| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:45
- Nahlásit
Dannie
Holka nepůjdeš ty s Bončou na toho Gladiátora?Fakt je to super
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:46
- Nahlásit
Dannie
dost dobry
Ada
urco pujde!! to by byl hrich tam nejit!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:46
- Nahlásit
Artroza
No super.A když dojedete tak uvařím kotel té mojí slavné zelnačky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:48
- Nahlásit
Artroza
No taky uvažuju o Gladiátorovi.Asi to prubnu taky.Atˇtaky někde předvedem to naše snažení
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:48
- Nahlásit
Ada
na jidlo me vzdycky utahnes a se*em na diety!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:49
- Nahlásit
Dannie
Nádhera, to je fakt ranařka !!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:49
- Nahlásit
Artroza
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:50
- Nahlásit
Artroza
a se*em na diety
Moje řeč! Konečně slovo do pranice! Jséééém pro!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:51
- Nahlásit
Artroza
souhlasim, jídlo je jídlo!
Jak blbečka? Hruška má spoustu vlákniny a dobře se po ní kaká
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:53
- Nahlásit
všem díky za pochvalu bonči!!!
Stýnka
odesláno...
Cituška
zapomněli jsme se optat... ale zeptáme se určitě příští týden...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:55
- Nahlásit
Dannie
Bonča je machr. A ty taky! Super video, super hudba, super podívaná!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:56
- Nahlásit
Dannie
Dyt' si to holky taky zasloužíte
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:59
- Nahlásit
Ada
Tááák děcka aby bylo jasno Pro Danču a Bonnie mám spešl plán, kam kdy vyrazí na zkoušky a závody, takže se nechte překvapit jooo? A Víťa Glisňa se jí prostě Bonnie směje, že ještě nevyběhne na statiku a už se odráží...To dneska byla v Kroměříži srandaaa
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:01
- Nahlásit
Joooo a jinak to je super fenka a já jsem ráda, že jsem ty dvě holčiny potkala a postarám se o to, pokud to bude v mých silách, aby to dotáhly tyto dvě hoooodně mooooc mooooc mooooc daleko!!!! A ještě dál!!! tak nám držte palečky! Jsem na ně mooooooc pyšná a to ještě v podstatě "nic" nedokázaly....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:03 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
articek
Na posledním videu na novinách.
Ada
Jestli tam budou kupíráci, tak nejedu - je to přece zakázaný!
Artroza
Tak to jó - tak to děkuju za vaši snahu.
uspechy musim dat dohromady neb jsme nikde nebyli. - tak si něco vymysli.
Dannie
Bombastic fantastic! Moooc pěkné!! Gladiátora doporučuju, jak tobě, tak Denise a Adě! Moc pěkná soutěž. Kéž by se toho chytly i ostatní pobočky. Nemusely by dělat ani soutěž, ale pouze dobrovolné předvedení zvířat, jejichž majitelé by projevili zájem. Jde jen o to, sehnat figuranta. Nic víc. Se jim to i doporučovalo.
12 lidí on-line najednou na tvým webu - taky dobrý!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:06
- Nahlásit
LUCKA
Vítám tě
No já věřím že to holky dotáhnou hodně daleko.Už jsem Boonie viděla na živo a super Doufám že se sní na nějakejch závodech nepotkám Bo bych tomohla rovnou zabalit
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:08
- Nahlásit
Tommy Gun
je to přece zakázaný ..... ano samozrejme!! ale jet bys mohl, aby jsme te privazaly ( damske osazenstvo) a Ada do tebe nacpala nejaky jidlo, neb jsem slysela, ze jses hyperaktiva bez casu na jidlo...
jinak neboj, ja si neco vymyslim...treba nakyho intra??
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:08
- Nahlásit
Tommy Gun
I ty jeden zlobivče.Nemáš ty dnes nějakou rejpavou
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:09
- Nahlásit
Tommy Gun
z toho co píšeš znamená, že může každá pobočka udělat při klubovce Gladiátora? Nebo v tom mám zmatek?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:11 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
LUCKA
ahooooj.
tak nám držte palečky!
až mi tady prsty modraj
díky moc tobě, Danče i Bonnie, jste supr, trupr a prostě nej
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:11
- Nahlásit
Cituška
v podstate muze.....
a ja pujdu zkontrolovat, jak se pekne kaka
|
Cituška
Člen |
- Nahlásit
LUCKA
Ahooj
a kdy si přijedete udělat za mnou poslušnost?
Mám od cvičáku klíčky a dopoledne to tam můžeme mít jen pro sebe
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
Tommy Gun
No a vlastně proč zakázané?Bude to třeba jako soukromá akce.A pokud vím tak zákaz chození ven kupíráci zatím nemaj
No tak co?
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:13
- Nahlásit
Ada
No já se budu snažit, aby to holky někam dotáhly. A slibuju, že dotáhnou... Obrany vypadají naprosto suprově, poslušnosti a stopy dopilujeme a bude to. Dobře nooo, tak prozradím, že nejpozději v létě příštího roku chci aby šla Bonninka na IPO1 a potom vyjela na první závody příští rok na podzim No a dál psat nemůžu... Ale uvidíme, teď toho tady můžu naslibovat, ale uvidíme, co na to vůbec řekne Bonnie. Je sice hezký, když se domlouváme s Dančou, co a jak, ale Bonča musí souhlasit.Nebudu to tady nějak hrotit, když Bonni nebude na tu jedničku ještě mít příští rok, hold ještě vydržíme.... Uvidíme, uvidíme, není kam spěchat. Zastávám názor, že raděj pořádně dopilovat a vyjet, až bude parádně natrénováno...Ona kdyby Bonča vyjela už teď, tak to zvládne na 70 bodů, ale to s dančou nechceme, my si počkáme na ty devadesátky a stovky (danča mě asi zabije, jak to tady bude číst )
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:16
- Nahlásit
Artroza
Hewe, jestli pojedu a budou tam ty kupíráci, tak si dám rači pytlík na hlavu, abych se na to týraní nemusel koukat.
Mně tu zas Kulekouš ujídá hroznový víno. Je na něj ujetej + jeste na melouna. Sranda byla, dát mu melouna - vzal si kus do huby, zaklonil hlavu a začal to přežvykovat a převalovat v hubě a z držky mu všude tekla šťáva. -
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:19
- Nahlásit
Tommy Gun
Mně tu zas Kulekouš ujídá hroznový víno
To aspoň nesmrdí. FeeBee mi pod nohama žoudá býkovec a kdyby někdo přišel, tak si bude myslet, že mám v rozkládací sedačce zavřenýho Tutanchámona! Tfuj!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:21
- Nahlásit
Ada
Si dělám srandu .....
Mně je to šumák, kupírovanej nekupírovanej ..... To bylo jen na voko. Nelíbí se mi diskriminace kupírovanejch na všech akcích, toť vše. Narážel jsem na to, že někteří vyhazujou kupíráky i z tréninkových a podobných akcí - to už je hysterie. Blázni.
Cituška
No proč to neudělat jako u NO, tam na výstavách taky koušou, maj tam střelbu apod. Proč bychom nemohli my mít něco podobnýho - ač na dobrovolné bázi. Kdo chce, může svéh psa předvést. Ale je pak na pobočce, aby cca na hoďku zajistila kvalitního figuranta a umožnila tak potenciálním zájemců svá zvířata předvést.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:21
- Nahlásit
Tommy Gun
týraní nemusel koukat.
a to nam rika majitel sedmi stehu od fr. buldocka!! na krku!! - opravdu k zamysleni!!
cece ja snad neprisla na nic, co by mumy nezral....tuhle se strasne ksichtil, tak jsem ho zavolala a vylovila mu z huby pulku citronu.....protoze ho ukradl, tak jsem si rekla, ze ho vytrestam a celej sem mu ho nakapala do krku... co myslis, ze se stalo? NIC zacal jasat, jak mu v tom pomaham....pako
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:22
- Nahlásit
LUCKA
No tak to jste dobrý.To já raděj na zkoušky nemyslím.Sice máme suprové stopy i obrany ale poslušnost stroskotá na přivolání.Někde jsem udělala chybu a nějak to nemůžem dopilovat.Tak aspon chcu nějakou stopařskou.Prostě všechno jde jen přivolání je hrůůůůůza
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:24
- Nahlásit
ola
To našim ani moc nedáváme - Orioník 3x žvejkne a rovnou to polyká - pak vybleje a znova a znova, až funí jak valach a má pěnu a slinty vod huby. Pak jde bejčího pinďoura sebrat Čunkovi, ten zavrčí a servou se. Krvavý slinty všude. Ne, děkuji.
|