Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:24 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

bubu
.... ten fór jsem už někde slyšel...

ola
opar vydřela lihem až na kost. - au.

art
Ruka ruku myje, to víš. Ono jich tam nahoře bude takovejch víc.
Tahle stránka taky napoví - URL

Ještě takový dvě historky z dob dávno minulý. Strejdu udělali vedoucím provozu na VaK. Zároven byl povolán na kobereček, kde mu bylo doporučeno, aby vstoupil do strany. Cukal se, cukal asi rok - a pak mu nic jineho nezbylo. Vstoupil k lidovcům nebo socanům (to už nevím přesně). Pak z toho měl akorát průs*r, protože šel vysvětlovat, proč vstoupil do jiné než vládnoucí strany. Odpověď zněla: "Říkali jste, vstup do strany, tak jsem vstoupil - neřekli jste do který". Měl z toho nějaký popotahování, ale dobrý.
Jo a místní profesor matematiky, známý místní odpůrce režimu a člen organizace Orel (něco jako Sokol) nešel jednou na 1. máje do průvodu. Samozřejmě byl předvolán ve škole před komisi ke zdůvodnění. Přišel a řekl, že měl s*ačku. Komise se podivila a začali se domlouvat, jak to sepsat. Důrazný pan profesor trval na tom, aby to bylo zaneseno do "protokolu" tak jak to říká. Protože prý to nebyl průjem, ale pořádná s*ačka. Celá komise z toho byla prý pifpaf.

articek
Nohavice a nohy jsou Taliánovy oblíbené kusy k okusu.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:25
- Nahlásit

Dannie
Těším se na další pěkná videa.

Dannie
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:26
- Nahlásit

Cituška
Ve čtvrtek dopoledne? Oki, zeptáme se!! jsem slyšela něco o tobě a o víkendu.. to by bylo super, kdyby to vyšlo..

Dannie
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:28
- Nahlásit

Tommy Gun
Ví Bůh jestli budou pěkný...

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:30
- Nahlásit

Dannie

super, zeptej, sice hned další čtvrtek nemůžu, to mám tajnou návštěvu v Praze u Artičků , ale obecně mám čtvrtky v pohodě.
Víkend - stále bojuji, snažím se, tak uvidíme

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:32
- Nahlásit

Zdar lidi,
jsem mrtvá. K oparu se přidala příšerná rýma a knedlík v krku. Rýma pro člověka, u něhož se opar nachází mezi nosem a horním rtem, je fakt požehnání. Není nic lepšího než se vysmrkat a pak si přes ten květák utřít frňák. Ach jo! A navíc venku leje. Deprese jak vyšitá!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:00
- Nahlásit

ola
no tak jen doufám, žes mi ten oparovej vir neposlala včera mailíkem

Stýnka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:02
- Nahlásit

Dannie
už se těším na novou dávku střelce

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:03
- Nahlásit

Stýnka
To snad ne! To bych ti teda nepřála!

Taky u vás leje?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:04
- Nahlásit

Cituška
Včera jsem koukala na Tvoje stránečky a Pája se mnou a náš imaginární bostonek má i jméno, ale prý ho nesmím prozradit
no počkej to musíš říct, kdyby byl bostonek ode mě, tak abych věděla v jakém vrhu mám držet rezervačku už od krytí

Stýnka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:06
- Nahlásit

ola
já sem před chvilkou vstávala a venku je nějak vlhko, ale neprší a dokonce se snaží sem tam nějakej záblesk sluníčka.

No teda vstávala - vzbudil mě chlápek co nám přijel spravit vodovod - včera sem zistila, že nám podkapává hůavní uzávěr vody v baráku. Takže sme od večera bez vody, ale vypadá to, že za chvilku už bych se mohla umýt

articek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:40
- Nahlásit

Tommy Gun
Tahle stránka taky napoví - URL
čau našel si tam něco od začátečních písmen Ka.Ani bych se nedivil.
Art

Markét
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 09:09
- Nahlásit

articek
od začátečních písmen Ka
Já jsem tam nic nenašla - a vůbec, nenašla jsem zádné "podezřelé", které znám. To určitě zatím není kompletní, jinak to není možné...

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 09:13 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Markét
Není, není, strýčínek byl estébák jak řemen a není ani u Cibulky!!! Ty největší svině už se skartovaly samy. A teď se budou novináři vozit po těch, co jsou odkázáni na to, co o nich dotyčný estébák napsal do hlášení, aby vyvinul činnost.

ola
poslala jsem Ti něco pro obveselení..
Alespoň mě to ted apo ránu pobavilo..

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 09:14 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Ahojda všem,
tak zítra nás čeká pan doktor a konečně se dovíme zda jsme, nebo nejsme těhotní.Fatty už i tloustne.A chová se teda dost podivně.(hrála si s jorkšírem) jindy by ho bez zaváhání zakousla.

Taky se dnes chystáme kousat.A v nedělu znova.Do Polné taky začal jezdit figuranr ze Ždáru.A je moooc šikovnej.
Citunka
Denisa
Holky a nechcete dojet k nám na kousačky někdy?Denisa už chtěla dojet dřív ale nějak se a to zapomělo.Už je nás tam s boxišema 5 lidí.Chodí tam holčina co má boxinku od Bradka.A fenula je teda šikula. Dannie Kdybys chtěla seš taky zvaná.

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 09:53
- Nahlásit

Ada

teda já určitě ráda a Denisa doufám taky a Dannie
Uděláme velkej boxeří kousací sraz!

Tak zítra hned napiš, jestli máte vystavený těhotenský průkaz

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 09:56
- Nahlásit

Stýnka

no přece si nemyslíš, že bychom si vzali bostonka odjinud!

tak já se Páji zeptám, až přijde ze školy....

bubu
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 09:58 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit

Tommy Gun
ten fór jsem už někde slyšel
tommy, to není fór, to je realita

bubu
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:01
- Nahlásit

Ada
nás čeká pan doktor a konečně se dovíme zda jsme, nebo nejsme těhotní.Fatty už i tloustne
a kolikátý máte den? že už tlousne?? do třiceti dnů by neměla přibírat vůbec

bubu
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:05
- Nahlásit

Ada
tlousne tloustne, pardon

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:17
- Nahlásit

bubu
Je to 25 den.No ono stím tloustnutím je to všelijaké.Jak se ted furt válí na gauči tak myslím že přibrala.Je zvyklá na pohyb a nějakou činnost.Jenže ted' prostě není čas.A párkrát jsem nachytala tat'ku jak jí přilepšuje.
Cituška
Už mě to stím srazem taky napadlo.Kdyby jsme sehnali lidi co by přijeli a věděli předběžnej počet tak bych pozvala třeba dva figuranty.Samozřejmě profíkyA udělalali by jsme takovej výcvikáč pro boxoše.Tak co lidi?Kdo by přijel.Termín by se domluvil.

bubu
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:22
- Nahlásit

Ada
já bych se taky chtěla válet na gauči a nechat si přilepšovat

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:27
- Nahlásit

bubu
Tak to já taky.Jenže jsem zahájila nedávno hladovku a přilepšuju si zeleninovým salátem s troškou sýra.Ale zase jsem už zhubla 4kg.Každej večer podstivě běhám i s Adelai.
Mamka dělala řizky a já jen koukala jak se něma všecí nacpávali.JÁÁÁÁ CHCU TAKÝÝÝÝÝÝÝ!!!!!!!!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:27
- Nahlásit

Ada

Já určitě!

Dannie

mám dotázeček - nikde není napsané, jak jsou na Bedea ubytování psi (mám byťáka) a taky do kdy je přihláška?

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:31
- Nahlásit

Ada
jo jo, tak asi bych se přidala...
(ale teď toho mám nějak moc, takže spíš stíhám jen brněnskýho figoše a ten coursing a jinak spíš jen venčíme s pejsky a zajdu na stopajdu... např. poslušnost teď vůbec nevedeme, jen u obran se snažíme... já to tak nějak vedu už hodně ležérně, ten výcvik neb tuhle sezonu beztak nic dělat nebudeme a žádnej tábor ani výcvikáč... když máme v plánu ty štěnítka! )

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:34
- Nahlásit

Cituška
no právě to je na Bedei blbý, že psi nesmí být na pokojích, celou dobu jsou buď v pidi odkládačkách nebo je máš v autě! i můj byťáček ale přežil v dubnu 3denní výcvikáč a hlavně v létě teda ty 35 ve stínu... to bylo ještě horší maso neb tam vtipně jsou odkládačky na slunci!

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:36
- Nahlásit

Všem co chtěji letos v červnu na ATIBOX
http://www.novinky.cz/koktejl/srbsti-chirurgove-se -poprali-behem-operace_110003_g1qkr.html
Doufám že nebudeme muset do špitálu....(

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:38
- Nahlásit

bubu
no a v čem je problém, stačí si přepočítat plodné-neplodné dny..

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:40 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Denisa
Cituška
No super.Ještě ukecat
Tetu
Markét
Stýnka
Corleonu
Artrozáky
Guunowy
Artíčkovy
Mistra I až II
Kristu
adt...určitě jsem na spousti lidí zapoměla.A omlouvám se jim.Prostě všichni boxerkářiNo a třeba i bubu.

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:41
- Nahlásit

Ada
Já už mám od štěňat 8 dole. A to můžu říct, že teprve dnes (starší mají 18 dní) to pořádně začalo..

Vcelka
ty hele, nepřejmenujem ho? Dneska na mě v bedně vystartoval nějaký Žeryk! Fakt.. štěkal úplně jak ten od Hurvajze

<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání