Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:09
- Nahlásit

articek
Já fakt nevím.. jen teoreticky bych řekla, že když jsou oba dost obílení, tak tam bílí hrozí víc. Já mám ale mizivé zkušenosti s chovem, takže..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:10
- Nahlásit

blažena
Ívn už není?! Jak je to dlouho. Na co ti odešla? Jednou jsem ji s tebou viděl.

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:18
- Nahlásit

Tommy Gun
kufa ja neumim hrvatski, comi topišeš?
Mi to bude muset Albi přetranslejtit a zas se bude ptát..

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:24
- Nahlásit

blažena
no jo ona už není? To jsem ani nevěděla, že jste měli tolik mimin. Doufám, že se tam ta dipozice nějak geneticky objevuje a mě jebne. To aby jsme tu porodní bednu zvětšili

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:45
- Nahlásit

Tommy Gun
articek
naše mamča je myslím akorát na jinším... ne už v Ungeltově. to tady jednou blažena psala...
blažena
to se teda mám na co těšit, jeslti se ty dispozice dědí jestli tak nějak okolo tolika kousků... a že by s břuchem šla G. radši do figuranta nebo na coursing - to si živě dovedu už teď představit, no těpic! (a G. má nožky docela dlouhý, to se jí to bude pěkně nosit )

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:51
- Nahlásit

Denisa
já vím, že něco psala, ale lekla jsem se , že se něco změnilo

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:54
- Nahlásit

Denisa
No já taky Irisu dneska přemluvala, že kousání dneska prostě pro ní není, tak koukala aspoň při venčení na obrany za plotem.
Jsou to bláznivky

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:10
- Nahlásit

articek
Není to nadšení pro kousání nakažlivé-my by jsme se rády nechaly nakazit.I když v podvečer jsme operovali pokousaného chlápka vlastním zlatým retrívrem a to dost.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:17
- Nahlásit

articek
snad se nic nezměnilo
já bych řekla, že magorky
to co vyváděla např. dnes G. na coursingu, zas tam byla za největšího pošuka, jsem se bála, že se tam zpřeráží o ploty a překážky co tam schválně byli na trase... ostatní psi jsou na sebe opatrní, tady to moje torpédo jde vším SKRZ!
Lenda
vlastním zlatým retrívrem ... to je síla! taková rasa, že? kam ten chov nebo ti majitelé dospěli!!! to už se musela stát sakra chyba teda!

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:17
- Nahlásit

Lenda

Retrívrem? Proboha, co tomu nebohému pejskovi ten chlap udělal?

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:20
- Nahlásit

Lenda
no ty máš teda příhody a to ještě nebyl silvestr. No radši bych byla, kdyby se Irisa trochu uklidnila, i když z těch třech březostí na sebe dává největšího bacha. Ráda bych ti to poslala přes internet, kdyby to šlo nebo aspoň poradila. Možná se jet podívat na jiného figuranta, pak by si mohla srovnat. Na některých cvičákách je názor, že je to jen boxer ať si ždibne a jde pryč tomu stačí. Mám dojem, že Denisa navrhovala Glisníka, to je prostě pan figurant a určitě by ti poradil

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:24
- Nahlásit

articek
Lenda
Taky si myslím, že bys to měla zkusit jinde. Někde přistupují k boxerům s despektem a pokud to není odjištěný granát, tak se mu už z principu nechtějí věnovat.. To by musela být totálně a úplně laxní nebo extrémně bázlivá, aby byla úplně k ničemu. A viděla jsem ji na výstavě, chovala se naprosto normálně a temperamentně.

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:25
- Nahlásit

Denisa
No mluvila jsem jednou s paní z výcvikového střediska vodících psů v Praze a už mají problémy při výběru štěňat pro tuhle práci. Po některých psech už nesmí vůbec brát.
Magorky to jsou pořádný, já už Irise ani moc neházím balonky,protože to je případ kdy jdou štěňata stranou.

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:29
- Nahlásit

corleona
Někde přistupují k boxerům s despektem a pokud to není odjištěný granát, tak se mu už z principu nechtějí věnovat .. to máš pravdu, názory ovčáčkářů tipu ,,až budu chtít být mistrem pořídim si boxera,, na to jsem fakt alergická

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:30
- Nahlásit

Denisa
Cituška
Co mu udělal netuším.Raději jsem se neptala a navíc tam se mnou byli samí antipejskaři a hned se do mě naváželi.Ale ruku měl několikrát prokousnutou,tak musel psa pořádně naštvat.

articek
On mě cvičí výcvikář od naší pobočky a ten to s ní docela umí,ale pokaždé se jí nevěnuje.Tady v okolí je to na cvičení nějaký divný,ale asi se ještě pozeptám.

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:33 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Lenda
Asi si to psala v jaké že si pobočce? Bohužel ne každý výcvikář si tu funkci zaslouží a má na ní potřebnou kvalifikaci. Zkus to jinde a srovnej to

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:33
- Nahlásit

corleona
Temperamentní je strašně,všechno ji strašně baví.Na cvičáku jsme takoví komici.Mám pocit,že to prostě nepochopila.Prostě ji je divný,že má být na někoho zlá.

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:36
- Nahlásit

Cvičit s námi chodí ještě tři boxíci a všichni koušou super.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:37
- Nahlásit

Lenda
articek
hm, to sice je, ale nezdá se mi, že by moc chtěl dělat se psama co nechcou kousat nebo problémovýma... No ale aspoň řekne rovnou a natvrdo co asi ten kterej pes - na co má, na co ne... nevím to už jsou lidi v jiné lize... spíš bych doporučovala někoho kdo je ochotný si se psem dost pohrát, některý figuranty to baví dělat takový psy, jiným takoví nestojí ani za řeč...
pár psů co nechtěli kousat jsem už taky viděla rozkousávat, buď na to šli figuranti přes zlobu vyloženě, což asi bys u Brauny nechtěla, no anebo je to asi běh na dlouho trať, blbnout s ní, je to těžká práce prý...
Lenda
a jaká je když s ní blbneš ty, drží a tahá se s tebou o pešek nebo něco takovýho?! je aspoň trochu kořistnická?

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:39
- Nahlásit

articek
Ve východočeské.Asi budu muset,protože bych ji ráda uchovnila a tohle mě fakt štve.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:40
- Nahlásit

Lenda
má být na někoho zlá.
... ale to nemusí být na někoho zlá... v tom má být radost, že si uloví kořist a pak se jde klidně s figurantem pomazlit, pokud je mazlící týpek

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:42
- Nahlásit

Lenda
Kdyby byla bázlivá to bych pochopila, ale takhle? Su z toho blázen. Ale museli by jsme to vidět s manžou, poslušnost se dá poradit přes net, stopy taky, ale tohle prostě nejde. Možná jí přivázat a dráždit ať se na pár obran podívá a bez kousnutí zavřít. Nevzdávej to!!!!

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:43
- Nahlásit

Denisa
Se mnou se přetahuje.To jí baví,pořád mi něco nosí a chce se o to tahat.Do peška ji to chvilku trvá než se zakousne a pak se o něj tahá.

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:45
- Nahlásit

Denisa
Oni se s ní právě mazlí a když na ní zvýší hlas,tak jí to neleze do hlavy,co se stalo.Jinak hadr ulovit umí.

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:48
- Nahlásit

Denisa
Asi máš pravdu, byl to s Glisníkem nápad, asi by to chtělo figuranta hodně trpělivého. Znám dva takový figuranty, ale směr Praha

Lenda
Ona opravdu nemusí být zlá, kouše na rukáv a děláme sportovní kynologii. Při jedné chovnosti chtěl dokonce rozhodčí aby figurant sundal rukáv a šel psa pohladit ( když se rozhodoval mezi 5 v povaze ). Denisa v tomhle má pravdu!!!!!

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:49
- Nahlásit

articek
ne, ne Ivn je a daří se jí báječně, jen už není u mne
u mne měla štínka 2x, v 1.vrhu bylo z 12 štěňat 1 huhulák, podruhé měla 9 štěňat, a z toho bylo huhuláků 5, takže to tam také vedla, hodně záleželo na výběru krycího pejska.....

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:50
- Nahlásit

Lenda
A chodíš s tou věcí co se s tebou o to tahá doma na obrany? nebo koušete na cizí věci?

articek
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:51
- Nahlásit

blažena
ne, ne Ivn je a daří se jí báječně, to se mi ulevilo
12 štěňat 1 huhulák, podruhé měla 9 štěňat, a z toho bylo huhuláků 5 to se mi přitížilo

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:51 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena
..... na Ívn jsem se ptal já, protože už jsem o ní dlouho neslyšel ...

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:53
- Nahlásit

articek
To je spíš moje přirovnání.Hodná-vrtí ocasem/celým tělem/ a zlá vrčí,štěká.Myslím,že prostě nechápe,co má dělat a jestli to někdy pochopí,tak jí to bude strašně bavit.

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání