| Autor |
Zpráva |
kkathy
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:10
- Nahlásit
Krista
Jakto?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:55
- Nahlásit
Ada, Krista,
tak to se hlasim k vam do klubu, taky porad premyslim jestli hledat neco jineho...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:59
- Nahlásit
Ada
kkathy
Paja s Tinou
Když se šéfem neni řeč,je to těžký...Nebyl ochoten domluvit se na podmínkách vhodných pro obě strany,tak jsme se holt museli dohodnout o ukončení prac. poměru dohodou.Prostě nechtěl pochopit,že mu nebudu dělat blbce...Samozřejmě,že vzhledem ke stavbě domku se jedná hlavně o podmínky finanční
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:00
- Nahlásit
Paja s Tinou
Kolegyní mi bylo řečeno,že dokud jsem mladá,abych neváhala,pokud nejsem spokojená...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:19
- Nahlásit
Krista, tak to mi mluvis z duse...ja to tu s financnima podminkama taky nemam extra a uz me to stve, protoz je to tady skoro jako vykoristovani. A presne jak pises, ohledne naseho hledani bydleni, by ty vetsi financni podminky prisly vhod!
A uz mas neco noveho najiteho? Nebo budes fakt hledat od nuly?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:22 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Paja s Tinou
Vykořisťování je to správný slovo!!!Mě hlavně štve,že za tu samou práci co dělam by mi o 20 km dál dali 3krát tolik.To už je sakra rozdíl.Stavíme,takže každá koruna dobrá...Já pokoukala po netu,něco jsem našla,i nabídky mi choděj,ale rozhodnutá ještě nejsem,nerada bych dopadla podobně jako teď.Řekla jsem si,že nevezmu cokoliv jen abych měla práci,ale trošku se porozhlídnu i u nás ve městě...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:54 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Ještě 6 minut...Nejhorší bude loučení.Šéf je sice blb,ale kolektiv fakt super...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 16:03
- Nahlásit
Krista, a co presne delas? No tady pokud nekdy odejdu tak bude taky tezky louceni, ikdyz jen s nejakou casti lidi, nektery mam fakt rada a na nektery jsem v duchu nastvana...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 16:04
- Nahlásit
Krista,
tak uz mas padla, tak doufejme ze mas pristup na net i z domu
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 16:06
- Nahlásit
Articek a kdy vam vubec nastane louceni s mimiskama? To uz se asi taky pomalu blizi co
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 17:01
- Nahlásit
Teda kde dneska vsichni jste???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:27
- Nahlásit
Koukám, že tady je mrtvo? Co se děje? Gde ste všici???
Stýnka
Posílám meilíka!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:35
- Nahlásit
ola
Taky koukám že je tu nějako mrvo.Kde všeci jste???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:40
- Nahlásit
Ada
No, já jsem tady!
Kupodivu už u nás neprší, ale přes den to byl vždycky tak nečekanej liják, že jsem se divila, odkud se to vzalo. Taky opět kroupy. Počasí spíš podzimní.
Jo, a bůba zase dneska udělala průser. Zdeněk nechal v garáži položenou dětskou sedačku a naši blůmu se špinavýma hnátama nenapadlo nic lepšího, než si zkusit, jestli se tam vejde. Úplně ji vidím, jak se tam točila a šlapala, aby si mohla lehnout. Sice se nevešla, ale bláto si z tlapek utřela dokonale!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:50
- Nahlásit
ola
Tak to je taky šikulka.Určitě Ti chtěla udělat radost a tapky si chtěla utřít at to máš bez prace.
Tady se kolem pátá počasí umoudřilo a já běžela cvičit s příšerkou at' nezleniví.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:12
- Nahlásit
Ahoooj všichni
já byla doteď v hrozným pracovním presu a ještě na schůzi a teď už jsem konečně doma!
ola
třeba si myslela, že má v autě nový pelíšek
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:17
- Nahlásit
Neznáte někdo Davida Trauče? Dělá i figuranta, my ho budeme mít na srazu běloušů.
ola
taky jsme to měli dneska doma jaksi poťapkané
Krista,Paja s Tinou
jo jo ty platy to by bylo téma na hodiny. Já včera při pohledu na výplatní pásku taky měla vztek. Ještě vydržim měsíc a od dubna bude v naší firmě vše trochu jinak, jiný název firmy, jiné rozdělení a já už od ledna mám jinou pozici tak doufám že to na tom zvýšení platu bude konečně znát. Novou práci si stejně hledat nebudu protože takový místo bych 15 km od baráku stejně nenašla.
Tak hodně štěstí při hledání a hlavně potom spokojenost.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:40
- Nahlásit
Vcelka
Takže povíšení ne?Tak to gratuluju
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:46
- Nahlásit
Paja s Tinou
loučení Cedrik jde v pátek Carat a Cyr v pondělí a Corli v sobotu další týden
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:49 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
už na tebe nabíraj síly, šli spát nějak brzo, ale nevím abych to neodnesla ještě v noci
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:50
- Nahlásit
Ada
takový krásný pozvání a já už mám na sobotu program, jedeme za mistrem světa ve stopách Tomášem Strouhalem potrénovat do Křepic stopy a pak taky poslušnost, mají tam nový krásný cvičák se 6ti správně postavenými maketami a bezvadnej žebřík na trénink, tak snad nebude pršet...
Ale prosím, piš, když se bude něco dít, snaha je
Artiček
já už tak strááááášně těším.....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:51
- Nahlásit
Cituška
A copak dělá Tomáš Strouhal?On úplně s boxerama skončil?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:52
- Nahlásit
articek
to abych šla také brzy spát, aby byly síly vyrovnány
já už mám absťák
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:52
- Nahlásit
Paja s Tinou
jj,přístup na net naštěstí mám...Dělala jsem projektanta-rozpočtáře u jedné nejmenované stavební firmy.
Už se těšim na zítra,teda krom běhání po úřadech.Půjdem s Megginou na dloouhou procházku,uděláme stopu...Ta bude zase šťastná,že nebude celej den sama...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:54
- Nahlásit
articek
s boxerama bohužel jo, ale je sranda, že viděl Citu na stopě 2krát, hnusnej terén a vůbec podmínky a byl naprosto unešen, a já mu nemohla vysvětlit, že normálně čuchá nic moc, takže Tomáš žije v přeludu, že mám stopařku Drago, ovčák, se kterým vyhrál MS 2krát a byl jednou druhý a jednou třetí nedávno umřel, má mladého ovčáka a udělal s ním RH-E a teď se připravuje na stopařinu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:55
- Nahlásit
Cituška
snad budete mít dobrou cestu, u nás celý den pršelo, takže zahrada je jedno bahno, ale štěńatům se to moc líbí
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:56
- Nahlásit
Cituška
Já ho pamatuju ještě s boxerem a pak jsme slyšeli jen takové útržky co kde vyhrává
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:57
- Nahlásit
Krista
byla jsem bez práce 3 měsíce a náramně si to užila, snídaně v posteli, dlouhé procházky, prostě super, ale je pravda, že už jsem měla práci najitou a tudíž byla v klídku
tak hodně štěstí při hledání
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:58
- Nahlásit
articek
tak ještě přibalím holínky
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:00