Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
LUCKA
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:20
- Nahlásit

Ada
Hlavní průser je ten, že nemůžeš používat elektriku,když s tím neumíš zacházet. Když jsem já poprvé do ruky vzala ostnáč, jsem se začla klepat jak ratlík, protože mě to nedělalo vůbec dobře. Naštěstí můj první pejsek to nepotřeboval vůbec, teda spíš v té době mě ani nenapadlo, že bych to mohla jako pomůcku vůbec použít (a taky to šlo bez ostnáče a elektriky, na balonky, ale to byl mazílek labrador, kterej to vše chápal naprosto po dobrým ). Teď mám malinu, kde ostnáč používám, ale jen tak "na ozdobu", na dopilování detailů (rychlé sednutí, lehnutí atd)... jinak vše jsem vždycky učila bez ostnáče.A na elektriku jsem nikdy nešáhla.Toho se prostě bojím....a jsem proti tomu ve výcviku!! to není umění cvičit po "vedením" elektriky, umění je, dotáhnout psa na vrchol bez elektriky... Takže zkus a kdyby něco, písni mi klidně mail...najdeš ho tady v mém profilu

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:29
- Nahlásit

LUCKA
Jé to jsi hodná.To já určitě písnu.S Aidou je cvičení taky pohodička.Všechno ju hrozně baví a hrozně rychle se učí.Stopu jsem jí ani nemusela moc vysvětlovat.
Sama bych jí nikdy elektriku nedala.A ani dát nechci.Taky se mi nelíbí.Já s Aidou mám problém jen s tím přivoláním.I když zase musím říct že už to není tak hrozné jak bylo.Ted' příjde blízkoke mě a váhá jestli se nechat chytit.A skoro pokaždé příjde a já jí hned za odměnu pomazlím a dostane svůj milovanej balonek.Takže vlastně jak jsi psala.Jako by byla štěně.Tak to sní dělám.

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:29
- Nahlásit

LUCKA
Jestli můžu, tak bych taky potřebovala radu. Nějak nám s Fee nejde stopa. Jsem laik, co cvičí víceméně sám. Pořád tak nějak začínám, ale asi opětovně blbě. Je nějaká rada, jak správně začít, jak upoutat pozornost?

Dannie
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:35
- Nahlásit

Koukám, že si tu Lucka pustila pusu pěkně na špacír...

ola
stopičky, stopičky..... téma na dlouhou dobu....

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:37
- Nahlásit

Dannie
Já vím! Potřebuju rady pro začátečníky!

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:40
- Nahlásit

corleona

ty jo, já to vidím, ty rozprchlý bílý myši....

corleona
my měli kdysi 2 boxerky v bytě a zlikvidovaly nám celý pokoj, zůstaly jen holé stěny

Ada
taky bych elektriku nebrala, bála bych se úplného zničení vztahu a bez vztahu je člověk u boxíka úplně v pr....
uvidíš, že to zvládnete

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:41
- Nahlásit

LUCKA
Teda koukala jsem na videa a musím říct klobouk dolů.Labrouš a takovejdle ranař.U nás na cvičáku je taky takovej.Je to pes a vživotě jsem labradora takdle kousat a makat celkově neviděla.Fakt ranař jak hrom.Vždycky když kouše a je tam někdo kdo ho ještě neviděl tak kouká s otevřenou pusou.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:42
- Nahlásit

Ada
Musíš vydržet.Přece jen to má už zafixované - že něco bylo špatně a už ví, jak má to přivolání vypadat, bude to těžší, než kdyby jsi začínala uplně... Ono se to takhle blbě radí přes internet...nějakej den boxera v dohledné době není? Vím, že Danča někde byla koukat loni....Letos chci jet s ní koukat a pocvičit Musíš být chytřejší než ten pes prostě...ono to je občas fakt těžký třeba moje fenka jednu dobu strašně brzdila na přivolání, ale když jsem čupěla, tak to brala víc jako hru, než jako že je to přivolání !ale pořád trénované hrou)...a tak lítala jak střela, takže jsem dělala přivolání a čupěla jsem...teď stojím, používám u toho bič, který má spojený s tím, že je to hra a bič ji vyburcuje a běží rychleji...ale to nezkoušej, to taky není legrace.Jak s bičem něco zkazíš, může nastat problém i u obran...

ola
Jááájaj, stopy...No s tím máme taky problém s Dančou. Teda už jsme se přes to tak nějak přenesli, možná tím, že je Bonnie straší a rozumnější Myslíš upoutat pozornost na stopě na stopu? Aby pejsek čuchal a nezajímal se o všechno okolo?

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:43
- Nahlásit

Cituška
Doufám.Aida je jinak fakt bombovní.Nedám na ní dopustit.Je to moje zlatíčko.Cvičit sní je radost!!!!!!

LUCKA
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:44
- Nahlásit

Dannie
Dančo jak kdybys mě neznala...Jsem malá, není mě vidět, ale jsem slyšet...tak coooo

Ada
Odkud jsi ze cvičáku? já jsem na svého labrouše náležitě pyšná a vím, že labradora nikdy nepořídím, protože bych takového povahově skvělého psa už neměla... A proto si chci v hlavně uchovat toho, pro mě typického, labradorka...

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:46
- Nahlásit

LUCKA
Myslíš upoutat pozornost na stopě na stopu? Aby pejsek čuchal a nezajímal se o všechno okolo?
Přesně to myslím! Aby ji to po deseti krocích nepřestalo bavit. Aby prostě věděla, proč ten šňupák u země nechat!?

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:50
- Nahlásit

LUCKA
No den boxera bude 17.3. a kdyby jsi dojela bylo by to fajn.Od výcvikáře si moc poradit nenechám.Moc ho nemusím.Má ze mě jenom prdel.ale to je jedno.Kdyby jsi tam byla tak bych byla vděčná za nějakou radu
Jo a bude to v Bystrřici nad Pernštejnem.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:50
- Nahlásit

ola
Je žravá? Má zájem o nějakou mňamku? musíš kápnout na to, co tomu pejskovi chutná. třeba kamarádka stopovala na tvarůžky, protože to její čubinka milovala...Já používám salám, maso a občas granulky prohodím mezi salámek... Jestli není žravej pejsek, tak se obávám, že já tady budu k ničemu já měla pejsky žravce, takže ti stopovali na žrádlo...nevím,jak bych učila stopu třeba na balonek...

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:52 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

LUCKA
Jezdím cvičit do Polné a do Jihlavy.Do Jihlavy hlavně na figuranta co dojíždí.Jezdí k nám Lábík a Martin Štěpánek.A v Polné zase cvičíme poslušnost ale i obranu.Taky zajedu občas do Luk nad Jihlavou a chystám se do pelhřimova za Vojtou Mauerem.

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:53
- Nahlásit

LUCKA
Žravá celkem je. Ale pokud dávám do každé stopy, tak po pár krocích grgne, vyhodí kostičky salámu a už nechce.
Nevím, co je lepší, jestli dávat do každé šlápoty nebo ne? Asi se ptám jako deža, ale chtěla bych tomu přijít na kloub!

LUCKA
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:00
- Nahlásit

Ada
Jejda 17.3. zrovna nemůžu. To jsme s Dančou na víkend v Kroměříži u Vítě Glisníka Jojo, v Jihlavě jsem párkrát byla s tím labradorem právě trénovat na Jardu Labíka, ale to je tak 2 roky zpátky... Jolana Dobešová tam chodí a má brášky mé fenečky maliňáčka. Já mám Unicu, ona má Uragana
A kdo tam cvičí s tím labradorem? Neznáš jméno majitele nebo jméno pejska?

ola
V pořádku, klidně se prej... Já bych zkusila změnit ty pamslky během stopy. Třeba na prvních 10 kroků bych dala salám, na dalších 15 kroků ty tvarůžky, pak zase na další kroky salám, pak zase sýr...Aby to měla prostřídané. Pamlsky bych nevynechávala asi ještě...Mám fenu 15 měsíců a vynechávám pamlsky jen malinko, většinou ještě vypamlskovávám!

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:06 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

LUCKA
Jo jo, s Jolanou chodím na obrany.To jméno se k tomu pesanovi přesně hodí

Bohužel jméno psa ani paničky nevím.Ale zeptám se.

Jo a další den boxera je 21.4. v Pozořicích u Brna.

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:06
- Nahlásit

LUCKA
Zatím moc díky za rady. Už musím jít do pelechu, ráno vstávám do kolbenky. Blééé! To se mi nechce! Určitě sem zase mezi nás placatkáře přijď!

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:09
- Nahlásit

Brnáci
Tak členská schůze je 10.3. v Brně Modřicích Sklípek u Machů na ul. Tyršové.
Kdo tam bude???

LUCKA
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:12
- Nahlásit

ola
Tak dobrou noc a určitě přijdu za váma, se mě začíná tady líbit

Ada
Tak Jolču pozdravuuuuj od sestřičky Unicy A na ten další víkend se domluvíme...
Takže holka má labradora? Můžeš mi to prosím zjistit, co to je zač? Jak se jmenuje holka, pejsek i kolik má let a jestli je s PP? To víš, moc mě to zajímá

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:14
- Nahlásit

LUCKA
Je bez PP a myslím že je mu ted' tak 6let.Bohužel ted dlouho necvičili.Holčina je na mateřské.
Jolču určitě budu pozdravovat

LUCKA
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:16
- Nahlásit

Ada
Ajo,tak to je škoda.Já si myslela, že je to něco mladýho, s PP a že třeba chtějí i zkoušky s pejskem.Tak to nic, takových bezpapíráků je tady mnoooho co koušou, ale to právě nikdy nevíš, co v tom pejskovi je za předky,když je to bezpapírák

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:18
- Nahlásit

Ada

Já půjdu určitě! A ty?

ola
Cita má úplný začátek na pamlsek v každé šlápotě, ale velmi brzy je chtěla přecházet případně také zvracela a jakmile se trochu nažrala, motivace byla pryč. Takže dnes pár pamlsků na začátek kvůli vyjití, pak naprosto nahodile, hlavně přes těžká místa a hodně vypamlskovaný poslední úsek, aby nespěchala a soustředila se až do konce. Samozřejmě jdu já svým tempem a nenechám ji hnát, i když tam pamlsky nejsou. A občas jeden čistý úsek, velmi brzy zjistila, že na zkouškách a závodech pamlsky nejsou a chtěla to na FPr2 zkusit, došla do konce, ovšem za 60 bodů, to byl boj!

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:20 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

LUCKA
To je pravda.Má rodiče s PP ale sám je bez PP.Víc nevím.Ale je bombovní
Tak mě napadlo a Moláka Tomáše neznáš?Taky má malináka Fausta.Taky snáma cvičí v Jihlavě.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:23
- Nahlásit

Ada
To bych chtěla labradorka někdy vidět teda
Tomáše Moláka? Kdo by ho neznal jasně, že znám...to je náš "strejda". já mám fenečku po Funky, to je sestra Fausta
A ještě znám Franty Matějka, ten tam taky trénuje, má hnědou dobrmanku Iru....potom tam jezdí asi i pan Novák s manželkou a malináky a ještě Lucka Plchová, měla stafordku....

articek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:24
- Nahlásit

Tommy gun
máš pochvalu sleduješ to pozorně, já nic neviděla

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:24
- Nahlásit

Cituška
Já půjdu.Už vkůli plánování výstavy.At' to není zase taková ostuda jak minule.Vždyt' víš jak to tam bylo.

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:27 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

LUCKA
Všichni tidle tam choděl.Franta Mat'ejek má ted těch psů povícero.Nějaké ovčouny a malináky.TAky jsem ho viděla s labradorem.Ale to má asi na výcvik.Jinak bobrmany má furt

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:27
- Nahlásit

Ada
jo jo vim

articek
já taky ne, ale to víš, je to chlap a proto si všiml

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:29
- Nahlásit

Cituška
Budeš letos psát v kruhu?Doufám že budou dva rozhodčí.Mohla by to bejt fajn akcička.Když se to dobře zorganizuje.

<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání