| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 07:24
- Nahlásit
Tommy Gun
dobré ránko,
Jitka chce také jet na Žirovnicu, tak tam asi naženem všechna 3 štěnda se ukázat
já pojedu samozřejmě fandit
dneska jde Kendík do salonu a bude z něho zase krásný upravený erdel. Musím ho nafotit, nemám žádné pořádné fotky a kdoví, jak tu ještě s náma dlouho bude bobátko moje
krásnej den všem
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 07:35
- Nahlásit
Cituška
dneska jde Kendík do salonu
Copak ty už neupravuješ vaše kudrnatce poctivým ručním škubáním?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 07:51
- Nahlásit
Teda 914 stránek a já nevim kterou sem četla naposled , mně s toho trefí, nějak neni čas to číst.
Dneska sem ten den začala fakt suprově, při cestě do práce sem trefila srnku, auto mam trochu pobořený ale naštěstí to neni tak hrozný, ovšem s tý srnečky mam depku, odbelhala se pryč a mně je jasný že tam umře.
Tommy Gun
Jo jo nějak se mi to na těch stránkách plní. Bohužel.
corleona
fotky jsou skvělý a Nunda je fakt borec, moc pěkný. Vrh B je už skoro celý zadaný kam to všude pudou sourozenci? Budou spíš v Čechách nebo spíš v cizině? A ta bílá fenka s těma monoklama? Ta je moc krásná. Hlavně dej majitelum běloušů kontakt na stránky běloušů ať se nám tam ty sourozenci pak pěkně sejdou.
A dál už na nic nereaguju protože teprv musim dočíst ty stránky zpátky.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:02
- Nahlásit
Markét
haha, Arči je trošičku angora a starý Kendík by určitě hrozně trpěl, takže strojek, kávička a pokecání s Radkou, moji osobní kadeřnicí psí to jistí
Vcelka
jo jo, ta bílá s monoklama je moc hezoučká, má to jako "lenonky"
můj známej kdysi takhle taky ráno zahájil den, ale to bylo na místě....Třeba to nebylo tak hrozný a přežije to
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:04
- Nahlásit
Artiček
blahopřeju, kampak půjde šikulka Cyr?????
Teta
dneska má svátek Alexandr
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:13
- Nahlásit
Cituška
myslim že když je ta srnka trefená tak že většinou umře
Ada
tak velká gratulace ke štěníkum, hlavně aby vše dobře dopadlo a vše proběhlo v pohodě.
bubu
od nás taky gratulace, akorát teda mi nějak uteklo co máš vlastně za psa.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:14 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Cituška
Teta
dneska má svátek Alexandr
Na oslavu svátku navrhuju zveřejnit jedno hezké foto oslavence
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:16
- Nahlásit
Markét
Vcelka
přece briarda má Bubu - teda aspoň doufám
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:19
- Nahlásit
Cituška
briarda? To já myslela že boxera, ale chtěla sem vědět odkud? Tak teď tedy nevim, to su s toho jelen.
Dneska je teda den, sem se právě dozvěděla že kolegyni včera tragicky zahynul táta, spadlo na něj něco v lese, nebylo mu ještě ani padesát. Je to hrozný.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:27
- Nahlásit
Vcelka
tak to je síla, takový dny by se měly zaspat.....
já fakt myslím briarda, ale možná se pletu, Tommy bude vědět
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:36
- Nahlásit
Tak dnes rano byla ve zpravach na Nove zviditelnena nase vesnice "SRCH", akorat ze ne zrovna s dobrou zpravou. Ztratil se nejaky klucina. Hned mi volal kamarad ze zachranaru jestli se to stalo opravdu u nas, protoze ma se svym pesanem docela dobre zmapovany okruh na vyhledavani...docela bych mu prala aby mu povolili pomoci pri vyhledavani...
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:50
- Nahlásit
Tommy Gun
ajpato že ne evropa? he? tam se muší!
knedlo je velmi vyrovnaný pes, vyrovnal se s náma hned na začátku, briardi fungujou systémem "já pán - ty pán".
kdy a kde je žirovnice? něco mi to říká, ale v tuto hodinu mi může říkat kdokoliv cokoliv, do jedenácti hlava nebere
Vcelka
Cituška
bliarda, jojo, ale cituško!!
corleona
Queros V1, CWC, CACIB a BOB
jo, tak tam pojedem, jak sou tam éra a Queros je takhle odzkoušel tak tam valime tež!
jinak brýtro všem
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:17
- Nahlásit
bubu
sem se ostuda musela podivat jak briard vypadá a zjistila sem že to je ten jak hrál ve filmu Kačenka a strašidla že?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:18
- Nahlásit
Vcelka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:38
- Nahlásit
Brééé ráno všem
Vcelka
Děkuji, Fatty je fakt hrozná.Přes noc si do pelechu natahala snad všechny polštáře co máme doma.Vzbudila mě až když se mi snažila vytáhnout ten můj z pod hlavy.Nejhorší je že na polštáře je tu Aida.Nosí si svůj žlutej polštářek v hubě z mísnosti do mísnosti.Ona prostě musí mít něco pod hlavou.Tak doufám že Fatty nenapadne jí ho chtít taky vzít.Ale jinak je kouzelná.Když jí řeknu k noze, tak se převrátí na záda a chce podrbat.No prostě těhule
Stou srnečkou je mi to líto.Sem si vzpoměla na Matyldu a už potahuju.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:42
- Nahlásit
bubu
No soused má briárda s PP a ten je teda postrach celé vesnice.Jednomu chytrému co k nim vlez na zahradu ukousl prst.Ale neměl tam co dělat, že. Je to teda fena a taky Aida.Ale je dost zlá.I když není na zahradě.Je to postrach.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:06
- Nahlásit
Ada
no asi to bude vzorná mamina, prožívá to už od začátku
Vzbudila mě až když se mi snažila vytáhnout ten můj z pod hlavy
My jsem v neděli přivezli Vikymu nový pelíšek, už tak nějak aby se tam třeba vešli s Blejdíkem oba dva, jenže to stejně asi pak bude pro oba malý až vyroste. Má ho v obýváku a dneska překvapivě ráno na něm spal že nespal u nás v posteli.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:16
- Nahlásit
Cituška
Cyrda jde směr Plzeň paní cvičí s Fojtíkovejma tak snad dobrý
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:19
- Nahlásit
Cituška
na kdy asi plánuješ příjez? dopo nebo odpo?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:23
- Nahlásit
Ada
a já si do pelechu polštáře netahám
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:23
- Nahlásit
Vcelka
No jo,budete ted mít vlastně běloušky dva. To bude mít určitě Viky radost.Taky jsme si mysleli že holky budou spát v pelechu.Ale vůbec se to nechytlo.Postel je postel.A nejlepší je když si ke mě vlezou obě holky a ještě kocour.To se pak nemůžu pohnout.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:25
- Nahlásit
articek
No jo ale ona si tam tahá všechny.Má i svůj osobní ale to je jí málo
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:36
- Nahlásit
Vcelka
Ada
knedlo je nejhodnější na světě, ale je fakt, že dříve měli briardi dost problémy s povahama, ale většina je dnes normální, ale není problém z něho udělat idiota, jak vidím někoho, kdo briardovi doma říká hlídej, hlídej, šupák jde, tak bych ho.......!!!
neví co dělá a jaké problémy si připravuje
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:44
- Nahlásit
Ada
no já doufám že bude mít radost vždyť ho pořizujem hlavně kvůli němu aby si měl s kym hrát, aby měl prostě parťáka. Doufám že ho nebudu ze začátku moc masit on si chce vždycky hned s každym hrát a je někdy trochu jak slon. Těch prvních pár hodin bude asi masakr, než se ho nabaží a zjistí že už mu nikam neodejde, že si může to blbnutí nechat i na potom.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:47
- Nahlásit
bubu
Tak to je úplně přesně tady.Vždycky na zahradě ju chválí když štěká že je to dobře že hlídá šupáka.(když jde někdo okolo).Je to fakt zlá fena.Ale on páníček je taky pěknej deb*l.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:48
- Nahlásit
Ahojky, nestíhajda...
ale jen reaguju:
corleona
što éto?!?!?!
regulérní a nějaký tupan ukrad fotku.. to už je teda trochu moc ne?! to je fotka od tebe a já ji použila na svých stránkách s tvým souhlasem... no je blbý, že ji mám třeba i u krytí... no nejsme boxeří celebrita, nijak známí, tak asi to Giorďadlo nijak nepoškodí... ale trošku teda mě to naštvalo!
že má Giordi fotky na stáji ufoun je mi ukradený neb to jsou harantí stránky , ale tohle si dovolí nějakej dospělej ichtyl či co...ale proč zrovna Giordanu si tam dal?!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:50
- Nahlásit
Vcelka
Určitě bude mít radost
A doufám že to vše zdokumentuješ a uvidíme foto a nebo video
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:53
- Nahlásit
Ty jo.Nám tu začala bouřka a slejvák.Ale taková bouřka se jen tak nevidí.TY blesky to je síla.
A to mám pro Aidu našláplou stopu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 12:19
- Nahlásit
Denisa
Poláci z fóra už tam psali, ať to okammžitě stáhnou, tak snad to bude pryč..
Vcelka
Blejdík je velmi yntelygentní a čistotný. S..e skrz mříže ven z ohrádky. Ostatní mimoni se vykadí, pak si na to zacouvají, rošlapou a někteří v tom i usnou.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:29 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
corleona
[i]Ostatní mimoni se vykadí, pak si na to zacouvají, rošlapou a někteří v tom i usnou.
A největší fajnšmekři to i sežerou
|