Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:25
- Nahlásit

articek
to jsme byli minulý víkend na oslavě osmdesátin Zd.babičky a tam nám řikal manžel Zdeňkoví sestřenky že muži zrajou a ženy stárnou.
No nevim ale mam pocit že jsem to prvně slyšela jinak.

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:29
- Nahlásit

Vcelka

Jitka teď měla Káju sebou na lavinách (11 týdnů) a naprosto v pohodě, neboj

articek
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:33
- Nahlásit

Vcelka
Jak kdo někdo je přezrálej už v 25 letech.

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:35
- Nahlásit

bubu
já jsem třeba ráda že vím kde jsou a těším se na ně
Já jsem zase kdysi v Anglii četla takové přísloví, že "Je 33%
pravděpodobnost, že se v nebi setkáte se svým psem" Tak nevím, kdo bude mít to štěstí???

Paja s Tinou
Katce je tak 23-25, je to skvělá holka do party

Měla jsem teď nevyžádanou pauzu, anžto bordice, to p..se hnusný se vyválelo v kočičáku - letěla do vany, ani necekla. Teď je zavřená na samotce za trest. Ještě ten hnus mám v nose (teda ne, že bychi si to tam strkala, myslím tím pachovou paměť)

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:38
- Nahlásit

Vcelka
Když jedeš mezi "prověřený" psy, tak je to v pohodě.
Já jsem s sebou vozila štěnda na soustředění už klidně v 5 týdnech - takhle se se mnou socializovalo 7x boxer, 5x, bordík, 3x grifonek (teda jen jarní vrhy, ty zimní měly smůlu a tvrdly doma).
Pro socializaci štěnda mezi spoustou lidí a psů je to to nejlepší.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:42
- Nahlásit

articek
No já to právě kdysi slyšela trochu jinak že ženy zrajou a muži už nevim co. Ale sedělo by na to to že muži jsou furt puberťáci.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:46
- Nahlásit

blažena
.... mělas přijet o víkendu do rodného města - viděla bys Alexandra a jeho "zlatýho spolubydliče" in action.

Lenky
Hepy svátek tu jů.

corleona
Tak že přijde ta klimoška tak brzo, toho bych se tedy nenadála. Jdu se vysmrkat a vzít si Gingko. - vtipný masakr z tvé klávesnice jako vždy!

bubu
tak dlouhý pobyt ve společné místnosti by udolal i Vás! - chápu.

corleona
protože se spotili i lezci - asi když tě viděli ve cvičebním úboru (bílé tričko, modré vytahané trenky) tak se ti chlapi orosili ouplně všude. To si nepochopila, že z tebe byli tak rozhycovaní, že z tebe lezli po stěnách.
Některé korpulentní pokladní mívají také řádný odér - my máme u nás jednu takovou paní uklizečku. Aspoň se vždy ujistím, že čich jsem zatím neztratil.

Teta
Tak já si přivezu raketu a vezmeš mě tam jo. - on cz-psa asi rumovej Strejda nečte, co?

Teta
Ach ty poplatky a šmejdi bankéři - paní kolegyně držte hubu a krok. Gde jinde bychom ty miliony vydělávali.

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:50
- Nahlásit

Tommy Gun
bílé tričko, modré vytahané trenky modré trenečky s kapsičkou na zadku a zařezané do půlek. A nosím zásadně jarmilky!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:51
- Nahlásit

bubu
jinak je to sqělá prověrka charakterů
nikdy to nezkoušejte
reakce mizivá?

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:56
- Nahlásit

corleona
modré trenečky s kapsičkou na zadku a zařezané do půlek. A nosím zásadně jarmilky!!!!
Nad tou vzpomínkou se mé oko zamžilo dnes již podruhé...

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:57
- Nahlásit

Markét
Jo jo, husákovy děti..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:57
- Nahlásit

Markét, corleona
taky na to vzpomínám

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:58 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Markét
A nacvičovala jsi na Spartakiádu?

http://www.fdb.cz/filmy-fotogalerie/30795-Ceskoslo venska-spartakiada-1980.html - viz foto 1!!!!
Jedna z těch holčiček v zelené sukýnce s bílými puntíky, hopíkajíc mezi čtverci na zemi, no to su přeci JÁ!!!!

TA VLEVO OD "F"!!!!

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:03
- Nahlásit

corleona
A nacvičovala jsi na Spartakiádu?
Mně to mí rodičové nepovolili, prej že na to není čas kvůli lyžáku. A já jsem tím celé dětství trpěla a mám dodnes trauma.
Tak jsem nacvičovala v roce 1990, jenže to pak zrušili, tak jsem si zase neškrtla...
Ale v 85 jsem byla s turistickým oddílem na Strahově na kukačku - jó, to byla paráda - a já záviděla "poupatům"....

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Markét
tak teď nevím, zda jsem Tě "svým" Strahovem neranila... ach odpusť..

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:07
- Nahlásit

Tommy Gun
paní kolegyně držte hubu a krok.Gde jinde bychom ty miliony vydělávali.
Tak to se máš u konkurence líp než já. Já tedy na svém účty ty miliony nějak nevidím

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:08
- Nahlásit

Teta
Tommy je ještě nové koště.. vzorný zaměstnanec, pro firmu by dýchal..

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:08
- Nahlásit

corleona
zdy jsme tě svým Strahovem neranila... ach odpusť..
Tý jo, tys tam fakt cvičila??? Jak byla ta hláška - to mně poser kozy???!!!
Tak ale to znamená, že se vlastně známe už docela dlouho, když jsem tam na tebe koukala z tribúny

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:10
- Nahlásit

Blažena
.... mělas přijet o víkendu do rodného města - viděla bys Alexandra a jeho "zlatýho spolubydliče" in action
Přesně tak, a i Streju a Kulekouše! Pěkně ho rozdráždil!

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:10
- Nahlásit

Markét
No počkej, to byl rok 80!!! Jestli jsi zrovna nekoukala někomu do kyblíčku..

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:12
- Nahlásit

corleona
Jestlis fakt byla na Strahově, tak trvám na ukázce nějakého důkazu, nejlépe foto, video atd.
Hele, když jsi tam cvičila tak jsi se u toho smála

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:12
- Nahlásit

corleona
Jo ták, to byly ňáký zelený sukýnky? Nebo ty plastoví draci? Nebo oranžový dřevěný čtverce???
Zatímco my jsme odjížděli vlakem na chalupu, na nádraží se srocovali cvičenci míříc na okresní a krajská kola...

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:13
- Nahlásit

Teta
dyk foto máš výše!!! Nepoznáš mne snad podle toho rázného kroku?!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:13
- Nahlásit

corleona
škoda že tam neni fotka matek z dětma. Myslim že zrovna v tom roce 1980 sem cvičila jako dítě s mámou. Mám doma několik fotek. Ve žlutých kraťáskách na kšandy s kytkou na hrudi a v bílym kloboučku. Hustý.
A pak si pamatuju že asi dvě holky ze třídy na základce nacvičovali na poupata, ale to já už ne.

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:15 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Markét
Dřevěné červené čtverce. Otec mi jej nesčetněkrát sklepával v garáži na ponku. Už holčička jsem byla pořádná a jak dvě holčičky škubly, z čtverce byl kosočtverec!! Já jsem vlastně disident. Já jsem už tenkrát takto veřejně naznačovala, že to zřízení je na pi..

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:15
- Nahlásit

corleona
Jo já jsem byla zpožděná, nmě se totiž prve neukazoval ten odkaz??? - Ale ty zelený sukýnky a voranžový čtverce jsem odhadla dobře!

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:17
- Nahlásit

Vcelka
A už se tady kompletujem! Za chvíli to bude na samostatné fórum..

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:17
- Nahlásit

Vcelka
Jo, cvičení rodičů s dětmi, to byla ta největší pr... - jak se v tom velkým prostoru začaly ty děti různě ztrácet a člověk viděl ty dezorientované, zmateně pobíhající zoufalečky a pak následovali rodiče kazíc sestavu, když se napříč tvary vydali ztracené dítě lapit - jsme se nasmáli, to jsme byli ale parchanti, co?

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:18
- Nahlásit

corleona
No jo, poznávám tě. Ty jsi ta v těch bílých šatech s oranžovým šátkem co má to obrovské háro podpaží že?

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:18
- Nahlásit

Markét
Jo, jo.. ti byli super, ti srali na obrazce a nejen obrazně..

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání