| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:41
- Nahlásit
PS: Kraslice míváme normální, bez boxerů. Ale můžete se inspirovat!!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:47
- Nahlásit
corleona
prosím dva ty "beránky" Artroza
kdy tak začínají štěníci chodit? Už si to nepamatuju (po 15ti letech si nepamatuju nic )
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:58
- Nahlásit
Cituška
to taky zalezi na vrhu....nektery jsou sikovnejsi a zacinaji se stavet treba jen na predni jak otevrou oci... a taky jsme meli tlustocha, kterej jen lezel a cpal se a cpal se a cpal se a nechodil
co delaj mimca???
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:02
- Nahlásit
corleona
obavam se, ze v lednu VUBEC nemame cas a ROZHODNE nemuzeme hlidat ZADNEHO psa...je mi to fakt hrozne lito.....
zkouselas nejakej hotel pro psy???...mam nekonfliktniho pratelskeho boxerka...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:05
- Nahlásit
Artroza
neboj
Máme známou, co cvičí i s boxery a má hotel, ale stěhovat ho zase někam, to nechcem. Už tak je z těch přesunů, co v životě zažil, trošku mačo. Věřím, že snad Honzu ukecáme
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:07
- Nahlásit
Artroza
nase eLka ( prestoze jich bylo dost) byli strasne hodny
No je přece jasné ne!
corleona
Tak kupte Querosovi lyže a pojede s vámi ne?
Kdyby nebyl doma Legouš tak ho klidně pohlídáme, ale po té co se ti dva viděla na pražské výstavě si nejsem jistá estli to je dobrý nápad
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:07
- Nahlásit
corleona
to byl vtip...taky bych ho nedala...
jedine, ze by u vas bydlela Ivana s Honzou a kazdej vecer se ze zoufalstvi spolecne vozrali...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:09
- Nahlásit
Artroza
mimča maj dneska 13 dní, holky už 2 dny "choděj", tedy batolí se, pejsek spíš skáče a padá, jinak tak 2krát za den mají aktivitu, že si takhle pochodí a sledují moji ruku, která zřejmě slibuje nějaké další struky
a jinak zatím jen žerou a spí. Dneska ráno má jedna fenka na břiše nějaký hematom v pupíku (jestli na ni Cita šlápla), napadla mě kýla, ale veterinář tu byl a řekl, že je to spíš pohmoždění, a že přijde raději zase zítra štěně zkontrolovat. Ovšem v ruce se hemžila tak, že zvadlá zatím není, ale musím ji sledovat. Snad to bude dobrý.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:10
- Nahlásit
corleona
ti nevím ani u nás by to nebylo bez problémů, na každé zahradě je pes, to by to hlídání asi někdo nepřežil, ale v tom lednovým počtu boxerů by se asi jeden navíc ztratil
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:13
- Nahlásit
articek
Teta
Oni se v Bráníku viděli? To ani nevím.. Nebo vím?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:16 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Cituška
to bude v pohode...
lepsi nez televize co?
Teta
nazdarek teto!
mas uz hotove losfotos??
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:19
- Nahlásit
corleona
že by si i v Bráníku byla v poopičním stavu?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:20
- Nahlásit
corleona
No to víš že se viděli. Za námi přišel Tom a říkal že jestli si dobře pamatuje tak Legouš není zrovna kamarádský s jinými psy a jestli bychom ho nepostavili vedle kruhu až se bude vystavovat Stupido. Stupido byl totiž ve třídě sám.
Legouš ale udělal svojí klasiku. Vystavoval se v kruhu s jinými 4 psy ale pak zahlídl již mimo kruh připraveného Stupida. Vrčel na něj, štěkal a koukal se jak by ho zakousl. Když se to vyměnilo tak Legouše přestal zajímat.
To nám jednou udělal na Slovensku, kde jsme byli sami ve třídě a jiný pán taky. Domluvili jsme se že je na sebe vystavíme, když Legouš byl v kruhu tak to fungovalo a pak se to prohodilo a jeho to přestalo zajímat. Bylo mi pána líto. Nám tak pomohl a on tam pak stál se psem jak trotl.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:21
- Nahlásit
Artroza
Fotos jdu vyzvednout dnes kolem oběda.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:23
- Nahlásit
articek
cse cse.. to vůbec není vtipné
Člověk jednou šlápne vedle a už se to s ním táhne..
Ten Vranov, to byla výjimka!
Artroza
A propos v Kynologické revui mám prý fotku z této akce, doufám, že nějakou normální..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:27
- Nahlásit
Teta
Aha! No pěkně jste nás vypekli! Tak to jste byli VY! Takhle nás zneužít, vyhrát a pak nechat napospas!! Stupido se strašně blbě vystavuje. Furt se plantá a nepostojí, je to s ním peklo. Zato se s ním dobře běhá, to ho pěkně vycepovali.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:40
- Nahlásit
Artíček
Ada
kkathy
Včelka
ahoj holky, špatné zprávy, paní odřekla. Budu ráda a vděčná nejmíň do smrti smrťoucí, když mi to ještě necháte na svých stránkách. Dík moc, musím prchat, M.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:46 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
corleona
zalezi na tom kdo fotil- jestli Jozef........
Michla
tak to me mrzi... ode me ten kontakt taky bouchl
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:47
- Nahlásit
Artroza
A víš, že ani nevim..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 11:07
- Nahlásit
Michla
neni problém, nechám to tam dokud bude potřeba
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 12:47
- Nahlásit
To je divný! Zdá se mi to, nebo je fakt, že teď nějak o boxíky není zájem? Koukala jsem asi na čtyři CHS, kde mají štěníky k odběru a nic. Teď to nedopadlo Michle! Proboha, co si ty lidi kupují za plemena, když je na trhu k dostání boxer?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:00
- Nahlásit
Michla
Ahoj naní problém Dokonce se mě na Daltonka ptal jeden pán z Jihlavy, cvičí taky boxíky.Ale rovnou jsem řekla že není volnej už.On se ke psům nechová pěkně.Sem tam si bouchne nebo kopne a jeho zvířata se ho bojej.Chtěl štěně i od nás ale já mu štěně neprodala.To bych si ho raděj nechala.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:16
- Nahlásit
Teď jsem slyšela pěkný fór v rádiu. Říkal moderátor Berkovec že se ho jeho malý syn ptal kdy přijde ten Ježíšuk. Tak moderátor nám prý přeje aby k nám všem chodil co nejčastěji
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:18
- Nahlásit
Teta
Tak Ježíšuka neznám... ale Kazišuky máme doma dva!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:22
- Nahlásit
ola
Teta
hodila jsem na stránky www.cituska.websnadno.cz nový fotečky, kdyby chtěl někdo mrknout
jinak dávám k dispozici telefon 604203068,zájemce o štěně, byl zklamanej, že už nic nemám, tak se ho ujměte a kdybych ještě něco měla, tak dám hned vědět, ale asi je fakt zájemců teď málo, ještě že mám jen 3
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:24
- Nahlásit
ola
to je ze života!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:30
- Nahlásit
Cituška
Jsou úúúúžasný!
Nechci jmenovat (Teta + Artroza), ale někdo by si tady měl vzít příklad z Citušky a jejího perfektního foto servisu a informací o štěnících!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:38
- Nahlásit
Cituška
Jsou nádherné miminka.Nás snad čeka krytí na konci prosince.Tak snad se zadaří
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:38
- Nahlásit