Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Stýnka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:50
- Nahlásit

blažena
teda ty nepřestaneš provokovat....
Ale mě by to stejně bylo asi jedno, jak sem nemocná tak nemám vůbec chuť a netušim co jim. Nic necejtim, nic nevim jak chutná, takže jen očka by se pokochala...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:53
- Nahlásit

Cerleona
tak jsem omrkla steniska a jsou super Slusnej pocet rezervacek
Vcelka, tak uz je to jasny vid? No ale Blade vypada nadherne a ta fotka jak vyplazuje plajzak je strasne krasna Viky bude mit s kym radit!!!

Articek, jak se mrnousum libilo venku? S novyma "satickama" jim to opravdu sekne!!!

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:54
- Nahlásit

Stýnka
škyt, právě nám byla nabídnuta mísa kuliček Raffaello
(neboj dala jsem si i za tebe)
jupík už mi jde i pošta

ola
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:02
- Nahlásit

Stýnka
Pár chlebíčku a co to s člověkem udělá

blažena
Nechej těch laskomin! Mám hlad jak vlk, a to jdu na oběd až v 11,30! Už mě dokonce napadlo posunout hodiny...

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:03
- Nahlásit

Corleona
haha, jsem slepá a blbá, teprve teď jsem našla "ty rezervačky". A nebo mám špatnej monitor....
Ale Bye-Bye je volná, ach jo.

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:06
- Nahlásit

Artroza
No tak prdelačka bola mnaaamA ovar nepapám.Ale ostatní tvrdili že byl taky dobrej.Ale nejlepčí byla tlačenka.Děláme ju bez rychlosolí.A ta teda je.A domácí klobásy jsou v mražáku.
Teda já sem přišla až k hotovému.Měla jsem náročnej vejkend.A jelikož u zabilačky nesmí chybět slivovička tak já jsem tam nemohla.Už jenom slovo slivovice mi dělalo zle.

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:07
- Nahlásit

Cituška
Já su taky zvědavá.Ona si už udělala i pelech tak snad jo

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:08
- Nahlásit

Dnes mám po dlouhé době volno,ale tohle se nedá dočíst.Dám si kávičku a jdu na to.

Teta
Dík za pozvánku.Bezva nápad!Doufám,že budeme moct a pojedeme.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:27
- Nahlásit

ola
chi chi, dobrej batmoš!!! já jsem včera byla na výjezdu v jedné MŠ a tam si taky nacvičovali kdo za co půjde a bylo tam mnoho pincezen a 1 pinc a pak 3 špajdlmeni a ... no zajímavý! za nás se chodilo za Křemýlka a Vochomůrku a teď takový podivný postavičky!
Paja s Tinou
to je tvoje dílo, ten webík? moc příjemnej na pokoukání! hezký!

all
tak G. se zas včera vyznamenala! týden byla hodňoučká a obývala obyvák anebo ložnici, dělnasi vrtali, bouchali atd. a ona si pěkně hajala a s ničím ani nehla a včera přijdu a sundanej obraz a okousanej, vyndaný sklo a roztrhaný obrázek, pak rozkousaný dřevěný zvířátko dekorační a vrchol - rozkousanej mořskej ježek!!! jeho bodliny zapíchaný v kobercu a všude možně v sedačce... , takže príma úklid, ale hlavně jsem se bála, aby se jí to nezapíchlo do huby, tak jsem prohlížela tu její nenechavou držku... tak dobrý naštěstí asi!
Ale že prostě nic neničí a pak najednou nějakej den si něco vyhlídne co padne za oběť!

Dannie
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:31
- Nahlásit

Já jsem se tady plácala s Javascriptem, abych konečně dodělala fotogalerii na stránky...Bohužel na moderní vymoženosti nestačím a tak jsem nepochopila ani fň... Ale už se mi aspoň otevře nový okno.... jen mi ještě zbývá,aby se v něm zobrazila fotka a bude hotovo... ale to už ze mě asi bude stará bába než na to přijdu... tož já se s tím du zase dál trápit...

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:32
- Nahlásit

Denisa
mořskej ježek!!!
Opět si tu svou kočičku nepochopila. Naznačuje že chce jet na dovolenou k moři. To aby si prý ještě odpočinula před porodem

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:33
- Nahlásit

Lenda
Dík za pozvánku.Bezva nápad!Doufám,že budeme moct a pojedeme
Moc děkuji za pochvalu, doufám že akce bude úspěšná a že se třeba začně konat pravidelně jednou za rok.
Hlavně si zapiště všicí do diářů že uzávěrka na lístky je do konce srpna, tak abyste to neprošvihli.

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:38
- Nahlásit

Teta
Ubytování zajišťuješ taky nebo je třeba rezervovat ho v tom hotelu?

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:44
- Nahlásit

Lenda
Ubytování si musíte zajistit sami, info je na www.hotelroztoky.cz
Cena za lůžko je 350,- kč na noc. Většina pokojů jsou 3-lůžáky, ale může se spát i po dvou nebo po jednom, nemá to vliv na cenu
Pokoje jsou po rekonstrukci a mají vlastní soc. zařízení. V ceně ubytování je i snídaně.

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:48
- Nahlásit

Teta

k moři

Denisa
přemýšlím, co by asi vyvedla Cita, kdyby bývala doma sama, většinou kolem desáté se protáhne, pak si tak hoďku hraje s Arčim, to se bytem ozývají příšerné zvuky a já při volání zákazníkům utíkám do koupelny,kolem poledne jdeme ven se vyběhat a jasně že odpoledne je ještě hlavní vycházka nebo cvičení. Včera celou cestu na cvičák táhla na vodítku jak de...
a štěkala.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:48
- Nahlásit

corleona
Mám v práci na počítači plochu sestavenou z Vikyho fotek, tak sem si tam teď přidala dvě fotky Blejdíka.

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:49
- Nahlásit

Teta
A nevíš,jestli tam berou i pesany?No měli by.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:55
- Nahlásit

Dannie
no koukám že ve fotogalerii už se něco objevuje, ale zatím to asi nefunguje.
Tak pevný nervy...metodu, pokus omyl znám dokonale

Dannie
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:58
- Nahlásit

Stýnka
No nefunguje....a obavám se že v dohledné době ani fungovat nebude.... jdu se mýlit dále...

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:05
- Nahlásit

Teta
no jó, že mě to nenapadlo!!! tak to má ale smůlu neb mi nedají tak brzo dovču... až tak v červnu... a proč ale teda jako rozkousala to ostatní! ježek by byl býval stačil!
Cituška
no Giordinka hrabávala např. díry do zdí a dělávala takovej čurbes, že se fakt nudit nemohla! ale má dole babi, chodí tam otecko přes den, může čumět na sousedovic psy a kočky, má tam milion hraček, takže zabavit by se mohla i jinak teda! no a navíc ráno venčení zhruba hoďku lítando grando se psy ve výběhu... odpoledne psí zábava za jediným účelem a to utahání Giorďadla! každý odpoledne až do večera má nějakou psí aktivitu! a pak doma u TV se přetahuje s Martinem... no já kdesi v moudrých knihách četla, že psi většinu dne prospí???!!! jo a to chodíme pozdě spávat, takže se venčí ještě i o půlnoci nebo kolem jedné v noci, a když je s náma u TV, tak ani nespí!!! Tak pak není normální!

Kulajda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:08
- Nahlásit

ahoj
zase nevim heslo

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:10
- Nahlásit

Lenda
bohužel, pesany tam neberou. Když je akce pejskařů tak s tím mají špatnou zkušenost, prý se to tam jednou servalo. Normálně jednoho až dva psy ubytujou, ale když zjistili že tam budem jenom pejskaři a mohlo by se tam třeba sejít i 20 psů tak řekli že ne. Docela je chápu. Je to přece jediná akce pro páníčky a ne pejsky, a do listopadu času dost na sehnání hlídání.

Kdybyste fakt hlídání nesehnali takbyste si museli zajistit jiný hotel v okolí. Kdyžtak zkuz do vyhledávače zadat hotely v Křivoklátu. Je jich tam dost.

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:13
- Nahlásit

Denisa
To Brau tak od sedmi chrupe a dopoledne,když jsme v práci,tak asi taky chrupe,protože doma nejsou žádné známky jejího pohybu.Jen důlek v klukově posteli,kterou mu chodí tajně zahřívat.

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:13
- Nahlásit

Denisa
no už se tady probíralo gdejaký ničeníčko, ale vokousanej vobraz snad eště nigdo nehlásil

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:14
- Nahlásit

pro zasmání - fotky z bowlingu s coursingářema...

koulení - D + M samozřejmě proti sobě aneb rodinné soupeření
a můj vytříbený styl vrhu

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:15
- Nahlásit

Teta
Tak to budu muset nějak vymyslet.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:17
- Nahlásit

huráá jsem tu jak se máte ?

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:18
- Nahlásit

Lenda
Brau je taky normální čuba narozdíl od jiné nejmenované!
blažena
no on byl asi dost nízko, jsem to podcenila... ale tak i bez obrazu je to tam hezké, zeď teď zdobí Giordinčiny drápky jak se ho snažila sundat!
tak si říkám proč vlastně máme tu snahu cosi v tom baráku rekonstruovat!

Kulajda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:20
- Nahlásit

Denisa
jůů hezký fotky. Škoda že je to tak daleko taky bych si zakoulela s cousingářema. Psala jsem ti na knihu nemáš přectavu kolik nás už běha c. ?

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:22
- Nahlásit

Lenda
Neboj, času do listopadu je dost

Denisa
Super styl!!! Za to bys měla dostat 1*

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání