| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 12:05
- Nahlásit
articek
Nic moc bližšího nevím, kdysi se mi to stalo u feny, je to náhlé odvápnění organismu následkem kojení, fena začne být neklidná, zalízat, dýchá, má třes a posléze zástavu srdce. Vyřeší to jedna jediná kalciovka a normálně se to nevrátí. Většinou to ale potká feny s větším počtem štěňat, i když já tehdy měla 5 a potkalo mě to.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 12:05
- Nahlásit
Blazena, tak to je super zprava o te umistene boxerce k tve zname. A navic ty reference mluvi za vse
Vcelka, jsem na to zrovna v tydnu myslela jak dopadli steniska od te cubinky, no snad je to moc nepostihne...
Ada nas kocour neumi nic, ale vyzirani masa z Tininy misky mu jde ale bravurne Si vzdycky rikam kdy se to moje zvire nas... a sezere ho. Ale zase kdyz nechce zrat tak neni nad to zavolat Kokeska, to ma najednou silenej hlad jak on prijde k misce
Ola, tak co divadlo Kuby ve skolce???
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 12:07 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
mám prostě prd zkušenosti , máš email
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 12:10
- Nahlásit
Paja s Tinou
Tak naše Aida kocoura k misce pustí nechá ho zežrat pár granulí a pak má smůlu.To už pak žere jen aida.Ale Fatty si od našich koček nachá líbit všechno.Kvído jí klído strčí hlavu do misky a žere snou.
blažena
Jo s tou boxindou je to super.Určitě to páníčce oplatí.Psi z útulku jsou hrozně vděčné zvířata.A umí to dát moc na jevo.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 12:16
- Nahlásit
articek
Už tam máš odpověď
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 12:25
- Nahlásit
Cituška
Koukala jsem na fotky. Na třetí fotce je štěndo s kupírovanýma ušima?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 12:36
- Nahlásit
Cituška
Štenici jsou fakt pěkní.A jsou to macci že?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 13:10
- Nahlásit
Lenda
Ada
to oni jen tak vypadají, naopak zas tak moc nepřibírají, podle tabulek
A ta kupíračka to je Kleopatra, zrovna zvedla hlavičku na cestě ke struku a takhle to dopadlo
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 14:46
- Nahlásit
vše přečteno, v hlavě guláš
Cituška
bobánci jsou boží, se těším až je pomuchlím... ale až budou mít ten měsíc aspoň jsi říkala, že jo...
Jo, včera jsem si říkala, jakou už mám uvědomnělou G. že na povel mi u odkládaček nechá být rukáv a vleze na povel místo bez boje o rukáv do odkládačky! Jenže víš jaká je tam tma, no vteřinu jsem byla pyšná a ve druhé vteřině se lekla s kým to G. v odkládačce bojuje a on to byl naštěstí jen druhej rukáv! Tak jsem nesla nazpět 2 a holčina mi pak říká, že její fena si spletla odkládačku a hodila ho k nám a ona ho zapomněla sebrat. Takže PROTO byla G. ochotná pustit rukávek, že uvnitř jí čekal další! Jsem já to ale naivka co?!
blažena
paráda s tou boxerkou!!!
všem
pěkný víkendík!
Dnes jdu mega zapařit, tak jsem zvědavá jak zítra dolezu na cvikoš, už se vidím...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 14:56
- Nahlásit
Tak my byly na dvouhodinove porade a uplne jste me potesili ze se tu toho tolik neudalo...to snad ani neni mozny
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 14:57
- Nahlásit
Denis,
tak peknou parbu
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 15:08
- Nahlásit
Denisa
Jo Giordika to s Tebou umí, ale někdy je hezký se nechat ukolébat.
Tak hezký večer!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 15:22
- Nahlásit
Já jdu na besídku,ale je mi blbě.Bolí mě v krku.Ach jo.To si to asi moc neužiju.A ke všemu tenhle víkend sloužím,tak se můžu tak těšit na pondělí.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 15:24
- Nahlásit
Dík za gratulace ku krytí..
Doufám, že z toho něco bude a neucpem stránky bílým boxerům.. toho se bojim bojim
Taky pokud se Viktorka neztratila, protože dnes ji měl osobně venčit starý pán Izquierdo.. Tom šel na obhlídku města, naposled mi psal, že je v Pradu a stojí před obrazy Tiziana. No ale vlastně pokud je Iquierdo zvyklý na Ferrariho, což je magor na entou, tak nějaká bláznivá Viktorka pro něj bude slabý odvar. To bylo taky to, co mě na tom psovi v Poznani upoutalo - až vražedný temperament..
ola
Co besídka? Jsem si na to dnes v buse vzpomněla a na to, jak jsem vždycky taky bulela, když můj trpaslík něco přednášel a bulela jsem i teď v tom buse. Asi přechod..
Ada
Ano, ano, takové příběhy mám ráda.. Trapasy se psy a když já nejsem aktérem
Artroza
Teta
Jaký podroušený stav, jaká kocovina????
To jste si mě s někým spletly, já su přece téměř abstinent!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 16:24 - Změnil/a: ola
- Nahlásit
Besídka byla super! Kuba zahrál čerta skvěle! V bílé košilce s parádní vestičkou mu to děsně seklo. Učitelka mu zamounila tváře uhlím a na hlavu dala dva červené růžky. Tančil s Káčou, načež když Káča odrecitovala svou pasáž, kde mu okatě nabídla sňatek, tak můj drahoušek s precizním přednesem zabékal : "Blé, blé, blé, radši půjdu do nebééé...!" Moje oko se zalilo slzou hrdé matky, a aby to nevypadalo trapně, tak jsem stojíc nad klíckou se "školkovým" zakrslým králíčkem zašeptala : "Ku*va ten králík tu smrdí... až mi slzí oči!" Fakt jsem si to užila.
corleona
Já si zase dnes vzpomněla na tebe (charašó gavaríš pa rúsky ). Dostali jsme na obhajobu Ukrajince, jež se domníval, že zbohatne, když dá tuzemskému hošíkovi přes držku a sebere mu 200,- Kč... Poslouchala jsem celý den lámanou ruštinu a smála se, když moje kolegyně ve stylu - hovoř hódně nahlas a pomalu, přecházela z češtiny plynule do polštiny, ruštiny, ukrajinštini a semo tamo i do čínštiny...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 16:48
- Nahlásit
ola
no celý den jsi mi tady děvče chyběla - já se nad tvými příspěvky dycky tak nasměju
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 16:56
- Nahlásit
Presne tak Oly prispevek opet nema chybu...jak ty to jen delas Ale kralickovi si moc dobrou reputaci neudelala
Jsem se zase paradne pobavila...jeste tak pul hodky a muzu jit uz taky domu...
Jo jsem se vam ani nepochlubila. Tvorila jsem PF pro veteranklub a vzhledem k tomu ze jsem fotila skupinu lidi ja a tudiz tam nebyla, nedalo mi to a cela jsem se tam dodelala a kdyz uz ja tam nemohla chybet i Tina ze Takze ted jsme v popredi pekne obe dve
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 17:01
- Nahlásit
ola
Paja s Tinou
To já většinou dělám opačně. Sebe se kolikrát snažím z fotky odpreparovat
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 17:37
- Nahlásit
Ahojky Všem
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 17:49
- Nahlásit
Má tu někdo zkušenost s falešnou březostí ???
už to trvá 5 týdnu (
byly jsme u vet. dostala kapičky mastičku vyplácla jsem raneček .. ) kapičky pomohly brala je 7 dní. Uběhnul týden a faleška zase najíždí ((.
Hračky nemá , vody málo jídla středně, pohybu hodně a pořád stejný (
Vet. říkal že je načase jí nechat na krýt. To je další problém pořád jsem odkládala (ZCH) a teď nám hrozí že žádné štěnda nebudou (
Pokud se nám nepovede udělat ZCh dřív než začne hárat máme to zkusit na podzim a pak by jí nechal prý radši vykastrovat :"o( ve 4letech první štěnda je už dost riskantní říkal vet.
Muže mi někdo poradit nebo mě uklidnit/na prdnout přivítám všecky vaše názory.
Děkuji Markéta
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 18:07
- Nahlásit
Kulajda
Já bych to tak tragicky neviděla..
Sama jsem první fenu kryla poprvé v třech a půl letech a vše bylo v pohodě, měla sedm štěňat.
Jestli má teď falešku, tak ti bude hárat cca za necelý půlrok, takže na jaře bys ZCH mohla v poho stihnout..
Klííííííd
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 18:59 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
kdy se ti vrátí? To budete i překrývat?
Kulajda
Faleška je ukrutná my jí máme po každém hárání ( a to máme dva vrhy za sebou), chce to min. dva dny bez jídla, občas housku a minimum vody, chladit cecky, ve čtyřech letech je to tak normál na krytí, k nám jezdí i starší feny, ale asi každý porod může být riziko
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 19:10
- Nahlásit
articek
Jo, překrývá zítra, domů letí až v neděli..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 19:24
- Nahlásit
corleona
to má i s dovčou
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 19:29
- Nahlásit
blažena
Paja s Tinou
corleona
Jen se smějte děvčata. Možná to byl jeden z mých posledních příspěvků...
Snažily jsme se dorazivší ukrajinské matičce Sergejově vymluvit, že její holohlavý, potetovaný drahoušek asi nebude tak svatý, jak si myslí! Přijel i bratr Vasyl. (fakt s Y) Mno, když už ta rušitna zněla kanclem fakt dlouho, tak kolegyně povídá :" Nu... Vásyl..!" A já zblblá z těch dětských DVD bezrozmyslu povídám : "Nu... pagadí!"
Tuším, že mi ruská mafie pošle mrtvýho krtka v krabici, nebo co to posílají předem odsouzeným na smrt!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 19:35
- Nahlásit
ola
Ty si zahráváš, teda..
articek
To jo, teda.. Škoda, že ta Viktora začla hárat v tak blbou dobu a ne později. Já jsem se do toho Madridu TAK těšila!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 19:40
- Nahlásit
ola
my tě nedáme - neboj
a teď krtka neseženou a bez něj to fakt nejde
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 21:43
- Nahlásit
Jsem zpět! A začněme pěkně zostra!
Chlápek v nóbl restauraci potřebuje na toaletu.
Na pánech je bohužel obsazeno. Už to nemůže vydržet a tak nakoukne na dámy.
Tam nikdo,tak hups tam. Libuje si, že jsou to krásné toalety a jak tak sedí, vidí tři knoflíky.
Říká si pro sebe, že tohle na pánech nemají, co to asi může být?
Na prvním je "TV" - "že by televize?"
Obrazovku nevidí. "Nevadí, zkusím to."
Zmáčkne knoflík a teplá voda mu omyje přirození.
Hmmmm, skvělé, to musíme na pánech taky prosadit.
Na druhém knoflíku je "HV" - "že by horká voda? Tak to vyzkouším."
Zmáčkne a osuší ho horký vzduch.
"Hmmmm, to si taky musíme pořídit," Strašně si libuje.
Na poslednim knofliku je"AOT" - "co by to mohlo být? Tak to vyzkouším!!!"
Zmáčkne knoflík a najednou se mu zatmí před očima a vzbudí se až na jednotce inzenzivní péče, kde mu orosené čelo utírá sestřička a ptá se ho:
"Pane, co jste prosím vás dělal?!"
"No, já nevím, byl jsem na záchodě - dámském, byly tam tři knoflíky, tak jsem je zkoušel.
"A vy jste zmáčkl i ten poslední?" ptá se zděšeně sestřička.
No, asi ano, už si nic nepamatuju, co to bylo zač?!
"Pane, "AOT" je automatický odstraňovač tampónů.
Penis máte pod polštářem."
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 22:34
- Nahlásit
Tommy Gun
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 22:38
- Nahlásit
Tommy Gun
PS: chci Ti jen napsat, že teprve před půl hodinou jsem si přečetla zpravodaj. A poněvadž mi to furt i po nainstalování fontů celého světa, včetně korejštiny nešlo, tak jsem to musela importovat v corelu z pdf do eps a v tom corelu si to zvětšit a jakž takž to šlo přečíst. Sice jsem měla kostičkovaně hranaté písmenka, ale rozhovor se Sandrem jsem hbitě přelouskala
|