| Autor |
Zpráva |
Krista
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 15:55
- Nahlásit
Cituška
Už dorazil.Děkuji
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 16:37
- Nahlásit
Tommy Gun
ad ftip :
Tak ten ještě neznám!
corleona
Moc pěkný céčka. Líbí se mi taky Cookie!! A ty diblíci v Memorandu po Kerinkovi taky nemají chybu! Tak špičatý šištičky jsem snad ještě neviděla!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 17:29
- Nahlásit
corleona
Taky musím pochválit štěníky i jména A fotky s Nundou nemají chybu Když jsem je ukazovala Ondrovi, tak z nich byl celej rozněžněnej!!
Cituška
Můžu taky poprosit na libuse.nohavicova@seznam.cz
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 18:23
- Nahlásit
Cituška
Vidím, že poznatky má už spousta z nás, takže díky tobě budeme teď všichni skvěle výcvikově připraveni a na soutěžích IPO by se měli ostatní klepat až mezi ně s placatkama vlítnem...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 18:34
- Nahlásit
Markét
no jo, ale uvést to do praxe, teď se vracim ze cvičáku, ještě u klubovny jsem si přečetla ty poznatky a ozbrojena optimismem vytáhla čubinu z kotce. Poté, co mě zase omylem kousla při honbě z míčkem po skončení cviku a pak jsem jí ho nemohla vypáčit z tlamy, nastoupilo násilí místo umění a bylo...
tak snad příště
ola
máme stejný vkus, Kukíí je prostě úžasná, já dneska celý den chodím doma kolem horké kaše a občas nadhodím, jestli bychom třeba nemohli mít ještě jednu fenku a že to auto máme docela velký a tak....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 18:36
- Nahlásit
Libka
už letí, co mu křidýlka stačí posláno
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 18:43
- Nahlásit
Teta, Artroza
Mail - prosím o fídbek.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 18:47 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Tommy Gun
prosím o fídbek.
Kolegyně, prosim vás
Přestaňte tu kvílet
Seberte se, vypadněte
Nebo budu střílet
A nechte si svý řeči planoucí
Já jsem tady vedoucí
Důležitě koukám do diáře
Vypadněte z mojí kanceláře
A pracujte tak
Jak je žádoucí
Já jsem tady vedoucí
Já jsem vedoucí
Já jsem king!
Míting, brífing, brainstorming
Rád bych vám drink nabídl
Chci váš fídbek
As soon as possible
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:06 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Markét
Ano, to jsem zapomněl dodat - As soon as possible
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:08
- Nahlásit
dobrý večer všem přítomným i později příchozím, díky moc za držení palců, je vidět, že jste neslibovali jen tak, někteří asi ani nevařili, jak by taky kouleli knedlíky se zaťatou pěstí že.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:09 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Právě jsem na stránkách bulvárního plátku AHA, který máme boxerkářsky také podchycen, dostudoval "anatomii" České Miss.
K asmatréniju taktéž zde: URL
bubu
A co tak fotka pyšné majitelky se svým svěřencem? Bude?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:15
- Nahlásit
jestli se chcete pobavit hodila jsem na stránky do videa dnešní psí večeři
mně to teda legrační nepřipadá, ale byl u nás známej, co má pejsky taky a tvrdil, že takhle psa ještě žrát neviděl
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:17
- Nahlásit
bubu
dobrý večer, velikááá gratulace, copak Miss, ale co Váš "misák", dostal aspoň kuře nebo dort z buřtů?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:21
- Nahlásit
Tommy Gun
hej, teď tam ta věta nebyla?? fotka neny , nikdo nevzal foťák...ale čekáme později na stránky zimního vítěze kdy snad budou fšecky skupiny na bedně. a pak máme slíbeno od několika lidouchů co fotili že pošlou, no ale tomu moc nevěřím. ještě jsem z té cesty trochu zblblá a nedospaná, brutální bylo být
ráno posouzený jako čtvrtý a muset čekat do čtyř nebo kolika a ta představa noční cesty dom. jenomže odjet se nedalo, byli clever a nebyly papíry a pohár, takže čekali fšici. a ostatní taky nemohli odjet, neboť je ochranka nepustila jednoduše ven. mě nechtěli pustit z haly do auta, že prej když chci venčit, tak na druhé straně která je součást areálu (auta byla venku, ne za plotem), ale ven jenom bez psa. No taxem pustila vodítko, nechala psa stát v hale, šla ven a hvízdla a byla zvědavá, jak si ochranka poradí....
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:24
- Nahlásit
Cituška
ahóóóój, knedlo dostalo buchtičky s krémem jako noční nášup po večeři po návratu. on by tak preferoval jako odměnu dlouhý pobyt v lese na houbách, jenomže hřiby nejsou a mimoto je tma a mlha
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:26
- Nahlásit
Cituška
hodila jsem na stránky do videa dnešní psí večeři
kde to najdu? já cu taky vidět večeři
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:27
- Nahlásit
bubu
hejejej, ta věta tam opravdu nebyla - ta mě napadla poté, co jsem dopsal příspěvek. Tak jsem to poopravil.
No, to už mi přijde jako omezování osobní svobody a nesnáším to. Takhle jsem se jednou prorval ve Welsu ven hlava nehlava - prostě mě nas*ali, vůbec jsem se s pořadatelema nebavil čapnul hafa a šel.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:30
- Nahlásit
bubu
www.cituska.websnadno.cz, sekce video
hřiby už nejsou to by bylo jak v zimě na jahody
a stránečky nemáte, kde by se mohl člověk pokochat???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:31
- Nahlásit
Tommy Gun
to bych dopadla stejně, hned chytám nerva v těchto situacích
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:33
- Nahlásit
Tommy Gun
mi to přijde ze strany těch pořadatelů už skoro humorné, lidi přijedou 958 km, v 10 hodin 15 minut jim rozhodčí věnuje sladký úsměv, VD3 a vlhký stisk ruky a oni stráví příjemný zbytek dne v místě kde užili tolik štěstí a budou se alespoň déle těšit na 958 km romantickou nocí zpět
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:36
- Nahlásit
b]Markét[/b]
Corli mohla vidět v domácím prostředí na klubovce ÚP Č. Krumlov v Žirovnici ona bude v Ostravě
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:37
- Nahlásit
Cituška
stránky nemaje, neb corleona furt kojí....no a já ji musím taky dodat nějaké podklady, ale ona určitě vydá signál že už mám cosik poslat
v těch situacích zachovat klida, ten pořadatel nemá šanci to vyhrát, prostě pes dostane sedni nebo stůj, já du bez psa, hvízdnu a pořadatel je v řiti. nebo du se psem na volno a potrénujem krátkou vysílačku. šak pořadatel neví komu ten čokl patří...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:37
- Nahlásit
Cituška
ad Kukí: No nevim, nevim, už nám to tam řídne..
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:40
- Nahlásit
corleona
Guten Tag...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:43
- Nahlásit
corleona
jéžiši, i Kukí už je pryč???????
mně by to stejně zatím neprošlo, ale je stejně zajímavý, jak se člověk i podle fotky umí zblbnout a neomylně si vybere to "svoje", u mě Bye a Kukí, bez ohledu na to, jestli jsou nej nebo ne
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:46
- Nahlásit
corleona
no fakt, už má páníčka, a z B už je jenom Bugatti, to je síla!
a bude aspoň v republice? a Bye?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:02
- Nahlásit
articek
ona bude v Ostravě
Tak to su hodně mimo, to asi bude jiný Mireček a Markéta
bubu a všichni
To by mě zaboha nenapadlo, že boxeráři budou držet palce nějakejm strašně chlupatejm potvorám
Vzpomínám si, že před pár lety se "u nás na Jihu" pořádaly závody "4B" - Boxeři, Briardi, Bouvieři a Belgičtí ovčáci dle ZVV1 - a kupodivu makali i ti chlupatci
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:07
- Nahlásit
corleona
Tak ATIBOX zase po dvou letech v Jugošce a mezi koňma - stejně jako v Zaprešići.
bubu
no hezky řečeno - VD3, do 16 hod. si počkejte, pak můžete frčet 1000 kiláků domů. Bych asi vraždil. Jedeš do Srbska na výstavu briádích uzurpátorů?
Cituška
Moc pěkná videa - hlavně Kája na návštěvě u chovatelky. Moc pěkná fotka - ty, Jitka a vaši svěřenci. Před chvílí jsem s ní mluvil. Bude mít inzerci na Kardašku v bulváru.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:08
- Nahlásit
Cituška
V republice nezůstane ani Kukí ani Báj. Co se dá robit..
bubu
Co dneska! Ale včera byl gutentág, což? Nekecejte, nekecejte, to se vždycky fajně zpatky jede, jak se vyhraje, ne?
a propos, jsem psala vašemu drahému polovičákovi a ždu atvjét. Co robi? Že on zas usnul f křesle aji stym namazanym chlebem.. Anebo ještě ve stoje v kuchni..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:14
- Nahlásit
corleona
tak hlavně že se budou mít dobře!!! No jak vidim, až budu chtít štěndo z Bašky, musím být rychlá nejmíň jak Vinetou
ale to já si naplánuju
Jinak jsem v galerii kukla, že i při vrhu A se Nunda chovat jako otec, to je asi fakt úžasnej psík
Tommy Gun
já s ní dneska také mluvila, líčila mi Kájiny skoky do výtahu, nejspíš se ta potrhlost dědí!
Včera jsem díky tobě vzpomínala na naši buldočku Besinku, jaká to byla mrška, díky ní jsem chodila pozdě do školy a značně toho zneužívala, ráno vždycky zdrhla a nechtěla domů
|