Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:25
- Nahlásit

Denisa
Blažena

já bych řekla, že ta milá čubinka je prostě šílená - vidim to na obranách, když chce zabít figuranta, Cita je proti ní hodná málo temperamentní fenečka

Denisa
supr fotky, budeš ve čtvrtek kousat, že bych Ti donesla Tvé věci z úschovy?

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:26
- Nahlásit

Kulajda
Zdár!!!
jo, vím, dívala jsem se, dík!
no představu mám asi takovou, že občas se někdo s boxerem na trénink vydá... to mám zdroje, že ano, ale většinou jsou to třeba bez PP, tak pak na ně není moc kontakt... ale já myslím, že až bych to domluvila a udělala se propagace, že pár by se jich našlo co by si to chtěli zkusit, i když třeba poprvé! I tady na diskuzce už se boxíkáři hlásili! ještě v okolí Brna bych zalobovala více... i by se dali třeba oslovit různé ch. s. ... to by se vidělo...

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:27
- Nahlásit

Teta

Co dělá Legoušek a Alexík? (na fotku se raději ani neptám )
Budu držet na atestech palečky, tuším jsou teď někdy na jaře?...

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:28
- Nahlásit

Denisa
Moc normální není.ale na tohle je boží.
Já jdu vrhat ve čtvrtek a v pátek.Jen mám ještě ze cvičáku jakési bolavé rameno,tak doufám,že to přejde.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:31
- Nahlásit

Teta
to jo teda, málem jsem vždy letěla i s koulí směr kuželky!
Cituška
eh, no díky za kompliment! nebo teda ten spíš asi patří blaženě
jo jo, ve čtvrtek jdu se zase "snažit", uf uf! díky, to bys byla hodná kdybys mi to vzala! a co máš ráda? neb takový vyřízení si zaslouží odměnu!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:32 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

Cituška
Kluci se mají výborně, jsou to rozmazlení parchanti
Máš pravdu, zkouška je na jaře, ale teď si nemůžu honem vzpomenout přesně kdy, ale zjistím.

Ještě chvilku vydrž a nějaké té fotky se dočkáš, fakt to nebude trvat dalíšího půl roku
Zatím se můžeš kochat fotkou co dala na stránky Artroza

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:33
- Nahlásit

Lenda
já právě moc boulas nemusím, hlavně proto, že pak mě bolí ručka, nožka, prdel... tak dej bacha na to rameno, to je vošajstlich!

articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:35
- Nahlásit

corleona
tak jsem ti shlídla konečně fotečky a jména, no prostě krása
Artroza
teda italka a ještě ušatá, jé
Teta
Tak jsem nahodila téma štěňata, Bohouš vypadá smířeně, vypadá to na příští rok to bude Besce tři tak nejvyšší čas

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:36
- Nahlásit

Teta
tak jo....

mezi námi děvčaty, my máme doma taky rozmazlený parchanty bez ohledu na věk a pohlaví

můj známý říká "pezetka" a myslí tím (parchanti zasraní)
omlouvám se za mluvu

Denisa
kdepák, vůbec nic nechci, to je boxerská výpomoc a ta je vždy zdarma

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:38
- Nahlásit

articek

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:38
- Nahlásit

articek
nadhodila téma štěňata

mrkni, jaká se nám povedla fotka trojgenerace, hned na první straně (mám ji ještě zmenšit nebo naopak zvětšit, co myslíš?)

articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:40
- Nahlásit

Artroza
poslala jsem italovi ( Carlovi ) email, jestli neví nějaké info na Atibox, tak uvidíme

articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:43
- Nahlásit

Cituška
tss, mám to zhlídlí, už začínám zvládat, fotka super, nechala bych to bejt A Henrieta vypadá dobře

articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:44
- Nahlásit

Cituška
a hádej jakých fotek mám nejvíc u štěňat? Samozřejmě v posteli, tu oni prostě milují. Stačí je tam dát a jsou tuhý a já můžu na web.

articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:46
- Nahlásit

Teta
jinak máme zrovna před háráním tak musím hlídat, aby Legouš neutřel

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:47
- Nahlásit

articek

a mně to manžel zakazoval a přitom mohl být klid!
Dneska navečer budu vědět, kdy přijedu, chci to stihnout, aby byla ještě všechna!
Ale to víš, sladit práci, dítě, manžela a 3 psy, aby to fungovalo byť jeden den beze mě - horor

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:49
- Nahlásit

Denisa
Oproti kuželkám je to ale paráda.Ale dva dny po sobě,to bude nářez.

Kdo se chystáte do Srbska v červnu?Já mám na ten termín dovču a vážně o tom uvažuju.
Jen nemám představu o ubytování a co s Brau,jestli není problém ji vzít sebou.

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:50
- Nahlásit

articek

Henri kromě napadání na přední nohy vypadá úplně super, tak snad to nebude tak rychlé...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:50
- Nahlásit

Denisa, no muj vytvor je jen banner a pripadne nejake to usporadani, zbytek dela a hlavne dotahuje do konce hlavne kamaradka. (ja jsem tam spis jen pres tu grafiku)
Jinak my jsme bili bowlingovat v nedeli. Musim se pochvalit, tentokrat se mi darilo. Vzdy jsem si udelala super naskok, a Ondra me na posledni chvili vzdycky predbehl...no tak nevim, dnesnii gentlemani uz asi vymreli V posledni hre, me udelal az na desatem kole a pry se snazil strefit kuzelek co nejmene, abych vyhrala...no miril tak spatne ze asi na dvakrat nebo trikrat hodil vzdy po deseti
No ale drzela jsem se vetsinou na druhem miste
Jinak jsem koukala ze mas na sobe ty klasicky boty co pucuji ne? Jsem je mela jednou a prisly mi docela divny

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:51
- Nahlásit

Lenda

známí měli sebou boxinku v červenci ve Španělsku a v pohodě, prej se cáchala v moři jak mýval

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:04
- Nahlásit

Cituška
Já jsem si právě říkala,že by jsme se pak sjeli vykoupat.Spíš jde o tu výstavu,když by jsme nevystavovali.

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:05
- Nahlásit

Lenda
Jestli jí tam nejedeš vystavovat a měla bys jí kam dát, tak bych jí já sebou netahala. Budeš mít na všechno větší klid. To fakt není malá výstava a je tam hrozně moc psů i lidí a špatně by se ti chodilo kolem kruhů atd. Aby byla pak zavřená v hotelu je škoda a jelikož v tom termínu by mohlo být už dost vedro tak v autě by se taky blbě nechávala.

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:06
- Nahlásit

Artiček

už vše chápu, fotka Carata v pruhované peřině nemá chybu
a tatínek na videu s klackem a malou smečkou, úžasný

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:09
- Nahlásit

Teta
Já ji asi budu muset vzít sebou.Ale mohla bych ji nechat někde v koutku manžoj(on není postiženej,jako já)a pokoukat se.No uvidíme.

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:25
- Nahlásit

Lenda
myslíš v červnu Evropu??

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:31
- Nahlásit

Articek, taky musim ormknout tvoje videicka, ale musim to vydrzet az domu...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:38
- Nahlásit

Lenda
no já bych se teda přikláněla k Tetě, protože když si to budeš chtít opravdu užít a vychutnat tak to bude bez psa lepší.
No a nechat někde manžoj v koutku se psem - je to záležitost dvou dní, kdy opravdu celý den probíhá posuzování. Tak jen nevim jak je manža trpělivej...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:43 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Lenda
Srbsko - my. Jestli nevystavuješ - určitě hafu s sebou netahat. Neměla bys z toho nic ani ty, ani ona. Ledaže by hárala a vyhlídla by sis na místě ženicha, který by byl případně svolný ke krytí.

Denisa
No, já ještě nekoulel (nepočítám do toho "ruské kuželky"). Určitě bych se na poslední chvíli zapomněl pustit koule a rozbil bych si hlavu o 20 metrů dál o kuželku.

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:48
- Nahlásit

Tommy Gun
Ty jsi dobrý, ještě si stihl stranu 888!

articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:55
- Nahlásit

Cituška
dobroš napiš

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání