| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:21
- Nahlásit
Teta
Vole! Foto č.1!!! Bylo mi deset!
PS: Teď byl nedávno v TV film od Chytilové "Faunovo velmi pozdní odpoledne" z těch dob a tam teda, co herečka, to drn v podpaží. Zkrátka krtci.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:22
- Nahlásit
Markét
Mně se ty fotky ale hrozně líbí, byli jsme v těch kraťáskách takový sladký. Největší sranda je když je fotka z nějakýho cviku jakože třeba že nás mámy museli zvednout nad hlavu a mi museli být jako letadlo, tak na těch fotkách je vidět jak moje máma neměla asi moc sílu že tam visim tak všelijak.
Hele a tobě v tom roce 1980 bylo kolik? Dyť to si snad ani nemůžeš pamatovat že si seděla na tribuně ne?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:22
- Nahlásit
Teta
oranžovým šátkem co má to obrovské háro podpaží Whaw! Teď jsem si ji teprv rozklikla..
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:23
- Nahlásit
Vcelka
No ne, já jsem na té tribuně seděla právě až v době Poupat
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:24
- Nahlásit
corleona,Teta
jo drny v podpaždí ty nemaji chybu
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:25
- Nahlásit
corleona
Teta
Co máte proti drnům - jste neměli v oblibě soudružky učitelky ruského jazyka či občanské nauky, kterým drny způsobovaly nevábná a nevoňavá kola na jejich dederonových a krepsilonových šatech?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:29
- Nahlásit
Tak to me toho nastesti uz nespostihlo, ja znam pro zmenu Pionyry, ale bile jarmilky ty znam
Corleona, tybrdo ti to tam teda sekne bych te ani nepoznala
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:31 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Markét
uááá.. dederon a krepsilon
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:33
- Nahlásit
Markét
jste neměli v oblibě soudružky učitelky ruského jazyka či občanské nauky, kterým drny způsobovaly nevábná a nevoňavá kola na jejich dederonových a krepsilonových šatech?
Ty mě naštěstí minuly, já jsem ten rozmazlený parchant kapitalismu
corleona
oranžovým šátkem co má to obrovské háro podpaží Whaw! Teď jsem si ji teprv rozklikla
Já věděla že tě to úplně rozhodí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:33
- Nahlásit
Paja s Tinou
No to jsi mě potěšila!!
Ale děcka, to fakt nejsem já. Já jsem to bohužel dotáhla jen na městský stadion. Ten Strahov, to byl můj sen. Dodnes v noci blouzním "Kde mám značku, kde mám čtverec?!!!"
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:39
- Nahlásit
corleona
Dodnes v noci blouzním "Kde mám značku, kde mám čtverec?!!!"
Šikovní pejskové
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:47
- Nahlásit
Markét
tak podobné video jsme měli, když jsme Nundu zavřeli do klece, namířili na něj zapnutou kameru a šli na pár piv. Měli jsme dvě hodiny "hezkého" záznamu. Ony ty klece vypadají, že jsou bytelné, ale když jsme na záznamu viděla, jak ten spodní drát pod dvířky natahuje v zubech do půlky klece, tak jsem hned běžela zkontrolovat stav jeho chrupu.
Jenou jsme zapomněla zacvaknout obě dvě petlce na dvířkách a on se protáhl zavřeným dvířky. Zkrátka Copperfield.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:49
- Nahlásit
Corleona, no teda takhle nas tady balamutit
Market, tak ti jsou ale opravdu sikovni
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:51
- Nahlásit
Corleona, no vidis sice si se neprosadila jako "spravna" spartakiadnice, ale za to mas doma copperfielda co chtit vice
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:52
- Nahlásit
Paja s Tinou
houbeles, hajzlik je to..
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 15:58
- Nahlásit
Corleona
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:37
- Nahlásit
Market, tak to vypada ze mi asi neni prano, neb se mi mailik vratil uz podruhe...tak uz asi tuto adresu (k.pilna@volny.cz) ta Kacka napouziva
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:39
- Nahlásit
Děvčata děkuji!
Nad vaším dialogem o spartakiádě jsem se chechtala a zároveň slzela vzpomínkovým dojetím.
Já cvičila asi tu poslední nebo předposlední. V příšerným trikotu, kterej kousal jak sfiňa a s těma koulema. Domů jsem ze Sokola chodila samá modřina, protože roztočit ty koule v dívčím seskupení bylo o život. Nakonec jsem pohoršila našeho cvičitele, neb jsem z nudy při střídání skupin vykousala do těch koulí dirky a z původně bílých koulí se staly koule tečkované! To byla aféra!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:41
- Nahlásit
ola
Teď jsi ty rozchechtala mě. Jak si začala psát o těch koulích a že z nudy jsi..... tak už jsem předbíhala děj a představovala si něco jiného.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:53
- Nahlásit
Všem moc děkuju za gratulace k svátku.Oslavila jsem to prací,ale večer jdu na véču.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:58
- Nahlásit
Tommy Gun
Myslela jsem na Jadran,to Černé mě teda nenapadlo.Ještě popřemýšlím.
blažena
Narkozička naštěstí nebyla.Bobina to zvládla dobře.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:06
- Nahlásit
Lenda
jejda.. já jsem zapo .. Tak opožděně: VŠECHNO NEJLEPŠÍ (a hodnou boxerku)
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:08
- Nahlásit
Tak aby jste věděli že sem nekecala tady je foto ve cvičebnim, já sem ta ve přední řadě čtvrtá od prava
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:09
- Nahlásit
Lenda
joj na Lendu sem taky zabudla. Tak všechno nejlepší, hodně zdravíčka, štestíčka a ať se ti vyplní to tvé největší přání.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:11
- Nahlásit
Lenda
Jéé, taky přeju všechno nejlepší. Moje ségra je taky Lenka. Dnes mi připadá, že už se tohle jméno moc nedává, nebo jo?
Vcelka
Super foto! Dle postoje jsi to brala opravdu zodpovědně!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:17
- Nahlásit
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:52
- Nahlásit
Vcelka
Proč měly matky na sobě ty montérky? (mimochodem - miluju černobílé fotografie!)
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:01
- Nahlásit
ola
to byl tenkrát jejich úbor
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:09 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Vcelka
já se picnu!!!!
Ty jsi ta, co neletí?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:28
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jéžiši, promiň, já jsem to napsala blbě - ona je na seznamu, tedy: k.pilna@seznam.cz - tak se nezlob a zkus to do třetice
|