Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 11:59
- Nahlásit

Artroza
Veliká gratulace. Teda ten datum to je trefa.A nádhernej dáreček pod stromeček

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:04
- Nahlásit

Artroza
Mučos gratulacijón k těm čtyřem kačóros!!!
Tak malí Chichoti jsou na světě.. To jsem zvědavá, které mimi po něm zdědí ty kly

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:28
- Nahlásit

Artroza
Od nás taky veliká gratulace k mimísům a už se těšim na fotky.
To budete mít pod stromečkem veselo.
corleona
Kokimu gratulace k narozkám a přeju mu hlavně zdravíčko a ať si ještě těch narozeninových kuřátek pár užije.
Ola
co se týče tvýho názoru na Prahu tak mám uplně stejný, zrovna sem se odtud vrátila, byla sem tam jen na otočku u doktora, ale stačilo mi to. Jsem tak akorát zralá jít si lehnout.

Včera švagrová fotila naposled štěňátka, o víkendu už pudou z domu, fotila je ve svetříkách tak se na ně podivejte jsou boží.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:34
- Nahlásit

Vcelka
ti jsou teda fakt boží!!! a tohle s kapucí!

Takovej dárek pod stromeček jsem si vždy přála! To bude mít někdo radost!
(teda pokud to nebude tzv. nevhodný dárek, ale to snad ani nemůže být!)

ola
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:38
- Nahlásit

corleona
Co u vás? Jak se chovají budoucí matky? Nějaká pozitivní změna?

Vcelka
Jo, jo Praha. Když jsem řekla Zdenkoj - když Praha tak jedině na krajíček, na chviličku a hned zase ven... tak Zdeněk se na mě podíval a povídá : "Ještěže nemáš stejný požadavky v posteli"!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:41
- Nahlásit

ola
vy ftipálci vy jste se hledali až jste se našli

Denisa
tyhle štěňátka snad jako nevhodný dárek neskončí, myslim že jim páníčky pečlivě vybrali a jednu fenku si nechaji doma.

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:44
- Nahlásit

ola

Chtěla jsem se tě zeptat,jakého máte na cvičáku figuranta?

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:47
- Nahlásit

Vcelka
to věřím a kterou si z nich nechali?
jo a jak tu psala Cituška, že by si dovedla představit toho stafbulka u nich doma a ty jsi se ptala co je to za rasu, já myslím, že myslíte obě tu samou, právě co má tvoje švagrová! aspoň myslím teda

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:51
- Nahlásit

Vcelka
Tak úplně stejné svetříky vyfasovali na zimu i naše holky.Vypadaj v nich jak nějaké nevinátka

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:53 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Vcelka
Jé, stejný svetr jsme chtěla koupit Fifinovi! Jsou s kapucí a na zádech mají kapsu! Akorát nebyla jeho velikost, tak má na zimu jiný - modrý a na zádech s pejskem

ola
Ještěže nemáš stejný požadavky v posteli

Jak se chovají budoucí matkyMatky se zatím nechovají jako matky, ale jako prachobyčejné štětky, kudy chodí tudy nastavují psům pipinu. Unita ji dokonce strčila Kerinovi před čumák do oka plotu. Ti jsou z toho pološílení, tak jsou radši všichni čtyři zavření - už jsme psychicky nemohli vydržet, jak Kerin chodil kolem domu, skákal na parapety oken a pořád hlasitě naříkal. Viktorku teď totiž máme doma. Nunyn se zase zabydlel v kenelce, ve které Viktorka letěla. Sice jsem ji umyla, ale pořád tam asi cítí háravku. Je tam skroucený jak pragraf, protože je to přece jenom velký pes, ale pořád tam leze. Zkrátka podle něj je to báječný flek

Markét
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:53
- Nahlásit

Denisa
Nechali si Arlette, jak je u snímku napsáno
CHS BEE-Master. Dovolím si soudit z toho, že je to název jejich CHS

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:54
- Nahlásit

Vcelka
jsem neodolala a napsala štěňátkům-ježíškům vzkaz.
mají je teda ale vypiplaný, podle fotek je vidět, že se u nich měli jak v psím ráji!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:55
- Nahlásit

Markét
acha, jsem se tak kochala obrázky, že jsem zapomněla číst asi... jdu ji okouknout.

Tamča
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:12
- Nahlásit

Ahojky všem !!!!! Jsme moc ádi, že se Vám naše ježíškovská štěňátka líbí Zdravíme všechny psí kamarády a děkujeme za vzkazík Denisce a boxerce Giordi

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:35
- Nahlásit

Ada
jako že vaše boxerky maji tyhle svetříky? Jakou maji velikost? Sem na to právě ted koukala a tam měli tyhle jen do velikosti 16 a to mi přišlo malý. Musim Vikyho doma změřit kolik vůbec má.
Asi mu taky něco pořídim když je náchylnej na ty záněty močáku. Loni sem mu sice koupila vestičku, jenže ta je spíš na záda spodek má holý, tak bych chtěla i něco co by mu zakrylo břicho.
Denisa
jojo Arletku si nechali.

Tamča
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:38
- Nahlásit

Halo Markétko

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:40
- Nahlásit

Tamča
no nazdár, jsem ti tady udělala reklamu co?

Tamča
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:41
- Nahlásit

To koukám , děkuji moc, myslím si, že se nemáme za co stydět

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:41
- Nahlásit

Tamča
teda máte super fotogalerku, např. ta sloní rodinka mezi vás bychom asi s Giordi dobře zapadli, taky vymýšlíme podobný krávovinky!

Tamča
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:42
- Nahlásit

Deni: no, jsme taková rodinka bláznů ale to k tomu patří

Tamča
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:47
- Nahlásit

Deni
Musím se kouknout na Váš web,ale nestíhám....... to až doma v klídku večer,tady v rachotě je blázinec

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:50
- Nahlásit

Tamča
to je správný taková rodinka
jasný, budu ráda když nás virtuálně navštívíte

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:56
- Nahlásit

Tamča
jo Denisa má taky moc hezký a pestrý web

Tamča
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 14:06
- Nahlásit

Deni, Včeli,

jojo, pokoukám večer a zítra dám vědět )

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 14:52
- Nahlásit

Denisa

jojo, to jsou přesně Ti stafíčci, co jsem myslela, no, tak už nejen boxík, bostonek a erdel, teď ještě stafík a budu si hledat náhradní bydlení v ZOO

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 15:05
- Nahlásit

Cituška
prosímtě, ty máš doma přece spřízněné duše! no co, tak se nasoukáte do 1 místnosti a pokoje přenecháte hafínkům a je to!
a co štěníci, už se perou, koušou do hlaviček?

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 15:14
- Nahlásit

Denisa

hm, tak nevím, jestli nejsou pozadu ale zatím se v těch 12ti dnech jen tak batolí a spěchají ke strukům případně si olizují ouška a pacičky navzájem a hlavně se mrskají, když je chci fotit. Mám natočený video, ale nedaří se mi to nahrát na stránky, pořád to hlásí (asi hoďku), že to zpracovává data a nic, tak to vždycky nakonec stornuju. Nemáš s tím zkušenost?

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 15:23
- Nahlásit

Cituška
no mě to jen tak napadlo, co jako dělají, čím si krátí chvíli v bedně ale po Cituš s Mobidickem jistě opoždění nebudou!
zkušenost nemám, jsem analfabet neb mám chytrého bratra na tyto věci, ale vím, že říkal cosi o tom, že záleží jak je rychlý připojení, takže jestli máš doma pomalý, tak bych vyčkala a nestornovávala. tolik rada od té, která tomu vůbec nerozumí, takový mám nejradši!

a balím to tady, jdu a dnes se těším na prohánění Slintošky s RR a kříženečkem... odvedou práci za mě, včera to bylo náročné, to venčení!

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 15:57
- Nahlásit

Vcelka
Jo jo, svetříky jsem sehnala v Jihlavě.A vypadaj na holkách dobře.Já ted mizím na zkoušku.To zase bude.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 16:05
- Nahlásit

Lenda
U nás je figurantů několik - jeden je pernamentně v háji s nohou (Standa Koráb), pak taky jeden klučina policajt, ale ten nevím, jak se jmenuje. Já koušu na Zdendu Pinku, někdy na Jirku Kubeše (výcvikáře) a pak když mě teda chlapi dají vědět a mám hlídání na kluky, tak na Kikina (to je většinou ve všední den). Ten by byl asi pro tebe nejblíž - koušou na něj taky ve Skalici - Spytech. Pokud bys chtěla dojet k nám na cvikoš, tak se kouše v neděli na Zdendu cca od 11,00 hod. Není to profík, ale na psiska je hodnej a má snahu motivovat i nekousavce.

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání