Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 909 . 910 . 911 . 912 . 913 . 914 . 915 . 916 . 917 . 918 . 919 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:36
- Nahlásit

corleona
to bude prostě talent od přírody

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:48 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
máš tam e-mila.

fšem
čau večer.

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:14
- Nahlásit

corleona

šikulka Blejdík

Artiček

spíš si řekni, jak se to hodí Vám? Přizpůsobím se a mám v plánu se zdržet tak 1 - 3 hodky, není to moc????????

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:15
- Nahlásit

bubu

mám pokárání??

nejspíš se známe, ale jsem úplný mimoň, fakt nevím....
ale mám kamarády briardkáře (Oskar Jesed)...

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:36
- Nahlásit

Cituška
A já Muriel Jesed. A Armani Bohemia Mira. A Angelina Bohemia Mira

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:40
- Nahlásit

Markét

teda, ty jich znáš víc než já

Ale aspoň Bubu vidí, že nejsme jen nevšímaví boxerkáři

P.S. Kendík už je kvásnej....

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:51
- Nahlásit

Cituška
cha chá, tak vítej v klubu (s tím lanem), to by byla coursingářka!!!
A Giordina si zase včera zplacatěla ještě víc držku, když jsme se vraceli z venčení a ona se jala honit stíny!!! na zdi výběhu! Normálně narážela tlamou do zdi a jak jezdila za výběhem auta a házelo to ty stíny, tak ona po nich šla! achjo, ale tak jinak jako se mi zdá inteligentní, ale nevím no...
Tommy Gun
teda počkej, za ten vtip tě myslím Giordánenka-panenka kousne někam, až tě zase potká!!!
corleona
jo, dík, to by bylo fajn, kdyby ta fotka zmizla...
a jinak Giordinku bych neprodala ani kdyby obcovala s... třeba s Martinem (eh, tak to je ale nechutný džouk )

Jsem se dívala na miminkovské webíky a super!!!
artiček
parádní výcvik mimuší!
corleona
krásná mimíííínkáááá! a fotky!!! a jména!!! a vůbec!

Cituška
pěkně papá erdelínek prdelínek!
Dannie
pěkně poslušníte!
bubu
gratulace!!!
Ada
gratulace k těhulce!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:54
- Nahlásit

Cituška
jó a prosím, poslala bys mi taky ty výpisky ze semináře? já jsem tam sice byla, ale mám popsány jen 2 stránky a to ještě spíš pokreslený (srdíčkama s I love Giordinka)...

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:55
- Nahlásit

Cituška
jó a na emana giopi@seznam.cz
děkuji!!!

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:37
- Nahlásit

Cituška
Kendík už je kvásnej....
Já mám od pondělka Cillinku dohola (kromě lví hlavičky) - a vše poctivě trimovákem a vlastní rukou Ale ještě mě čeká úplně zarostlá Lakina (to furt poslouchám, jak jsem slibovala, že když pořídíme bordíka, že se budu o srst pečlivě starat....)

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 16:01
- Nahlásit

Markét

ty jo, právě proto už jen boxera, ale jseš teda šikulka, já Kendíka trimovala do 6ti let, naštěstí má super srst, ale Arči, to je fakt angorka chudinka naše

ola
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 16:14
- Nahlásit

Zdar lidi,
taky je u vás tak pěkný počasí jako u nás?!
Když jsem vyzvedávala Jakuba ze školky (kde mě paní učitelka potěšila sdělením, že ve školce se objevily afty a nějaká infekční vyrážka, se kterou by mělo být dítě 10 dní doma!!!), tak jen pršelo. Po vystoupení z auta na parkovišti padaly kroupy jak ping-pongáč a teď se sypou vločky jak dlaň. Zatímco jsem odemykala, tak Jakub otočil svůj krtečkovský deštníček a snažil se nachytat co nejvíc krup, tudíž když jsem na něj zaječela, aby mazal domů, tak se tak lekl, že si deštík i s obsahem otočil nad hlavu a všechny kroupy si vysypal za límec. To byl řev!
Doma jsem zjistila, že Marťas pustil FeeBulu domů aniž jí očistil tlapy a tak jdu vyluxovat asi 2,5 kg bláta po chodbě, schodech, obýváku a... doprčic, kde všude ta čuba lítala!? Ááách jo!

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 16:20
- Nahlásit

ola

u nás temno a chystá se slejvák

articek
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 16:24
- Nahlásit

Cituška
není vždyť to uteče jak voda a zaleži na tobě máš to kus cesty jen napiš zhruba kdy, abych podle toho nakrmila a ty si neviděla jen spící mimina

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 16:27
- Nahlásit

ola
u nás zataženo a venku hodně a studeně fouká.

Já nevim co mi kdo dneska dává za znamení ale těch zraněných a mrtvích je kolem mně nějak moc. Teď sme se vraceli z prochajdy a Viky kus od baráku začal tryskem utíkat k baráku, když sem tam došla tak tam stojí na zraněnym holubem. Koukám na něj a on má v sobě díru, byl postřelený a ještě dýchal. Tak sem Vikyho odvedla domu a teď tu brečim že tomu holoubkovi nedokážu pomoct od toho utrpení. Prostě to nedokážu mu zakroutit krkem aby se netrápil. Zdeněk ten dneska přijede kdo ví kdy, tak nevim co s nim. A taky mně děsí to že tu někdo střílí v obytný zóně.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:04
- Nahlásit

Vcelka
Teda ty si dej dneska panáka a jdi spát.Takovej den to je na palicu.Raděj to zaspat.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:07
- Nahlásit

Vcelka
Tak to máš vyloženě smůlu. Jak píše Ada nejlepší zalézt do postele a přečkat zbytek dne pod peřinou. S holoubkem ti teda neporadím...

Lenda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:12
- Nahlásit

ola
Asi ti od nás posíláme další mrak.

Lenda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:17
- Nahlásit

Vcelka
Já z našeho desátého patra zase sleduju bezdomovce,který bydlí někde v lese nad námi.Asi zmokl a teď sedí na silnicí do lesa a posunuje se po zadku nahoru do kopce.On dost často nemůže moc chodit a tak se většinou šourá.Taky nevím,jak mu pomoct.Domů si ho asi brát nebudu.

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:17
- Nahlásit

Vcelka

Víš, jak se to říká, když se něco pose..., tak úplně, byla bych na tom stejně, jen bych si říkala, že je v šoku a tudíž necítí bolest....
Panáka a spát, jiná rada není

Artiček

můj řidič chce být zhruba v 9.00 v Praze, tak napiš, kdy se ti to hodí nejvíc a já podle toho dorazím

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:20
- Nahlásit

Ada
jo tak panák je dobrý nápad jdu do něj. Šla sem se na holoubka podivat že bych ho kdyštak zahrabala kdyby už byl mrtvý a on tam nebyl. A koukám z okna a mám pocit jestli neleží na proti sousedum. Asi chudák ještě popoletěl.

A to ještě když sem přišla z práce a blbla s Vikym tak mně přišlo jako kdyby měl nateklý kulky, no ale asi už sem dneska paranoidní, asi je má normální jako vždy.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:24
- Nahlásit

Lenda
hmm tak to je taky hustý, chudák

Lenda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:38
- Nahlásit

Vcelka
Ještě tam sedí a posunul se tak o deset metrů,ale před chvílí tam s ním někdo mluvil,tak snad jen relaxuje před cestou "domů".

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:56
- Nahlásit

Lenda
no na relaxování na silnici je krapet zima ne? Tyhle lidi maji taky život na hovno. Vim že někteří si za to můžou i sami, ale nikdo neví co se mu může stát a jak jednou může skončit. Je to smutný.

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:58
- Nahlásit

Lenda
Vcelka

to jo, člověk by neměl nikdy říkat "mně se to nestane" atd., nikdo nevíme, co nás čeká...

ty jo, to je dneska blbej den, já jdu taky na panáka

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 18:15 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Vcelka
Právě jsem mluvila s kámoškou z Opavy.Říkala že je na boxerech v nouzi 9 měsíční mrně.Má o něho zájem.Umřela jim před měsícem fenečka boxika.Taky jí měli z útulku.A bylo jí 13 let když umřela.A když viděla na boxerech v nouz tudle úplně se jí rozbušilo srdce.Je úplně stejná jako byla ta její.Pojede se na ní v nejbližších dnech podívat a možná si jí i odveze

PS:Původně si chtěla vzít štěníka od nás.Ale my máme zájemců dost.A aspon další boxík v útulku ubude.

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 18:29
- Nahlásit

nazdarek fsici,
vy se teda neflakate
Stýnka
dle instrukci jsem upravila web adresu
Denisa
a konecne pridala i tvuj web....

Articek
to mi pripomina, zes po me jeste neco chtela ty, uz jdu na to....jinak jak ses ptala v mejlu tak zrovna o nich nic nevim....

Ada
útulku ubude.
super! tak to ma byt

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 18:45
- Nahlásit

Artroza

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 18:54
- Nahlásit

(emo)
Cituška
mám v plánu se zdržet tak 1 - 3 hodky, není to moc? - dobrý den, paní artíčková, nemáte trochu vody, já mám hlad, že bych u vás přespala.

Denisa
za ten vtip tě myslím Giordánenka-panenka kousne - ó děkuji, že by další jizva. Dnes jsem byl v bekofisu přítomen debatě na téma plastická chirurgie, jizvy a malinkaté bradavičky na obličeji. Když jsme jim ukázal moje keloidní jizvy, tak děfčata čučely. Holt se hojím dobře, ale do špatnejch jizev.

blažena
gde sou, gde sou tak dlouho?

Markét
Já mám od pondělka Cillinku dohola (kromě lví hlavičky) - a vše poctivě trimovákem a vlastní rukou Ale ještě mě čeká úplně zarostlá Lakina (to furt poslouchám, jak jsem slibovala, že když pořídíme bordíka, že se budu o srst pečlivě starat....) - jak vidno, každej tomu říkáme jinak. Bordík je milenec?

Lenda
mail

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 19:17
- Nahlásit

Tommy Gun
To sou asociace - já zírám....
A tys uhodl pelikána?

<< 1 ... 909 . 910 . 911 . 912 . 913 . 914 . 915 . 916 . 917 . 918 . 919 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání