jitrnice, prdelacka a ovar!!!! mnam!! mam hlad!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:44
- Nahlásit
Artroza
Tak to je super, moc se mi to líbí, děkuju za odpověď, aspoň pro mě je naprosto dostatečná
Blažena
jídlo mě teda vždycky povzbudí, akorát chodím kolem zrcadla obloukem
Ada
Tak to jsem zvědavá, jestli zabřezla, ale chová se jako "suprtupr" mamka, tak snad to vyjde
|