| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:26
- Nahlásit
Tommy Gun
jedina vec je, ze by pak bylo mraky gladiatoru.... takze na dobrovolne bazi na ostatnich klubovkach nesoutezne, proc ne.... na Braniku s titulem a klidne povinne pro pracaky a viteze nevim jestli se to ujme to povinne, ale me to blby nepripada....
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
Tommy Gun
Já vím
Dyt' i sem někdo dal odkaz na výcvikáč a na pozvánce nápis jak kráva že kupíráci maj smůlu.(sice jinak napsané ale vyznělo to stejně)
|
Tommy Gun
Člen |
- Nahlásit
Artroza
..... no ale to jsem tejranej já - od 15kg Čunka. Musím běžet, slečna Čunková chce drbat na zádech.
|
LUCKA
Člen |
- Nahlásit
Stýnka
Jééé, ahoj Stýnko, to jsi tyyyy Však tobě jsem něco slíbila, když jsem ti psala do návštěvní knihy ne? Tak slovo dodržím
Ada
Tak to je škoda, když to chceš vzdát kvůli "blbému" přivolání nemyslíš? V čem je problém, poradím,když budu vědět.Sice Danči teda nějak nahrabu konkurenci, ale bez konkurence by to byla nuda neeee?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:27
- Nahlásit
Tommy Gun
pockej, az si to zitra precte... koukej jasat a mazej!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:28
- Nahlásit
Tommy Gun
Já kupuju Fee toho metrovýho nadsamce. Ten jí vydrží!
Fakt je, že taky dělá prasárny např. rozžužlá dlouhou část, tu pak polyká a pomaličku držíc konec v předních tlapách vytahuje až ze žaludku! Pigina jedna!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:28
- Nahlásit
Tommy Gun
to jo, já s tím naprosto souhlasím, jen jsem o tom nic moc nevěděla, pomalu se do toho dostávám, byla jsem teď skoro 10 let jen u erdelů a ti skončili na gauči (ježiši ne moji vinou, nebojte), ale už je snad dali do společenských a z bonitace vymizelo všechno, co vypovídá aspoň trošku o povaze
A prosím Tommy - kdy je letos Gladiátor, najdu to už na webu?
Ada
myslíš, jako že uteče a nepřijde, když ji voláš?
LUCKA
jo jo, nemá ceny 70ky, souhlasím!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:29
- Nahlásit
Artroza
Tak když je pes v pracovní třídě tak by měl ukázat že něco umí.A vítěz at' ukáže že není jen krásnej ale že i povahu má tak fajn jak vypadá.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:29
- Nahlásit
Cituška
Joooo? vážně? No to se někdy domluvíme, to by byla paráda...který dny Soničko? Ve ČT jezdíme za tím Vítěm, já jsem ve škole v PO,UT a ST a Danka v PO a ST....takže se určitě domluvíme, to si piiiiš A už se moc těším...Budu obklopena boxíčkama Že bych taky pořídila?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:30
- Nahlásit
Artroza
to je fakt, to by pak ten titul nebyl ono, a povinné, jasnačka!!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:31
- Nahlásit
Cituška
Gladiator je opet letos na Braniku a to 9.6. pri Klubovce. Rozhodci: p. Petrikova ( CZ) a p. Sopko ( SK) Gladiator nema ( jako na Slovensku) spojitost s exterierem, takze vyhrava Nejlip kousajici pes ve sve kategorii ( senior od 7 let), rozhodovat o tom bude komise ( alespon tak to bylo loni) z rozhodcich a figuranta...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:32
- Nahlásit
Cituška
Tramtadadadá, gratuluju k "načnutí" 900 stránky!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:32
- Nahlásit
LUCKA
Boxíček je skoro jako labrador
a když je někdo tak šikovnej s labradorem, tak boxíka vlastně ne, to bys pak byla moooc velká konkurence, jen si nechej malinku
Kromě středy můžu kdykoliv!!!!!!!!!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:35
- Nahlásit
Cituška
LUCKA
No ona neuteče jako že by si mě nevšímala.Ale hopsá kolem mě a nechce přijít.Pochopila bych to kdybych ju bouchla nebo tak ale to já nedělám.Beru spíš jak škola hrou.
Já to nechcu vzdát.Ale dokud nebude přivolání tak nikam na zkoušky nemůžu.A do elektriky se mi zatím nechce.No ale jestli to jinak nepude. Prostě mi příde že když něco udělá blbě tak ke mě pak nechce přijít.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:36
- Nahlásit
Artroza
Děkuju, také se přihlásím
ola
jejda, no ovšem já jdu snad koupit pro jistotu šampíčko
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:38
- Nahlásit
Cituška
bezva, budem se tesit!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:39
- Nahlásit
Ada
Tak tohle na mě Cita taky jednu dobu zkoušela, řešila jsem to v klidu tak, že jsem si dřepla, řekla jí přísně ale velmi v klidu, pojď sem, neblbni, když přišla, tak jsem ji pohladila a šli jsme cvičit dál a dneska je ve stadiu, že si sama "přijde pro facku" když se nechová jak má
Ale každý pes je jiný, chtělo by to vidět
Nechceš se k nám připojit na poslušnost?
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:44
- Nahlásit
Cituška
Tak my se s Dančou domluvíme a ozveme se
Já si nechám malinu, to si piš, bez maliny teď už ani rááánu a na labradorek byl výjimka, vím, že takovej už nikde není a nikdy nebude, a vůbec ne už u mě U boxíčků je větší šance, že kápneš na povahu, aby to mělo chuť dělat, teda si myslím aspoň...a minulý trénink někdo říkal, že boxíků šikovnejch je hooodně, ale vše je o přístupu majitele a na obraně hlavně figuranta...Ale jak říkám, nevyznám se v boxíčkách, tak do toho nebudu rejpat
Ada
No tak to takhle nejde moc poradit, to bych musela zkouknout... Ani na balonek nepřijde? ani na pamlsky?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:46
- Nahlásit
Cituška
Já bych ráda.Ale už takhle mám nabitej program až až.
No já to taky řeším tak že si kleknu a když pak sama příjde tak se sní pomazlím aby věděla že je to dobře.Nikdy jí netrestám.
Když ke mě pak příjde vleze mi až na hlavu a kroutí se kolem mě.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:48
- Nahlásit
LUCKA
No když mám balonek tak po něm začne skákat ale dává si pozor abych jí nechytla.A pamlsky jí nezajímají. Prostě si ze mě dělá prču a pak se bojí přijít bo ví že to neměla dělat.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:55
- Nahlásit
LUCKA
Určitě se ozvěte, máme taky jednu ideu, tedy přišel s tím u nás na cvičáku kamarád, že bychom si mohli čas od času udělat "jakozávod", někdo jako rozhodčí, pozvat figuranta nebo se domluvit na place jinde a potrénovat s tím, že to vypadá na ostro, ale samozřejmě kvalitní trénink
Budu moc ráda, když přijedete
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:56
- Nahlásit
Ada
Tak to máme stejný problém Pamlsky jí zajímají, ale né když se má poslouchat, na cvičáku je klidně i plive ven...
A pešek, míček, to jí zajímá, ale to se zas nedá sklidnit a skáče jak ďas ... v sobotu večer mám vždycky modřiny na levý noze a ruce, jak z nějakýho znásilnění a jsem podrápaná, ze cvičáku (zkouším teď cvičit právě s míčkem nebo peškem) děsný.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:58
- Nahlásit
Cituška
S tím závodem je to super nápad. Určitě, jak budete něco plánovat, tak na mě a na Danču myslete.Vůbec není na škodu si to takhle nějak vyzkoušet "na ostro".
Ada
No takže já bych v žádným případě eletriku nepoužívala ani "zatím" a ani nikdy! To by sis podělala uplně... Dělala bych to tak jako Cituška. Musíš v podstatě začít od začátku,jak kdybys měla štěňátko.Pejsek musí zapomenou, že někdy dělal něco jako přivolání a prostě se to musí znovu učit od začátku...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:00
- Nahlásit
Stojí za to na to mrknout:
http://www.bilyboxer.info/img/nicitele/nicitele%20 stranka.htm
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:04
- Nahlásit
Dannie
Bonina je TORPÉDO!!!!!!! Gratuluju majitelce i chovatelce!!!!
Tommy Gun
No proč to neudělat jako u NO, tam na výstavách taky koušou, maj tam střelbu apod Jo, to jednou na jedné malé krajské výstavě začali střílet u NO jako u Verdunu, vedle měli kruh nějací smetáci s mašličkama na hlavě a ti začli hromadně skákat z těch stolů, na kterých je majitelé ještě "dolaďovali" a rozprchli se jim po hřišti
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:04
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak to je kvalitka A pak že moje maliny jsou praštěný a vše zničí
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:07
- Nahlásit
LUCKA
Mě se taky elektrika nelíbí.Tak já to teda udělám jak píšeš.A snad to zmáknem.Dík za rady.Jsem vděčná za každou pomoc. Tommy Gun
Tak to je síla.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:11
- Nahlásit
Tommy Gun
Mám záchvat smíchu a nejde to utišit!!!!
Zlatí bobři!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:13
- Nahlásit
Vcelka
Ty žaluzie jak po výbuchu, tak to přesně znááááám!!!!
A těšíte se na Blejdíka????????????
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:20
- Nahlásit
kkathy
No jsou to prostě mršky vyčůrané.
Zítra mi držte palce.Teda spíš Fatty.Jdem na ten ultrazvuk.
|