Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Michla
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:26
- Nahlásit

Ada
Manžel od paní má kruci dobrej vkus.....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:35
- Nahlásit

Michla
jo určitě, tak mi pak dejte vědět až to nebude aktuální.

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:39
- Nahlásit

Vcelka

jsou naprosto úžasný, u nás je to kvůli Pájovi nejfrekventovanější stránka

včera jsem potkala paní s 4měsíční anglickou stafbulkou, čokoládově hnědou a zkonstatovala jsem, že je to další plemeno, který si u nás doma umím představit

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:59
- Nahlásit

Cituška
Vcelka
Mimískové jsou úžasný, je to teď takovej pytel blech neposednej. Ale taky strašný pirani - jsou od nich dost slušně ohlodaná.
Je jim teď 6 týdnů, zítra jdeme na tetování. Ale už se to blíží až se mi rozprchnou, tak mi bude po nich moc smutno...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:00
- Nahlásit

Cituška
mně se tyhle bostonci moc líbí, ty bych si u nás taky dovedla představit. Jak už jsou takhle větší tak jsou krásný.
Nevíte někdo jestli už je má Stýnka všechny zadaný?
Anglická stafbulka? Jak to vypadá?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:04
- Nahlásit

Vcelka
jedna fenečka je ještě volná, ale nepovím teď přesně která, záleží jak se rozhodou zájemci o jednu fenečku.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:07
- Nahlásit

Stýnka
jo to je jedno která, ona se mně ptala švagrová jestli už je máte všechny zadaný. Oni maji staf.bulteriery stejně narozený jako jsou vaši bostonci, už je maji zadaný všechny.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:10
- Nahlásit

Stýnka
Štenici jsou fakt krásní.To musí bejt doma veselo

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:21
- Nahlásit

Teda nevím jak u Vás ale u nás to vypadá jek na jeře.Svítí sluníčko je teplo.A já nikam nemůžu

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:23
- Nahlásit

Vcelka
no on každou chvíli někdo volá, ale hlavně z ciziny. Zatím, kromě té fenky co zůstavá u nás, jdou všichni do ciziny a tak pořád doufám, že se ozve někdo od nás z čech, kdo by měl zájem o fenečku, aby mi zůstalo aspoň nějaké štěndo v Čechách. A tak cizince spíš nějak odsouvám a doufám.

articek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:30
- Nahlásit

Ada
No z okna sice jak na jaře, ale u nás byl ráno pěkný mráz.
četla jsem ale předpově´d na měsíc dopředu a furt má být přes den nad nulou

articek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:31
- Nahlásit

Stýnka
jak si dopadla tenkrát v tom Brodě?

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:34
- Nahlásit

articek
No to je přece jasné!
Jsem se konečně naučila lyžovat, tak sníh už nikdy nenapadne.
Já jsem prostě smolař.. Mít fabriku na klobouky, tak lidi se rodí bez hlav.

Vitej
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:41
- Nahlásit

Vcelka Ubytovaní jsou provizorně, potřeboval bych nějaké lepší ubytování, tak to tam prosím Vás zatím nechejte, i když se
asi nikdo neozve. Teď bych potřeboval vědět, kde kupujete koše, protože Ajax už mi udělal ostudu.

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:48
- Nahlásit

Stýnka
Jsou nádherní.Nejvíc se mi líbí fenka 3.Ta má úžasnej kukuč.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 14:03
- Nahlásit

Vitej
nechám to tam. S košema vám neporadim neb náš haf ho nevlastní.
Stýnka
tak snad se ještě někdo z Čech ozve, jsou to ňuňánci.

