Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 17:02
- Nahlásit

blažena
jo, to tak krásně fotí majitelka toho Lumpíka (wami), mám od ní na stránkách spoustu fotek
od štěňat se neznají, ale užívají si to spolu, při hraní jsou oba tak akční, že to vypadá, že se sežerou, ale to leda láskou Pravda cizí lidi odvádí své pejsky s tím, že pejsci se spolu perou, honem pryč...

zuby?! tak to já ještě nee, ale nos mi už trošku možná visí nakřivo neb kolikrát jsem dostala od G. direkt!

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 17:05
- Nahlásit

Denisa
Mě jednou při venčení povalila moje první boxerka, dostala jsem bombu do nosu až se mi zatmělo. Koukla jsem pak doma do zrcadla a nos do zatáčky!!!!!!!!!!!! Tak jsem udělala "křup" a vrátila ho do původní polohy. Nikdo mi to nevěřil!

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 17:09
- Nahlásit

Denisa
corleona
blažena

Já měla na výcvik kdysi boxerku Grétu a ta mi jednou při nácviku aportu skočila po čince tak, že mi cestou sebrala zlatou náušnici (protržený lalůček) a ta naušnice se už nikdy nenašla!

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 17:13
- Nahlásit

corleona
mno, mně ten můj taky už přijde vyglajdanej červená mi tekla mockrát, ale teda křup jsem nikdy dělat nemusela seš dobrá teda!!! no ženský od boxerů nemůžou být žádný citlivky že jo!

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 17:15
- Nahlásit

Cituška
taky dobrý!
tak náušnici sundala G. už jako 2měsíční kamošce co se mnou jela pro G. do Ungeltova! a mně je sundává normálně, jenže já je nemám napevno kvůli tomu.

no a kolikrát mě kde vyválela, že se divím, že zatím žádná zlomenina... jen vymknutej kotník.

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 18:01
- Nahlásit

no prostě jsme vostrý holky

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 18:04
- Nahlásit

blažena
Ystěéééééé!!!!
Já jako správná "psara" nosím gumaki, vaťak a mluvím basem..

Jo a v koutku mám startku bez filtru..

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 18:07
- Nahlásit

corleona

Ada
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 18:35
- Nahlásit

Ahoj všem.Tak jak to tu čtu tak jsme si asi baciláky poslali přes komp.Včera jsem byla na cvikoši, pečlivě se starala o štěniky a dnes celej den chrním s teplotou a navíc stuně i Kari.Tak se léčíme spolu a pojídáme zázračné kuličky.

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 18:41
- Nahlásit

Ada
tož bacilum smrt - a ať jste holky jako rys

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 18:42
- Nahlásit

corleona
"psara"

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 18:57
- Nahlásit

blažena
Čo smeješ? Tak se říká na ostravsku pejskařkám..

Ada
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:07
- Nahlásit

blažena
psara, to jsou názvy co?Kolikrát čučím co to je za řeč a ono to nářečí

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:20
- Nahlásit

corleona
jak jsem už psala výše - lingvista vopravdu nejsem
psara....
a jak se řekne pejskař - psarar???

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:21 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona Tommy Gun
u nás jsou huhuláci bohužel zaručeni

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:24
- Nahlásit

articek
kuš nestraš!!!!
a náhodou huhuláci jdou podle posledních průzkumů líp na odbyt než standardní nehuhuláci!!!
tož houby zle

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:28
- Nahlásit

blažena
já vím, nějak mě Artroza s tima huhulákama nakazaila, jestli maj být tak ať, ale aspoň ne celý vrh jak to měla Corleona
Je fakt, že huhuláky jsme měli vždycky jako první pryč, ale zájemce máme zatím samozřejmě na feny a barevné

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:29
- Nahlásit

blažena
Ty jo dneska konečně poslední výcvik, ale zlikvidovali jsme ti figuranta, má natažený sval

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:32
- Nahlásit

blažena
Pejskař nevím, to se neužívá..
Je to spíš takové hanlivé označení pro ženskou a znamená vesměs to, že je to obhroublá nedbající o sebe mužatka, co má doma navíc svinčík..
A pochází to z polštiny, tam zas říkají "psiara" (vyslovuj pšara).

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:32
- Nahlásit

blažena
Jsme dneska vzali matku aspoň na kukačku, chtěla s mladýma přes příkop a nějak jí to už neskáče tak aspoň se konala kladina a donesla my ke stojánku aporty, pak koukala po metrovce tak jsem jí radši zavřela, je blázen, ale to břicho jí pěkně tahá dolů

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:33 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

articek
Jaká by to byla zima bez huhuláků!!!!!

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:35
- Nahlásit

corleona
toto téma zatím vynecháme, mám z toho děs, když nejsou huhuláci venku tak je budem mít doma
Ale ty si neměla v tom poslední vrhu ani jednoho tak co se děsíš?

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:42
- Nahlásit

corleona
A otázka k dispozici huhuláků
Myslíš, že čím víc obílený krycí pes tím hůř nebo když už je obílenej tak je to jedno? A je třeba větší dispozice, když měl sourozence bílý nebo je to jedno?

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:42
- Nahlásit

articek
vy ste mi zinvalidnili Vašíka Kunclíka
no totok!!!

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:45
- Nahlásit

corleona
no tak "psary" my nejsme - jsme něžné žínky, kvásné, inteligentní - sledující poslední modní trendy, doma naklizeno, cukroví napečeno.....

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:49
- Nahlásit

articek
no Ivn, když čekala 12mimin, tak opravdu plouhala břicho v trávě - ale ona měla kočena dost krátký nožičky
na výcvik jsem ji už v 2. měsíci březosti radši nebrala - ale ona by radši cvičila než rodila - jo to byl čubík, vzpomínám na ni s úctou.....

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:58
- Nahlásit

articek
Čeče, těžko říct.. Můj závěr je, že genetika je sfiňa.. do toho nevlezeš. Můžem jenom teoretizovat..

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:59 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

blažena
bohužel ani nevím jak to celý dopadlo, ale když jsme odjížděli tak se dohadovalo, že to dodělá někdo jiný, prý natažený sval, dneska jsem ho litovala, zase bylo hodně lidí, budeme to muset nějak zredukovat, takhle to dál nejde

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:00 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
no to jsem se toho dozvěděla, plís tak jen teoreticky

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:04
- Nahlásit

blažena
no 12 mimin nás snad nečeká. Měla si tam huhuláky?
Já jsem jí chtěla udělat radost, aby nebyla jen na zahradě, protože když jí necháme doma a my jedem na trénink, tak je nešťasná

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání