| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:54
- Nahlásit
Tommy Gun
Ale mě to taky zajímalo, je to naše ségra
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:55
- Nahlásit
articek
Na cizí.Doma mám zatím jen peška,mám si pořídit ještě něco?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:57
- Nahlásit
articek
.... jasně. Já vím, že je to Vaše segra!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:58
- Nahlásit
Lenda
Ne ale možná bych zkusila toho peška co máš doma vzít na cvičák aby se s ní o něj figurant tahal ( pokud ho drží tobě)
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:01
- Nahlásit
articek
Tak to zkusím a uvidíme.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:01
- Nahlásit
Tommy Gun
o Ivn už ani neuslyšíš - je dobře "ukrytá" v Praze u starší paní, která ji má jen jako společníka....
stýská se mi po ní, tenkrát jsem ale byla v takové situaci, že jsem musela redukovat smečku - měla jsem báječnou dceru po Ivn - ale příroda mi ji nedopřála....,teď 7.prosince to byl rok co jsem Lauru pochovala - není dne abych na ni nevzpoměla....
Ivn měla naprosto mimořádnou povahu, kterou i dokázala předat, bohužel mi po ní nic nezůstalo
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:05
- Nahlásit
blažena
... vím, vím psala jsi o její povaze. Škoda!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:08
- Nahlásit
Lenda
tak asi je třeba trošku nejistá ve vztahu k těm figurantům, to zas není tak neobvyklý, třeba jí bude stačit dodat sebedůvěra a asi to nebude rozenej tvrďák, ale já bych začla otužováním při přetahování u sebe, aby ustála čím dál víc věcí...
prostě kdyby se vám podařilo dostat do ní, že ona je KING a ona vždy vyhrává, ona je nejlepší! a jeslti je aspoň trošku bojovnice, tak by to mělo jít...
blažena
no jo
ale jinak máš ještě jednunc dcerunku, myslím, že ta se Ívn mimořádně povedla neb každý den s ní je mimořádně mimořádný a jsem z ní nejen já furt mimo!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:18
- Nahlásit
Denisa
já vím, já vím - vždyť jste taky moje jediné želízko v ohni
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:19
- Nahlásit
Denisa
Ona vyhrává už rok a do toho Kinga má hodně daleko. Ale bojovnice by z ní možná mohla bejt.Možná bude dobrý zkusit někoho úplně cizího.Úkol na rok 2007=kousat!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:26
- Nahlásit
Lenda
Přiložím polínko,
dělá se to dnes už jen málo a spíš vyjímečně, ale pro tyto psy bývala moc dobrá kruhovka nebo ulička a u nás figurant, když je na tom pes takhle, tak se k tomu vrací. A u štěňat to děláme pravidelně a bouchnou si i košem do chlapa a ta konkurence jiných psů (psa) dělá divy. Jen tip, taky bych to musela vidět...
Dobrou všem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 23:07
- Nahlásit
Cituška
Taky na táboře děláme uličku.Pro pejsany je to super.Zvednou si sebevědomí a vydráždí se.Super věc.S Aidou na nu nechodím ona to nepotřebuje.Vidí rukáv a je vybuzená až až.Je to děsnej bombardák.Někdy si mi zdá že je temperamentní až moc.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 05:42
- Nahlásit
Tak ve čt sem zase zavítám. Čágo.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:17
- Nahlásit
no gde sou, gde sou všicí
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:22
- Nahlásit
blažena
Asi už musí pracovat.Já za chvilku pádím na kosmetiku.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:24
- Nahlásit
Cituška
Kruhovku děláme každý cvičák.Všici okolo štěkají,jsou nabuzení a ona čučí,kde má pánička,kdo kam jde a když k ní jde figurant,tak teprve trochu reaguje.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:26
- Nahlásit
blažena
Já už su tu, houna mám vykydaný, kotce vystříkaný, jdu snídat a pak léčit chorobu..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:28
- Nahlásit
Lenda
Možná by to chtělo tábor. Není boha, aby za ten týden kousání se jí to nedostalo pod kůži..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:31
- Nahlásit
corleona
Taky o něm uvažuju.Letos jsem nemohla,ale příští rok asi budu muset,abych ji někdy uchovnila.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:33
- Nahlásit
Lenda
Aha, tak to je záhada. Ale je fakt, že by to chtělo brát na kousání věc, o kterou se s tebou tahá a začít s tím. Jinak známá měla erdela úplně stejnýho, nebál se, jen prostě nechtěl, nechápal, proč by měl kousat.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:35
- Nahlásit
To mám zase po ránu radost. Jak byla na boxerech v nouzi boxerka z Ostravy tak mi přišel mejl o nového páníčka, tady se můžete podívat co mi napsal a na fotky jak se zabydlela.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:37
- Nahlásit
Vcelka
sqelá zpráva!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:38
- Nahlásit
Cituška
Ona je tak strašně hodná,že kdyby k nám přišel zloděj,tak by si mohl vzít co chce a jako prémii možná i jí.
Ona vlastně ani neumí nehlídát.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:42
- Nahlásit
Vcelka
Ten člověk je borec.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:57 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Lenda
Nunda kdyby uměl, tak uvaří i kafe.. Nebo by dotyčného zloděje ochrchlal a ten by z toho smradu pošel. Ale naopak třeba Queros je strašná kurva (sorry, nenašla jsem výstižnějí ekvivalent). Stačí, že někdo prochází kolem plotu a on vyskakuje a je slyšet cvakání zubů.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:03
- Nahlásit
Vcelka
báječná zpráva
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:04
- Nahlásit
Lenda
corleona
ja su v práci, ale jen na skok, pofackuju nejhorší bacily a hurá dom a píčit cukrátka
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:07
- Nahlásit
Lenda
hm, to je divný... takhle podle popisu mi přijde, že je jí to spíš šumák anebo se možná bojí jít do kontaktu...
hele, ale to se nevylučuje, že je hodná s tím, že by měla kousat... Giordi je tvrďák obranář, ale jinak oslintávač, taky vůbec nehlídá, naopak vítá každýho cizího až moc, je to vlezdoprdelka až mě to sejří... navíc je to městskej pes, takže je až presocializovaná vůči lidem
ale hlavní je, že jestli je to tam u vás furt stejný, tak by to chtělo změnu a jet na jinýho figoše co vám řekne...
Vcelka
to je parádní!!! dobří lidi ještě nevymřeli zdá se!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:08
- Nahlásit
Lenda
tábor je skvělá věc, esli ten nepomůže tak už nic.....
no ale ZCH by možná udělala i bez kousání - kdyby se chovala sebevědomě při měření a vážení, na kolíku....a při přepadu z makety ukázala "zdvořilý nezájem" - možná by to na "7" stačilo.... teda dříve jo, jak dnes, nevím
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:10
- Nahlásit
blažena
taky asi jak u koho...
teď co jsem viděla 7, tak normálka kousli, akorát pak pustili a poskakovali kolem, takže docela asi přísný...nevím...
|