| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:59 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
articek
A kolik bude letos Japonců?
Tenkrát toho ve Vrbovém mi bylo líto A on si pořád chtěl hrát s Arčim od Markéty a on na to nebyl, vrčel na něj už jako mimino.
PS: do galerie jsem dala jeden stále se dokolečka opakující úsek života štěňat: hraní - krmení - spánek (kakání a čurání jsem vynechala, i když pár fotek taky mám )
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:11
- Nahlásit
corleona
hmm to bylo fakt smutny ale ta soudrznost lidi, kdyz cely stadion stal minutu ticha za jeho psa a on plakal.....to byla husto atmoska....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:24
- Nahlásit
Artroza
ještě teď mě mrazí
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:46
- Nahlásit
minutu ticha za jeho psa ...
tak něco pro obveselení:
fakt nevím proč musím každý den s G. zažít nějaké "legrace", ale včera při hodu aportu jsem upadla a mám namožený zápěstí, neb jsem G. vysílala cvičně se šňůrkou na obojku a jaksi jsem na té šňůrce stála, a G. vyrazila tak prudce, že jsem hapala do bahýnka... jsem fakt TALENT!
a ve výběhu si to včera G. chtěla rozdat se zuřícím amstafem, tak jsme jí nejspíš zachránila život, ale ona si jistě myslí jak by ho zboxovala, jen kdybych jí to dovolila...
corleona
teda ti jsou tak loskosnííííí tutánci majinkatí bokšežícty ťuťu... smajlík se srdíčkem tu chybí!
articek a Cituška
jé, tak si to užijte!!!!!!!!!!!!!!!!! se máte!!!
bubu
jsem kamošovi posílala fotky ze Všechovic a heleďme se koho jsem objevila... dorostence Chlupíka
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:53
- Nahlásit
Denisa
při hodu aportu jsem upadla
mas to natoceny???
nic si z toho nedelej, kdyz bylo mumymu asi 5 mesicu, tak jsem ho ucila Acko ( skoro rozlozene) a byla jsem jsem za blondynu, chtela jsem to prebehnout taky a ....celej cvicak se valel smichy- rozpadlo se to pod nama.....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:03
- Nahlásit
Artroza
nemám... cvičila jsem si sama na loučce, jen ptáčci si to štěbetají
a že já bych měla pěknou video sbírku držkopádů!!! vše si vždy zaviním sama neb na to mám fakt talent! venčitelé i cvičákovští naši dvojku D+G znají!
ALE G. dokončila cvik jako by se nechumelilo, donesla a předsedla, až pak mi upustila činku na hlavu když viděla, že se tam válím...
rozpadlo se to pod nama.....
ježiš, ještěže to někoho pod váma nerozpláclo a to je aspoň nasazení, jít pěkně příkladem, to se cení!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:03
- Nahlásit
corleona
To jsem taky slyšela že tam někomu umřel pejsek.To teda muselo bejt hrozne....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:36
- Nahlásit
corleona
ťuťu ňuňu ty jsou sladký na některých fotkách obvzlášť a tada už pěkně vyrostli mimísové.
Denisa
Ty se s G. prostě nenudíš a ona s tebou taky ne, ona se nad tvými držkopády jistě dobře baví.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:36
- Nahlásit
Artroza
Teta
čersvé zaručené info
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:44
- Nahlásit
corleona
My jsme s Japončíkem bydleli tenkrát na hotelu, bylo to strašně smutný, taky se s Artem pořád ňumlal
Když Arčik od nás odcházel tak měl lidi rád, ale asi stačilo pár týdnů.........
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:47 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Corleona
poslala jsem ti email
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 15:57
- Nahlásit
articek
a kde a kde? nic nemuzu najit
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 16:49 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
a kde a kde info v mém emailu
A koho jste vzali na natáčení?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 16:51
- Nahlásit
Artroza
budeš v sobotu?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 16:52
- Nahlásit
Corleona
ještě jeden
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 16:58
- Nahlásit
kristovanoho, přehlídka žiraf: http://www.westminsterkennelclub.org/videos/largep layer07.html?xml=wkc2007.xml&video=work|boxer
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:26 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
ze by Areck a Maruska??? - tý woe, já to zrovna chtěl napsat, zda nepřiletí Areck.
corleona
A kolik bude letos Japonců? - jestli se urodilo, tak určitě přiletí. A kolik bude Laponců nevíte? A přijedou na saních?
ad fotky štěnát - moc moc pěkný! Jsou to cukrouši.
minutu ticha za jeho psa - díš pravdu děfče. Muselo to bejt pro něj hodně nepříjemné. Chudák box.
artiček
Co Španel - nedorazí zase s nějakým hafem?
corleona
tý woe, jak tam lítaj v těch voblecích, kostýmkách po umělým pažitu, vůbec nejsou zasraný od bláta a vůbec se jim ta zviřata s gumovejma kupírovanejma ocasama nervou - co je to za rasu psa? To bych si v životě nekoupil! Zkus Akity - ty jsou taky dobrý. To sou fakt debily ty handleři - jak ty divný vořezaný zvířata furt hladěj po řiti - fakt Průšové. Prvně polochtaj psa na kaďáku a pak si šáhnou pro pamlsek do svý huby.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:33
- Nahlásit
Tommy Gun
A kolik bude Laponců nevíte Viděl jsi film "Kukačka" ?
co je to za rasu psa To nejsou boxeři. Ti skuteční boxeři s vysící hustou slinou cení zuby na včechny ostatní zuřící s vysící hustou slinou. A cloumají se zabahněnými a zachrchlanými páníky a těm padá odlepující se číslo a mají naběhlou žílu, orosené čelo a spálenou ruku z vodítka..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:35
- Nahlásit
Tommy Gun
Prvně polochtaj psa na kaďáku a pak si šáhnou pro pamlsek do svý huby. to sou neska lidi, vite..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:36
- Nahlásit
Tommy Gun
Ty vole, co to píšu :VYSÍCÍ!!!!!! A dvakrát!!!!! No já mám dost! Jdu si vzít ginkgo..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:37
- Nahlásit
Tommy Gun
Co Španel ti nevim žádné zprávy, poslední zprávy že žádného psa neměl a ten poslední byl jen ,,kšefťák,,
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:38 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
Denisa
dorostence Chlupíka
ty jo, kde si to vzala?? můžeš mi to poslat??
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:40
- Nahlásit
articek
mejl od tebe nemam ....
Mumy je tv star je dost unavenej, ale prej byl hodnej
budeš v sobotu?
zatim nevim
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:49
- Nahlásit
corleona
Haha, to ví i cizinci. Když něco visí, tak je to měký
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:09
- Nahlásit
Artroza
Mumy se v tich vašich přezdívkách nevyznám, ale vím že chtěli zlaťáka to zůstalo? jo to unaví, hlavně to čekání, já to vzdala, asi bych nevydržela
Email jsem poslala Corleoně. A narozdíl od někoho rychle odpověděla, ty my dlužíš odpověď od včerejška
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:11
- Nahlásit
Teta
Když něco visí, tak je to měký aha tak proto, te´d už je mi to jasný
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 20:08
- Nahlásit
articek
psala jsem Ti maila, měli jsme tady PCH.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 20:45
- Nahlásit
articek
hlásím příjezd domů, kolem počítače musím opatrně, manžel si nárokuje večer pro sebe
ale pro všechny štěňátka jsou krásná, neutahatelná, skáčou neustále jako malé antilopky,neustále něco tahají v držce, šíleně rádi se mazlí, zejména s lidmi, kteří leží naplacato na zemi jako "kožešina" a jsou velmi čistotná - byla jsem svědkem, čurat chodí ven!
Artroza
Mumy je Orísek, že jo?
A on byl v TV?????
Corleona
už se vrhám na fotky
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 21:19
- Nahlásit
Corleona
krásný, ta společná při žrádle, a Blejdík jak otvírá pusinu, to bylo určitě štěkání na povel , a ten zlaťáček (zlaťačka) jak hlídá hračky....a jak potom spinkají v granulkách, to je hustý!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 21:23
- Nahlásit
articek
jsme si to vymenili minule jsme meli jit my a sli jste vy a ted obracene
nezustalo, natacel Orry, protoze prej" jeeeee ten je lostomilej a sikovnej"
unavny to je, jede se tam jeste zitra...
jo a tak jak si psala v mejlu to udelejte....( ale odpoved na tohle ti snad nedluzim ja ne??)
Cituška
teprve bude, ale ve Francii- reklama na Visa karty....ale trefili se- kdyz ma tatu francouze.....tak proste aspon na obrazovce ve Francii bude
|