Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 22:52
- Nahlásit

Teta
dokud jsou štěňata tak u nás množné číslo na návštěvu není asi bychom potom už neměli co prodat. A zítra od kolika?Kdyžtak budu zítra dopoledne vedle

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:17
- Nahlásit

Market,
no jestli jsou propozice to jaksi netusim, ale v sobotu mame secvik a uvidim Klaru, tak s emuzu pripadne pozeptat co a jak! No to by bylo super, kdyby jste vyslali druzstvo, toz nevahejte a sepisujte sestavu At poznam i tebe

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:46
- Nahlásit

Paja s Tinou
Market

já s Klárou mluvila, ohledně vodního soustředění, a letos prý meeting nebude
Lucku znám - má norského losího psa, že?
Je moc fajn, byli s námi parta i na táboře v Žirovnici a letos chtějí jet znovu, tak by ses mohla Pájo připojit
Máme tam na celou dobu pobytu i figuranta!

blažena
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:01
- Nahlásit

Lenda
vše nejlepší k svátku
a co rentgenovaný jedinec - blul vajgly i po narkozičce???

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:05
- Nahlásit

Cituska,
nebude jo??? No ttak to musim tedy pozjistit co a jak.
Norskeho losiho psa? No vypada tak Je to ale super pes, vyborne maka a vsichni u nas na cvicaku k nemu vzhlizi...je to fakt borec...
A kdy bude Zirovnice? To vis ze bych nekam rada jela, jen s tim casem je to u me trochu spatny. No s figurantem, to bych chtela nekdy zkusit, ikdyz my teda nekouseme...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:06
- Nahlásit

A jo, dnes slavi Lenky, tak to taky preji Lende vsechno nejlepsi k svatku

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:14
- Nahlásit

Lenda
Připojuji se ke gratulaci!

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:15
- Nahlásit

Cituška
Paja s Tinou
letos prý meeting nebude
Ach jo, tak to mě zase čeká jen nuda šeď zkoušek dle NZŘ a IPO-R, žádná sranda

alli
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:26
- Nahlásit

Lenda
Také se připojuji ke gratulaci, přeji vše nejlepší.

Denisa
Tak to si Allis s Giordi mohou podat packy, coby jako ničitelky . Jinak Allis si můžeš připsat na seznam boxerského coursingu, taky bych to s ní ráda zkusila.

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:33
- Nahlásit

Lenda

Gratulace posílá i Tetička!

Ad vystavování v Srbsku: Ještě nevíme, to se uvidí. Je to ještě daleko

blažena
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:38
- Nahlásit

Teta
a nezdá se ti že ten nový foťák "nanečisto" zkoušíte nják
podezřele dlouho.....

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:43
- Nahlásit

blažena
...velmi dlouho...

Lenda
také vše úplně nej k svátku od Citušky

Markét
no jo, taky bych jela na meeting - achjo

Paja s Tinou
Žirovnici máme posledních 14 dní v Červenci a trénujem vše- obrany, poslušnost, stopy, záchranařinu a nebo mají lidi jen dovolenou - nic není povinné, ale v reále se lidi málem udřou

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:50
- Nahlásit

Paja s Tinou
S tou Žirovnicí - se mi vybavilo, že "jihočeší" pořádají takový prodloužený víkendík od 27. 4. - 1. 5. (to je volné úterý), tak kdybys měla čas a chuť... Pravidelně s náma jezdí jedna holčina z Pardubic, Katka se zlaťákem Brixem. Je to sice soustředění výcvikové, ve družstvech s instruktory, skvělý figurant, ale výcviková intenzita je ponechána na každém jednotlivci. Např. kynoložky - seniorky s oblibou vynechávají ranní stopičky, aby se nemusely vláčet třeba celých 500-1000 m do luk

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:09
- Nahlásit

zzizalka
cha cháááá, si děláš bžundu, vždyť já si tady furt stěžuju, že není kde chodit na stopy!!! fakt jako v ten směr není žádná větší louka... jen pole se teď dá než na něm vyroste obilí, či kukuřica! takže teď chodím na pole Medlánky, Ivanovice, někdy až Kuřim... Jinak fakt nevím, kdybys něco objevila, tak bych sama byla ráda... Giordi nestopovala na své oblíbené travičce už od léta jen ta hnusná poliska tu jsou!
allis
no však na kuchařku si taky vždy vzpomenu!
s coursingem si píšu, to je jasný!

Jinak jsem včera na venčení mluvila s majitelkou BCC a coursingový SPECIÁL pro boxíky nima problema, takže na tom časem začnu pracovat a mělo by to klapnout!

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:10
- Nahlásit

Lenda
jó a taky se připojuju s přáním všeho nej k dnešnímu svátku!

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:10
- Nahlásit

blažena

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:24
- Nahlásit

Dobrý den, celý den..
Tak už jsem asi v přechodu. Známý mi poslal link na svoje stránky (chová bostony a choval boxery) a já když jsem tam uviděla ty psy, které jsem znala a už tu nejsou, tak jsem tu začala slzet jak stará plačka. A čím víc jsem se překlikávala na těch bostonech a boxerech za duhovým mostem, tím víc jsem slzela, až jsem se přistihla, že i vzlykám.. Tak že přijde ta klimoška tak brzo, toho bych se tedy nenadála. Jdu se vysmrkat a vzít si Gingko.

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:27
- Nahlásit

corleona

tuším, že u pejskařů začíná přechod hooodně brzy....
Jak se mají a co dělají štěňátka?

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:28
- Nahlásit

corleona
Ale, ale. To není přechod ani sentimentalismus, to je prostě život. To znamená že nejsi tak děsná psara ale že máš i cit

Co prťata?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:29
- Nahlásit

Cituska,
Market,
s tim meetingem to jeste zjistim. Nejspis pojedu ted v sobotu na to cviceni, tak se Klary rovnou optam co a jak. A budeme vedet vice
Jo kdysi uz mi nekdo rikal ze tam s vami jezdi nekdo z Pardubek s boxikem. Kdyby na tu holcinu mel pripadne nekdo treba nejakej ten kontakt, bylo by to fajn...neb absolutne netusim zdali bych do Zirovnice vubec trefila
Ale urcite bych pripadne rada neco podnikla a setkala se s vami! Akorat nevim zdali bych s tou svoji blumou netrhala ostudu

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:29
- Nahlásit

corleona
Tak to já mám přechod už cca od doby, co jsem se naučila číst - jakmile někde v knize onemocněl nebo dokonce umřel pes, tak jsem z toho byla hotová půl dne a vnoci mě trápily divoký sny.
Nemohla bys sem ten link taky dát? Já bych si též ráda zaslzela...

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:41
- Nahlásit

Markét
Teta
Cituška

Mě se zdá, že se mi to s věkem zhoršuje. Já už nemůžu vidět ani znělku "Chcete mě"..
A když je v TV zmínka, že bude následovat reportáž o nějaký týraných zvířatech, tak začnu běhat po pokoji jak Mr. Bean a hledat ovladač, ať rychle přepnu..

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:48 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

tady jsou ty stránky http://www.bostonterrier-pl.com/

a takhle si je pamatuju : Nestor s šulinkem ven (za ním jsem přijela na krytí), Toša, bostonka Tody a jak nám majitelé říkají "Na ten gauč si nesedejte, tam sedívá Nestorek,to je jeho místo, tak ať se nenaštve.." http://www.bostonterrier.yoyo.pl/img/tecz/precious 02_big.jpg

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:49
- Nahlásit

corleona
vidět ani znělku "Chcete mě"..
asi jsem se doma nakazila rýpalitídou, ale jak se "vidí" znělka??

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:55 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

bubu
no ystěéééééé..

OK, budu taky smečovat při nejbližší příležitosti, ROKY jsem vás OBA šetřila a svou dobrotou mrhala!!!

(běhat v hranatém "ringu" jest taky nonsens - ani ten titul to nijak nezakulatí)

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:58
- Nahlásit

corleona

No a co štěňátka? Tolik dotazů na jejich život a odpověď žádná

bubu
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:00
- Nahlásit

corleona
dyk já za to nemůžu, tak dlouhý pobyt ve společné místnosti by udolal i Vás! A fčera kdesi psali, že baba má skalpel v žaludku a museli ji ho vyoperovat z podbřišku a měl 5 cm, taxe nedivte a buďte ráda, že to nemáte doma. Jako bych já za to mohla, že baba má žaludek kajsi v p.....a skalpel se dlouhodobým pobytem zdrcnul a novináři to v dobré víře, že to nebude číst J. zveřejnili. A pak se nakazím a ptám se na viditelnost znělek. Já za to nemůůůůžu!!!

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:00
- Nahlásit

corleona
Jo, tak duhový most, to je fakt síla - až jsem si z toho musela otevřít pytlík tortill....

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:02
- Nahlásit

Cituška
Tak zatím je vše OK. U těch větších se to dělí na pejsky a mimoně (jako že jsou ještě mimo). Mimoni jsou tak o den-dva opoždění. To znamená, že např. Blade si chce hrát s mimoněm, jako že ho kousne ďásny do čumáku, nebo na něj štěká. Mimoň reaguje tak, že nereaguje a většinou upadne a usne. Ale když se v bedně potkají dva vyvinutí, tak už je to "kino".

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:04
- Nahlásit

bubu
Ha ha! Tam si teda nejsem jista, KDO se od KOHO nakazil..

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání