Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 909 . 910 . 911 . 912 . 913 . 914 . 915 . 916 . 917 . 918 . 919 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bubu
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 21:38
- Nahlásit

corleona
Je to zadrcle. Ale i bostoni čekají. A ryčmond čeká.. A jorkšíři čekají..
nojo, ale oni už cosi majía my nemáme nic

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 21:43
- Nahlásit

bubu
ale máte! akorát to není ještě veřejné!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 21:45
- Nahlásit

Tommy Gun
redirectuj na mail info viděl jsi film Zuřící býk?

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:13 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

bubu
Jj. jsou to prostitutky....Kočky jsou děs běs.Ještě že Fatty neumí číst.By mě asi zakousla Že jí takhle píšu o jejím zlatíčku.

articek
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:16
- Nahlásit

Cituška
v 9.00 v Praze to je v pohodě, si nedovedu představit, že by si do odpoledne kroužila po centru až dám povel. A on tě někde vyklopí? mě by stačilo buď u metra nebo někde u dálnice D1 a já si pro tebe dojedu

articek
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:20
- Nahlásit

Artroza
acha, čověče taková encyklopedie ve vás je a nic? to sou věci. Ještě jsem poslala jeden email, jen info

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:22 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit

hojky všichni
sem druhý dn po nemoci v práci a fakt hrůza. dneska sem vás v práci ani nestihla - do práce sem dorazila ráno v 6,30 a dom sem šla večír v 8. Ani nevim, jestli to stojí za to....

Artroza
moooc děkuju

Tommy Gun
jaký rentgeny, jaký pelikáni, já chci takyyyyyyy

Ada
jsou to prostitutky.... my máme doma zas momentálně 3 lesbičky - hárá nám to tady o závod a holky se v tom fakt vyžívaj...

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:26
- Nahlásit

articek

já budu mít odvoz až k Vám, jen mi prosím napiš adresu do mailíka, už se moc těším,mám nějaké hračičky a mňamičky pro smečku a budu se u Vás válet po zemi

Tommy
já se ráno nasnídám, neboj

všem dobrou, hlavě [b]Včelce[/b] at má klidné sny

articek
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:28 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Cituška
už ho píšu, potřebujem vysát loužišky z koberce

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:50
- Nahlásit

Artroza
"Výbornej" Míra:

corleona
viděl jsi film Zuřící býk? - Zuřícího ani Funícího bejka jsem neviděl. Gdo tam hraje, vo čem to je?

Pošlete někdo Stýnce pelikáni a rengeni. Dík. Já už to smazal, sotva jsem to prohlíd a redirectoval dál.

bubu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 00:04
- Nahlásit

corleona
ale máte!
jůůůů
Ada

brou noc fšem

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 04:47
- Nahlásit

Dobré ránko všem!
Moc toho nepište, musím povinně na dva dny do Práglu.
Ale bohužel se nebudu u Articku válet se štěňátkama, ale budu se válet v lavici na přednáškách. Ještěže bude aspoň něco přednášet Vladimíra Tichá, to je vždycky zážitek

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 07:47
- Nahlásit

Cituška
to si moc hodná že si mi přála hezký sny, ale já nemohla vůbec usnout. Zdeněk mně totiž dorazil když dovalil večer z práce, šel omrknout auto ještě si na to přizval souseda opraváře, vyndali světlo a zjistili že je ze zadu rozbitý, tak pak koukal na netu kolik stojí náhradní díly, nový světlo, mlhovka a nárazník a škoda je cca za deset tisíc, tak to sem si teda naivně myslela že to nebude tak hrozný. Tak sem nemohla usnout a teď mně tu pálí oči. A to sem ještě dneska mohla dopadnou hůř, jela sem za avií a on měl na valníku složenou nějakou konstrukci z trubek no a v jedný vesnici v zatáčce chytil o křoví a jedna trubka se mu vytrhla a vyletěla do vzduchu a spadla na silnici. Naštěstí sem nejela nalepená uplně za nim tak sem stihla zareagovat a na auto mi to nespadlo, ale jsou to šoky.

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 08:16
- Nahlásit

Vcelka

Ty jo,to se stalo jednou manžovi, úplně o fous, málem na něj spadl nějakej náhradní díl na auto, klepal se ještě celej den.
Ještě že jsi v pořádku!
Snad bude dneska ten den lepší

Dobré ránko všem

Artičku žádná adresa nedorazila
záchranář sice nesmí bloudit, ale potřebuju aspoň indicie

vyluxovat koberec

bubu
známe se???
včera debata s majiteli Oskara Jesed,popíjeli jsme šampaňské - moc hezkej večer, budou krýt svoji čubinku teď na jaře

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 08:18
- Nahlásit

Artiček

přišel!!! já si poradím, neboj

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:06
- Nahlásit

Ahojte!
tak po snížku se slehla zem, furt jen chčije a to jsem dnes chtěla jít na stopičku

Cituška a ostatní
ad petflaša a hopí do autí...
G. chce vždy taky něco pronést do auta a včera jsem se nasmála neb jsme zastavili a u auta obrovský klacek. G. si ho chtěla vzít, ale já jí ho sebrala, protože jsme šli na venčení s jinou fenečkou, tak aby nebyla rvačka a hodila jsem tu kládu pod auto... G. dobrý, letěla s kamoškou. Po venčení návrat k autům, G. zajela pod auto a vytáhla kládu a hopsala s ní kolem auta, ale podařilo se mi ji ulovit a tu kládu jsem zas hodila pod auto, což se mi zdálo nejjednodušší a Giordinu hodila do auta... no ale teď to přijde, ten vtip jako neb jsme zastavili před barákem na ulici, já otevřu dveře a Giordina zajela pod auto a tam se rozplácla a se svou urputností šmejdila a odmítala vylézt zpod auta, dokud nenajde tu kládu!!! jsem ji musela násilím vytáhnout zpod auta... nějakej pán (proč my musíme mít vždy nějaký svědky u těch trapasů!) tam stál a ptal se co se pejskovi stalo a na mě se díval jak na dementa...tak jsem vztekle odsekla, že pejsek je automechanik po pánečkovi... no, že je to koza!!!??? a samozřejmě zaprasená a u nás nefunkční koupelna...

blažena
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:09
- Nahlásit

ahojky fšem
nestíhám ani číst natož něco napsat
v práci usilovně pracuju.....máme ošklivý případ bakteriální meningitidy.....vyšetřujem celou rodinu i rozvětvené příbuzenstvo.....nic moc

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:10
- Nahlásit

Tommy Gun
víš, ale G. říkala, že prej tuhle jizvu bys asi neukazoval veřejně neb ona by tě kousla tam - o kom, o čem - byl ten vtip!
Artroza
jé, kukujeme za odkaz!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:11
- Nahlásit

blažena
ahój! no to teda je síla...

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:21
- Nahlásit

blažena

to teda je síla....
acho jo

bubu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:31
- Nahlásit

Cituška
známe se???
no myslím že se neznáme, ne? ale říkalas, že na jaře pojedeš ke koudelům? taxe seznámíme a pp.
jinak brýtro fšem

blažena
bakteriální meningitidy
no potěš...

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:42
- Nahlásit

bubu

uf, to mi odlehlo, neustále si někoho s někým pletu a tak, skleróza ve velmi raném věku - nejhorší je, když halasně někoho zdravím a pak zjistím, že to není on, co já myslím že je
Ke Koudelům určitě pojedem!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:01
- Nahlásit

Denisa, tak to je zase dalsi super historka Se divim ze si kladu nenalozila i s Giordi a neodvezla je spolecne pekne domu, at si to s ni radne uzije...teda takhle ji ochudit!

Ja dneska mluvila s Bubakama a BUbak pry je v pohode, takze jsme predbezne domluveni na litacce v pristim tydnu. Pry kdyz jdou vzdy mistem kde se schazime, tak uz bezi napred a vyhlizi Tinu, chudacek, tak mu to zase doprejeme

Blazena, opravdu zajimavy pripad, tak hlavne at to dobre dopadne!!!

Cituska,
"když halasně někoho zdravím a pak zjistím, že to není on, co já myslím že je"
Mi o tom povidej, na toto ja jsem primo expert Taky to svadim na sklerozu...ze bych uz taky byla v pokrocilem stadiu???

articek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:02
- Nahlásit

Cituška
kdyžtak zavolej, aby si to nebrala s prohlídkou památek

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:15
- Nahlásit

Hooj všem
Tak dnes jsem už dopracovala.Chtěla jsem jít pocvičit s Aidulou ale venku leje, takže máme smůlu
Oběd je uvařenej všechno uklizené.Dnes se už budu jen flákat.Ale zejtra musím poctít šéfíka svou náštěvou.Máme nějakou mega svatbu.To zase bude
Cituška
Koukala jsem že máš taky stránky na websnadno.Já mám placenou verzi abych tam neměla reklamy a včera se mi tam reklamy oběvili.A to mám vše zaplacené.Mě teda ser**

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:21
- Nahlásit

Ada

jejda, tak já se jdu juknout na svoje, jestli tam taky nějaká reklama nelítá

Artiček

kdepak památky....my jezdíme do Prahy služebně často, tedy ne já, ale naši řidiči, takže to najdem eňo ňuňo
a ona se hned mrkne, zda by se v té Vaší oblasti nedal zaskladnit nějaký nový obchod

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:49
- Nahlásit

Cituška
V sobotu přijede do Polné ten figurant.Je ze Ždáru ale nevím jak se jmenuje.Tak kdyby sis chtěla udělat výlet jsi vítána.
To platí i pro ostatní.Platí se 200kč.Ale můžete jít kolik kol chcete.JE fakt šikovnej.Možná se mi konečně povede udělat taky nějaké to video.

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:22
- Nahlásit

Teda tu je podezřele klid.Kde je kdo?

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:25
- Nahlásit

Ada
Já jsem tu!!!!Dneska jsem naposled v práci.Od zítra hledám novou....

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:47
- Nahlásit

Krista
A japato?Taky mám občas chut' stím taky seknout.Šéf je kre**n!!!

<< 1 ... 909 . 910 . 911 . 912 . 913 . 914 . 915 . 916 . 917 . 918 . 919 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání