| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:20
- Nahlásit
Denisa
Tak myslím že místo cvičení se budu kochat tvejma důchodkama.No ale myslím že mě na dni boxera v Brně už nepotkáš.Tak třeba někdy dojedeš pocvičit k nám
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:22
- Nahlásit
Ada
aha. no tak to je škoda, přijdeš o důchodky. ale tak já když bych jela k vám, tak si je vezmu. i v létě!
a jak ses rozhodla s klabonoskou? zas aby si u vás moc nezvykla, jestli půjde za druhou klabonosicí...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:27 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Denisa
Ona už je tam, bylo to sice moooc smutné ale je to tak lepší.Hlavně jsem je už viděla jak lítaj na prochajdě.A Míra mi i psal že je veselá a spokojená.Ona je naštěstí takovej přátelskej tvoreček.Celou noc spinala s páníčkem v posteli.V sobotu jdem sněma na lítačku.Zatím jsem tam nechtěla chodit at si prvně zvykne.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:31
- Nahlásit
Ada
jo, určitě jsi jí vybrala dobrou smečku! hlavně, že má domov a k tomu psí kámošku.
a ty máš teda doma zas jen psy placatonosáky!
Jdu plenit lednici, tak dobrou!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:33
- Nahlásit
Denisa
jo jo.Mám tu jen placatky.Dobrou
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:40
- Nahlásit
Ada
to je dobře, že je bulinka spokojená.
Přeju krásnou noc taky všem placatkám
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:08
- Nahlásit
Cituška
Taky všem dobrou
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 07:51
- Nahlásit
Denisa
Cha, chá - důchodky! Mají jednu suprovou vlastnost, a to tu, že ochozené podrážky se špičkově kloužou. Jako dítě jsem to milovala. Jezdila jsem v nich nejdál!
Jako mládežnice jsem v nich chodila za čerta. Tam už to klouzání nebylo tak chtěné, protože jsem se furt válela na zemi. Naštěstí ty pády tlumil otěckův megakožich!
Jééé, nevím jestli jsem to sem psala, ale na ten kožich mám jednu sranda vzpomínku :
Otočila jsem si ten tátův kožich naruby /chlupama ven/. Byl to poctivej z kusů šitej kožich, takže jsem byla strakatej čert - super! Na zadek jsem si přišila pořádnej ocas. Druhej den si taťoušek nic netuše vzal kožich na sebe do práce. Chodí pěšky za město. Celou dobu na něj troubilo jedno auto za druhým. Lidi si na něj svítili dálkovýma světlama, mávali z aut a něco pokřikovali. Táta přišel zdecimovanej do práce, sundá kožich a kouká - celou cestu šel vesele s bimbajícím ocasem u zadku!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:08
- Nahlásit
Nová můmina oblíbenkyně...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:15
- Nahlásit
ola
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:31 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit
ola
jo a blůma s krysou - typická matka - má takovej ten ustaranej
zasněnej výraz - krásný mimi - fakt typický boxeří mimoš - barva, dýlka čumáku, žuby ven
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:41
- Nahlásit
Ada
jak by melo PF vypadat?
ola
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:48
- Nahlásit
ola
čert šel do rachoty..
A krysu z IKEA jsem onehdá zakoupila i Fifinovi. On ji nehýčká, ale vraždí. Několikrát už ji zabil (drží v tlamě a třese hlavou tak vehementně, že ztratí rovnováhu a veme ho to o zeď..a pak se lekne, kdo do něj drc, krysu upustí a zdrhne No zkrátka praštěný terriér.. )
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:51
- Nahlásit
Já musím už dnes udělat to firemní PF, neb budu ukamenována.. A ještě bych měla udělat nějaké to psí.. Ale když mě nic nenapadá!!!!!!!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:59
- Nahlásit
corleona
hmmmm ja to resila o vikendu, vyhrabala jsem stare fotky a vybrala jich asi 5 a dala na vyber manzovi.... nakonec vyhrala zakladatelka chovu ( mame pristi rok 40let hec!) Frety ze Salamounky.... ale jeste jsem se nedokopala to udelat
vcera jsem dostala bomba fotku Quarty lezici na lehatku na slunicku - tak to mozna jeste prehodnotim
a kdyz uz jsme u tech fotek- vcera nam poslali fotky segry nasi kardinalky... chvili mi trvalo, nez jsem ji poznala - nechali ji dlouhy usi!! ve spanelsku!!! chapes to???
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:08
- Nahlásit
Ola
Táta a čertí ocas Co ti táta na to doma pak řekl?
Artroza
A dáš Rakií na web?
corleona
Tak udělej psí přání s foto nějakého perníků!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:17
- Nahlásit
Teta
nazdarek teto, tak jak dopadli losfotos??
no asi jo, ale zas toho mam na web nejak moc...tak nevim asi neco vyradim nebo to nejak budu muset smrsknout...( uz vim! asi vyradim fotky ted malejch stenat )
corleona
psí přání s foto nějakého perníků
no?? to bys mohla ne?? ale to si neuzijes praci s Corelem
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:18
- Nahlásit
Artroza
nechali ji dlouhy usi!! ve spanelsku!!! Fakt? Tak to jsou na výstavách ve Španělsku odrovnaní, ne? Aspoň nám to říkali Pere s Annou, že nekupírované tam dokonce diváci vypískávají.
Bleskla mi hlavou myšlenka, jak udělat PF a chtěla využít Alberta, který se právě vrátil z procházky se psy. Potřebovala jsem k tomu, aby si všichni psi postupně sedli. To si nedovedete představit, jaký to byl problém. Tom po nich řval i s různými "citoslovci" a furt skákali nebo štěkali nebo se váleli po zemi.J edině Queros byl jakž takž bez problému. Ale nejspořádanější focená dvojice byli Nunyk s Viktorkou - ti si na povel sedli, cvak cvak a hotovo. Zkrátka dva z našich psů, které jsem cvičila a cvičím já. K tomu opravdu nemám co dodat.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:28
- Nahlásit
Artroza
...( uz vim! asi vyradim fotky ted malejch stenat Souhlasím, rozumná holka! Musíme držet partu!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:42
- Nahlásit
corleona
jaký to byl problém
a ja myslela, ze je mate cvicene....???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:46
- Nahlásit
Artroza
ha ha ha
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:12
- Nahlásit
Teta
Artroza
To je dobrý nápad! Že bych taky vyhlásila embargo na zveřejňování fotek?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:13
- Nahlásit
corleona
Konečně si taky procitla Gratulace!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:14
- Nahlásit
corleona
asi se tedy budem na web brzy fotit sami...co? ja tam dam manzu za certa, ty alberta s prskavkou v ruce a pod to napisem, ze chovame boxery....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:21 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
Jo. A fotky z výstav budou nafocené stánky s občerstvením.
Ono to ale tak bývalo napsáno i ve Zpravodaji. 5 vět k výstavě a v nich, že počasí bylo opravdu vydařené, v areálu byly stánky z občerstvením a bylo to setkání pejskařů. Koho taky jiného, kuželkářů snad? Jo a úroveň jedinců byla výborná a rozhodčí posuzoval korektně.
By byla řiť, kdyby někdy někdo napsal, že posuzoval jako prase a všecko to rozdal podle ksichtu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:21
- Nahlásit
Ahójte,
já jsem začala doma taky vyrábět PF, když mi sebrali to sobí téma... vyrábím to v Corelu a Photoshopu, tak zkouším stylem pokus-omyl, no snad to nějak dovyrobím... to je hrozný, člověk si přijde pologramotnej!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:24
- Nahlásit
corleona
kuželkářů snad nekteri boxerkari ale musis uznat, ze do sebe ty kuzelky docela lamou... takze to je proste ujisteni, ze zrovna tihle na te vystave nebyli....
Denisa
beh na dlouhou trat... a najednou jsou 3 hodiny fuc a clovek to stejne nedodelal...to zname
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:28
- Nahlásit
corleona
hele vis ze ma Sonia Dona D??? po tom aute???
nevim nevim......
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:37
- Nahlásit
ola
pěkná myšičkáááá!
Artroza
no já to budu mít velmi jednoduché, to PF kdepak nějaký složitosti ještě...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:53
- Nahlásit
Artroza
Jo, jo, vím.. ale je napsaný na nějakou rodinu. To víš, Enzo má na ni vliv. Stará láska nerezaví.
|