| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 17:58
- Nahlásit
Cituška
dycinky Tesco.. to už je taková tradyc
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:02
- Nahlásit
corleona
Gratuluju!
Ale zároveň se podivuju, že všichni vaši psi na narozkových fotkách na to kuře tak zvláštně koulí oko, jako by nevěděli, co s tím? A mimochodem - svíčku si sfouknou sami?
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:06
- Nahlásit
corleona
To bych si tež dala říct. Dobrý
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:09
- Nahlásit
Týýý woe, jste snad nezaměstnaný,nebo co? Konečně jsem to přelouskala.. a pochopitelně si nevzpomínám, na co jsem chtěla reagovat!
Každopádně děkuji Včelce za tu umístěnou ostravskou boxerku! Super práce!
corleona
Gratulujeme Kokimu a posíláme jednoho šprotového hubana. Fee slupla plechovku šprotů a krká mi tu do xichtu!
pro chovatelky
Hele, se mi zdá, že ten Yéké ty povahy tlačí dost do flegmoušů, že jo? To si ještě teda můžu medit k naší 6! (Psala mi chovatelka, od níž mám Fee a čuba z předchozího vrhu - taky s Yékem, kterou si nechala, to je prý blůma blůmovitá a navíc má spondy 3!)
Jo, ještě - vy, kteří bydlíte v Praze. Upřímně vás obdivuju, protože já bych se tam zcvokla. Byli jsme s klukama v sobotu na výletě (jakože staromák, orloj, pečený kaštany, smrdutej osel, megakoule na stromě atd.) a vím 100%, že bych tam nemohla bydlet. Metro ucpaný (naši kluci letěli letadlem několikrát, ale metrem ještě nejeli! ), okolo staromáku kýč vedle kýče, lidi protivný... Prostě jednou za rok, kvůli dětem! Jinak snad jedině do IKEI a hurá zpátky domů!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:13 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
ola
Díky za obdiv
Já ještě ke všemu pracuji přímo v centru
Časem, když potřebuješ v centru něco zařídit, tak se Pražák naučí tvářit na turisty nepříjemně a lokty je nenápadně i nápadně odstrkovat
Corleona
Van harte gefeliciteerd!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:17
- Nahlásit
Markét
My na ně řvem "Nesmíš!!!!!" Zkrátka moc hezké narozeniny
Dneska jsme chtěli fotit dýl, ale Koki urval křídlo a zdrhnul ze židle.. Naštěstí jedna fotka se mi povedla, tak jsme ho nemuseli honit zpátky.
Pak to celé kuře (ale už obrané) dostane oslavenec do misky. Zbytek smečky se pak podělí o druhé zakoupené kuře. Protože jsme si říkali, že by jim ten oslavenec voněl a jim to bylo líto. Mimochodem, měla jsem taky kousek
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:19
- Nahlásit
Teta
Fujtajxl.. Co to je za čarodějnickou formuli, Saxano?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:19
- Nahlásit
corleona
gratulace
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:20
- Nahlásit
corleona
Hele, největší čarodejnice tady jses ty. Ty nejlíp ovládáš moderní koště = mop
To je gratulace Kokinovi!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:22
- Nahlásit
ola
kýč vedle kýče máš na mysli ty přepěkné malované korbely a matrjošky? Taky jsme se málem poblili..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:26 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Moc díky za gratulace!!!
Dnes jsme se zděsili, že už máme doma veterána! No a pak nám najednou zestárnou Nunyk, Max a Kerda, všichni mají 6 let. Tři staří dědci v baráku..
Jo a jinak: Není nad to, vyjet si o předvánočních nákupech do centra 4 miliónového Madridu. Tomovi to jaksi nedošlo, že jsou vánoce a doma mi říkal, že víc lidí v ulicích viděl už jen v Honkongu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:27 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
corleona
Tak to vše nej nej nej
Co na něj říkáte?Je to ten Warrior dei Contturioni
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:36
- Nahlásit
Ada
Má skvělé fotky, chtěla jsem ho vidět v Lisabonu a následovalo velké zklamání. Drobný pes, vzadu strmý, nevybarvené víčko..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:37
- Nahlásit
corleona
zase nevybarvené víčko? to se to nějak množí a takový žampion aspoň na fotce
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:40
- Nahlásit
corleona
A mě se tak líbil.No ale fotky jsou jen fotky.A to nevybarvené víčko Ach jo.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:55
- Nahlásit
Corleona
Tak zjišťuji že asi pěkně stárnu. Jsem teď vylezla ze sprchy a měla tam puštěné rádio. Jsem si při utírání, krémování atd. tak zapařila/zatančila na Káju a jeho trezor ocelový, až jsem se sama lekla
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:59
- Nahlásit
Teta
A co záda? Už je to lepší?
U nás to vypadá s víčky nadějně, fenky obě vybarvené a u pejska vzhledem k jeho temperamentu nějak nemůžu najít oko
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 19:11
- Nahlásit
Teta
Tak to je definitivní konec. To už Ti jen zbývá vzít papundeklovou ceduli, na ni napsat "KAREL GOTT FOR PRESIDENT" a vyjít s tím do ulic
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 19:18
- Nahlásit
corleona
malované korbely a matrjošky
Jo, jo, taky gumové xichty kohokoliv za 990,- Kč , hnusný sklo roztodivných tvarů, český granáty stylizovaný jako Venušiny koule...
Můj choť měl z celý Prahy největší radost, když se stánkařka sekla a u dvou čajů á 40,- Kč mu počítala cenu celkem 30,- Kč.
Mě ovšem dojal náš Jakoubek, když viděl žebráky a já mu vysvětlila, že někdy ty lidi za to ani nemůžou, prostě jim nepřeje osud atd. Když ho pak vzal Zdeněk nic netuše do náruče, tak náš drahoušek pravil : "Tatínku, já bych vzal všechny ty bezdomovce k nám domů..." Zdeněk se s krvelačným pohledem otočil na mne a povídá : "Celá maminka..."
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 19:19
- Nahlásit
Teta
Pokud tvůj taneční záklon byl alá Eva Holubová v Pelíšcích, tak to s tvýma zádama nebude až tak hrozný?!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 19:47
- Nahlásit
ola
Hodnej Jakoubek, na dálku s ním sympatizuji, ale loni jsme měli dobrý úmysl dát nějaké věci do armády spásy tady v Brně a oni nás s tím vyhodili, že to není dost na úrovni.
Pak má člověk dělat dobrý skutek
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 19:52
- Nahlásit
Cituška
Takže příště do Armády spásy jedině s plazmovou TV
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 19:53
- Nahlásit
Tak jsem to nevydržela a šla s kámoškou venčit přišerky.3li jsme do lesa k lesu a zvěř vypustili.Když si nás nějakou dobu nevšímali schovali jsme se jim.až si toho všimli začala pátrací akce.Našli nás.Tak jsme si je odchytili a já zistila že Aida chybí.Hledali jsme jí, volali na ní a nic.Jako byse do země propadla.A já vyděšená co sní je jsem běžela domů pro baterku.Doběhnu skoro k baráku a ta mrška si tam sedí u dveří a čeká až se někdo oběví.Pekně mě doběhla
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 20:06
- Nahlásit
corleona
co říkáš na vaše mimi v Comiboxu?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 20:11
- Nahlásit
Nevím jak u vás, ale jak tak koukám na střechu sousedovic chatrče, tak začíná přituhovat. Oni snad budou mít tentokrát meteorologové s tím varováním pravdu. To chci vidět zítra ten šustot po ledovce...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 20:39
- Nahlásit
ola
u nás též namrzlo
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 20:48
- Nahlásit
articek
tak Brno je zatím dobrý, tedy bylo před hodinou, co bude, až vylezu po Superstar venčit, to se uvidí...
Co dělá mamka?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 20:49
- Nahlásit
Než to vše přelouskám, tak už nevím, co jsem chtěla....
Ada
Tak vám v únoru konkurenci dělat nebudeme , příjdeme s Allis jen na kuk.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 21:07
- Nahlásit
ola
Hele, se mi zdá, že ten Yéké ty povahy tlačí dost do flegmoušů, že jo?
No, já jsem to nevěděla, ale potvrdila mi to jedna chovatelka z Prahy, která zná pár jeho potomků.
Ta "naše" čuba je toho zářným příkladem. Je na ni fakt tristní pohled. Ať jde o kousnutí nebo když na figurant zkouší nápřah - nic. Prostě nic! Jinak je velmi milá, mazlivá, přítulná, běhavá....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 21:18
- Nahlásit
Záda střídavě oblačno. Přes víkend už to bylo skoro pryč a dnes ráno vstanu a ono se to vrátilo. Esli to nebude nějaká alergie na práci?
Záda, nezáda, na Káju jsem musela tančit, právě při představě Holubové
Corleona
Eště sem nebyla v Gottlandu! Pak až budu chodit s tou cedulí!
|