Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 11:34
- Nahlásit

corleona

jaký je Fifin teriér? mám doma dva....

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 11:44
- Nahlásit

Tak jsem se dnes dala do úlků a to jste měly vidět,jak se tvářila B.na to co to dělám s těma piškotama.Seděla před linkou,čůčela,vzdychala a funěla-já je mlela ve strojku.

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:40
- Nahlásit

ähoj všemTy jo tak jsem dokoupila poslední dárkos.Takže nebudu nakupovat 24 na benzince
Artroza
Úplně jednoduché vánoční samozřejmě boxí.Já su na tydle věci antitalent.

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:52
- Nahlásit

Ada
jestli chces, tak mi posli fotky na mejl a nejakou predstavu a ja ti neco zkusim vymyslet..... ale upozornuju, ze nejsem grafik jako corleona.... takze nasledky si kdyztak poneses sama

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:08
- Nahlásit

Ada
já sem letos udělala takový přání

a dělala sem to střídavě v normálnim programu malování a pak v programu PhotoFiltre

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:13 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Artroza
grafik jako corleona ha ha ha.. právě jsem ukradla deset let starý motiv na pf jedné čínské firmě, která už naštěstí zkrachovala.. taký su já grafik!

Cituška
No přece bostonský!
http://www.maximusdeus.cz/galerie13.htm

jo a pak je ještě tady někde dole, jak ho terorizovaly štěňata

http://www.maximusdeus.cz/galerie_20.htm

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:14
- Nahlásit

Artroza
Tak to bys byla hodná.Jen dnes přijede švára a můsí kouknout na poštu.Nejde mi odesílat.Stačí jen něco jednoduchého.Jsem dlužníkem
Vcelka
To je moc pěkné PF.Super

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:21
- Nahlásit

Ada
tady sem si našla ten rámeček a pak jsem si ho upravila podle sebe a dala do něj ty fotky a písmo.

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:23
- Nahlásit

Ada
Jsem dlužníkem
myslim, ze zatim fakt nemas byt za co

corleona
ukradla deset let starý motiv
to jsi teda frajer!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:25
- Nahlásit

corleona
jeste si ctete pri obede pribehy, nebo bude pokracovani az na veceri??

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:27
- Nahlásit

Vcelka
tak to je pohoda!

Cituška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:39
- Nahlásit

Vcelka

krásnýýýýý

corleona
no jó,jsem já to popleta, tak to zas neodtrhnu mladýho od obrazovky, raděj mu to ukážu až po úkolech do školy!

Už se těším, až si ho také přiřadím do smečky, bostoňáčka

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:39
- Nahlásit

Artroza
Asi až při večeři. Tom je v práci. Dnes s Nunýkem. No ale včera fakt ani nemohl popadnout dech. Pak si najel na jejich fotky a říkal Ty vole, celkem normální lidi..

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:03
- Nahlásit

corleona
a jak dopadli zakaznici vcera s kverdou???

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:18
- Nahlásit

Artroza
Kupodivu chtěl sežrat jen Tomášovu snachu, ačkoliv je to ženská. Jorkšírky si nevšímal, ale to on na oko dělá vždycky a pak v nestřeženém okamžiku provede útok "na jistotu". Hrozně ho ale prý zajímalo akvárium s malými kapříky, tam prý stál opřený tlapama a fascinovaně čučel jak puk Pak ho raděj odvedli, jeho výpad by byl asi nebezpečný. takhle mi jednou zaútočil na dřevěného nosorožce na okně, myslela jsem, že se vysype okno a v sedačce je lochna z těch jeho drápů. Naštěstí z toho byl jen otisk jeho zubu v nosorožci. No stupído..
No Nunda byl prý dnes už čtyřikrát ve skladu a vítá kompletně všechny a znova a znova a znova.. klasika

Cituška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:27
- Nahlásit

corleona
Artroza

můžu se zeptat, kolik máte doma celkem psů? (tedy fen i psů)

to abych měla čím argumentovat, až přivedu další...

kkathy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:32
- Nahlásit

Cituška
hihi, to je správný, taky doma argumentuju v tomhle směru Artrozou, Corleoneou, Blaženou, a Adou ...
Tom už je nahlodanej pořádně (aspoň na štěně po Agí ve vzdálený budoucnosti), ale rodiče pořád néééé ... takže se budem muset asi stěhovat

Cituška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:37
- Nahlásit

kkathy

manžel pořád říká, že jednoho krásnýho dne půjdu se všemi těmi psy, dneska ráno zakop o misku s vodou a nechtěl uznat, že je to jeho chyba, ale vlastně nás všechny hrozně miluje

Markét
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:37
- Nahlásit

corleona
Dovolila jsem si poslat ti na mail pár krásných snímků Ostravy...

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:43 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tak jsem právě měla tel.že musím ještě dnes dorazit na mimořádnou členskou schůzi
To jsem zase zvědavá kde se co sesra.. že to nemůže bejt o vejkendu.A znělo to hodně naléhavě.A psa prej sebou.To nechápu už vůbec.Tak se jdu trochu zkultůrnit a valím tam.

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:47
- Nahlásit

Ada
Tak to je divný!!Na schůzi se psem....A ještě ve čtvrtek...

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:49
- Nahlásit

Ada
vy mate dneska mimoradku v brne??

Cituška
jak se to vezme- na neco moc na neco malo

my mame 8 ( i se stenakama
2 psi a 2 feny ( ale jedna je takova polovicni

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:51
- Nahlásit

Cituška
kkathy
To já mám v tomto výhodu.Luky mě plně chápe a zatímco já bych se spokojila tak se 3 boxíkama,tak on minule přišel s tim,že by jich chtěl mít tolik,kolik budem schopni zvládnout a uživit
Takže se mám zřejmě na co těšitAkorát nevim,jak je chce nacpat všechny do postele...Ledaže bysme my šli spát na zem

kkathy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:54
- Nahlásit

jůůů, já už mám bulvární plátek, hurááá

ola
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:54
- Nahlásit

Teta
Co ti táta na to doma pak řekl?
Hulákal na mě, že si na vrátnici mysleli, že se na Mikuláše zatraceně šeredně vožral (taťoušek je abstinent )!

Jinak jsem grogy! Právě jsem přijela z Hradce. Všude lidí... ať mi někdo říká, že lidi nemají prachy. Ty plný koše tomu neodpovídaj!

Mimochodem - koupila jsem stromeček. Co, stromeček - kavkazkou jedličku! U pokladny jsem si při placení uvědomila, že tu jedli uřízli speciálně pro mě a co se ceny týče - patrně to byla jediná jedle v celým kavkazským národním parku...

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:55
- Nahlásit

Artroza
V Jihlavě.Ale neohlášenou.To je divné.Nebo možná jen potřebujou něco odhlasovat tak to obvolávaj.Já si každopádně beru štít kdyby chtěl zase přeceda házet talíře

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:58
- Nahlásit

kkathy
a já zase nic.Ach jo.To ho určitě dostanu až bůh ví kdy.

kkathy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:59
- Nahlásit

Krista
No ty se máš.Vy busete mít baráček...my zatim né, pak by už nebyl poblém.... on Tom nemá nic proti počtu psů, ale narozdíl ode mě má soudnost, že to tady s rodičema a Agátou je těžký samo o sobě...

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 15:03
- Nahlásit

kkathy
Už aby byl....Jo,s rodičema to známe.Je to těžký,takže hned jak to půjde,tak jdeme do svýho a co nejdřív po tom přibyde další plackoun

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 15:04
- Nahlásit

kkathy
A u nás mám soudnost jen já.Jinak by jsme těch psu měli už aspon 5.A starala bych se já.Cvičit 5 psu by se mi nechtělo.
Tak já valím na schůzu.Doufám že mi nechcou spapat psa když tak naléhali že i je mám vzít sebou.A projistotu sebou beru flašu rumu kdyby bylo nejhůř

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání