Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
kkathy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 00:20
- Nahlásit

2all
Poraďte prosím.Mají někde svetry i na obří (dlouhý) boxery.Ta naše sviňucha je pořád nemocná Třeba by to pomohlo?Zatím svetr ani obleček nemáme žádný, všechny jsou malinký....
Předem dík za rady (máte i foto) ?

kkathy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 00:23
- Nahlásit

Artroza
Gratulace ke štěníkům ...
Jestli to správně chápu, tak jejich foto budete tajit až do věku dvou let jako Teta? hihi

kkathy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 00:26 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

corleona
Myslím, že ukazovat foto krááásných boxeřích perníčků nebyl vůbec dobrý nápad
Jsou ták supr, že nechápu proč teda my děláme prasátka, stromečky, zvonečky a takový ty bežný vánoční motivy, hrůza

alli
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 06:20
- Nahlásit

corleona
Moc krásné perníky ! Ty boxeří hlavy jsou super ! Nám pekla perníky naše tetička, ale boxery ji nanapadlo udělat

Markét
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 07:08
- Nahlásit

corleona
Tak tomu říkám kreativita!
Já na všech obrázkách v rámci kursu arteterapie kreslím nebo kolážuju psy, mám je prostě všude, lektorka už je ze mě hotová (i vlastní maminku jsem kreslila jako boxera). Ale oproti perníkům-boxerům jsem pouhopouhý neinvenční břídil!
Jsou fakt nádherný, ale hlavně ten nápad!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 07:12
- Nahlásit

kkathy
podivej se tady, maji tu svetříky a největší velikost je přes záda 50 cm.

Markét
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 07:15
- Nahlásit

kkathy
Vcelka
Co svetříky, známá teď na zimu čubě ušila přehoz s windstopperovou membránou! Takže to jen tak nepromokne a hlavně neprofoukne. Ale muselo to bejt pěkně mastný, ty moderní materiály jdoudo peněz, ale zase co bychom pro ty naše svině neudělali, že?

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 07:34
- Nahlásit

kkathy
http://www.allpet.cz/scripts/
ja nakupovala tady ( ale meli tenkrat jineho vyrobce)... dej si pozor na to, aby sel upravit rozmer pres hrudnik- ja koupila super fleesovku ( nebo jak se to pise...) ale pres hrudnik ji mati musela dosit pruh....

corleona
dost dobry! taky jsme s mati delavali hlavy- vykrajovali podle papiru docela pakarna... ale urcite bych to teda takhle nenakreslila...klobouk dolu...

ola
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 07:52
- Nahlásit

Jupííí, nechtěla jsem být první, kdo učiní corleoně objednávku, tudíž se ťeď přidávám k těm cca 20ti zájemcům a očekávám příští rok tak v půlce prosince krabici s boxeříma perníčkama MADE IN Baška! Vlastně by to mělo být HAND MADE!

Artroza
Co dělají pipísci a zasloužilá matka?

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 07:57
- Nahlásit

ola
docela v pohode
matka nevyleza z odchovny, na curani ji tahame ven, na zradlo se presvedcovat nemusi
kdyz je clovek vazi, tak ostrizim zrakem sleduje jestli se mu naaaahodou neco nedeje...
a stenaci jsou meresjevove jsou rozlezly v boude, pak je clovek odchytne jak spej na cecku no docela kino...
zbytek smecky stoji za dverma a jsou straaaasne zvedavy....ale maj smulu

articek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:00
- Nahlásit

corleona
ty perníčky můžeš už letos posílat místo PFek

ola
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:02
- Nahlásit

Artroza
Hmmm, to musí být super podívaná! Teď je to ještě celkem pohoda, když to mamina zvládne všechno sama, ne? Horší pak asi je, když prťata začnou lozit a šmejdit, víc jíst a tím pádem víc čůrat a srajdit, že jo? Nedovedu si to představit, ale musí to být nádhera!

articek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:02 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
už máš nakupený něco v lednici? To víš je před svátkama

articek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:04
- Nahlásit

ola
víc čůrat a srajdit ano to je opravdu nádhera, pokud si chceš byt aspoň trochu zachovat

ola
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:12
- Nahlásit

articek
Nechci rejpat, ale u artrózů budou srajdit a čůrat jen čtyři. U vás - pokud jich bude deset - to bude teprve mazec!

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:17
- Nahlásit

ola
Nechci rejpat

jo jo, do 3 tydnu je uplna pohoda, pak zacina nejvetsi maraton... a kazdy vrh je jiny.... nase eLka ( prestoze jich bylo dost) byli strasne hodny, coz se nedalo rict o Jeckach: demolicni ceta...jednou se vratim domu, oni se dostali ze sveho pokoje do bytu- to byla fakt sila! totalni demolice.... to jsem myslela, ze je vsechny prohodim oknem...
takze uvidime jaky budou tyhle, kdyz maj stejnou maminku....

articek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:34 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
ty už to máš za sebou, to se ti to směje, ale 71 den porodu to bych asi nepřežila
ola
opravdu nerejpeš

No ještě, že má Irisa normálně dlouhé nohy, jinak by ten pupek už tahala po zemi jako její sestra Ivn od Blaženy. Už ani neběhá, ale když jde, pupek hází z leva doprava ostatní už vyhnala z boudy, takže jí má jen pro sebe a ostatní se museli přestěhovat do druhé boudy

articek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:43
- Nahlásit

ola
dostala si se do pořadníku hned za Blaženu, hned jak se to narodí a bude jich 10 tak si opatřujem hlídání a jedem směr Blažena a pak za teboutěš se

ola
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:51
- Nahlásit

articek
Super, aspoň bychom pokecali/y naživo! Štěníci by nevadili, protože Fee bude mít určo falešku. Už teď si opatruje svoji plyšovou krysu (přivezli jsme ji z IKEI). Kdy máte termín porodu?

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:53 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Ojej.. tak příští rok abych koupila kamion mouky..

Dneska si Alberto vzal do kanclu vrámci socializace našich pséků s sebou Kerina. Nevím, jestli se mám víc bát o zákazníky nebo o tu jorkšírku jeho syna
Kerin byl zpruzený, nemá rád cestování. Ostatní psi naopak nastupují do všech otevřených automobilů a pak nechtějí ven.

To mi připomnělo, jak si můj starší bratr kdysi koupil novou Felicii a přijel ji slavnostně ukázat mým rodičům. Byla jsem tam zrovna na návštěvě i se svýma dvěma slintoškama. Otevřel kufr vonícího novotou vozu, aby ukázal "ten prostor" a moje holky "hup" obě dovniř, poslušně si sedly a jako že JEDĚÉÉM. Adéla ještě začla olizovat boční okno. Sliny jim kapaly, bratr měl hrůzu v očích. Ale to byste ho museli znát.. on je strašně háklivý, nesnáší jakákoliv zvířata a zvlášť ty moje A to naštěstí tam nebyla švagrová, to je teprv Renault!

articek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:00 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

ola
kolem 3. ledna, ale kdo ví kdy to bude, ale třeba se nám kojná bude hodit

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:01 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

corleona
doufej, ze to svagrina necte

tata zas mel nejakeho sluzebaka, vozili jsme v nem tu prvni boxinu a v praci to chlapikum neslo na rozum- ty cece nevim co tam kdo vozi- vypada to, jak kdyby tam behali mysi po tech okynkach...tatik se pochopitelne nepriznal a my musely s mati drhnout cele auto po kazde ceste

chudak Kerin.... ( jeste ze nejel za louzi..jak ho tak znam

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:05
- Nahlásit

Artroza
To nehrozí. Ta je blbá jak tank. Neumí ani zapnout komp.

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:10
- Nahlásit

Artroza
No ale zrovna včera štěkal a štěkal a tak hystericky a přitom byl před tím puštěný asi 5 hodin na zahradě. Tak jsme tak seděli u TV a říkám Tomovi: "Kdy mu to letí?" Už jsme z něj na nervy. On by chtěl být puštěný pořád, pořád, pořád. No stupído..

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:10
- Nahlásit

corleona
az takovou otevrenost jsem necekala.....

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:15
- Nahlásit

corleona
hmmm nase maco vcera taky stekalo ( ten velkej)ale ne hystericky ale prej dost zle... manza slysel, letel za zvukem.... a zjistil, ze se dostal z pokoje a zahaftnul ve sklepe delniky, kteri tam stali v pozoru a opatrne zacali na neho mluvit- to nemeli delat, to on se vzdycky nasere.... ( teda topgan s manzou se pak dohodli, ze delali s medi, tak se pak prej velkej ani nedival na barvu pleti: proste vi, ze se med krade

ale predpokladam, ze vas by je ani nevaroval, ze.... musim jim rict, ze muzou bejt radi, ze delaj u nas a ne u vas....

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:21
- Nahlásit

Artroza
Jemu nevadí ženské. Ale na chlapy začne koulet očima. A že je má! Máme trochu problém, jak s tím lyžováním. Psy nám má opět hlídat Honza (Tomův mladší syn), ale říkal, že jedině když tam nebude Queros. Když jsme byli v tom Vranově, tak ty dva dny hlídal a málem ho prý pokousal a on už prý s tím kreténem nechce mít nic společného. Tak nevím, co se Stupídem. Ivana by si ho možná vzala, s Olinkou se snesou, ale co Ivanin manža.. že..

ola
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:28
- Nahlásit

Artroza
tak se pak prej velkej ani nedival na barvu pleti

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:30
- Nahlásit

corleona
takže mě si taky připiš do seznamu! děkuji předem!
a nesvedla bys i něco na velikonoce, do těch dalších vánoc je dlouho, tak třeba místo velikonočního beránka velikonočního boxerka!

mistr
hej hola, asi tu nejsi, ale kdyby jo, tak všechno nej nej nej Lucince k dnešnímu svátku!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 09:39
- Nahlásit

Denisa
Jo. Jdu si pro polínko a jdu dlabat formu!

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání