| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:14
- Nahlásit
articek
já myslela do toho bahna na zahradu, nééé k vám do domu
popíjíme kalifornské červené, mooc dobré
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:27
- Nahlásit
Tak se nám v průjezdu oběvilo kotě.A děsně tam naříká.Fatty je chudák úplně na mrtvicu.sedí u dveří a žalostně naříká.Ale teda má fakt zvláštní barvu.(to kotě) Takové do modra.Sem mu dala dlabání a udělala pelech v krabici.Tak se snad do rána vrátí domu.
Cituška
Určitě budu podávat hlášení.Vy se s dvořákovejma znáte ne?Aspon Lenka věděla kdo seš když jsme se bavili o záchranařině.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:31
- Nahlásit
Ada
známe, ne úplně osobně, ale manžel byl v Polné na závodech a tehdy jsme dostali pozvání na trénink, jenže pořád nebyl čas....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:33
- Nahlásit
Cituška
Ještě jsem se chtěla zeptata.Jakej je ten cvičák v Třebíči?Nevíš jsou tam nějací boxíci?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:43
- Nahlásit
Ada
kotě.Ale teda má fakt zvláštní barvu.(to kotě) Takové do modra. - Zimou??
Sem mu dala dlabání a udělala pelech v krabici.Tak se snad do rána vrátí domu - to určitě, Ado, máš nové kotě, takové do modra...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:50
- Nahlásit
Ada
Já znám v Třebíči ten, kam chodí Světlana Sedláčková a nějací boxíci tam chodí a chodit budou (třeba Kájinka Dračinec )
bubu
jsem nechtěla bejt tak hustá, ale taky si myslím, že kotě nějak nebude mít důvod se vracet....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:54
- Nahlásit
bubu
Ne ne ne.Já už nechcu další kočku.Je fakt že bych ho nevyhnala to ne.Ale určitě někomu chybí.Sem ho i s krabicou šoupla k sobě do pokoje.Venku je fakt zima na takové mrně.A Fatty se od něho nehne.Je úplně poprděná.Stejně je to zvláštní.Psy nemá rády ale kočky bere jako kámoše.(ale jinak je normální).
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:56
- Nahlásit
Cituška
jsem nechtěla bejt tak hustá
Ada asi neví, že lidi si nepořizujou kočky, ale kočky si pořizujou lidi....a to zhruba výše popsaným způsobem. máme jednu klientku, už jich má osm a druhá devět
rekordmankou byli jedni lidi, ti jich v jednu dobu měli 29, ale jaksi bydlí u jedenáctky (státní silnice, tah z OVA do HK) a ta to postupně redukovala, jinak by je kočky vyjedly
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:58
- Nahlásit
Cituška
No já si právě říkala že bych tam zajela na čumendu a podle toho jak by se mi tam líbilo bych třeba vzala nějakou hostovačku.Vím že v Třebíči je hodně boxíků ale nevěděla jsem kam jezdí cvičit.On je cvičák i v Náměšti.Ale nikdy jsem o něm nic moc neslyšela.Asi je spíš nefungující.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:59
- Nahlásit
Ada
Ne ne ne
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:04
- Nahlásit
Cituška
já myslela do toho bahna na zahradu, nééé k vám do domu , už se vyspinkali a teď když bych chtěla spát tak řáděj, jsem jim říkala ať si taky nechaj trochu síly na zítřek na tetu
Něco máš na webu, jsem hodná tě informuju
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:06
- Nahlásit
bubu
To já bych neměla srdce nechat ho tam o hladu a naříkající.Už jako malá jsem měla pocit že všechny zvířátka musím zachránit.Naše jsem občas přiváděla k šílenství ale zvykli si.a dokonce jsem zachránila dobrmana a labradora.Někdo je jako štěnátka vyhodil auta.A já je vzala k nám do garáže.Akorát jsem nedomyslela že táta ráno půjde pro auto a najde je tam.Ale náhodou se zachovali naši perfektně.Táta jednomu musel přestřihnout drát co měl fest kolem krku a pak je zavezl na veterinu.Nakonec je přivezl místo do útulku domů a oběma našel s mamčou páníky.Vzala si je oba nějaká paní.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:08
- Nahlásit
bubu
8 koček Nikdy!!!!!!!Stačí mi ty dvě naše.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:13
- Nahlásit
Ada
neboj času dost, to bude nenápadně jedna druhá.......osm
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:19
- Nahlásit
articek
To nééé.Nám se sem jednou nastěhoval kocour a blboun mi poznačkoval adidasky.To byl smrad...sem ho chtěla "zabít" ale nakonec jsem ho od sud vypudila.On chtěl blboun pářít s naší Žofí ale ta je vykastrovaná.Navíc s naší Aidou nemaj šanci přežít.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:26
- Nahlásit
tak já jdu do hajan, zítra velká návštěva, musím naleštit štěňata
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 23:13
- Nahlásit
hojky lidi,
sem vás dneska zase vůbec nestíhala.
Ale zase sem večír stihla pokecat s blaženou (určitě to zas bylo minimálně hoďku, ještě že existujou služební mobily...)
Ale koukám, že je tady dneska fakt nějak mrtvo, že byste všichni dneska nevylejzali skrz počasí z pelíšků?
Krista
Ta bude zase šťastná,že nebude celej den sama...
přiznej se žes skončila jen kvůli Meggy
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 23:20
- Nahlásit
ola
mě zas dneska Braia zničila pelíšek pro bostonky.
byla asi nasr..ná, že jsem dneska vzala na prochajdu jen bostoňáčky a tak jim za trest zlikvidovala pelíšek - byl asi měsíc starej....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 23:28
- Nahlásit
blažena
akutní breberky u vás - no hlavně to nechyť!!!
ty woe, ty woe - máš tam maila - akutně potřebuju nascanovat fotky J.K. (ty víš koho a poslat).
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 23:33
- Nahlásit
Tommy Gun
teda hochu nevím nevím, ale blažena má teď v práci takovej fofr že nestíhá ani číst diskuzku. A doma je pořád off-line...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 23:51
- Nahlásit
articek
olej, aby si to nebrala s prohlídkou památek -
bubu
máš nové kotě, takové do modra... -
bydlí u jedenáctky (státní silnice, tah z OVA do HK) a ta to postupně redukovala - no hustý.
8 koček Nikdy!!!!!!!Stačí mi ty dvě naše. - oprava - 3 !!!
Stýnka
kufa, muší mi pošlat jednu inkriminovanou foťku. uááá.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 06:44
- Nahlásit
krásné ranko
tak za chvíli vyjíždím, to jsem zvědavá, jestli Artiček vážně ta štěňata naleštila, aby mi to pak neklouzalo
neprší, nálada super, tak se tu mějte moc fajn
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 06:48
- Nahlásit
Artiček
krásný fotky, Corli teda roste do krásy, a kluci jsou obranáři
a za pár hodinek je mám naživo.....
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 07:13
- Nahlásit
Tak za chvíli jedeme opět s Dančou a Bonnie do Kroměříže na obrany, tak odpoledne snad Danča přidá videa z dnešního tréninku
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:16
- Nahlásit
Cituška
Díky
Stýnka
Teda,takhle mě prokouknout... Ale nesmíš tak nahlas
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:18
- Nahlásit
Dneska ráno super,sice zazvonil budík,ale pak jsme se s Meggi povalovaly ještě půl hodinky,pak šly na krátkou procházku.Teď jsem na cestě do města a pak si budeme užívat volna a hledat práci...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:30
- Nahlásit
nové info na pracovní atibox přiletí dva psi z USA podle IPO3
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:44 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
info od Citušky D1 totálně ucpaná