Naše pizda sousedka množí bez PP retrívry, první vrh jí něco vydělal tak si myslela jak na tom bude vydělávat, teď nechala fenu po třetí připustit, po druhý v tomto roce a maji 4 štěňata, a to byla naštvaná že maji jenom čtyři. No už je měli tenhle víkend k odběru a nikdo je nechce, tak sem zvědavá co s nima bude dělat. Dozvěděla jsem se že je snad ani nenechala očkovat, aby jí to moc nestálo. Sem pěkně nas*aná, je možný aby třeba náš pes i když je očkovaný od nich něco přes plot chytil kdyby dostali nějakou z nemocí co mívaji neočkovaný štěňata?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 14:07
- Nahlásit

Jsem si zase s prectenim teda dala
To je vzdycky prispevku!!!
My byli vcera na venceni s Bubakem a ty trdla zase radili jako blazni, tak jsme se bavili. Ale bylo to super. Akorat pri jednom hodu klacku, bitva o to kdo u nej bude prvni dopadla tak, ze Tina hodila slusnou hubu a pak chodila okolo Bubaka docela nas... Pak kdyz udelala svoji potrebu tak mela pod ocasem krev, tak nevim vubec z ceho. Jeji hromadku uz jsem na louce nenasla, tak doufam ze se treba tim padem jenom skrabla, ikdyz stejne budu asi muset davat bacha, jestli to nebylo ze stolice...to by asi nebylo moc dobre

Tommy Gun, jinak webova adresa nasi firmy je www.fbcvelvet.cz, tak muzes mrknout!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 14:09
- Nahlásit

Vcelka, tak to je pekna krava. Tyhle lidi totalne nesnasim!!!

articek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 14:24 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
tak to brzo sousedka pojede do výkupu štěňat v Pruhonicích

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 14:38
- Nahlásit

articek
no to mi ani neřikej já se s ní moc nebavim protože mně s timhle přístupem strašně se*e a asi bych se s ní zhádala. Ona ty štěňata už v prvnim měsíci vystrčila ven a má je přes den v kotci, ani se nedivim že je nikdo nechce protože jsou špinavý a asi i smradlaví, Zdeněk tuhle něco kopal před barákem a ta jejich fena prošla kolem něj a řikal že strašně smrdí.

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 14:47
- Nahlásit

Vcelka
Pak si takové štěně koupí takovej strejc,co jsme mu včera sešívali ruku.

articek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 14:51
- Nahlásit

Vcelka
Já jednou ten výkup viděla, protože ho dělali u Makra v Pruhonicích a já tam dělám. Přijel transit a postupně k němu chodili lidi se štěňatama, rovnou je strkali do kenelů a bylo to. Byl to hrozný pohled. Manža mi říkal, že to taky párkrát viděl, to zase když se sjížděli v Pruhonicích u Benzíny, ale tam je snad vyhodili.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 14:52
- Nahlásit

Lenda
no tak nějak. Doufám že jí toto, že je nemůže udat poučí a už do dalších nepude.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 14:54
- Nahlásit

articek
no to je hrozný, to mi radši ani nevyprávěj.

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 16:45
- Nahlásit

Tak dneska poprvé "chodili" po bedně, ještě občas upadnou, ale ty fenky už opravdu jdou, pejsek spíš skáče přískokem vpřed, asi fakt letos nic neupeču, neuklidím, vánoce přeložím na konec ledna, protože furt jen čumím na štěňata

articek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 16:59
- Nahlásit

Cituška
to je lepší než kino, plně tě chápu

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 17:38
- Nahlásit

all
držte mi pěsti koupila jsem čelovku, různý blikadla a vyrážíme s G. tahat na kole teda G. bude tahat, já se snad povezu
jo, tak to dopadá když není sníh a běžky leží na půdě!
jo apřišla jsem na to, že můžeme stopovat i po tmě! s čelovkou LED to jde v poho!

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 17:47
- Nahlásit

U nás se dnes slavilo: www.maximusdeus.cz/koki8.htm

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 17:48
- Nahlásit

Denisa

Já to vidím, jak blikáš po poli

Ale aspoň nemůže jít očima!

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 17:49
- Nahlásit

corleona

No to je bomba! Je z KFC nebo doma upečený?

super fotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání