Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
mistr
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:29
- Nahlásit

Cituška
já tam jezdila jen na čumendu někdy v letech 2000-2003. Máš pravdu, je to moc krásnej závod
nevím jestli pojedu, je to daleko, teď pilně trénujeme na MS a dál nevidím

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:37
- Nahlásit

mistr

to je jasný, ale až bude MS, tak bychom mohli dát řeč, daleko to je, ale z Brna ne, loni jsme tam za 2 hodky byli

mistr
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:54
- Nahlásit

Cituška
já nemyslela jako daleko na km, ale daleko jako že za dlouho

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:54
- Nahlásit

Markét,
tak už jsme s Káťou ve spojení a vypadá to že bychom mohli Tinu s Brixem seznámit

Jinak já mám zánět močáku, btakže mám nejspíš o zábavu postaráno na víkend...mám atb na 5 dní

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:03
- Nahlásit

mistr

ahaaaa, jsem to ale truhlík

Paja s Tinou
to nezávidím, nedávno jsem brala na totéž augmentin, a prolívala litry heřmánkovýho čaje....

mistr
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:06
- Nahlásit

Paja s Tinou
Cituška
no jo holky.............to jsou ty bokovky a holý záda

Lenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:15
- Nahlásit

Paja s Tinou
Kup si brusinky-ty pomáhají taky.

Markét
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:16
- Nahlásit

Paja s Tinou
tak už jsme s Káťou ve spojení a vypadá to že bychom mohli Tinu s Brixem seznámit
No tak to aby ses nám stihla do dubna vykurýrovat a mohly jste obě vyrazit do Žirovnice

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:27
- Nahlásit

mistr

....ale já to dělám v autě....

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:12
- Nahlásit

hodila jsem do videí 3 nová s Kájou, když jsme ji nedávno hlídali u nás, kdo se chcete mrknout na "střelenku"

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:18
- Nahlásit

Kdo se to tu ptal na ty štěňata po Kerinovi v PL? Narodilo se jich 6, z toho dvě bílé. Ale padla mi opět držka při pohledu na jednodenní (!!!) štěňata.. Ten chlapec čím stárne, tím má hezčí děcka.. No totok..

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:21
- Nahlásit

Cituška
"Dračinci" taky rostou do krásy!!! Ten vrh se fakt POVEDL

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 15:00
- Nahlásit

corleona

děkuju
a budou někde fotečky z toho PL?
Mně se zatím po Kerinovi líbila všechna štěňata, co jsem viděla, naprosto bezkonkurenčně!!!!!
A kolik pejsků nebo feneček to dovezete?
Já Vám tak závidím, že jich můžete mít tolik!
I když vím, že je to fůra práce

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 15:44
- Nahlásit

articek a Art
Křenice - no ale vy jste vyjímka Jste moc slavný. Teď se to už ale mění všechno k lepšímu.Přibejvaj tam mladý a normální lidi a ty starý už ani na ty kecy nemaj sílu.Snad bude líp.

articek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 16:49
- Nahlásit

all
prosím o radu značení dyspalzie v Německu např A1 atd.
Díky

articek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:03
- Nahlásit

kkathy
tady o slávu nešlo, šlo o to koho podporujem jako předsedu boxerklubu

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:04 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
a budou někde fotečky z toho PL fotky mají na www.memorandum.republika.pl

A kolik pejsků nebo feneček to dovezete?

že jich můžete mít tolik no už je to na hraně, aby na každého zbyl čas. Všichni chtějí na procházku, všichni chtějí být pořád puštění, všichni chtějí házet tenisák. Nejmenší je, že všichni chtějí denně jako mlsku rohlík s paštikou

Tak před chvílí dělaly Baruška a Miluška (Baracuda a Britanica) binec v bedně: kousaly a budily vzorně spící ostatní, pily klukům z šulinků nebo pištěly. A vzhledem k tomu, že dnes slavnostně přišla ohrada z fy Galaxy, tak jsem je obě vyndala z bedny, ať to teda prubnou poprvé ven z bedny. Hned jsem zavolala strejdu Nundu, že přišel jeho čas (maminka Unity čas neměla, držela hlídku v kuchyni u trouby s kuřetem) a může se věnovat štěňátkům, jak si tak přál. Nasměrovala jsem ho k těma dvěma trpaslicím do ohrádky. Začal na ně vrtět, ony na něj v záklonu nahoru zírat, až se jim rozjížděly nohy. V tom Nunýk zničehonic utekl do svého pelechu a za chvíli radostně přiklusal se svým velkým plyšovým smradlavým kocourem. Holčičky si ani nevšimly, že tam strejda chvilku nebyl, jsou ještě takové zabržděné a pořád zíraly nahoru. Nunýk v domnění, že jim udělá radost, na ně upustil kocoura. Holčičkám se pochopitelně pod tíhou kocoura většího, než ony samy dohromady, rozjely nožičky, připlácly se na zem a začly vyděšeně kvičet. Tak strejda bude muset na tohraní ještě pár dní počkat.

articek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:09
- Nahlásit

corleona

bubu
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:45
- Nahlásit

Lenda
Kup si brusinky-ty pomáhají taky
a jak je procpeš skrz močovou rouru?? nebolí to??

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:59
- Nahlásit

Ada
tak co už víš?????

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 18:42
- Nahlásit

corleona

to je krásný, já bych to chtěla vidět, stejně je super, že se k nim Nunda takhle chová, je úžasnej!

hned mrknu na stránečky štěňat

Stýnka
Ada

no jo vlastně, tak co, můžem gratulovat?

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 18:48
- Nahlásit

corleona

já se v tom nějak nemůžu vyznat, jak najít ta štěňátka, pomoc!

mám dneska den trapas
na cvičáku říkám pánovi, že má hezkýho fleta, ale že mi připadá velkej, jestli je kříženej s novofundlandem. Dívá se na mě a říká, paní , to je howavart....
Říkám, aha, ale nemá papíry, že?
A on - má papíry....
Tak říkám, aha, ale nechybí mu pálení?
A on, nechybí, jsou 3 varianty, černá, zlatá a černá s pálením

no úplný blbeček (já)

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 18:49 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Denisa
je sl. Kulekoušová zeměpisářka? - aprobace Ma+Ze. Tendle vtip jsem jí posílal asi před půl rokem - škola hrou.

corleona
Smrt linka zůstává fakt! Vy ste snad padlí na hlavu Moravácííí, jedni do mě hučej na IHA Štatl, že budou vkládat přihlášku na výstavu, která je začátkem dubna, že to musí vyjít co nejdříf, druhý pak chtěj posouvat smrt-linku. Kufa, tak se domlufte mezi sebou. Pak dostanu sekec od chochtora bo od A.Ž., že jsem to slíbil a nedodržel. Heršvec, těžký pořízení s váma.
Písni mi na maila, co máš rozpracováno. Jo a budu chtít radu po RR - tak vám všem písnu večer..
ceny Thálie rozdané - kdo má cenu za celoživotní dílo? NSR hrát neumí - to už jsem poznal - a když, tak velmi špatně - kdejakej ochotník je lepčejší. Hele, oni se opět mezi tu "polskou" zkratku dají vložit patřičné samohlásky.
vygruntovyný a před chvílí si tam "jen tak" zašel Nunda nablít do rohu žluté cosi.. Klasika. - jako u nás.
na ně upustil kocoura - to je fakt strejda.

Cituška
BONITKA V HLAVNÍ STOLICI - Na webu BK už je to správně - opraveno. Opraveno to bude i v následujícím čísle bulvárního plátku. Došlo ke změně termínu na 27.5.
... ale já to dělám v autě .... a co máš za auto?
"Dračinci" taky rostou do krásy!!! - souhlas s Corleonou, už jsem to tu jednou prezentoval, tak už víc ne - abys nám nezpychla.

art
Všichni koukaj jak když nadloubeš volovi - myslíš dlouholeté zasloužilé členy?

Ada
Má to někdo z vejboru vohlídat, mám takovej pocit, že to bylo někde v zápisu. No snad to dopadne. Hučte do Věrek!

Denisa
Coursingáři normálně berou tejraný, jo? Jediný rozumní lidé. Hele, vy nespadáte pod nějakou unii či svaz jako my? Esli ne, to se máte.

Lenda
A ptá se paní Šulcové,jak že je ta fena stará.Haha. - to si děláš prdel. To je buď na oskarovu sošku nebo od diváků na přes...ku. Hele, skoro se mi to rýmuje.

mist
Artrozo, případně mě oprav. Jarní bonitka by měla být každopádně podle starých pravidel.

mistr
to jsou ty bokovky a holý záda

art
A1=naprosto čistá dysplazka, A2=horší jednička ale ne dvojka.
A=0, B=1 atd.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 18:51
- Nahlásit

Cituška
Nechceš začít psát "Auřina proč ..... "

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 18:59 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
CO ŽVEŠ??? Copak já vím, o čom se s nima bavíš???? Se nemožu ani zeptat, kufa, nebo co?????? Jsem se ptala kvůli svému inzerátu na štěňata, nerve jeden jihočeskej..

A gdo chtěl posouvat smrt-linku? To už motáš z glutamanu, či co?

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 19:02
- Nahlásit

Jsme těhotní!!!!!Paní doktorka napočítala čtyři a pak jsme nepokračovali

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 19:05
- Nahlásit

Ada

Jsme těhotní!!!!! kdo všechno?

Tak gratulace!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 19:05
- Nahlásit

corleona
No Fattynka

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 19:12
- Nahlásit

Ada

Hezký, supeeeerrrrrr!!!!!!!!!!!!!

Tommy Gun
mám opel omega

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 19:13
- Nahlásit

Cituška
No to teda.Se tu usmívám jak kdybych vyhulila jointa

<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání