| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:14
- Nahlásit
Tommy Gun
ihaha, už se těšim.. V Holandsku to bylo taky na hipodromu. Ty brďo, ale tam měli koně!!!! Ooooooobroooooooooovskééééé, to šem ešče neviděl..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:20
- Nahlásit
corleona
V Holancku sem nebyl - jo a tím pádem jsem ty koníky neviděl. Takže opravdu jsem všechno neviděl, jak jsi psala o pár stránek výše.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:26
- Nahlásit
corleona
čo ty dvje stránky inzerc? MD + Rychv? Prej bude ještě vloženej list, mi povídal váš přeceda. Je to tak?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:28 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
no eště mi to neodkvitovali, tak to nemožu odpálit, čekám. Doktor hledá mouchy, ať to můžu celé předělat. Že mám pravdu, bubu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
Chleba se sádlem v ruce ve stoje v kuchyni pod lampou luští chyby v inzerci? Vzkaž vašemu přecedovi nebo ona si to tu možná jeho manželka přečte , že si myslím, že bude stačit 650 ks vložených přihlášek, pokud tedy platí to, že se bude vkládat volně ložený list.
Doktor hledá mouchy, at to mohu celé předělat
bubu
Vzkaz pro držitele chleba se sádlem: ÚV KSČ schválil hlavičkový papír. Otázkou je, kdo ho opravdu bude používat (a zda se to tam všechno psané na 30 let starém psacím stroji zn. Consul vejde ).
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:29
- Nahlásit
Tommy Gun
dotaz k plátku: kdy vyjde?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:36
- Nahlásit
Tak jsem se naprdla a Fatty už má porodnicu postavenou.Chová se děsně.Vytahala už podruhé našim peřiny do kuchyně k topení.A aby toho nebylo málo tak rozcupovala polštář a taky si zněho dělala hnízdo.Ted spokojeně leží v porodnici a nikdo kromě kocoura tam nesmí.(Aida už to ani nezkouší,ještě se jí nezahojila rána na prdelce)
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:37
- Nahlásit
corleona
jojo, to byl Tag, ale víkend před náma, počkejte, es kommt der Tag....
deprem teď jsem se vmáčkla k počítači ale nikde žádné drobky v klávesnici? už to máte vyřízené? prej že jo, poudali tu doma
Markét
boxeráři budou držet palce nějakejm strašně chlupatejm potvorám
no asi drží, když to vozíme dom
corleona
ihaha, už se těšim.. V Holandsku to bylo taky na hipodromu. Ty brďo, ale tam měli koně!!!! Ooooooobroooooooooovskééééé, to šem ešče neviděl..
a esli byli černí, tak to byli frísové a měli určitě úúúžasné rousy, impozantní, že?
Tommy Gun
Jedeš do Srbska na výstavu briádích uzurpátorů?
ještě nevím, musím se pozřít do cestovní mapy míru na blízkém východě co je v plánu, jinak bychsem aji jela. kde jedeš nejblíže ty? že bysme dali peší kafe, mimochodem, kde je??
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:38
- Nahlásit
Ada
ado, promiň, zapomněla jsem ti pogratulovat k těhotensví
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:43
- Nahlásit
Tommy Gun
dvakrat ti psat nebudu takze me se libi !
Ada
gratulace! super super!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:44 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
bubu
Artroza
Děkuji Ale raděj Fattynce
Já si nejsem jistá, jestli jsem gratulovala k výstavnímu úspěchu.Takže veliká gratulace.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:47
- Nahlásit
Ada
tož Fattynce, jasně a knedlo děkuje taky
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:50
- Nahlásit
bubu
esli byli černí, tak to byli frísové a měli určitě úúúžasné rousy, impozantní,
jo, jo, černí - byli ÚCHVATNÍ a NÁDHERNÍ a před boxeřím slavnostním finálem tam na nich do kruhu najeli paní a pán v historickém oděvu a provedli jakýsi "tanec"
rousy-to jsou ty chlupy na kopytech? to totiž měli..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:50
- Nahlásit
Teta
Netrvá to učení fotit novým fot'ákem nějak dlouho????
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:52
- Nahlásit
bubu
nic mi nepřišlo z tohu suprového musu. Tak komu to poslál?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:53
- Nahlásit
Ada
Teta
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:55
- Nahlásit
Ada
Už umíme fotit ale čekáme na dobré světlo
Corleona
Héč, my máme se strejdou svatební fotky na Frieském koníkovy. Byla to holka a dostala echt NL jméno "Bětka"
To víš, něco z mé domoviny v tak důležitý den být muselo že
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:57
- Nahlásit
Teta
Teda to jsou výmluvy toto.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:59 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
corleona
jojo, rousy - chlupy nad, osrstěná kopyta nemají ani frísové...
oni to tam asi mají zvykem, když jsme tam byli před ix roky kde jarek posuzoval tak to bylo nemlich to samé, moc hezké.
ve slovinsku zahajujou výstavy hymnou, skoro všichni to až na pár na zemi se válících ignorantů chápou, pak zjistíte, že ti burani jsou od nás
komu to poslál?
no to netuším, ale prej na jak dlouho to tu mám, tak se asi začne něco dít... a to jsem tu hodinu nebyla!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:59
- Nahlásit
Denisa
Tak Giordi je pod jménem Diablo bez PP na prodej za atraktivní cenu 200 Zlotych (cca 1400,-Kč)
http://www.allegro.pl/item170422296_bokser_diablo_ sprawdz_katowice_200_.html
Teda Deniso! Že Ti "ošukává" rukáv, to ji hned nemusíš tajně prodávat!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 22:01
- Nahlásit
bubu
že ti burani jsou od nás
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 22:02
- Nahlásit
Sem dnes byla na zkoušce a nějako mi přestali sloužit hlasivky.Chtěla jsem před barákem zařvat na Aidu at' jde domu.(vyběhla mi na ulici) a když jsem na ní zavolala tak mi ten hlas jen tak divně pískal.A ta teletina si proti mě stoupla a začala na mě nevěřícně kroutit hlavou.Soused co kouřil v okně se málem udusil cigárem.A poradil mi at' si s tou chřipkou dojdu k doktr...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 22:03
- Nahlásit
corleona
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 22:13
- Nahlásit
corleona
Teta
ve čtvrtek jedu do Prahy, já ho klidně nafotím
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 22:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
bubu
ja idu na žirovnicu a možná mvp čb, pak chcem jet někam tam k veroně, pak do noviho sadu a pak na braník. toť plán na první pololetí. máš pravdu, po pechovi se "slehnul internet". Káfu s tebou dám rád.
Ada
Votpovjedná to matka, nenechává nic náhodje.
Artroza
Tetě se taky líbí, pochvaly už jsem přetlumočil, takže použijeme tedy tento.
corleona
před boxeřím slavnostním finálem tam na nich do kruhu najeli paní a pán v historickém oděvu A kolik "vyrovnaných povah" hledali v okolních křoviscích?
Teta
my máme se strejdou svatební fotky na Frieském koníkovi - ty sem vidjel, ty sem vidjel. Jim to tam fakt sekne.
bubu
zahajujou výstavy hymnou, skoro všichni to až na pár na zemi se válících ignorantů chápou, pak zjistíte, že ti burani jsou od nás - voni ti jižani jsou na svou vlast hrdí, o tom se můžeme přesvěčit dnes a denně. To, že někteří nepochopí vo co gou, mě u našeho národa nepřekvapuje.
Že Ti "ošukává" rukáv - hele, na tý stránce nahoře v záhlaví se ptaj na seksuální orientaci? - Szukaj w tytułach i opisach, Szukaj w Psy. Psy to bude asi polsky "bukvice" a tytulach i opisach bude polsky a asi rukáv. Celá polština je jenom vo "tom".
Ne teď vážně - to je regulerní inzerce nebo je to zase nějaká dětská fiktivní stáj, jak maj ta děcka něgde na webu? Čert aby se v tej pšonštině vyznal.
Vcelka
Koukal jsem na tvůj web. Další vychrtlá boxerka z Ovy. Kéž bys ten web provozovat nemusela.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 22:51
- Nahlásit
Tommy Gun
regulérní a nějaký tupan ukrad fotku..
Jo kdyby jen šukali, oni i merdají.. Ale ti, co tady jezdí na výcvikové tábory už vědí, že mají "chledat" a "frtět"..
Teta
téda, tu fotku bych chtěla vidět, to muší bejt paráda..
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 23:09
- Nahlásit
Tommy Gun
toť plán na první pololetí
é, a co Evropa?? he?
[i]po pechovi se "slehnul internet[/i]
jí tipuju, že někde sbírá boby na kávových plantážích
Ada
Votpovjedná to matka, nenechává nic náhodje.
si pamatuju jednoho klienta do kterého jsme hučeli předporodní přípravu, tak ten dva dny před porodem vyrobil porodní bednu a dal ji na místo kde čuba nikdy nesměla být. no a když začla rodit, tak vyběhla ven, porodila pod 8 kubíkama seskládaného dřeva. tak volali, co že maj dělat, no přece přeskládat těch osm kubíků, ne....
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 23:17 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
Tommy Gun
corleona
před boxeřím slavnostním finálem tam na nich do kruhu najeli paní a pán v historickém oděvu A kolik "vyrovnaných povah" hledali v okolních křoviscích?
v Nowem Targu je výstava na letišti, 30 metrů od kruhu briardů startovala celý den letadla na vyhlídkové lety a andula s parašutistama, od té doby marně toužím brát na výstavy alespoň malý vrtulníček - od té doby už nikdy knedlo tak krásně nestálo
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 23:24
- Nahlásit
bubu
od té doby už nikdy knedlo tak krásně nestálo
Tak to musíte rozhodně do Krakowa v létě!!! Tam je vždycky v den výstavy letecký den! Barevně čoudící stíhačky, vrtulníci a tak.. fajne! Queros V1, CWC, CACIB a BOB
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 23:40 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
bubu
Zagrebí ani Dortmundí - nee.
knedlo tak krásně nestálo - knedlo je vyrovnaný pes. Já jsem jednou slyšel do telefonu, jak je trestán: "Knedlo fuj, co to zase žereš, tohleto dělá hodnej pes, ty jsi hrozný psisko?". Fše proběhlo v jedné tónině skoro až pochvalný dojem to na mě zanechalo.
|