Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:41
- Nahlásit

PS: Kraslice míváme normální, bez boxerů. Ale můžete se inspirovat!!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:47
- Nahlásit

corleona

prosím dva ty "beránky" Artroza

kdy tak začínají štěníci chodit? Už si to nepamatuju (po 15ti letech si nepamatuju nic)

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:58
- Nahlásit

Cituška
to taky zalezi na vrhu....nektery jsou sikovnejsi a zacinaji se stavet treba jen na predni jak otevrou oci... a taky jsme meli tlustocha, kterej jen lezel a cpal se a cpal se a cpal se a nechodil
co delaj mimca???

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:02
- Nahlásit

corleona
obavam se, ze v lednu VUBEC nemame cas a ROZHODNE nemuzeme hlidat ZADNEHO psa...je mi to fakt hrozne lito.....

zkouselas nejakej hotel pro psy???...mam nekonfliktniho pratelskeho boxerka...

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:05
- Nahlásit

Artroza
neboj
Máme známou, co cvičí i s boxery a má hotel, ale stěhovat ho zase někam, to nechcem. Už tak je z těch přesunů, co v životě zažil, trošku mačo. Věřím, že snad Honzu ukecáme

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:07
- Nahlásit

Artroza
nase eLka ( prestoze jich bylo dost) byli strasne hodny
No je přece jasné ne!

corleona
Tak kupte Querosovi lyže a pojede s vámi ne?
Kdyby nebyl doma Legouš tak ho klidně pohlídáme, ale po té co se ti dva viděla na pražské výstavě si nejsem jistá estli to je dobrý nápad

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:07
- Nahlásit

corleona
to byl vtip...taky bych ho nedala...
jedine, ze by u vas bydlela Ivana s Honzou a kazdej vecer se ze zoufalstvi spolecne vozrali...

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:09
- Nahlásit

Artroza

mimča maj dneska 13 dní, holky už 2 dny "choděj", tedy batolí se, pejsek spíš skáče a padá, jinak tak 2krát za den mají aktivitu, že si takhle pochodí a sledují moji ruku, která zřejmě slibuje nějaké další struky
a jinak zatím jen žerou a spí. Dneska ráno má jedna fenka na břiše nějaký hematom v pupíku (jestli na ni Cita šlápla), napadla mě kýla, ale veterinář tu byl a řekl, že je to spíš pohmoždění, a že přijde raději zase zítra štěně zkontrolovat. Ovšem v ruce se hemžila tak, že zvadlá zatím není, ale musím ji sledovat. Snad to bude dobrý.

articek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:10
- Nahlásit

corleona
ti nevím ani u nás by to nebylo bez problémů, na každé zahradě je pes, to by to hlídání asi někdo nepřežil, ale v tom lednovým počtu boxerů by se asi jeden navíc ztratil

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:13
- Nahlásit

articek

Teta
Oni se v Bráníku viděli? To ani nevím.. Nebo vím?

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:16 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Cituška
to bude v pohode...
lepsi nez televize co?

Teta

nazdarek teto!
mas uz hotove losfotos??

articek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:19
- Nahlásit

corleona
že by si i v Bráníku byla v poopičním stavu?

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:20
- Nahlásit

corleona
No to víš že se viděli. Za námi přišel Tom a říkal že jestli si dobře pamatuje tak Legouš není zrovna kamarádský s jinými psy a jestli bychom ho nepostavili vedle kruhu až se bude vystavovat Stupido. Stupido byl totiž ve třídě sám.
Legouš ale udělal svojí klasiku. Vystavoval se v kruhu s jinými 4 psy ale pak zahlídl již mimo kruh připraveného Stupida. Vrčel na něj, štěkal a koukal se jak by ho zakousl. Když se to vyměnilo tak Legouše přestal zajímat.
To nám jednou udělal na Slovensku, kde jsme byli sami ve třídě a jiný pán taky. Domluvili jsme se že je na sebe vystavíme, když Legouš byl v kruhu tak to fungovalo a pak se to prohodilo a jeho to přestalo zajímat. Bylo mi pána líto. Nám tak pomohl a on tam pak stál se psem jak trotl.

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:21
- Nahlásit

Artroza
Fotos jdu vyzvednout dnes kolem oběda.

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:23
- Nahlásit

articek
cse cse.. to vůbec není vtipné
Člověk jednou šlápne vedle a už se to s ním táhne..
Ten Vranov, to byla výjimka!

Artroza
A propos v Kynologické revui mám prý fotku z této akce, doufám, že nějakou normální..

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:27
- Nahlásit

Teta
Aha! No pěkně jste nás vypekli! Tak to jste byli VY! Takhle nás zneužít, vyhrát a pak nechat napospas!! Stupido se strašně blbě vystavuje. Furt se plantá a nepostojí, je to s ním peklo. Zato se s ním dobře běhá, to ho pěkně vycepovali.

Michla
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:40
- Nahlásit

Artíček
Ada
kkathy
Včelka

ahoj holky, špatné zprávy, paní odřekla. Budu ráda a vděčná nejmíň do smrti smrťoucí, když mi to ještě necháte na svých stránkách. Dík moc, musím prchat, M.

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:46 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

corleona
zalezi na tom kdo fotil- jestli Jozef........

Michla
tak to me mrzi... ode me ten kontakt taky bouchl

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:47
- Nahlásit

Artroza
A víš, že ani nevim..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 11:07
- Nahlásit

Michla
neni problém, nechám to tam dokud bude potřeba

ola
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 12:47
- Nahlásit

To je divný! Zdá se mi to, nebo je fakt, že teď nějak o boxíky není zájem? Koukala jsem asi na čtyři CHS, kde mají štěníky k odběru a nic. Teď to nedopadlo Michle! Proboha, co si ty lidi kupují za plemena, když je na trhu k dostání boxer?

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:00
- Nahlásit

Michla
Ahoj naní problémDokonce se mě na Daltonka ptal jeden pán z Jihlavy, cvičí taky boxíky.Ale rovnou jsem řekla že není volnej už.On se ke psům nechová pěkně.Sem tam si bouchne nebo kopne a jeho zvířata se ho bojej.Chtěl štěně i od nás ale já mu štěně neprodala.To bych si ho raděj nechala.

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:16
- Nahlásit

Teď jsem slyšela pěkný fór v rádiu. Říkal moderátor Berkovec že se ho jeho malý syn ptal kdy přijde ten Ježíšuk. Tak moderátor nám prý přeje aby k nám všem chodil co nejčastěji

ola
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:18
- Nahlásit

Teta
Tak Ježíšuka neznám... ale Kazišuky máme doma dva!

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:22
- Nahlásit

ola
Teta

hodila jsem na stránky www.cituska.websnadno.cz nový fotečky, kdyby chtěl někdo mrknout

jinak dávám k dispozici telefon 604203068,zájemce o štěně, byl zklamanej, že už nic nemám, tak se ho ujměte a kdybych ještě něco měla, tak dám hned vědět, ale asi je fakt zájemců teď málo, ještě že mám jen 3

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:24
- Nahlásit

ola
to je ze života!!!

ola
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:30
- Nahlásit

Cituška
Jsou úúúúžasný!

Nechci jmenovat (Teta + Artroza), ale někdo by si tady měl vzít příklad z Citušky a jejího perfektního foto servisu a informací o štěnících!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:38
- Nahlásit

Cituška
Jsou nádherné miminka.Nás snad čeka krytí na konci prosince.Tak snad se zadaří

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:38
- Nahlásit

ola

Jéje, abych nebyla v nelibosti....

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:40
- Nahlásit

Cituška
To je spíš taktika jak dostat s Tety a Artrozy fotky miminek

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání